FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.078.091
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 18
Toxic1337 kaže...

Ima netko preporuku za BPL squad? Kupio sam Jesusa pa gledam da sastavim nešto do 100k

Dao si preko 50k za karticu ovrl 81? Cijene su sulude a netko je tvrdio da će pasti izlaskom igre. Recimo onaj nesretni willian oko kojeg se povela rasprava i za kojeg se govorilo da će pasti cijenom iako sam tvrdio suprotno, od tog trenutka porastao je cijenom  za 50%.

Ništa više ne kupujem. Što se kupilo, kupilo se...

14 godina
movie kaže...
Toxic1337 kaže...

Ima netko preporuku za BPL squad? Kupio sam Jesusa pa gledam da sastavim nešto do 100k

Dao si preko 50k za karticu ovrl 81? Cijene su sulude a netko je tvrdio da će pasti izlaskom igre. Recimo onaj nesretni willian oko kojeg se povela rasprava i za kojeg se govorilo da će pasti cijenom iako sam tvrdio suprotno, od tog trenutka porastao je cijenom  za 50%.

Uhvatio ga za 43k na buy now, ako mi neće sjesti lako ga prodam...

Flower Boy
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 23:34 (Toxic1337).
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Evo konacno uspeh posle deset dana na TL da napravim svoja dva tima, imam jos 51k da umesto sanceza dovedem miktarijana i da zamenim ozila sa dele alijem. A onda idem po azara :) Transfer profit mi do sad 1.035.000.

Sta kazete nisu losi timovi?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Evo konacno uspeh posle deset dana na TL da napravim svoja dva tima, imam jos 54k da uzmem miktarijana umesto sanceza i da ozila zamenim sa dele alijem. transfer profit do sad mi je 1.035.000. sutra cu malo da igram online tj ceo dan, a od ponedeljka krecem u lov na azara :) Nisu mi losi timovi?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

opet mi Origin updatea,  300 mb,  10 dana 2 patcha, well played EA, well playef

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.10.2017 7:46 (dr4zh3n).

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
T

Ja sam pisao da će padati cijene i iskren da ti budem ovome se nisam nadao ni u snu.

Dobro je što sad ima itema na marektu masu.

Mislim da sam vidio neki dan 450.000 itema, što u FIFI 17 nije bilo nikad.

Ali cijene, to nije normalno... jebeni copy/paste.

Gledao sam nekog igrača jučer i jedno 30 stranica istih cijena.

Obično preskočim prvih par stranica kad pretražujem i idem na 59. minutu, a tamo još skuplje nego na početku.

Ja ne znam kako ti ljudi stavljaju kartice na prodaju, ali ja kad nešto želim prodat uvijek idem s najmanjom cijenom u tom trenutku.

Jako čudno... pravilo je da cijene padaju s obzirom na ponudu, ali u FIFI 18 to nije slučaj?!

[19xx] 4ntraks
11 godina
FIFA 18

Jel netko za da igramo fifu 1 na 1? Ako je neka mi u poruci pošalje svoj nick

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Sad igram Squad battles i ovo mi kompjuter napravi u istoj utakmici:

To po meni nema smisla.

Kompjuter bi trebao davati primjer igračima kako se igra, a ne ovako.

Smiješno je što sudac nije svirao prekršaj za niti jedan od ova dva kršenja.

Naravno, meni svira za svaki kurac, ali kad kompjuter ukliže, promaši loptu i onda klizeći sjebe mog igrača na 3 utakmice, nikom ništa.

Ja se remplam u trku i za to ponekad dobijem žuti.

Strašno!

EDIT:

Nisam dobar screenshot ulovio na Bonaventuri.

On je također ozlijeđen na 3 utakmice.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.10.2017 10:37 (Skilledžija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Skilledžija kaže...

Sad igram Squad battles i ovo mi kompjuter napravi u istoj utakmici:

To po meni nema smisla.

Kompjuter bi trebao davati primjer igračima kako se igra, a ne ovako.

Smiješno je što sudac nije svirao prekršaj za niti jedan od ova dva kršenja.

Naravno, meni svira za svaki kurac, ali kad kompjuter ukliže, promaši loptu i onda klizeći sjebe mog igrača na 3 utakmice, nikom ništa.

Ja se remplam u trku i za to ponekad dobijem žuti.

Strašno!

EDIT:

Nisam dobar screenshot ulovio na Bonaventuri.

On je također ozlijeđen na 3 utakmice.

I meni isto naakon SB barem jedan igrac bude ozlijedjen ne rijetko se desava da mi ga za vrijeme utakmice posalju van.

13 godina
The_K kaže...

I meni isto naakon SB barem jedan igrac bude ozlijedjen ne rijetko se desava da mi ga za vrijeme utakmice posalju van.

Evo, sad zadnju utakmicu mi kompjuter skrši igrača na 5 utakmica.

Odlično!

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Igra li neko pro clubs, meni nesto nije uredu ovdje u odnosu na proslu fifu, ocjena igraca vrlo lahko pada zbog gluposti, jedno pogresno kretanje i skrsi je dole. A najveci problem mi je prijem lopte, prije lopta automatski dodje do mene ako je meni upucuje, sad igrac kao da bjezi od nje, kao da je moram upravljati igracem da primi loptu sto je u toj brzini bar za mene nemoguce. Zna li iko kako to promjeniti

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Imam problem sa ST-om u oba dvije momcadi Gameiro i Mandzukic umjesto da ostanu u sredini u protivnickom sesnaestercu oni trce do mojeg krila sa kojim upravljam pa mi u sredini ostanu samo drugo krilo i ponekad dodje neki veznjak.Stavio sam im instrukciju da se drze centralnog dijela terena ali on opet dolaze do mene. Jeli netko zna sto treba napravit da ST ostane na sredini?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam pisao da će padati cijene i iskren da ti budem ovome se nisam nadao ni u snu.

Dobro je što sad ima itema na marektu masu.

Mislim da sam vidio neki dan 450.000 itema, što u FIFI 17 nije bilo nikad.

Ali cijene, to nije normalno... jebeni copy/paste.

Gledao sam nekog igrača jučer i jedno 30 stranica istih cijena.

Obično preskočim prvih par stranica kad pretražujem i idem na 59. minutu, a tamo još skuplje nego na početku.

Ja ne znam kako ti ljudi stavljaju kartice na prodaju, ali ja kad nešto želim prodat uvijek idem s najmanjom cijenom u tom trenutku.

Jako čudno... pravilo je da cijene padaju s obzirom na ponudu, ali u FIFI 18 to nije slučaj?!

Na PS4 market narastao na 6 milja u jednom trenutku. To do sada ja nisam zabilježio a pratim takve stvari. Prošle godine najveći je bio u vrijeme totya i išao je preko 5 milja. Sada u startu igre preko 6 milja. Znači još više igrača koji još više troše. Paradoksalno kako sam rekao, što je igra gora to njima bolje ide...

Uzeo sada OTW Sigurdssona. Jučer dvije asistencije, dobili u gostima, mogao bi biti u totw. Ako ne, lako će se prodati. Pala mu cijena za 20k u odnosu na dan ranije? Ne kužim? Inače, uzimao sam samo OTW iz engleske lige. Valjda ne bude na svima čorak cijelu sezonu? Valjda će netko iskočiti?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.10.2017 15:47 (movie).
8 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Naprijed nez, otkako sam otovrio suareza igram snjim, a imao sam firmina i zamjena j.hernandez. Desno krilo imam sterlinga, a jeftinija varijanta imas chamberlaina ili wallcota. Lijevo sam igrao s jeseom dok nisam kupio coutinha. Lallanu i hendersona obavezno u sredinu za njih grantiram da te nece iznevjeriti, lb probao sam sve skoro i najbolji mi je moreno, rose nije los ali moreno je malo brzi i skuzio sam da mi za lb to jednino treba, baines ima dobar pas i udarac ali je spor, a kolasinac me par puta zaj* i nije mi cemu. Rb walkera nisam probao zato sto mi je preskup, mada ga trenutno mogu kupiti ali necu jer op clyne je sve sto ti treba, bellerina sam dobio u packu probao ga ali nez clyne mi je vise pouzdan samo eto sto je sporiji ali opet je dovoljno brz. Cb sam igrao s jagielkom i stonesom jer ionako ne znam igrati obranu pa nisam ulagao u nju nista dok nisam ovo ostalo sredio, neki dan sam kupio smallinga u zamjenu za jagielku, i jucer otovrio keana tako da ce i stones na klupu. Meni brani hart ali gk ko gk

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.10.2017 15:54 (pleyr).
17 godina
pleyr kaže...

Naprijed nez, otkako sam otovrio suareza igram snjim, a imao sam firmina i zamjena j.hernandez. Desno krilo imam sterlinga, a jeftinija varijanta imas chamberlaina ili wallcota. Lijevo sam igrao s jeseom dok nisam kupio coutinha. Lallanu i hendersona obavezno u sredinu za njih grantiram da te nece iznevjeriti, lb probao sam sve skoro i najbolji mi je moreno, rose nije los ali moreno je malo brzi i skuzio sam da mi za lb to jednino treba, baines ima dobar pas i udarac ali je spor, a kolasinac me par puta zaj* i nije mi cemu. Rb walkera nisam probao zato sto mi je preskup, mada ga trenutno mogu kupiti ali necu jer op clyne je sve sto ti treba, bellerina sam dobio u packu probao ga ali nez clyne mi je vise pouzdan samo eto sto je sporiji ali opet je dovoljno brz. Cb sam igrao s jagielkom i stonesom jer ionako ne znam igrati obranu pa nisam ulagao u nju nista dok nisam ovo ostalo sredio, neki dan sam kupio smallinga u zamjenu za jagielku, i jucer otovrio keana tako da ce i stones na klupu. Meni brani hart ali gk ko gk

Rose sa svojim w/r i ostalim statsima najbolji je LB engleske lige. Meni nezamjenjiv. S druge strane na RB mi je nezamjenjiv Aurier, Imam OTW Walkera i nisam ga niti probao. O ostalima nema smisla kada su iznad budžeta.

8 godina
neaktivan
movie kaže...
pleyr kaže...

Rose sa svojim w/r i ostalim statsima najbolji je LB engleske lige. Meni nezamjenjiv. S druge strane na RB mi je nezamjenjiv Aurier, Imam OTW Walkera i nisam ga niti probao. O ostalima nema smisla kada su iznad budžeta.

hmm kako nema smisla, pa napisao je do 100k, samo coutinha zamjeni i eto posto jesusa ima vec znaci ne treba mu ni st

9 godina
neaktivan
Jel igra neko wikend ligu kako vam ide ? Meni za sada uzasno 9-8 skor ne mogu da se pohvatam ni da nadjem odgovarajucu formaciju, sa 433 (4) mi je napad odsecen skroz jer sam cm-ovima rekao da stoje pozadi i oni bukvalno pola ne prelaze i to me klalo onda resim i prebacim se na 41212 (2) prodam wassa,rakitica i laportea i dovedem bakajoka,r.sanceza,piqea i fabregasa i totalno mi se igraci ne otkrivaju ali pobedjujem ali na gurku. pa mi palo na pamet da je bolja sredina markisio,matuidi i joao mario + alex sandro umesto albe... cim mi ne ide ja sve zivo menjam 1000 kombinacija samo trosim koinse kojih i nemam bas.

0 0 hvala 0
9 godina
FIFA 18

Ovi nisu normalni. Svako malo novi update na SB. Kako cu odigrat WL i SB?!? Ali nebi bilo logicnije da SB zavrsi prije pocetka WL . Ovako me tiraju da biram sta cu igrat jer za oboje namam ni vrimena ni zivaca , a mislim da je tako kod vecine.

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

SB je napravljen za ekipu koja se ne moze kvalificirat za WL

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Prvih 5 tekmi u wl ez win, nakon tog 3 luza za redom, i sad evo opet 4 wina naredo, nadam se bar elite 3. A sto se tice sb i wl u isto vrijeme na pcu mi taman pase da wl ima 25 tekmi pa stignem odigrati i sb, ali mi se neda tryhard pa igram na professional/world class, opet dovoljno za gold1/elite 3
edit: nesto me hoce barcini igraci iz packova, od ovih weekly objectives dobijem 2 players pack, otvorim dembele, sad kad vec imam suareza i njega razmisljam se o prodaji bpl igraca i sastavim la ligu

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.10.2017 21:16 (pleyr).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Odvratno... Nisam najbolji igrač FIFE ali ovo što su ove godine napravili sa obranom i golmanima je strašno, da ja od pet udaraca primim 5 golova, pa i u rukometu su manje šanse za takvo što. Uglavnom jako puno nerviranja, rješavam SB pa se nadam da će barem nešto uletiti u packovima ali se se ne nadam previše jer znamo da sirotinji rijetko kad nešto dobro da.

0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 18

Hej ljudi, ako se nekome igra na PS4, dodajte me! AmazinToiletPaper :)

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

Ja ne kuzim sta je ovo danas na sb, znaci nemoguce je gol zabit, evo video jedan i to je samo jedna od 10-ak situacija, bilo je i puno 100%-tnih situacija al golman cudesno obrani, odigram through pass i jedno 5 metara sam ispred obrambenog al me stigne itd... Za popizdit

https://m.youtube.com/watch?v=sp0nujVJjW4&feature=youtu.be

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.10.2017 21:50 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

evo napokon uspio zabiti gol

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
pleyr kaže...

hmm kako nema smisla, pa napisao je do 100k, samo coutinha zamjeni i eto posto jesusa ima vec znaci ne treba mu ni st

Mislio sam na svoju momčad da nema smisla da dalje nabrajam jer su preko njegovog budžeta osim navedenih bočnih..

17 godina
IDMM kaže...

Ovi nisu normalni. Svako malo novi update na SB. Kako cu odigrat WL i SB?!? Ali nebi bilo logicnije da SB zavrsi prije pocetka WL . Ovako me tiraju da biram sta cu igrat jer za oboje namam ni vrimena ni zivaca , a mislim da je tako kod vecine.

Pet dana u tjednu je update jednom dnevno a subotom i nedjeljom tri puta dnevno. Znači sve zajedno odigraš 44 tekme. Osim toga mod je zamišljen za one igrače koji ne uspijevaju upasti u WL ili je ne žele igrati.

9 godina
neaktivan

Igram SB na 2 naloga,dodjem do gold 1,cekam packove,zabavljam se i boli me k***c za online!
Najjaci mod u fifi ! Nema nerviranja ,samo uzivanje.

Cekam da padne cijene Gameiru i nista mi vise ne treba ! :)

Kvaliteta nemam za WL ...

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.10.2017 23:50 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Igram SB na 2 naloga,dodjem do gold 1,cekam packove,zabavljam se i boli me k***c za online!

Nema živciranja? Pa ne znam ima li mod s više živciranja? Pogodim svaku tekmu bar tri stative, protivnički golman mi obrani bar tri zicera s dva metra. Fulam još nekoliko zicera a protivnik mi zabije iz filigranske akcije koju je jedino odigrao na tekmi. Maloprije vodim 3-2 u 90 minuti i izgubim 4-3. Igrač mi neće primiti loptu, drugi neće trčati za protivnikom, treći neobjašnjivo padne na travu.

Dobijem dva crvena a ne znam zašto. U 100 tekmi nisam dobio žuti a sada nakon updatea u jednoj tekmi dobijem dva crvena i nekoliko žutih. Protivnik me i dalje baca po travi bez ikakvih sankcija. I kažeš nema živciranja? Čisto jebanje u mozak. Nakon što me tu jednu tekmu izjebe već drugu utrpam pet komada bez ikakvog beda. Točno se vidi kako igra pomaže i kako te igra zajebava kada hoće..

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Nema živciranja? Pa ne znam ima li mod s više živciranja? Pogodim svaku tekmu bar tri stative, protivnički golman mi obrani bar tri zicera s dva metra. Fulam još nekoliko zicera a protivnik mi zabije iz filigranske akcije koju je jedino odigrao na tekmi. Maloprije vodim 3-2 u 90 minuti i izgubim 4-3. Igrač mi neće primiti loptu, drugi neće trčati za protivnikom, treći neobjašnjivo padne na travu.

Dobijem dva crvena a ne znam zašto. U 100 tekmi nisam dobio žuti a sada nakon updatea u jednoj tekmi dobijem dva crvena i nekoliko žutih. Protivnik me i dalje baca po travi bez ikakvih sankcija. I kažeš nema živciranja? Čisto jebanje u mozak. Nakon što me tu jednu tekmu izjebe već drugu utrpam pet komada bez ikakvog beda. Točno se vidi kako igra pomaže i kako te igra zajebava kada hoće..

Igrao sam na semi pro ,sad igram na amater i redovno utrpam desetak golova ! :)

opusteno..

hahahahah i opet gold 1. po utakmici bude oko 700 poena .

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
9 godina
neaktivan
Resim sad sbc neymara i izlazi otw iz paka pojavljuje se francuska zastava ja sav u ushicenju znam da su tu mbape,lakazet i toliso kad ono normalno dobijem lika iz reala koji ne vredi nista niti ce ikad i vredeti, potpuno sam zaboravio na njega...sranje.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice