FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 662.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 17
Hajde pa javite koliko je tezak demo, kapiram da nije ispod 10 gb zbog 50gb zvanicne verzije, pa kad dodjem sa sljake da vidim da li da skidam odmah.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Ništa.. Kaj to kuže po ip adresi pa nema demoa? Sumnjam da je do tuda došlo. Ne kužim je li onda došao 13 na Novi Zeland ili su prespavali taj datum. Kod nas se sadrzaj na storeu mijenja oko 17h. Na kraju ću prije do demoa doći na računalu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 7:57 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

pa uvijek je po IP adresi, s time da im je dosta server na koji se spajas, a to je zagreb. 

ne kuzim sto ste se uzjebali svi, odite na kavu, procitajte novine i strpite se jos pol dana 

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Lijepa kartica...
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Ko ovisnici bez dopa...

I am over 9000!!!

6 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
denislesjakyoutube kaže...

Moj rekord u FIFA 16 105-5-0 gledajte me na youtubu :) https://www.youtube.com/channel/UCJKq8iM1KhNV4cr-Ji5Ac-Q

Molim vas da mi neko kaze koji je dribling sto ga kolega u videu stalno koristi ,ono kad proturi loptu iza ?

Vidim da mu je to jedna od glavnih fora !Kako se zove dribling i kako se izvodi ! hvala

17 godina
goust78 kaže...

Moj rekord u FIFA 16 105-5-0 gledajte me na youtubu :) https://www.youtube.com/channel/UCJKq8iM1KhNV4cr-Ji5Ac-Q

Molim vas da mi neko kaze koji je dribling sto ga kolega u videu stalno koristi ,ono kad proturi loptu iza ?

Vidim da mu je to jedna od glavnih fora !Kako se zove dribling i kako se izvodi ! hvala

Kaj ti nije jednostavnije poslati privatnu poruku pa ga pitati?

9 godina
neaktivan
Ne odgovara!
10 godina
neaktivan
FIFA 17

kad ce izac taj demo??

miki12345

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Kaj ti nije jednostavnije poslati privatnu poruku pa ga pitati?

Gdje je ovaj bio ranije ,sa njegovom postavom RM i custom tactic sam sinoc pobjedio 5. za redom sto nikad nisam prije ! :)

11 godina
neaktivan
Kakvi su to idioti da ne znaju stavit vrijeme kad ce ga pustit i to je to, a ne ovako nagadjat kad ce se debilima dic neka stvar pa da izbace

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...
Kakvi su to idioti da ne znaju stavit vrijeme kad ce ga pustit i to je to, a ne ovako nagadjat kad ce se debilima dic neka stvar pa da izbace

Nadam se da nece do 15 h jer sam na poslu pa ne mogu da skidam ! hahahah

11 godina
neaktivan
FIFA 17

Najvjerovatnije se čeka da svugdje u svijetu bude 13.9

Vidjeti ćemo za 40tak minuta jeli do toga...

We Will Crack You!!!Denuvo!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 11:24 (SoynTech).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Upravo je vani demo, ali za sada samo x360 i ps3. Dakle vjerojatno uskoro i PC i next gen konzole. 

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

aha, prvo su pustili za x360 i ps3, za one za koje je službeno da ga neće biti.

11 godina
FIFA 17

Koji promašaj je taj EA SPORTS, masa ljudi čeka te klošare da izbace tu igru, a oni nas zajebavaju... Ili smo pak mi debili što čekamo... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
playjob kaže...

Koji promašaj je taj EA SPORTS, masa ljudi čeka te klošare da izbace tu igru, a oni nas zajebavaju... Ili smo pak mi debili što čekamo... 

DEMO. đizus kao da se čeka najbolja igra na svijetu, a ono posrani demo i to vam igra ulogu tih par sati.

11 godina
Jack Sparrow kaže...
playjob kaže...

DEMO. đizus kao da se čeka najbolja igra na svijetu, a ono posrani demo i to vam igra ulogu tih par sati.

đizus za šta sam davo 350kn? valjd bi, đizus, trebo probat igru za koju sam dao tu lovu, đizus. fakat ak ces srat onda nemoj nista komentirat, đizus. kak si kaj? briješ?!

13 godina
FIFA 17
Kuky ne jebi, vidiš da smo svi nervozni ovdje.
Mene je šupak počeo svrbit od nervoze.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
playjob kaže...

đizus za šta sam davo 350kn? valjd bi, đizus, trebo probat igru za koju sam dao tu lovu, đizus. fakat ak ces srat onda nemoj nista komentirat, đizus. kak si kaj? briješ?!

Ne spominji đizusovo ime uzalud.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
playjob kaže...
Jack Sparrow kaže...
playjob kaže...

Prva fifa ili? Nazalost demo nikad nije kao original, ako stvarno zelis probat ono sta si kupio cekat ces da izađe. 

Nemoj krivo shvatit, i ja jedva cekam demo, al znam da me opet ceka privikavanje na full releasu, ako se uopce odlucim za kupnju 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
FIFA 17

Pa čak ni "original" nije ko original jer ga svake godine sj*bu sa prvim patchem ako imalo valja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ima li iko ikakvih info kad ce ga pustit?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

ima, posto sam ja PRO igrac i najbolji u svakoj igri i EA me slusa u svemu, dogovorili smo se da ce pustiti igru tek oko 16:00 po nasem vremenu jer sam ja na poslu do 15:30.

[19xx]C3c1l
10 godina
Ja sad sa sljake mrtav umoran, odoh odspavati jednu turu pa kad se probudim valda ce ga pustiti za download, tamo oko 7-8 veceras 👍 :-)
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
C3c1l kaže...
miikaa77 kaže...

ima, posto sam ja PRO igrac i najbolji u svakoj igri i EA me slusa u svemu, dogovorili smo se da ce pustiti igru tek oko 16:00 po nasem vremenu jer sam ja na poslu do 15:30.

Znači ti si kriv što nam je FIFA svake godine sve gora i gora. 

16 godina
playjob kaže...
Jack Sparrow kaže...
playjob kaže...

Pa nis dao za DEMO 350kn, ustvari ispobat ćeš svakako sad je pitanje dal odmah sada ili za 5 sati. Jel stvarno igra ulogu? Nije da nećeš dobiti igru ili demo, samo se treba malo stripiti i dalje demo dolazi DANAS kako su i najavili, nisu dali nikakav službeni sat kad bi trebalo biti. 

Kao da prvi put čekaš neku igru da izađe.

12 godina
FIFA 17

Ubrzo bi se trebao DEMO pojaviti na PS Store-u.

0 0 hvala 0
17 godina
pc_fan005 kaže...

Ubrzo bi se trebao DEMO pojaviti na PS Store-u.

izgleda da je tako jer store ne radi tj.

baca gresku kada hoću nešto skinuti. Izgleda da dodaju novi sadrzaj. Uvijek je tako kada baca tu vrstu greske

10 godina
Taman kad dodem sa posla oko 16.15 stavim skidati. A valjda necemo biti toliko razocarani. Tj ne moze me toliko razocarati koliko me pes razocarao pa sam prije 5god presao na Fifu.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice