FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 704.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 17
movie kaže...
The_K kaže...

Nezz kako oni kazu gameplay za sve tri platforme je isti jedino kao za ps3 se koristi stari engine.A mozda i je drugaciji gameplay ali nezz ja kad nemam ps4.Koja je razlika u gameplayu izmedju pc i ps4.

Meni su igrači agilniji i fluidniji. Manje mi plešu oko protivničkog igrača. Lakše mi zbog svega igrati i obranu i napad. Na pc mi je sve nekako anarhično. Možda je sve to navika ali je očito bar meni da se recimo higuain ne ponaša isto na te dvije platforme.

Slazem se, nije sve u potpunosti isto, fluidniji su igraci u fifi na ps verziji, okretniji itd, u sustini je slicno u obe verzije ali eto neke male razlike postoje, ja sam ovo sto movie prica odmah primetio cim sam presao na ps verziju. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
12 godina
ruya kaže...
movie kaže...
The_K kaže...

Nezz kako oni kazu gameplay za sve tri platforme je isti jedino kao za ps3 se koristi stari engine.A mozda i je drugaciji gameplay ali nezz ja kad nemam ps4.Koja je razlika u gameplayu izmedju pc i ps4.

Meni su igrači agilniji i fluidniji. Manje mi plešu oko protivničkog igrača. Lakše mi zbog svega igrati i obranu i napad. Na pc mi je sve nekako anarhično. Možda je sve to navika ali je očito bar meni da se recimo higuain ne ponaša isto na te dvije platforme.

Slazem se, nije sve u potpunosti isto, fluidniji su igraci u fifi na ps verziji, okretniji itd, u sustini je slicno u obe verzije ali eto neke male razlike postoje, ja sam ovo sto movie prica odmah primetio cim sam presao na ps verziju. 

to je onda izgleda do servera

8 godina
neaktivan
Pozdrav,igram na pc fifu 17,da li se nekom desava tokom WL da mu se protivnik diskonektuje,bez obzira da li vodis,gubis ili je nereseno. Cesto mi se desava u prvim minutima igre,da li je kod mene problem ili je kod njih.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dextroza kaže...
Pozdrav,igram na pc fifu 17,da li se nekom desava tokom WL da mu se protivnik diskonektuje,bez obzira da li vodis,gubis ili je nereseno. Cesto mi se desava u prvim minutima igre,da li je kod mene problem ili je kod njih.

Dešava se svima. Taj što se diskonektuje je cheater i on kad se diskonektuje dobije pobjedu, iako ti napr ne gubiš. Takve nadam se banaju nakon što provjere.

15 godina
ddjuro92 kaže...
nazalost i na ps4 ima čitera koji povecavaju rejting igracima. cavanija if 90 je lik povecao na 96 i nemres mu nis.

To je prakitički nemoguće. Na koji način bi ti hakirao i mijenjao igru na konzoli?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
8 godina
neaktivan
Onda jebes igru,ja igram 10 tekmi a na 8 se desi diskonekcija. Nekad gubim po 2,3 prema 0. Cak sam geldao i portove da otvorim,video sam na ea sajtu da ima neka fora da se otvore
11 godina
neaktivan
Kako bilo da bilo.
Za Fifu 18 se kupuje Ps4.
Jel neko skonto od vas šemu za prokleti korner.
Od 10 kornera koje izvodi protivnik, ja si minimalno 4 gola zabijem sam.

Lopta pada na prvu stativu i glavom je samo prebaci na drugu na mog igrača, na prsa ili koljena i odbije se u gol. Ja ni kriv ni dužan popušim gol.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...
Kako bilo da bilo.

Lopta pada na prvu stativu i glavom je samo prebaci na drugu na mog igrača, na prsa ili koljena i odbije se u gol. Ja ni kriv ni dužan popušim gol.

Da i ja koristim kornere na prvu stativu i dao sam dosta golova, ili sa mojim bentekeom ako protivnik ne zna da brani korner uvijek bude pravoo opasno.
U glavnom cilj je gadjati jedno 3 metra ispred peterca, 3 crte jačine, te pritisnuti kocku na par metara prije nego što dođe lopta, ako je u pitanju WL, zbog input laga.

Ako treba naći ću ti tutorial, malo pogledaj na youtuebu ima ih dosta.
Braniš ih tako što staviš dvojicu igrača ispred njegovog igraca i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.3.2017 12:21 (AdisTM87).
17 godina
antimadridista kaže...
ddjuro92 kaže...
nazalost i na ps4 ima čitera koji povecavaju rejting igracima. cavanija if 90 je lik povecao na 96 i nemres mu nis.

To je prakitički nemoguće. Na koji način bi ti hakirao i mijenjao igru na konzoli?

Da, i ja sam ga to pitao ali odgovora nema? 

10 godina
Muci me ovaj eriksen na cmu , probao sam i dembelea vise neznam kog bi probao , kakav je dele ali (84 inf kartica) ?
S Vardyem jednostavno neznam al zato Sturridge trpa ko ludjak
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ved23 kaže...
Muci me ovaj eriksen na cmu , probao sam i dembelea vise neznam kog bi probao , kakav je dele ali (84 inf kartica) ?

Ne valja Eriksen na CMu zbog loše defanzive, on ne može jednostavno nikoga zaustaviti. Yaya Toure je dosta bolji, te je Gundogan isto tako vrlo solidan. Alia crnog nisam probao. Sturridge je extra, ali moraš paziti da uvijek šuta lijevom nogom jer mu je Weak Foot 2 zvjezdice.

9 godina
neaktivan
Prvih 30 online sezonskih meceva na drugom profilu.

3 0 hvala 0
10 godina
vaskeas kaže...
Prvih 30 online sezonskih meceva na drugom profilu.

Tako je slicno i kod mene kako sam poceo sezonu da igram, ali losi su igraci do sad bili, za sad sam 5 divizija al kad udjemo u 2 i 1 bice svega predpostavljam. Ali zanimljivo je igrati jer je stvarno ok gameplay i bas mi se svidja. 

12 godina
prcko_croatia kaže...
Kako bilo da bilo.

Kada branis korner uzmi pod kontrolu neekog CB-a jer su oni inace najjaci sa glavom i kreci se snjima po sredini i kada se korner izvede onda trcis tamo gdje lopta ide otkad sam se poceo tako branit niti jedan gol iz kornera jos nisam dobio.

10 godina
FIFA 17

Ja sam u ovoj fifi vise golova primio kad je za mene korner pa iz kontre nego kad je korner za protivnika, ste strane fifa nema veze sa fudbalskom simulacijom, ali nema ni nista gore nego kad primim gol iz kornera, najjeftiniji moguci gol. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Ja sam u ovoj fifi vise golova primio kad je za mene korner pa iz kontre nego kad je korner za protivnika, ste strane fifa nema veze sa fudbalskom simulacijom, ali nema ni nista gore nego kad primim gol iz kornera, najjeftiniji moguci gol. 

Istina, najlakše sam gol primao kada sam imao korner pa kontra. Zato sam prestao centrirati. Zovnem igrača pa se kratko dodam i riješio problem.

15 godina
ved23 kaže...

Uzmi si Andera Herreru.

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Znači, jučer sam prvi puta uspio dobiti tekmu iako je momentum bio protiv mene. Lik imao top la ligu momčad (modrić, bale, suarez, benzema, neymar...). Ja igrao s hrvatima, igrači spori ko K, ne trče, loša dodavanja, protivniku se sve odbija, znači ne možeš 3 pasa složiti. I šta ću, stavim ultra defense i lagano se dodajem koliko mogu, od noge do noge, uspio kroz pasove iskemijati 2 mrtve šanse, oba puta pogodio i dobio 2:0 :D lik imao nekih 10 šuteva iz daljine i nekih polu šansi, iako je i on imao 1-2 mrtvaca, ali je subašić na svu sreću dobro odreagirao... Znači, sad sam vidio da se može, ali moraš imati malo sreće, igrati sporije kako ti igra diktira tempu i čekati priliku

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CrazyMan kaže...

Znači, jučer sam prvi puta uspio dobiti tekmu iako je momentum bio protiv mene. Lik imao top la ligu momčad (modrić, bale, suarez, benzema, neymar...). Ja igrao s hrvatima, igrači spori ko K, ne trče, loša dodavanja, protivniku se sve odbija, znači ne možeš 3 pasa složiti. I šta ću, stavim ultra defense i lagano se dodajem koliko mogu, od noge do noge, uspio kroz pasove iskemijati 2 mrtve šanse, oba puta pogodio i dobio 2:0 :D lik imao nekih 10 šuteva iz daljine i nekih polu šansi, iako je i on imao 1-2 mrtvaca, ali je subašić na svu sreću dobro odreagirao... Znači, sad sam vidio da se može, ali moraš imati malo sreće, igrati sporije kako ti igra diktira tempu i čekati priliku

.. i imati trubu za protivnika.

10 godina
FIFA 17

Jesam ja jedini baksuz da uzmem te coinse i unutar par sati mi kao flaggaju accaunt -.- Već drugi put , oba puta uzimao preko player auctions (igsky).

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ovo moram podijeliti.
Lik koji je igrao protiv mene mislim da je krivo skužio što je talijanski nogomet.
Mislim da je želio kupiti Rugby igricu, pa se vjerojatno zajebo i uzeo Fifu.
U ovom slučaju ja sam upravljao francuzima.

0 0 hvala 1
17 godina
FIFA 17
Pokušao danas odigrati koju tekmu online. Odigram šest tekmi i upišem šest poraza. Dva teška a četiri 2-1. Svaki put povedem i protivnik mi izjednači u 45 minuti a drugi mi zabije u 90 minuti. Ok, nisam dugo igrao i ispao sam iz grifa ali četiri identična poraza su previše. Golmani im čuda brane, moji nema šanse da išta obrane. I ova dva teška poraza su došla iz izjednačene tekme ali niz bizarnosti, pa sve kaj pukne uđe i nemam šanse. Nisam igrao s najboljim svojim momčadima već s prosjećnim no to ne mijenja na stvari. Toliko sam se iživcirao da mi je tlak bio 160/110 pa sam prestao igrati te odmah popio šaku tableta. Budem sutra ponovno probao odigrati ali maksimalno tri tekme. Ovim tempom trebat će mi mjesec dana da se vratim u približnu formu od prije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Sve je dobro dok Ibra promašuje finess sa 13metara i pogađa prečke glavom iz kornera a Hazard daje golove glavom nakon kornera.

Bravo EA
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Strasno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
I meni je danas dan u bedu.
A jučer sve pobjede i samo dva remia.
Stvarno ne kužim što Ea ima od toga. Ovo nema veze sa natjecateljskim duhom.
Kad gubiš znaš da nisi kriv, dobro, za neke golove sigurno jesmo.
Kad pobjeđuješ, opet znaš da si samo sporedna ličnost u igri.

Imam svoju custom tactics ali kad Ea odluči, ja je nemam.
Čak što više, ne funkcionira niti njihova taktika Long ball, Posession i ostale.
Dobro kad sam u napadu, logičnom je da mi neprijatelj pomrsi planove.
Ali kad igram obranu, ekipa mora stajati kako sam ja naredio, a ne stoji.
E to mene j.... najviše.
Zašto, koji zna?
Jel i vama isto tako?

2 0 hvala 0
17 godina
prcko_croatia kaže...
I meni je danas dan u bedu.
A jučer sve pobjede i samo dva remia.
Stvarno ne kužim što Ea ima od toga. Ovo nema veze sa natjecateljskim duhom.
Kad gubiš znaš da nisi kriv, dobro, za neke golove sigurno jesmo.
Kad pobjeđuješ, opet znaš da si samo sporedna ličnost u igri.

Imam svoju custom tactics ali kad Ea odluči, ja je nemam.
Čak što više, ne funkcionira niti njihova taktika Long ball, Posession i ostale.
Dobro kad sam u napadu, logičnom je da mi neprijatelj pomrsi planove.
Ali kad igram obranu, ekipa mora stajati kako sam ja naredio, a ne stoji.
E to mene j.... najviše.
Zašto, koji zna?
Jel i vama isto tako?

Izgubim loptu na protivničkih 16m. Lik ispuca i pogodi svog igrača na centru. Oko njega niti jednog od moja tri igrača koji stoje u grupi dobrih 10m od solo protivnika. Lik se sjuri s centra sam samcat i zabije mi gol. Ja bih eksplodirao.

Čemu moja tri igrača na centru koja stoje desno a protivnik sam stoji lijevo. Tko ga čuva? Ja ne mogu utjecati na ovakvu situaciju koja me pravi budalom. Ok, nisam dugo igrao ali kakve su mi se danas događale situacije to je tragikomično bilo.

11 godina
protjeran
Zašto mi ovo javlja a nisam ulogiran?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kad su mjesecne nagrade za wl?

0 0 hvala 0