FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.013.123
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Spamam jutros bronze packove i dobijem par skupih igraca, taman budem u profitu 15-16k i reko idem jedan draft odigrat.

Dobijem DC prvi game, mal se nasekiram i vratim se za 5 min da vidim koje sam packove dobio. Dobio sam 2 packa sa silver igracima i gold pack.

Iz gold packa vratim mozda 2k, i onda otvorim silver players packove i iz ta dva packa vratim 20k. Znaci skoro svaki silver igrac se prodao za 1k-4k.

Provjerio sam nakon toga cijene League SBC-eva i svi su otisli gore za otprilike 50%.

Moraju vratiti silver kartice u bronze i gold packove jer ovo trenutno nema smisla, silver kartice su daleko najskuplje na marketu.

0 0 hvala 0
11 godina
Re: FIFA 19
C3c1l kaže...
hrka11 kaže...

Oce se vracat cijene ovih igraca u normalu?

npr. imam dosta igraca rating 85-86 koji su isli za dobre cifre,sad neki od 85 idju za 5-6k,sto mi je smisno malo.

ja mislim da nece, moze biti jos gore 

A i ja mislim da je tako...ali ne znam kako je do sada bilo u proslim fifam.

Nebi sad stavio u prodaju igrace koji idu za 5-6k,a prije par dana isli po 15-25k,popusio bi dosta :D

Origin_Steam: hrka11
13 godina
FIFA 19

Od sada market samo moze stagnirat. Pogotovo tamo pred TOTS bude masovni sale i panika. A paketi kad s e krenu otvarat to ce bit pokolj. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Kartice koje ce padat su ove "meta" kartice koje se koriste npr. Salah, KDB, Bale, Suarez... 

A ove 83-89 koje se sam baca u SBC-e je tesko predviditi. Ako izađe dobar totw i EA izbaci totw sbc opet ce 83 skocit na 3-4k, i 84 kartice na 6-7k.

Između sad i Tots promoa bi trebao doci i Fut Birthday, buduci da je ovo 10. rođendan tko zna sto ce biti, vjv ce biti masivan promo od desetak dana jer je deseti rođendan.

Također jos nisu izbacili SBC za najbolje ikone , a njih masa ljudi ceka. Pod najbolje mislim Ronaldo,Henry, Ronaldinho, Gullit, Vieira i slicni.

EA ce pokusati sto vise utrziti do totsa, sto po mene znaci da ce nas htjeti pocistiti od igraca i coinsa do Totsa. Recimo mogli bi nas za Fut birthday ocistiti od 83-84 kartica, pa onda izbaciti SBC-e za najvece ikone i ocistit 85-89 kartice i onda za tots nece biti nit igraca u klubovima nit coinsa.

Ja nastavljam sa bronze pack metodom i upgradeanjem u silvere, zasad na 1600 igraca u klubu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2019 15:35 (zagid3).

1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Evo ja dobio Mertensa u WL nagradama zadovoljan sam snjime barem cu dobiti 30k snjime. U rivalsima opet uzeo coinse jer se bojim kockat sa paketima. Zanima me kada pocinje taj fut birthday tako da znam da li da sacuvam tog Mertensa ili ne jer moguce da ce izbaciti neke high rating sbce tada

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja sam danas uzeo untredable paketice i cak sam dobio casemira i navasa u njima ostao sam u soku. U ovima iz wl mislim da witsel nekih 12k, a crveni po starom, jedva za neki 83-84 sbc.

Nesto me vuce da sam sklepam ovog kurzawu, al opet sta ce mi kad imam bozicnog anholda.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Ja od svih paketića danas, jedini vrijedan igrač Nainggolan, ostalo sve no name ili neki 81-83 jad i bijeda. A Radju sam ionako htio kupit, pa ajde, još je i dobro ispalo kak je moglo bit. Inače koma od toliko paketića dobit k.... opet.

Nego, jel samo meni, ili nisam jedini, od 10 tekmi rivalsa danas, 3 dobio, 2 neriješene i u svih ostalih 5 su moroni čim bi poveli, 15-30 minuta, odmah prekinuli igru i meni se piše loss -.- To je debilizam od ea na n-tu potenciju p.im.m.kretenska, znači ja mogu svaki put povest i prekinut i pisat će mi se pobjeda u rivalsima????

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Prijavim se na turnir, ovaj na fejsu. Reko, ajde napokon bude normalan gameplay, ekipa je tamo ok. 

Prodem prvo kolo, drugo kolo dolazi lik sa TOTY Messiem, De Geom, OptimusPrime Petit, OTW Ronaldo... ono, cijela grupacija. Mislim si, ajde da vidimo o cem se radi. Dogodilo se ono kaj se dogada kroz cijelu igru. Lik pukne 4 puta na gol zabije 4 gola, ja imam 14/9 zabijem 3. Naravno da je uz sve te silne bogovske igrace igrao drop back, tako da mu je Messi igral CDM u toj obrani. Nakon kaj bi oduzel loptu, njegovi igraci ( naravno jer su najbolje kaj igra moze dat ) lete u napad, doslovno lete... al' kaj mu to vrijedi kad jedino kaj mora napravit je okrenut se prema golu i puknut, tak je bilo, 4 puta. 

Ja razumijem da je igra P2W u jednu ruku, da jednostavno ne mozes svaku tekmu dobit, al' da toliko mozes jednim patchom unistit gameplay igre, to nije normalno. Omogucit nekome sa prosjecnim skillom, dubokim dzepom da pukne 4 puta po golu i zabije 4 gola, dok ti moras spustit jaja na pod za ova jebena tri. Koji kurac ne nerfaju to, ako su mogli finesse maknut, onda mogu i ovo... 

Bitno da je vec odbrojavanje do jos jednog promotiona... jebali im promotioni svima redom mater i onom ko igra drop back 1 depth i ovima u kanadi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2019 20:34 (SimeKZ).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Novi tjedan, novi marquee, nova karina... što bi rekli, ništa novog.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Pogledajte draft koji sam izvuko. Naravno ovak nisam pocinjao, al je tak izgledalo kasnije. Koji uzutak je sa ovima igrat. Dodes pred gol, lagano udarac i to je to. Del piero je must have uz henrya. Kakve su to igracine jbt... Sa del pierom bez time finishinga sam spremil valjda 10 finess izvan 16m.

Edit: odvojen draft = 2 rare gold packa i premium gold players pack. Oni se sale, jelda? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2019 22:32 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...

Da, da... Ja sam isto izprasio nekih 30k i zaradio nulu jer sam sve igrace direktno u two players pack sibnuo i boli me kiki.

SimeKZ kaže...

Pogledajte draft koji sam izvuko. Naravno ovak nisam pocinjao, al je tak izgledalo kasnije. Koji uzutak je sa ovima igrat. Dodes pred gol, lagano udarac i to je to. Del piero je must have uz henrya. Kakve su to igracine jbt... Sa del pierom bez time finishinga sam spremil valjda 10 finess izvan 16m.

Edit: odvojen draft = 2 rare gold packa i premium gold players pack. Oni se sale, jelda? 

Cek, sad mi nije jasno. Pa nisu finesse van 16 bile najvece zlo koje se pojavilo u fifi?(Samo mi nemoj napisat da del piero to moze, jer onda je stvarno sve otislo k vragu.)

13 godina
cicek kaže...
movie kaže...

Da, da... Ja sam isto izprasio nekih 30k i zaradio nulu jer sam sve igrace direktno u two players pack sibnuo i boli me kiki.

SimeKZ kaže...

Cek, sad mi nije jasno. Pa nisu finesse van 16 bile najvece zlo koje se pojavilo u fifi?(Samo mi nemoj napisat da del piero to moze, jer onda je stvarno sve otislo k vragu.)

Nisam sad shvatio tvoj komentar, osjecam sarkazam u njemu. 

Tehnicki, moje misljenje, da nakon patcha nije doslo do drop back idiota... kompletno micanje onakvog finessa bi donjelo napredak u gameplayu, sad smo samo dobili debilcine sa drop back, depth 1... auto defending sve radi, na njemu je da nabije naprijed, odigra 3 dupla pasa i zabije gol. 

13 godina
neaktivan
FIFA 19

www.ea.com/games/fifa/fifa-19/ultimate-team/news/fut19-carniball

Evo ga bit ce SBC da glava boli tokom ovog promoa, nece nista ostat jeftino kao sto je trenutno.

Edit- ovo je popis samo vecih sbc-eva sto ce biti ovaj tjedan 

8 player SBC's 

2 Flashback SBC's 

2 POTM

6 Prime Moments

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2019 10:11 (zagid3).

0 0 hvala 1
13 godina
FIFA 19

Ma nece se nista ni promijeniti... Omjer otvorenih promoa i lightning roundsa bude isti. 

Uzasno je primjerice kaj sam se ja sad odlucil sloziti seedorfa, jos imam 87 i 88 za napravit. U istom trenu oni bacaju ovaj promo. I sad ako opet propustim neki kurac ko Ibru, to ce bit smijesno.

Jedino je dobro kaj sam do sad ulupal u seedorfa 180k. Da mi se barem nekaj vratilo kroz pakete, nego sam ostal na nuli. Treba ovu WL odigrat kak treba pa ti kompletirati u cetvrtak. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2019 10:58 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja sam pokupovao jucer engleza za milju coinsa da se pripremim za aguera ako mi pukne da ga napravim, ako ne cu prodat i zaradit kad skoci cijena karticama.

Pretpostavljam da bi mogo dobit neku 92 ocijenu pa je pitanje koliko se okvirno isplati dat za njega.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Deadeye kaže...

Ja sam pokupovao jucer engleza za milju coinsa da se pripremim za aguera ako mi pukne da ga napravim, ako ne cu prodat i zaradit kad skoci cijena karticama.

Pretpostavljam da bi mogo dobit neku 92 ocijenu pa je pitanje koliko se okvirno isplati dat za njega.

Od kuda ti to da bude Aguero?

6 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Vidio sam na dosta mjesta da je on glavni favorit a imao je i onih par dobrih tekmi. Budemo pametniji navecer.

14 godina
neaktivan
Deadeye kaže...
C3c1l kaže...

Vidio sam na dosta mjesta da je on glavni favorit a imao je i onih par dobrih tekmi. Budemo pametniji navecer.

POTM bi trebao oko 12.00-13.00 proglašen/objavljen, tak da se pripremi ;)

13 godina
neaktivan
soft kaže...
Deadeye kaže...
C3c1l kaže...

POTM bi trebao oko 12.00-13.00 proglašen/objavljen, tak da se pripremi ;)

Hattrick protiv Arsenala i Chelsea, 7 golova u 4 tekme. Nitko drugi od konkurenata nije ni blizu te statistike + glasanje na internetu donosi sam 10% za PL Potm tak da mislim da je Aguero 99% Potm.

https://www.futbin.com/potm-contenders

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2019 12:28 (zagid3).
11 godina
FIFA 19

Ekipa, može pomoć?

Frend i ja, iz istog smo grada, hoćemo odigrat pokoju online friendlies, jedan protiv drugoga.

Stvar je sljedeća.
Pošaljem mu zahtjev ili pak on meni, obojica te zahtjeve dobijemo, prihvatimo i onda nas vrati u igricu i piše kao joining the session, stisnemo OK i zatim nam izbaci neki dijaloški okvir al taj dijaloški okvir se pojavi i odmah nestane, kao da je neka grješka al nam ne izbaci koja je točno grješka u pitanju.
Ostanemo pričekat i onda nas samo izbaci, probali smo xy puta i jednostavno ne želi nas povezat.

Čitao sam na internetu da istovremeno restartiramo rutere, učinili smo to i opet ništa.

Molim vas za pomoć, ako znate.

P.S. Meni je, zbilja ne znam za njega, svaka prethodna FIFA uredno radila u tom segmentu, igrao sam s drugim ljudima, čak i iz drugih država i sve je radilo, sad jednostavno ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2019 12:37 (playjob).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
playjob kaže...

Ekipa, može pomoć?

Frend i ja, iz istog smo grada, hoćemo odigrat pokoju online friendlies, jedan protiv drugoga.

Stvar je sljedeća.
Pošaljem mu zahtjev ili pak on meni, obojica te zahtjeve dobijemo, prihvatimo i onda nas vrati u igricu i piše kao joining the session, stisnemo OK i zatim nam izbaci neki dijaloški okvir al taj dijaloški okvir se pojavi i odmah nestane, kao da je neka grješka al nam ne izbaci koja je točno grješka u pitanju.
Ostanemo pričekat i onda nas samo izbaci, probali smo xy puta i jednostavno ne želi nas povezat.

Čitao sam na internetu da istovremeno restartiramo rutere, učinili smo to i opet ništa.

P.S. Meni je, zbilja ne znam za njega, svaka prethodna FIFA uredno radila u tom segmentu, igrao sam s drugim ljudima, čak i iz drugih država i sve je radilo, sad jednostavno ne radi.

Trebate zvate svog operatera i reci da vam otvore portove otkad sam ja to napravio spaja me sa svima

11 godina
The_K kaže...
playjob kaže...

Ekipa, može pomoć?

Stvar je sljedeća.

Trebate zvate svog operatera i reci da vam otvore portove otkad sam ja to napravio spaja me sa svima

Uf, dobro je ako je tako, već sam mislio da je nešto nepopravljivo.

Dakle, nazovem operatera i zatražim otvaranje portova?

P.S. Online seasons s random igračima mi radi najnormalnije, jedini je problem online friendlies.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2019 12:59 (playjob).
15 godina

Ovo mi je prva FIFA nakon FIFA 09. Znaci, gotovo 10 godina nisam ni taknuo FIFA-u (kao ni ostale igrice).

Posto sam prije Bozica uzeo PS4, igram na njemu.

Nije da sam bas odusevljen kao sto sam bio s FIFA 09, a to moze biti iz razloga:

a) porasli mi zahtjevi

b) sjecam se FIFA 09 boljom nego sto je bila

Najvijerojatnije su oba razloga. Previse je vremena proslo.

Neke zamjerke nakon 2 mj igranja: (usporedba FIFA 09 na X360 i FIFA 19 na PS4, da se zna na sta mislim dok pisem "prije je bilo..." jer najvjerojatnije se to promijenilo na nekoj drugoj FIFA koju nisam imao prilike odigrati)

Pad FPSa? Desava li se i vama da igra vidno zna zatrzati? U vrijeme kada RDR2 i GoW se vrte predivno s takvom grafikom, da FIFA trza? Prije se toga ne sjecam. Ide li u 60 ili 30 fpsa? Daleko od toga da je ne igrivo ili da se stalno desava, ali u onoj areni prije pocetke utakmice ili na 1/5 utakmica kod brzih akcija i kad je guzva na terenu, zna zatrzat na sekundu.

Igra kao da je skriptirana (nemam ps+ pa igram samo SP). Toliko napada, toliko vratnica, stativa, obrana.. nista ne ude, dok AI-u ude od prve. I gle cuda, meni onda ude odmah da izjednacim, a prije toga ziceri nikako.

Takoder, obrnuta stvar. Povedem 1-0 , 2-0 i protivnik koji do onda nije mogao nista, najedanput kao da sam za 2 razine tezine povecao tezinu. Jel ja ovo umisljam ili?

Ona dolje mapa terena, ne sjecam se da je prije bila toliko ne transparentna? Jednostavno kad vodim po krilu loptu zelim da se makne skroz, a ne da bude na 30% prozirnosti. Stvarno me ometa!

Nisam siguran, ali mislim da se prije to maknulo skroz, sto mi je logicno. Mozda ima kakva opcija za prozirnost iste?

Ponekad lose prebacuje na igraca (automatika). Jednostavno prebaci na daljeg igraca nego bi trebalo. Svakako se ne sjecam ovog problema prije.

Ponistavanje udarca, dodavanja etc.. Zar su ovo stvarno maknuli?! Toliko puta mi je potrebno, a ne znam kako to napraviti?

Penali - definitivno je prije bilo lakse zabiti penal, te po meni realnije.

Korneri - ne znam dali mi je bolje ovako ili onako kako je prije bilo slozeno, mozda se samo trebam naviknuti.

Raketa ima kosu kao prije, zar stvarno igraca tog kalibra ne mogu bolje sloziti? Njega sam primjetio buduci da sam igrao protiv Barce maloprije, ali ovo vrijedi i za druge neke igrace. Kao da grafika nije puno napredovala? (ovo sam sigurno u krivu, buduci da se FHD FIFA s PS4 i 720p s X360 ne bi smjela usporedivati, ali eto... puknut cu i tu tezu).

Ovo su samo zamjerke, naravno da cu igrati ju i dalje i da uzivam u igrici, sa svim njenim manama, ali eto... Ne da mi se citati cijelu temu, pa da dobijem odgovore na neka pitanja.

Glupo je i pitati na ovoj temi, ali, kakva je situacija kod konkurencije? Citam da PS4 podrzava i patch za licence. Nisam puno ni istrazivao, odmah sam uzeo FIFA posto je u doba kad sam se igrao bio realnija i bolja (na konzolama barem).

12 godina
playjob kaže...
The_K kaže...
playjob kaže...

Ekipa, može pomoć?

Stvar je sljedeća.

P.S. Online seasons s random igračima mi radi najnormalnije, jedini je problem online friendlies.

Tako sam im ja rekao i onaj lik iz tehnicke podrske je sve namjestio. Online seasons ti nema veze sa time to svima uredno radi jer te spaja sa ljudima sa kojima se mozes spojiti dok je friendlies sasvim druga prica 

13 godina
neaktivan
FIFA 19

Koji zahtjevi za Potm Aguera, odlicna kartica ali zahtjevi nisu normalni tko zna sta nas onda ceka veceras za Flashback Riberya ili tako nekog...

0 0 hvala 0
11 godina
The_K kaže...
playjob kaže...
The_K kaže...
playjob kaže...

Ekipa, može pomoć?

Stvar je sljedeća.

Tako sam im ja rekao i onaj lik iz tehnicke podrske je sve namjestio. Online seasons ti nema veze sa time to svima uredno radi jer te spaja sa ljudima sa kojima se mozes spojiti dok je friendlies sasvim druga prica 

Ne znam, konkretno se ne bavim IT-ijem već sam budući pravnik, nešto znam oko svega toga.
Ovo sam samo nadodao kao činjenicu i potencijalnu smjernicu k odgovoru.
Hvala puno.

6 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Koji zahtjevi za Potm Aguera, odlicna kartica ali zahtjevi nisu normalni tko zna sta nas onda ceka veceras za Flashback Riberya ili tako nekog...

Neznam sta se dogodilo, malo sam ostao bez rijeci.

Nista pratit cu cijene ako kartice ne odu gore stavit cu ih u neki sbc za ikonu i rjeseno.

13 godina
neaktivan
Deadeye kaže...
zagid3 kaže...

Nista pratit cu cijene ako kartice ne odu gore stavit cu ih u neki sbc za ikonu i rjeseno.

da, malo su pretjerali.

ja imam crvenog 90 i mislio sam ga napraviti jer mi je top igrac ali biti ce dobar i ovaj.

12 godina
FIFA 19

Ono kad si bolestan u glavu i spicu ti igra Blanc i zabije 2 gola iz 2 udarca a Shevchenko ne moze pogoditi gol sa 7m udaljenosti. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Deadeye kaže...
zagid3 kaže...

Neka sve ide gore, Prime Henry je pao na 2,2mil, Tots modric na 2,8mil jedan od njih ce upast u ekipu.

Btw evo neke od Kanarinac kartica https://twitter.com/Jcobplay/status/1104021530684678149

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice