FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 707.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
goust78 kaže...

Ja sam na CD key kupio 20.6 fifu 17 ali sn ne dobih !Tek malo prije 29.9 ce da salju kao !

Vidi kod njih ali traze da se posalje slika licne karte da vide da nije ukradena kartica ! :)

Od 1996 godine kupujem preko neta i nikada me nitko nije tražio osobnu iskaznicu. Sterao bih i u krasan ku..c.  Pa kaj da im i domovnicu pošaljem za svaki slučaj, svašta..

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Ja sam na CD key kupio 20.6 fifu 17 ali sn ne dobih !Tek malo prije 29.9 ce da salju kao !

Vidi kod njih ali traze da se posalje slika licne karte da vide da nije ukradena kartica ! :)

Od 1996 godine kupujem preko neta i nikada me nitko nije tražio osobnu iskaznicu. Sterao bih i u krasan ku..c.  Pa kaj da im i domovnicu pošaljem za svaki slučaj, svašta..

Trazili su mi da fotografisem , LK tako sto stavim na papir  na kome napisem IG ! :)

Sve sam naravno pobrisao osim imena i prezimena , " zamrljao " sliku ,broj LK i sl . :)

I onda je leglo sve !Tako je bukvalno bilo !

Sad cekam 29. 9 da vidim da li ce poslati  SN  na mail  !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 14:50 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

Trazili su mi da fotografisem , LK tako sto stavim na papir  na kome napisem IG ! :)

Sve sam naravno pobrisao osim imena i prezimena , " zamrljao " sliku ,broj LK i sl . :)

Koja je onda svrha tog cirkusa kada si sve zamrljao, obrisao i zamutio fotku? Tako si mogao i lažnu osobnu dati. Pored tolikog neta zahebavati se s takvim idiotima, nema šanse...

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Koja je onda svrha tog cirkusa kada si sve zamrljao, obrisao i zamutio fotku? Tako si mogao i lažnu osobnu dati. Pored tolikog neta zahebavati se s takvim idiotima, nema šanse...

Ne znam druze ,evo ovako sam poslao ,naravno sa imenom i prezimenom ! :)

Onda su skinuli pare sa paypal-a i sad cekam sn ! :)

Samo ne znam sta im znaci IG ! hahahahah

Sto bas IG ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 15:49 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

Ne znam druze ,evo ovako sam poslao ,naravno sa imenom i prezimenom ! :)

Onda su skinuli pare sa paypal-a i sad cekam sn ! :)

Samo ne znam sta im znaci IG ! hahahahah

Sto bas IG ?

Pa ja sam na toj stranici kupovao i nikada me nisu ništa tražili? Očito vas doživljavaju kao egzotičnu zemlju pa malo dodatnoh zahebavanja. U svakom slučaju ne bih kupovao po tim uvjetima..

Još dva sata do web appa?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 16:52 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Pa ja sam na toj stranici kupovao i nikada me nisu ništa tražili? Očito vas doživljavaju kao egzotičnu zemlju pa malo dodatnoh zahebavanja. U svakom slučaju ne bih kupovao po tim uvjetima..

Još dva sata do web appa?

Ma garant misle da smo juce sisli sa drveta ! :)

Nije ovo prvi put ,jos su mi jednom trazili identifikaciju ,neki drugi sajt ,ne znam koji ! :)

Ono realno gledano i jesmo za posmatranje !

15 godina
neaktivan
FIFA 17

Ima li neko čudan problem sa mikro trzajima tokom gameplay-a na demo-u? Naime, uključio sam opciju "No limit FPS" i u Nvidia control panelu uključio "Adaptiv Vsync", a probao i sa samo "Vsync on" opcijom, te sam takođe probao i u opcijama uključiti "Lock to 60 FPS" sa defaultom na Nvidia control panelu. Tokom gameplay-a imam osjećaj da igra na momente, na djelić sekunde, zatrza, da nije potpuno fluidna, najviše u trenutku kada se kamera  kreće tokom pas igre. Inače, imam i3 4160, GTX 970, 12 GB RAM-a. Mislim da bi igra trebala da leti na ovoj konfiguraciji (i zaista leti, osim tih momenata, koji totalno kvare ugođaj). FIFA 16 je uvijek radila bez ikakvih problema.

0 0 hvala 0
17 godina
Phobius kaže...

Ima li neko čudan problem sa mikro trzajima tokom gameplay-a na demo-u? Naime, uključio sam opciju "No limit FPS" i u Nvidia control panelu uključio "Adaptiv Vsync", a probao i sa samo "Vsync on" opcijom, te sam takođe probao i u opcijama uključiti "Lock to 60 FPS" sa defaultom na Nvidia control panelu. Tokom gameplay-a imam osjećaj da igra na momente, na djelić sekunde, zatrza, da nije potpuno fluidna, najviše u trenutku kada se kamera  kreće tokom pas igre. Inače, imam i3 4160, GTX 970, 12 GB RAM-a. Mislim da bi igra trebala da leti na ovoj konfiguraciji (i zaista leti, osim tih momenata, koji totalno kvare ugođaj). FIFA 16 je uvijek radila bez ikakvih problema.

Sve pogasi u nVidia control panelu kaj si dirao. Neka postavke budu difoltne. U opcijama igre podesi postavke na no limit fps i meni tako sve radi bez beda. Kada lockam na 60 fps zna tako trzati.

10 godina
Da, kod mene isto se to desava, nzm do cega je jer koje god detalje da postavim isto se desava. Amd inace.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru.

Pokušaću. Valjda ne bude tearing-a.

15 godina
neaktivan
FIFA 17

Movie, sa ovim tvojim postavkama igra još više trza. Vrti se u više od 150 FPS bez limita, te se onda događa frame skipping i tearing. Poprilično sam siguran da su one moje prvobitne postavke, koje su radile ok u FIFA 16, dobre, ali iz nekog razloga postoji taj sićušni stutter, koji kvari dojam.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Šta izgleda ni danas ništa od web app-a?

0 0 hvala 0
17 godina
balky1911 kaže...

Šta izgleda ni danas ništa od web app-a?

Izgleda... srijedom mijenjaju sadržaj pa možda bude sutra.. naime sutra izlazi prvi totw za fifu 17

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 19:14 (movie).
10 godina
FIFA 17

Dosta ljudi se zali na to mikro trzanje, pogotovo kad je kamera od kornera i kad idu izvadat... Mislim da je to mozda cak i do igre jer se to (bar kod mene) samo povremeno desava i samo na kornerima. Tri kornera bez trzaja, a dva sa trzajem. Vjerojatno ce to sredit do izlaska pune verzije igre...

Evo cisto da kazem da necu uzimat fifu niti pes ove godine. Sa tim parama cu si znatno prosirit budzet za SSD, a hvala bogu imam igara koje me mogu drzat najmanje par mjeseci + dosta dobri naslovi u vaultu...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Phobius kaže...

Movie, sa ovim tvojim postavkama igra još više trza. Vrti se u više od 150 FPS bez limita, te se onda događa frame skipping i tearing. Poprilično sam siguran da su one moje prvobitne postavke, koje su radile ok u FIFA 16, dobre, ali iz nekog razloga postoji taj sićušni stutter, koji kvari dojam.

Ne znam, meni sve šljaka. Skužio sam da oko kartice ništa ne diram u nVidia panelu te da sve postavke grafičkog prikaza rješavam u samim igrama.. ja pak ako lockam na 60fps onda mi počne tako trzati kako si opisao?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 19:34 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 17

web app je pusten.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 19:43 (orim0909).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
FIFA 17

Kaj je sad ovo? Kaj sam radio cijelu prošlu godinu ako nisam igrao? Prvo kupi pa možeš na web app?

Na PS4 još ništa. Sad me strah i tamo pokrenuti da ne dobijem istu poruku...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 19:46 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ista stvar se i meni dogodila. nisi jedini

17 godina
orim0909 kaže...

ista stvar se i meni dogodila. nisi jedini

Možda namjerno blokaju određen dio korisnika kako bi smanjili gužvu te da im se serveri ne raspadnu kao prošle godine?

9 godina
neaktivan
Kad ce android companion za fifu 17?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Meni sve radi, ali se sa poklonima nisan baš usrićija.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Ne mogu vjerovati kakav je to šlamperaj na tako profitabilnom serijalu? Zadnje dvije godine nisu mi prebacili pointse pri pokretanju web appa već sam morao čekati izlazak igre pa da si ih prebacim iz igre a sada mi ne daju niti ući na web app???

edit: koliko si packova dobio?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 20:02 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

drogba mi najbolji igrač, baš su velikodušni. 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Bogami me posralo :)

BTW

Dobio sam i Dignea LB iz Barce.

Mislim da ću krenuti sa Španjolcima kao i FIFU 16 :)

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 20:06 (Skilledžija).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

dobio 7 packova. Sve katastrofa

0 0 hvala 0
13 godina
balky1911 kaže...

dobio 7 packova. Sve katastrofa

Ja sam imao jedan na početku s brončanima i 5 za otvorit sa zlatnima.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Bogami me posralo :)

BTW

Dobio sam i Dignea LB iz Barce.

Mislim da ću krenuti sa Španjolcima kao i FIFU 16 :)

Hahahah "Ronjgi", šta si ti iz okolice Rijeke?

Koristite blage riječi i jake argumente
13 godina
Dodinho kaže...

Hahahah "Ronjgi", šta si ti iz okolice Rijeke?

Jep, selo pored Ronjgi :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 17

Šta da radim?

Da ga stavim na bubanj odmah ili ne?

U kurac.

Sad su me sjebali s Lukom.

Bolje d su mi kao prije davali šrot pa da sam na miru.

Sad samo problemi :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Kaj je sad ovo? Kaj sam radio cijelu prošlu godinu ako nisam igrao? Prvo kupi pa možeš na web app?

Na PS4 još ništa. Sad me strah i tamo pokrenuti da ne dobijem istu poruku...

Ista stvar. Kakvo jebeno smece.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice