FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.079.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Ljudi jel vama jos uvijek bug s lvl up, meni vec 3+tjedna xp stoji na 17k, kontaktirao sam ea opet ali "seru" kao i inace

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 18
pleyr kaže...

Ljudi jel vama jos uvijek bug s lvl up, meni vec 3+tjedna xp stoji na 17k, kontaktirao sam ea opet ali "seru" kao i inace

Uopće na to ne obraćam pažnju. Ajde, baš ću sutra pogledati je li sve ok.

13 godina
movie kaže...
ruya kaže...

R1

Nije to opet ono fino rolanje kako ekipa radi. S R1 povučem loptu unazad ili unaprijed. Nije loše ali fora mi je kada lik rola loptu pa si ju gurne kroz noge i tako to. Ili nešto krivo radim ili ima još neka fora?

Moraš stisnuti R1 i povući lijevu gljivu u suprotnom smjeru od smjera kretanja, a onda u pola tog pokreta prebaciš u smjer u kojem želiš nastaviti kretanje, pa će si ovisno o smjeru progurati kroz noge.

Tu imaš objašnjenje: 

16 godina
neaktivan
FIFA 18

ovaj squad battles me lagano poceo zivcirat,uvijek igram od najjace ekipe prema slabijim,jutrros igram protiv rating 86 dobijem glatko 5:0 i najvise bodova do sad 2700,i zatim sam isao igrat iducu full bronca igraci ne stoje na svojim pozicijama na mjestu GK je CDM,i nisam mogao vjerovat koliko god se trudio lopta nece u gol nekoliko stativi i toliko obrana i parada kao da na golu stoje 2 neuera,sad mi nije jasno kak,poslije tekme zurim u nevjerici xD naravno izgubio 1:0

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ryder007 kaže...

ovaj squad battles me lagano poceo zivcirat,uvijek igram od najjace ekipe prema slabijim,jutrros igram protiv rating 86 dobijem glatko 5:0 i najvise bodova do sad 2700,i zatim sam isao igrat iducu full bronca igraci ne stoje na svojim pozicijama na mjestu GK je CDM,i nisam mogao vjerovat koliko god se trudio lopta nece u gol nekoliko stativi i toliko obrana i parada kao da na golu stoje 2 neuera,sad mi nije jasno kak,poslije tekme zurim u nevjerici xD naravno izgubio 1:0

O tome pričam cijelo vrijeme. Brončani stoper pacea 39 hvata balea kao od šale u sprintu na širokom prostoru a istovremeno brončani napadač pacea 60 šprinta kao da ima pace 200. Kartice kao da su zamijenile vrijednost? Naravno, krene tekma, pogodim nekoliko stativa i znam kaj mi slijedi. Obično je to neki krumpir iz kojeg lopta sama uđe ili savršena akcija za gol. Na kraju ai jedan udarac i jedan gol a ja 25 udaraca, nekoliko stativa i nula golova. I više manje tako stalno... I sad mi netko kaže nije namješteno...

16 godina
neaktivan
FIFA 18

neznas vise sto bi ocekivao,al najvise me boli taj CDM na poziciji GK sto mi je skidao nemoguce,e i da movie poslao ti poruku,al za svaki slucaj ak zna ko neznam kak bi to potrazio na netu,gledam na transfer marketu del piero 92 i ima onaj sbc za del piera isto se dobije 92 sad me zanima koja je razlika izmedju tog sa TM i ovog iz sbc,ako su isti sto nije jednostavnije samo ga kupit pa ga mozes i trejdat poslije nego ovog iz sbc kojeg vise nemozes

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ryder007 kaže...

To je cisto kak se postavis. Vidio si full bronca i mislio lako cemo. To je onaj drugi tim sad u SBCu. Ja sam prvi otepo 7-1 doso na tu broncu. Jedva pobjedio. Malo se uozbiljio pred kraj utrpo 2 komada i bok. 

Danas sam prvi puta sve 4 tekme dobio na Legendary. Elite 2 za sada.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
16 godina
neaktivan

sta ima veze kako se ja postavim kad lopta nece u gol po 5-6 stativi sugavi cdm na golu brani kao 2 neuera,dodavaju se kao na fliperu i na kraju statistika 1 udarac 1 gol i to je to,da se ja dobro ne postavim nebi imao po 5-6 stativi i barem 10 zicera 1 na 1 i jos sta sam primjetio kad tak idem na golmana obicno iz pozadine ide igrac pa da mu samo dodam da zabijem na prazan gol al kod takvih tekmi neide nitko naprijed,nitko ne prati da proslijedim loptu na drugu

13 godina
Ryder007 kaže...

sta ima veze kako se ja postavim kad lopta nece u gol po 5-6 stativi sugavi cdm na golu brani kao 2 neuera,dodavaju se kao na fliperu i na kraju statistika 1 udarac 1 gol i to je to,da se ja dobro ne postavim nebi imao po 5-6 stativi i barem 10 zicera 1 na 1 i jos sta sam primjetio kad tak idem na golmana obicno iz pozadine ide igrac pa da mu samo dodam da zabijem na prazan gol al kod takvih tekmi neide nitko naprijed,nitko ne prati da proslijedim loptu na drugu

Ako ti nemos zabit 10 zicera onda nemoj krivit igru. Barem je danas lagano sa double tap po podu zabit ili ako nista drugo fels u suprotni kut. 

13 godina
http://www.index.hr/sport/clanak/videoigre-postaju-sport-na-zagrebackim-fakultetima-studenti-ce-igrati-lol-csgo-pes-i-hs/1004515.aspx

Malo offtopic, ali ako kojeg studenta zanima. Ako su vec uvrstili nogometnu simulaciju medu esportove, svakako je to mogla biti fifa 18 koja je puno blize postanku punokrvnog esporta od pesa.

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...
Ryder007 kaže...

Ako ti nemos zabit 10 zicera onda nemoj krivit igru. Barem je danas lagano sa double tap po podu zabit ili ako nista drugo fels u suprotni kut. 

Pa baš i nije. Neki puta golmani brane kao ludi. Meni su danas tri puta branili s dva metra. Odigram na drugu stativu, moj puca u prazan gol ali golman s prve stative leti kao raketa na drugu stativu i uspije obraniti.

13 godina
FIFA 18

Opet kazem, promasit 10 zicera je apsurdno. Da ti nemos 1 od 10 put doci do gola bacit fejk shot i zakucat loptu, driven shot po podu sa felsom, Obican felš, power shot... to su price za malu djecu. 

Meni vise na zivce ide potpuna promjena nacina igra kad odes iz Online Divisiona u WL Kvalifikacije. To je razlika nebo i zemlja. A da ne pricam one sweaty ekipe koje svi rade. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Meni ovaj gameplay u futu nikako ne ide od ruke, katastrofa sam. A sto se tice sezone odlican. Ne znam sta me toliko hebe u fut modu. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

ako je Rashford OP, trebate probat IF Zahu...znači kao Rashford na steroidima, top igrač za manje od 100 000 coinsa

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...

ako je Rashford OP, trebate probat IF Zahu...znači kao Rashford na steroidima, top igrač za manje od 100 000 coinsa

sinoc me jedan demolirao sa Zahom. ne mozes mu nista

14 godina
FIFA 18

Jel ima neki razlog zasto mi je FIFA 18 na PS4 Pro i 4k TV-u u 1080p? FIFA 17 mi je u 4k, a FIFA 18 nije.

0 0 hvala 0
13 godina

Odi u settings, sound and screen, video output settings i vidi jel ti pod resolution automatic. Ako je, stavi na 2160. Ako je na 2160 nemam druge ideje zasto bi ti vrtilo samo 1080.

13 godina
FIFA 18

Ovaj gameplay stvarno treba bogovski naucit inace si obicna rupa u bilo kojem djelu WL ili FUT drafta. Danas uletim u FUT draft, prvo kolo odma bam vam 5-0. Ja ne kuzim kak to ekipa napada da joj bas svaki igrac bude na svojoj poziciji. Ja idem u napad, meni Messi solo stoji dok Ronaldo i ekipa tek stizu. 

Daily da ne spominjem kako mi je agonija vise igrat, dolazi do polufinala, finala i tamo gubit. Jer nemas gdje vjezbat protiv ovih ultra def. igraca. Division je smijesno lagan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Ekipa ima cega od nagrada? WL, herreru dobio od malo boljih(duplic, cista zarada ), Monthy reward matuidi, g.jesus if, immobile if i pereira. Barem ce se jesus uklopiti pogotovo sto je IF, uglavnom mislim da sam dobro prosao.

0 0 hvala 0
12 godina
pleyr kaže...

Ekipa ima cega od nagrada? WL, herreru dobio od malo boljih(duplic, cista zarada ), Monthy reward matuidi, g.jesus if, immobile if i pereira. Barem ce se jesus uklopiti pogotovo sto je IF, uglavnom mislim da sam dobro prosao.

Dobio sam Benzemu koji je otisao za 50k a od monthly sam dobio kramarica,hiltona i nekog jadnog francuskog golmana

17 godina
FIFA 18

Igram večeras s jednim talijanom s kojim igram još od prošle fife. Lik ima tri icone, odličnu momčad a nije niti loš igrač.

Prvo poluvrijeme doslovce se ne mogu dodati. Sve što napravim je krivo. Hoću lijevom igraču dodati, igra doda desnom. Hoću ovo, igra napravi ono. Strašno. Situacija je bilo toliko kaotična da sam tri puta dodao svom igraču loptu koji stoji uz aut liniju i svaki put mu prođe kroz noge, pored noge ili u raskoraku u aut a da oko njega nema nikoga bar 5 metara? Lik izvede aut i svaki put mi vrati loptu. I njemu neugodno.

Naravno, zabije mi u tom prvom poluvremenu gol jer se stalno igra na mojoj polovici kada se ne mogu točno dodati. Uz sve to igrači tromi za popizditi. Krene drugo poluvrijeme i sada se on ne može dodati. Sve kaj napravi završi u mojim nogama.

Sve je kontra. Ne može preko centra, ne može me pretrčati, ne može ništa i sada ja zabijam gol. I onda čarobna 90 minuta, lik ispuca loptu, pogodi svog igrača u trepavicu a moja dva stopera počnu trčati od njegovog napadača svaki na svoju stranu i naravno popijem gol. To mu je prva pobjeda od kako igramo. Inače, lik je uredno prva divizija a ja tamo nisam nikada bio? Doduše niti se ne trudim. Sljedeće dvije tekme sve normalno, lagano ga kao i uvijek dobijem i to je to. Kaj se to dogodi da dođe takva tekma koja jebe malo jednog pa malo drugog? Ovo je bolja solucija, neki put jebe samo jednog cijelo vrijeme..

S obzirom da igram na dva acc SB, točno vidim kako sam lošiji jer sam zanemario online igranje. Igram šablonski jer sam tako naučio protiv AI i sada kada mi utrči lik odjednom više ne pale fore, kombinacije, ništa što mi pali u SB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

mislim da je danas taj dan kad sam odlucio prestat igrat ovo smeće koje se naziva nogometnom igricom, i cekam neki malo veći popust da uzmem pes nakon par godina.. fifa nikad nije bila losija

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Igram večeras s jednim talijanom s kojim igram još od prošle fife. Lik ima tri icone, odličnu momčad a nije niti loš igrač.

Prvo poluvrijeme doslovce se ne mogu dodati. Sve što napravim je krivo. Hoću lijevom igraču dodati, igra doda desnom. Hoću ovo, igra napravi ono. Strašno. Situacija je bilo toliko kaotična da sam tri puta dodao svom igraču loptu koji stoji uz aut liniju i svaki put mu prođe kroz noge, pored noge ili u raskoraku u aut a da oko njega nema nikoga bar 5 metara? Lik izvede aut i svaki put mi vrati loptu. I njemu neugodno.

Naravno, zabije mi u tom prvom poluvremenu gol jer se stalno igra na mojoj polovici kada se ne mogu točno dodati. Uz sve to igrači tromi za popizditi. Krene drugo poluvrijeme i sada se on ne može dodati. Sve kaj napravi završi u mojim nogama.

Sve je kontra. Ne može preko centra, ne može me pretrčati, ne može ništa i sada ja zabijam gol. I onda čarobna 90 minuta, lik ispuca loptu, pogodi svog igrača u trepavicu a moja dva stopera počnu trčati od njegovog napadača svaki na svoju stranu i naravno popijem gol. To mu je prva pobjeda od kako igramo. Inače, lik je uredno prva divizija a ja tamo nisam nikada bio? Doduše niti se ne trudim. Sljedeće dvije tekme sve normalno, lagano ga kao i uvijek dobijem i to je to. Kaj se to dogodi da dođe takva tekma koja jebe malo jednog pa malo drugog? Ovo je bolja solucija, neki put jebe samo jednog cijelo vrijeme..

S obzirom da igram na dva acc SB, točno vidim kako sam lošiji jer sam zanemario online igranje. Igram šablonski jer sam tako naučio protiv AI i sada kada mi utrči lik odjednom više ne pale fore, kombinacije, ništa što mi pali u SB.

Tocno ovo boldano sam i ja skuzio. Od kad igram taj SB moja online igra je kaoticna. Sve ono kaj bi protiv AI proslo protiv lika ne moze i to je problem di sam dosta zaostao sta se tice online igranja. Zato i ne mogu se kvalificirat za WL. Jednostavno nemam gdje vjezbat taj online, divizije su prelagane u pocetku a tlaka je dizat taj pocetak divizija za nagrade koje su nikakve.

9 godina
Pozdrav,vidim dosta negativnih komentara u fifi...imao sam plan kupiti ps4 i fifu 18 ali pomalo mijenjam misljenje kako citam vase komentare? Jel se ista popravilo i kakvo je vase misljenje dali da kupim ps4 i fifu ili da jednostavno kupim novu grafu i tako nesto i nastavim na PC-u

0 0 hvala 0
10 godina
Nikolacurak kaže...
Pozdrav,vidim dosta negativnih komentara u fifi...imao sam plan kupiti ps4 i fifu 18 ali pomalo mijenjam misljenje kako citam vase komentare? Jel se ista popravilo i kakvo je vase misljenje dali da kupim ps4 i fifu ili da jednostavno kupim novu grafu i tako nesto i nastavim na PC-u

Sa kupnjom PS4 neces pogrijesit, imas eksluziva koje su vrijedne igranja, ali da ne idem u offtopic slobodno se o tome raspitaj na PS4 temi... Fifa je klasicna prica vec godinama, igra te malo prca, a malo casti, taman onoliko da kada zelis odustat da te privuce natrag. Ja sam preskocio 17 i kako stvari stoje preskacem i 18 te smatram da ako mislis kupit PS4 iskljucivo radi fife da se to ne isplati jer jednostavno to nije toliko dobar nogomet.

I am over 9000!!!
13 godina
Nikolacurak kaže...

Jasno da se isplati. Igra nije toliko kaoticna koliko se ovdje prdeka. Problem je u promjenjenom sustavu obrane i tu se ljudi gube. Uz fifu ima jos brdo igara tako da samo naprijed.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jasno da se isplati. Igra nije toliko kaoticna koliko se ovdje prdeka

Nije kaoticna??

Igra je smece a ne da nije kaoticna, toliko nelogicnosti ima da mi nije jasno kako mogu programirati takvo govno

9 godina
Znaci ti mislis da nebi trebao kupovati ps4 ako mislim igrati samo fifu kako sam shvatio?
13 godina
Nikolacurak kaže...
Znaci ti mislis da nebi trebao kupovati ps4 ako mislim igrati samo fifu kako sam shvatio?

Kupi.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
15 godina

Ja sam prosle godine kupio ps4 kako bi igrao samo fifu, a evo sada godinu dana poslije imam preko 30 igrica kupljenih, tako da samo naprijed, neces pogrijesit

http://trakt.tv/user/MjezZza
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice