Sad imam optiku. Ping mi je u doti 13-16, a prije na onom obicnom netu od 50-80. Puno je vaznije za fifu da su brze reakcije pa vjerujem da i to igra ulogu.
E i ja bi optiku ali tcom veli da nece tako skorije u mom zavicaju. :D Al opet mislim da mi je internet cisto dobar za igranje normalnog gejma u fifi, ili je barem bio do sad.
Naletio sam jednom na nekvog lika koji se bas kuzi u detalje u te pizdarije, hoop-ove, loop-ove i pitaj boga sta jos. I lik je napravio istrazivanje zasto je uvijek 4-5 konekcija kad nas poveze, a u tekmi uvijek lagira. Zanimalo ga je dal je samo vizualni bug ili nest trece, jer ako je vizualni bug onda nas svjesno lazu... E i lik je otkrio da ima cak 9 hoop-ova na savrsenoj konekciji ako si udaljen odredeni broj kilometara (neznam tocnu brojku, pa da sad ne nagadam) od francuskog servera i onda se pojavljuje taj delay i lag. On je otkrio da su najbolji serveri u nizozemskoj i postoji neka fora kako provjeriti na koji server te veze pa ako te baca na francuski samo prekines onaj pocetni zaslon kod matchmakinga i tako dok ne dobijes nizozemski.
Dosta mi je ta njegova teorija bila zanimljiva. Plus, lik je sve podkrijepio dokazima tako da nije bilo bezvezno filozofiranje nego lik zna sta prica.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24