FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.188
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
jpantalon kaže...

Movie jel puno u ovom trenu dat za IF Firmina 155k na ps4

Prije nadogradnje se vrtio oko 140k tako da je to ok cijena ako ti taj igrač treba. No preko vikenda nikada ne kupujem if igrače. Neka danas zabije dva gola i cijena te kartice će odmah pasti. Uvijek postoji rizik o gubitku vrijednosti if kartica preko noći. Na njima najviše zarađujem i gubim. Malo prati cijene, mislim da je ok cijena oko 150k za tu karticu. Inače imao sam ga i lik je prava zvijer. Pogotovo kao lažna devetka.

9 godina
neaktivan
Walkout pogba u nagradama od vikend lige

0 0 hvala 0
17 godina
ddjuro92 kaže...
Walkout pogba u nagradama od vikend lige

E to je lijep poklon...

10 godina
FIFA 17

Uhhh kakva ekipa, kakva utakmica, povede lik odmah 1:0 ja se vec bio oprostio i dam sve od sebe i izjednacim u 75 minutu sa drakslerom i u produzetcima povedem 2:1 opet draksler i pobedim, znaci ne verujem kako je tesko igrati protiv ovakvih ekipa u svemu su superiorniji, brzi, agresivniji, bolji. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Gadi mi se igrat ovaj draft...spusio 50k na njega sva 3 puta u prvom kolu ispo...

Jednostavno imaju svi ronalda messija oli 100 informa i samo letaju cijelu tekmu...nabijem ih na k
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Meni isto danas ne ide, a juce me tako lepo krenulo, izgubim utakmice u kojima budem bolji jbg, treba pauza ili nemam pojma, a zavrsio bih sto pre tu wl jer mi stvara neku obavezu ko da je moram odigrati. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Kojeg napadaca koristite za wl

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ruya mentalitet ti je sve usra, gori si od cilica.
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Zasto mi kasne kontrole u wekkend ligi. U fut seansons je sve normalno, i u online seasons. Taj problem imam samo u wekkend ligi. Ovo mi je brzina interneta.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jasperr kaže...

Zasto mi kasne kontrole u wekkend ligi. U fut seansons je sve normalno, i u online seasons. Taj problem imam samo u wekkend ligi. Ovo mi je brzina interneta.

Zato što je EA poznat po savršenim serverima koji su i mene jebali u mozak sa tim delayom kontrola, no neće više. Odustao sam od WL zauvijek, napredak je vidljiv - prijatelji kažu da sam pozitivniji u zadnje vrijeme.

PSN: RayzCRO
11 godina
protjeran
FIFA 17

Igram sada u prvoj diviziji i igram vrhunski sa 433-4 formacijom...

I nakon što sam 3 puta u prvom kolu drafta reko idem još jednom probat i gotovo...

Znači potrefi me u draftu formacija 433-4 reko sad sam na svome...

Pa ljudi moji draft i divizija nije ni blizu slično jednom drugom...U diviziji imam kontrolu lopte igram normalno rugam se sa protivnicima nema lagga igram opusteno mirno...

Upalim ovo sranje pa bog te , ljudi tri puta brze regairaju od mene igrači im na steorodima trće svi sa 99 pace...Jednostavno ne mogu igrati protiv nikakvih panjeva,to su sve bezveze igrači ali te kartice od 98 i 99 jednostavno odrade 

sve u njihovu korist još pluzs iova govna što namjestaju iz ea izgubim zivce ko najveci kreten....

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Ovakvih sam se tekmi naigrao. Sigurno vodiš, imaš penal i ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

ja mislim da fifa to namjerno radi tj selektivno sa serverima. znači trebalo mi je prije ove wl 11 pobjede da na kraju mjeseca uđem u gold3 a 17 da uđem u gold 2. znači krenem wl standarno ko i uvijek malo gore malo dole, i imao sam skor 7-8. ok znači treba mi 4 pobjede da osiguram gold3 na kraju mjeseca. kad ono počnu mi kontorole užasno kasnit, ubrzan mi gameplay do bola ko da prvi put igram i u iducih 13 tekmi imam skor 1-12!!! alo??? ko tu koga hebe? još imam 13 tekmi do kraja to ću sutra odigrat pa možda mi se fifa smiluje pobjedim bar te 3 tekme pa da zavrsim u gold3

0 0 hvala 0
17 godina
ddjuro92 kaže...

ja mislim da fifa to namjerno radi tj selektivno sa serverima. znači trebalo mi je prije ove wl 11 pobjede da na kraju mjeseca uđem u gold3 a 17 da uđem u gold 2. znači krenem wl standarno ko i uvijek malo gore malo dole, i imao sam skor 7-8. ok znači treba mi 4 pobjede da osiguram gold3 na kraju mjeseca. kad ono počnu mi kontorole užasno kasnit, ubrzan mi gameplay do bola ko da prvi put igram i u iducih 13 tekmi imam skor 1-12!!! alo??? ko tu koga hebe? još imam 13 tekmi do kraja to ću sutra odigrat pa možda mi se fifa smiluje pobjedim bar te 3 tekme pa da zavrsim u gold3

A gle, možda dok si dobijao tvoje probleme je imao tvoj protivnik? Možda je on tada mislio kako ga igra hebe? Gle ovog lika gore na klipu što sam postao. Preko 1200 pobjeda i niti sto poraza. WL završava sa svih 40 pobjeda. Možda nije sve u serverima i samoj igri, možda je nešto i u nama? Slažem se da igra ima trenutaka kada radi budalu od tebe, no očito ima igrača koji sve to uspiju prebroditi. Ne znam što bih rekao?

Nisam toliko glup da ne vidim kada je lik bolji od mene i kada zasluženo pobjedi, baš kao što nisam mutav pa da ne vidim da me dobije lik koji je osjetno lošiji od mene. Postavljam si pitanje kaj je to samnom? Gubim od boljeg, gubim od lošijeg? Uvijek me neki vrag jebe i očito je da i sam snosim dio krivice za to. Igram da se zabavim, nisam taktičar niti igram pederski čuvajući rezultat. Uvijek igram isto. Možda je u tome problem?

10 godina
jpantalon kaže...
Ruya mentalitet ti je sve usra, gori si od cilica.

Sve u svemu, bolje da danas ni nisam igrao, al realno svedno mi je da li cu biti gold 3,2 ili 1,jedina prava razlika je uci u elite, danas sam los, nista ne ide jbg...

To movie sto pricas slazem se, igra zna da zajebava puno puta ali kad bolje igras i bolji su rezultati, ne igramo ni mi isto svaki put, nekad smo bolji nekad losiji, dosta toga je do nas samih, kako ovi profi uvek zabeleze od 38 do 40 pobeda, znaci da su dobri i da im ni skripting ne moze nista jer utrpaju svima po 3 gola najmanje tako da i ako prime neki bzv uvek imaju prednost jer znaju igrati. 

9 godina
neaktivan
FIFA 17

ma joj gle sve to ok, al da u istom danu imam osječaj da mi se promjeni gameplay barem 3 puta, onda il sam ja lud ili tu nekaj ne štima. pazii bio sam i gold2 više puta i gold3 i silver 1 al da imam negativnu seriju 1-12, tu nešto smrdi, stim da sam prije toga danas ujutro imao 3-4 pobjede u nizu. i igram sa solidnim timom- oblak-stoper i bocni neki iz villareala if, varane,de marcos, koke,modric,turan(na poluvremenu mi ulazi sanchez i bayerna)-carasco,benzema,wiliams. a dobro, nadam se da je danas samo loš dan i da ću sutra pobjedit bar 3 od 13 i doć do gold 3

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Ruku na srce, ovi pro igrači nemaju baš neku konkurenciju pa zato ponekad i kad ih igra prca, oni izađu na kraju s pobjedom.

Problem je s nama koji smo prosjek, da ne kažem loši.

Mi itekako imamo konkureciju i onda kad se sučelimo s nekim podjednakim male stvari čine razliku.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Skilledžija kaže...

Ruku na srce, ovi pro igrači nemaju baš neku konkurenciju pa zato ponekad i kad ih igra prca, oni izađu na kraju s pobjedom.

Problem je s nama koji smo prosjek, da ne kažem loši.

Mi itekako imamo konkureciju i onda kad se sučelimo s nekim podjednakim male stvari čine razliku.

To jeste, a jbg sta da radimo, moramo tako kako jeste nema nam druge. 

13 godina
Meni je najveci problem onih dvije ili tri crtice od pet u vikend ligi na koje nemam rjesenje, a mogu prvu diviziju osvojit milijun puta sa dobrom igrom, dok u vikend ligi ni scoop turn ne mogu napraviti.

0 0 hvala 0
12 godina
ddjuro92 kaže...

ma joj gle sve to ok, al da u istom danu imam osječaj da mi se promjeni gameplay barem 3 puta, onda il sam ja lud ili tu nekaj ne štima. pazii bio sam i gold2 više puta i gold3 i silver 1 al da imam negativnu seriju 1-12, tu nešto smrdi, stim da sam prije toga danas ujutro imao 3-4 pobjede u nizu. i igram sa solidnim timom- oblak-stoper i bocni neki iz villareala if, varane,de marcos, koke,modric,turan(na poluvremenu mi ulazi sanchez i bayerna)-carasco,benzema,wiliams. a dobro, nadam se da je danas samo loš dan i da ću sutra pobjedit bar 3 od 13 i doć do gold 3

Mjenjaj Oblaka najveca rupa u igrici koja postoji ja goreg golmana nisam imao u fifi.U 16 sam ga dobio tots u packu i bio je rupetina.Na pocetku 17-ce dobio sam loan isto je bio rupa.Mislim da kad su Oblaka programirali da su negdje grdje zajebali.

17 godina
FIFA 17

Gledam otw dembelea nakon nadogradnje, strasna kartica...

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sad u wl 18 pobjeda jos 10 tekmi, nije loše s obzirom da sam sklepao bundesliga i laliga tim za 40k

0 0 hvala 0
9 godina
FIFA 17

Trebali bi mi FIFA coinsi za Fifu 17 na PS4..
Imate kakav prijedlog gdje je najbolje za kupit ?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
movie imao sam sa njegovim IF 200-tinjak utakmica. Jedna od najboljih kartica koju sam do sad koristio u ovoj Fifi
9 godina
neaktivan
Igsky.com tu su cijene dobre za ps4
9 godina
Mamula97 kaže...
Igsky.com tu su cijene dobre za ps4

dali je provjerena stranica, mislim ima li tko iskustva s njima ?
Trebalo bi mi nekih 100-120k pa bi si uzeo na taj način ako je moguće i sigurno..

9 godina
neaktivan
Ja uzeo prije par dana 70k doslo za 35min, samo kad budes narucivao gledaj igraca kojeg stavljas jer mora moci biti na buy now 120k, mora biti bolja kartica
9 godina
Mamula97 kaže...
Ja uzeo prije par dana 70k doslo za 35min, samo kad budes narucivao gledaj igraca kojeg stavljas jer mora moci biti na buy now 120k, mora biti bolja kartica

a shit.. nemam bas igraca kojeg mogu staviti na buy now da je 120k..
skoro svi su mi na buy now 10k max

9 godina
neaktivan
Idi na market i nadji bronze karticu special, one su oko 6-7k i mogu po 50-60k

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

sad pobijedo 3 u nizu, 11 pobjeda je tu :) sad mi ostalo još 10 tekmi sutra pa probat ulovit silver 1.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice