Kolika je razlika izmedju if i obicne godl kartice?
Nakon toliko tipkanja tu ti postavis ovakvo pitanje? to nas prcas ili?!
A moram malo sta cu...vidim da se samo kuka kako igra nevalja da razbijem svakodnevnicu 
Malo sam pogresno postavio pitanje.
Zanima me ozbiljno ako je netko igrao s njima primjeti li veliku razliku nevezano na statse.
Npr.imao sam bale meni osobno je isti k...bale na desnoj strani ili dembele cak sam vise golova dao s dembeleom nego baleom i prodao sam ga.
Nebi sad da bacam pare ako u igri nema velike razlike.
ps. rijesio mm ovaj i dobijem u onom obicnom paketicu virgila.
Zanima me ozbiljno ako je netko igrao s njima primjeti li veliku razliku nevezano na statse.
Npr.imao sam bale meni osobno je isti k....
Vidiš, tako i meni. Isti vrag igrao s toty de bruyneom ili rare de bruyneom. No u rukama nekog majstora sigurno se primjeti razlika. Stoga najbolje sam probati jer jedino ti znaš koliko si sposoban iskoristiti neku karticu. Jedan će ti reći ovo a drugi ono i od toga nećeš imati neke koristi i biti pametniji.
Koji mi je uzas gledati kako mi lakatiraju shevu,sona i lucasa svaki put kad stisnem L1 da ih posaljem naprijed i onda trokut ili L1+trokut zavisi od situacije obranbeni njih zaustavi laktom u glavu i ovi se samo prospu po podu super sto su uveli animaciju lakat u glavu i da igrac koji primi udarac drzi se za glavu a isto tako su mogli staviti da sudac svira prekrsaj. Jedino ne kuzim zasto moji obranbeni isto ne lakatiraju protivnike
Vidiš, tako i meni. Isti vrag igrao s toty de bruyneom ili rare de bruyneom. No u rukama nekog majstora sigurno se primjeti razlika. Stoga najbolje sam probati jer jedino ti znaš koliko si sposoban iskoristiti neku karticu. Jedan će ti reći ovo a drugi ono i od toga nećeš imati neke koristi i biti pametniji.
Modrinjo zlatni mi je odlican,fali mu stamine,a ovaj bas to ima pojacano 91 stamina,a ostalo ne vidim bas neki velik pomak,pogotovo naspram UCL kartice,po statsima skoro iste kartice,a plava dosta jeftinija od if kartice.
Ne znam sta da napravim.
Je li mo bolje sacekat s kupovinom mozda ce bit jeftiniji kad prodje vikend liga?
Kako mi je zao kaj jucer nisam snimil jedan gol kaj sam primil. Protivnik nabije loptu sa 16m kroz nogu ( ne noge ) Neste i kroz tijelo Gattusa, doslovno lopta prode kroz igraca i ude u mojih 90. Jel to nije oboljenje momentalno.
Upravo sam "odigrao" tekmu u kojoj je lik doslovno stajao s oznacenim igracem na centru kad bi ja dosao u zonu od nekih 30m. Doslovno je stajao s salahom dok je njegova obrana zrcalila svaki moj pokret i neznam kako je to moguce napadala moje igrace. Pritiscem i ja contain, priticem i ja 2nd man press, ali moj igrac ako ga ja nemam oznacenog nece uzet loptu da bog boga jebe na centru. Ulazim mu u 16 bez problema dok nekako uspijem loptu gurnuti kroz taj bedem na rubu 16, ali moj igrac kad sutam oklizi, jebeno oklizi. Desilo mi se to barem 4 puta u ovoj utakmici. I nekvim cudom uspijem povesti u 155' minuti na 5:4 i vidi vraga, slucajno u tom trenutku izgubim vezu sa EA serverima, a znam da mi se ruter restarta negdje oko ponoci. Ako sad nisam polomio jojstik onda ga necu nikad, bogami. I sta sad, da se idem javim idijcu da me jebe s trubleshooting postupcima? Mogu ga samo stjerat u tri pm. Od sad nadalje snimam gameplay, nek steka, zaboli me.
A da ne govorim u ovim ostalim tekmama, kad mu pomaknem golmana u stranu u koju ce pucat i puca on i ide lopta golmanu u ruku, od ruke se odbije de gei u glavu i vecom brzinom nego je isla u startu odleti u moj gol. I jos ova dodavanja iz okreta, lik napravi 4 piruete, sleti na desni mali prst okrenut ledima prema igracu kojemu oce dodat, passing mu na 75max, nikad tocnija lopta, jebes ligamete, jebes fiziku bitno da se lova vrti. Moj KDB i ovo smece od kartice Rivaldo veliki paseri a max doseg im je ko i ovim nasim migovima na remontu.
I zato su bili dobri oni finesi, ako se takvi kreten pojavio popusio bi gol u svakoj akciji, a sad mu se zivo jebe oces ili neces zabiti taj jedan od sto pokusaja iz bilo koje distance, kad ti treba osim dobre volje EA-a i milost bozja da lopte ude u gol.
I nekvim cudom uspijem povesti u 155' minuti na 5:4 i vidi vraga, slucajno u tom trenutku izgubim vezu sa EA serverima
Pa ti nemaš samo problem s routerom. Koliko tvoje tekme traju? Dok ne povedeš.
I nekvim cudom uspijem povesti u 155' minuti na 5:4 i vidi vraga, slucajno u tom trenutku izgubim vezu sa EA serverima
Pa ti nemaš samo problem s routerom. Koliko tvoje tekme traju? Dok ne povedeš.
Ispravak 115'. Pisem na mobu jer kad minimiziram prozor od fife mi graficka pocinje proizvoditi cudne zvukove.
Ono kaj sam odlucil ovu WL je maknut prst sa sprint, korstit puno l1 go through komandu i samo cistu pass igru kroz kompletnu tekmu,ako treba, vratit loptu golmani.
Postigo sam 6-0 score, smireno gameplay i jedno 3 poruke u inbox sa prijetnjama smrcu i da sam debeli smrad koji zivi u podrumu kod staraca.
Koja je bila teorija iza ovakvog gameplaya. Jedna jedina, a to je... Sto manje loptu u nogama ima moj protivnik to se manje sranja moze dogodit po mene. Isključio sam kompletno razmisljanje o tome kak treba jurcat, silovat napad, polisavat na silu dodavanja. Ako nejde, vrati na bok, ako nejde od tud, vrati golmanu pa okreni stranu.
U jednom trenu sam vodil 2-0 i lik je ostajao pri svom drop back sranju. Njegova spica nije centar prolazila. I sad si mislim, koja bi ja bila budala da idem na silu kroz njega, popusim kontru i gol. Lijepo po zadnjoj liniji pa ti sine izadi van sa svoje polovice.
Takoder preporucam zabit slusalice u usi i "zounat" se u igru.
Bilo je par gustih tekmi, al vecinom kad smiris gameplay, smanjis sprintanje, smanjis pogreške u pass igri... Dobijes jedan jako lijepi gameplay. Nek se protivnik prilagodi tebi.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Mislim da je red da popljujem jedan dio igre i to onako posteno.
Do sada svaki puta kada protivnici dobiju crveni karton igraju bolje umjesto da ja imam prednost.
Sada dva puta u WL za redom oni dobiju crveni u prvoj tekmi Sane u drugoj Lukaku i odjednom igraju bolje nego do tada...
Meni je teze igrat protiv 10 nego protiv 11 jebote ko tu koga...
Ajde da uspiju nadoknadit 1 manje ali stamina im je isto kao i sa 11 igraca... ovo je jednostavno los aspekt igre ocito u moru loseg...
Ono kaj sam odlucil ovu WL je maknut prst sa sprint, korstit puno l1 go through komandu i samo cistu pass igru kroz kompletnu tekmu,ako treba, vratit loptu golmani.
Postigo sam 6-0 score, smireno gameplay i jedno 3 poruke u inbox sa prijetnjama smrcu i da sam debeli smrad koji zivi u podrumu kod staraca.
Koja je bila teorija iza ovakvog gameplaya. Jedna jedina, a to je... Sto manje loptu u nogama ima moj protivnik to se manje sranja moze dogodit po mene. Isključio sam kompletno razmisljanje o tome kak treba jurcat, silovat napad, polisavat na silu dodavanja. Ako nejde, vrati na bok, ako nejde od tud, vrati golmanu pa okreni stranu.
U jednom trenu sam vodil 2-0 i lik je ostajao pri svom drop back sranju. Njegova spica nije centar prolazila. I sad si mislim, koja bi ja bila budala da idem na silu kroz njega, popusim kontru i gol. Lijepo po zadnjoj liniji pa ti sine izadi van sa svoje polovice.
Bilo je par gustih tekmi, al vecinom kad smiris gameplay, smanjis sprintanje, smanjis pogreške u pass igri... Dobijes jedan jako lijepi gameplay. Nek se protivnik prilagodi tebi.
Tak ja igram već par tjedana i fakat pomaže. Jedino kaj kad napravim 6, 7, 8 - 0 obavezno izgubim 4, 5 u nizu. Mogu se jebat, polako igram i ne silujem al je tak. I onda opet 7 za redom W.
Javi kak ti ide .. GLHF
Tak ja igram već par tjedana i fakat pomaže. Jedino kaj kad napravim 6, 7, 8 - 0 obavezno izgubim 4, 5 u nizu. Mogu se jebat, polako igram i ne silujem al je tak. I onda opet 7 za redom W.
Javi kak ti ide .. GLHF
Cim izgubim prvu tekmu, prebacujem se na neku drugu radnju :D Druga igre, ucenje ili bilo kaj drugo... silovat kad nejde je takoder dio repertoara zakaj se svaki vikend borim sa igrom. Kak se borim sa igrom, tak se borim sam sa sobom. Nastavit cu igranje navecer, poslije 23h.
Kad bi zamijenio Griezmana za neki Box-to-Box pravi CM to bi mi bio pravi potez. Samo ne znam koga.
Do sada svaki puta kada protivnici dobiju crveni karton igraju bolje umjesto da ja imam prednost.
Sada dva puta u WL za redom oni dobiju crveni u prvoj tekmi Sane u drugoj Lukaku i odjednom igraju bolje nego do tada...
Ajde da uspiju nadoknadit 1 manje ali stamina im je isto kao i sa 11 igraca... ovo je jednostavno los aspekt igre ocito u moru loseg...
Ništa novog. Tako je već godinama. Uvijek molim Boga da mu ne pokaže crveni jer znam da ću se usrati od muke ostatak tekme.
Ništa novog. Tako je već godinama. Uvijek molim Boga da mu ne pokaže crveni jer znam da ću se usrati od muke ostatak tekme.
A kaj da ja dobim crveni, mislim dobit cu ga namjerno ako cu pobjediti?
nego trebo sam prije wajnat jer sam sad doso do 3 pobjede za redom
Jeli itko slozio flashback Torresa? Meni bi se uklopio u B momcad, mislio bi staviti 91 Kroosa u sbc jer nisam zadovoljan sa njime i onda bi igrao 4-4-2 ili 4-2-2-2 sa Shevom i Torresom u napadu. Samo nezz za kroosa sam dao oko 150k coinsa da napravim njegov sbc a za torresa nema neka loan verzija da ga isprobam. Jeste igrali protiv njega ili sa njime kakva su vasa misljenja?
Ja sam shebo sve sto se shebat da.
nemam para sve sam potrosio coinse na packove, dobio nista nisam, prodao nista nisam isao sam trejdat tj radit gold upgrade tamo sam dobio goli racku..
Jednom sam dobio Ramosa i nadao sam se da ce me jos posrat.
Uglavnom krecem s sugavom ekipom za drugu nemam mislim nije sugava ali eto...
ovo mi je ingame taktika naravno da pocetna izgleda drugacije radi chema..
ako dodem do gold 3 biti cu presretan... cilj mi je elite 1
uglavnom osjecam se posrano prije pocetka ove vikend lige po prvi puta...
Nemojte kupovat packove sa coinsima! Najgluplja stvar sto mozete napraviti, uvijek bila i uvijek ce biti.
Gdje inace zavrsis vikend ligu?
Ide Nakata za Nedveda. Nista za kinesku novu godinu.
Ja sam shebo sve sto se shebat da.
nemam para sve sam potrosio coinse na packove, dobio nista nisam, prodao nista nisam isao sam trejdat tj radit gold upgrade tamo sam dobio goli racku..
Jednom sam dobio Ramosa i nadao sam se da ce me jos posrat.
Uglavnom krecem s sugavom ekipom za drugu nemam mislim nije sugava ali eto...
ovo mi je ingame taktika naravno da pocetna izgleda drugacije radi chema..
ako dodem do gold 3 biti cu presretan... cilj mi je elite 1
uglavnom osjecam se posrano prije pocetka ove vikend lige po prvi puta...
Nemojte kupovat packove sa coinsima! Najgluplja stvar sto mozete napraviti, uvijek bila i uvijek ce biti.
Gdje inace zavrsis vikend ligu?
gold 2 ili 3
Da su ikonu zamijenili za 86rating squad... Nedved bi bio idealan. Ovako za LM poziciju pljunut 850k. Nebi reko da se isplati.
POTM Rashford ima jače Ingame statse od Aguera...slažem ga pa ćemo vidjet, još ću ga večeras isprobat
POTM Rashford ima jače Ingame statse od Aguera...slažem ga pa ćemo vidjet, još ću ga večeras isprobat
Kad sma vidio 4 TOTW u jednoj ekipi. uffff... grdi zahtjevi.
ma da, al tri ta informa su ispod 20 000, jedan nešto malo preko..ssve skupa oko 550 milja će izać...složio tri stupca s jumbo rare, rare players i rare mega...i naravno nijedan walkout, najjači igrač Asenjo...imam feeling da su packovi iz sbc-a POTM i ikona dosta jako nerfani
ma da, al tri ta informa su ispod 20 000, jedan nešto malo preko..ssve skupa oko 550 milja će izać...složio tri stupca s jumbo rare, rare players i rare mega...i naravno nijedan walkout, najjači igrač Asenjo...imam feeling da su packovi iz sbc-a POTM i ikona dosta jako nerfani
Sve je nerfano od kad je Ronaldo u TOTW. Tu nema dileme.
Jel nije malo preskup Rashford?
Pogotovo jer ima ona live verzija za 490k, barem moje misljenje
a je, dosta je skup...doduše packovi su na papiru brutalni, pa mozda netko bude imao više sreće od mene, jer ni jedan walkout nisam imao---ALI, brutalan je..prva utakmica dva gola, dvije asistencije...doslovno kako bi football manageru rekao - Complete Forward, brzina, agilnost, šutčina, slobodnjaci, čak i igra glavom. Top je.
E trazim savjet. Imam 45k coinsa i vidim da seva istice za dan. Mi se isplati to izšibat na ove league sbc-e pa mozda me pomazi koji kapitalac. Jos nisam napravio 87 i 88 rated sbc-e, a imam i nesto igraca 87 u klubu. Mislim da bi mi u najgorem slucaju trebalo 300k. Imam VVD-a za prodat al on je na 150 trenutno, a po svim mojim izracunima ne bude mi dosta 200k.
E sad, dal mi se isplati kockat ili da pustim sevu nek bude the one who got away? :D
Slozio sam Nedveda i posto sam prodao Courtois-a stavio sam nekog obicnog rare golmana da bih odigrao mec u division rivals da probam Nedveda. I igram sa likom koji svaki put kad predjem centar napravi faul tu oko centra. Doslovno tako, svi igraci iza lopte i mali faul cim pocnem da gradim akciju. Na kraju je bilo 1 1, a lik je imao 27 faulova. Zgadio mi je zivot a ne fifu. Prvi put mi je doslo da nekome napisem poruku sa lepim zeljama u novoj godini. Sto se tice Nedveda vrlo je dobar. Ja mozda nisam previse kompetentan da ocenjujem krila, pre svega zbog toga sto ne napadam po strani, ne centriram previse, krilo mi je tu da razvuce protivnika i ostavi mesto u sredini. Najveca mana Nedveda je agilnost i balans, sto se tice brzine to nisam primetio, ima dobru kontrolu lopte, odlican udarac. Mislim da je sledeci Kante i da ce on biti jedini tredable igrac ove godine. Posle njega jos golman i desni bek i to je do TOTY.
EDIT. Za kolegu iznad, ja bih prodao squad fitness, sve ostale gold igrace i bukvalno sve sto vredi u klubu i slozio ga. Nista sto ima veze sa srecom i mamlazima iz EA ne bih pokusavao.