Kada dolazi taj winter upgrade?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad sam htio odigrati prvu tekmu WL-e i pise mi da moram imati min. 16 igraca iz premier lige...koji mi je sad k...??? zna netko
Moraš imati barem 16 igrača iz PL u prvoj postavi i u zamjenama.
Kada dolazi taj winter upgrade?
Navodno će biti 4 vala promjene raitinga igrača i prvi bi trebao biti večeras.
Sad ce puci koinsi i koinsi na fitnes kartice, na bidu nema ispod 1300,strasno.

Kako te ne mrzi da se bakces sa tim marketom ?Danima .....
Ma to sada nije ni deseti dio koliko visim na marketu prva dva mjeseca igre. Trenutno ležim na krevetu, sam sam doma i dosadno mi je. Pogledam film, bacim pogled na market, malo prolistam net, napravim krug po naselju i sve ispočetka. Kaj da drugo radim?
Jel moze neko da mi kaze kako da igram odbranu u onlajn? Likovi me kidaju non stop se zalepe kod mojih igraca to lomi to udara nemam vremena da primim loptu..Do sad sam vec 3 dzojstika polomio...Ima li leka kako ja da pratim igraca? na LT kad drzim nema vajde ostavi mu opet prostora a kad pratim igraca rucno i na sut ispadam kao slina..Ja ne znam kako vi igrate..Preklinjem za pomoc
Najbolje ti je da obrmabene uopće ne diraš.Samo se brani sa veznima i čekaj da doda prema tvom obrmbanom on će svoje obaviti.
Jel moze neko da mi kaze kako da igram odbranu u onlajn? Likovi me kidaju non stop se zalepe kod mojih igraca to lomi to udara nemam vremena da primim loptu..Do sad sam vec 3 dzojstika polomio...Ima li leka kako ja da pratim igraca? na LT kad drzim nema vajde ostavi mu opet prostora a kad pratim igraca rucno i na sut ispadam kao slina..Ja ne znam kako vi igrate..Preklinjem za pomoc
Ja pratim 90 % rucno,nekad se zaboravim u frci pa contain drzim,teammate contain mislim da treba da se koristi ali oprezno.
I trebas napadati od pozadi sto rece kolega sa CM ili CDM !
Igram 433(4) CM nazad u napadu ,CAM da se vraca u odbranu ,naravno LB i RB nazad i jos stavim ultra defending .
I probaj kad se namjestis za jockej da ne drzis RT( sprint) jbg .
P.S. Da je to lako svi bi bili 1 div. :)
Hej ljudi, nedavno je izašla SIF kartica A. Gomez 85, sad je 85k, razmisljam da ga kupim. Nemam coinsa na bacanje, pa se pitam, hoce li mu cijena brzo pasti pa da pričekam ili?
Cam da se uvijek vraca uz ovih 6 u obrani stalno plus ultra defending.

Cam da se uvijek vraca uz ovih 6 u obrani stalno plus ultra defending.
Bolje ne znam ! :)
Ne znam ni tako ! hahahhaah
Ma opusteno ,zato i igram samo prijateljske,ne navaljuju ljudi kao u div.
Jedina mana je sto nema coinsa jer nema bonusa ! :)
Sinoć otvaram packove od WL i očekujem crnu katicu u nadi da to bude (bit ću skroman) Carrasco ili Martial i nakon vatrometa ugledam da se crni i sada čekam prikaz nacionalnosti kad ono Irska i odmah mi je sve bilo jasno. Jbg.
Sve u svemu, najbolji igrači Perišić i Draxler.
Probacu tako kao sto ste mi rekli..Al ja opet ne kontam da svakog protivnika kojeg dobijem ja bukvalno nemogu da primim loptu od njega a kamoli da ga pretrcim..Znaci njegovi se zalepe uz moje igrace kao da igra na legacy defending takav imam utisak. Ludim preklinjem dan kad sam kupio fifu..A celog zivota igram pes i majmun ove god uzmem fifu da se nerviram..Osedecu zbog nje
Zaboravio sam da dodam jos. 4 sata igranja danas,5 pobeda samo ..Ne znam dal da se smejem il placem
..Igram ligu online
Probacu tako kao sto ste mi rekli..Al ja opet ne kontam da svakog protivnika kojeg dobijem ja bukvalno nemogu da primim loptu od njega a kamoli da ga pretrcim..Znaci njegovi se zalepe uz moje igrace kao da igra na legacy defending takav imam utisak. Ludim preklinjem dan kad sam kupio fifu..A celog zivota igram pes i majmun ove god uzmem fifu da se nerviram..Osedecu zbog nje
Drze visoko agression i pressure i sad ko zna da ga izjebe zacas mu kontru slozi !Ja ne znam i patim se sa tim isto !
Igra ko kurac jer da je " pravde" pocrkali bi mu igraci za 30 min. " trkajuci " gore dole !
ako se po jutru dan poznaje onda bolje da batalim fifu danas.odigrao dve u wl protiv dva prosecna igraca sa 50k timovima prvu puknem na penale a drugu jedva dobijem 2:1.ocajno igram tromo, bezidejno, sporo..masim zicere i primam extremno smesne golove tipa lik pukne traljavo sa 16 po zemlji moj golman se lepo baci ja ocekujem laganu odbranu a on je frajer pogura u malu mrezu...zapenio sam grlo me zabolelo od dranja morao bi da se iskuliram
Izgleda da će biti i downgrade ratinga - https://www.facebook.com/FIFAUltimateTeam/photos/a.10150695774619759.421820.76974959758/10155118363254759/
Izgleda da će biti i downgrade ratinga - https://www.facebook.com/FIFAUltimateTeam/photos/a.10150695774619759.421820.76974959758/10155118363254759/
Dobro jutro, već dvije stranice o tome pričam. Nije loše recimo sada uzeti kompanya za kojeg se pretpostavlja da će dosta pasti a cijena mu je trenutno jako povoljna. Ima još igrača na kojima bi se dalo zaraditi ali u principu nije to velika zarada pa oni koji imaju malo coinsa mogu se i tako igrati...
Dobro jutro, već dvije stranice o tome pričam. Nije loše recimo sada uzeti kompanya za kojeg se pretpostavlja da će dosta pasti a cijena mu je trenutno jako povoljna. Ima još igrača na kojima bi se dalo zaraditi ali u principu nije to velika zarada pa oni koji imaju malo coinsa mogu se i tako igrati...
Iskreno, ne znam koliko bi to bila dobra investicija. Do sada nisam naišao protivnika koji je u momčadi imao Kompanya. Tako da mi se ne čini baš kao neka kartica koja je tražena. Mooožda jedino radi raitinga za slaganje SBCa.
ma sve je to meni jasno ali zasto?? nikad me nije tako nes trazilo a odigrao sam 6 wl-a igrao sam sa svojom ekipom iz seria A,i sad bi ja trebao kupit 16 igraca iz PL-e (sa kojim nikad u zivot nisam igrao ) i pocet igrat WL?? pa koje tu luud
Iskreno, ne znam koliko bi to bila dobra investicija. Do sada nisam naišao protivnika koji je u momčadi imao Kompanya. Tako da mi se ne čini baš kao neka kartica koja je tražena. Mooožda jedino radi raitinga za slaganje SBCa.
Ja sam do sada u oko 1000 tekmi igrao dva puta protiv ibre. Po toj logici niti on nije tražena kartica. Napomenio sam da neće to biti neka zarada ali kako kažeš, poslužit će za neki sbc a sama kartica nije loša tako da može donijeti koju tisuću coinsa zarade jer je na PS4 na bidanju možeš uzeti za 12k coinsa. Možda griješim, ne znam. Kažu da će i smalling dolje. Ima kandidata i bit će interesantno vidjeti kako će se market ponašati jer je to prvi put do sada da će rušiti ocjene pojedinim karticama. Bit će tu i dobitaka i gubitaka.
ma sve je to meni jasno ali zasto?? nikad me nije tako nes trazilo a odigrao sam 6 wl-a igrao sam sa svojom ekipom iz seria A,i sad bi ja trebao kupit 16 igraca iz PL-e (sa kojim nikad u zivot nisam igrao ) i pocet igrat WL?? pa koje tu luud
Onaj tko ne čita pravila za nadolazeću vikend ligu. Piše ti cijeli tjedan koji su uvjeti za vikend ligu, već možeš pročitati koji su uvjeti za sljedeću vikend ligu. Što ti nije jasno? Sve lijepo piše, samo treba čitati...
Dzaba sto ja ne uzimam odbranu kad se branim samo sa sredinom,kad su ovi nazad glupavi nece da pridju igracu da oduzmu loptu..Nisu ovo cista posla sa kojima igram,gledam i neverujem kako svaki igrac igra isto kao i predhodni...To non stop presing i nemoguce je napraviti kontru jedino ako nemam sve igrace sa 99 ocenom
hvala ti!! jba novi sam nisam znao ;)
Odigrao 16 utakmica, super igrao, verovatno i najbolje do sad ali ne vredi, samo 9 pobeda naspram igre, ni jednu utakmicu nisam bio nadigran i ove sto sam izgubio je nepravdedno al sta se moze, sad na kraju zaredao dva poraza i prestao igrati. Hteo sam sto vise da odigram dok me ide sto se igre tice al nmg vise xd, umorio sam se gore nego da sam pravi fudbal igrao haha.

I ja sam voleo fifu 15, ja sam dobro igrao ili igraci su mi hteli igrati nzm ni ja vise xd ali ne vredi i pored odlicne igre dosta poraza sam zabelezio, otprilike mi je prosek po utakmici 2-3 gola sam postizao, cesto ispostavice se nedovoljno... Bilo kako bilo bolje je svedno nego sto je bilo, sad me ne bi iznenadilo da sutra vecinu utakmica izgubim, imam iskustva sa tim i kad ide ne pobedim, kako tek kad ne ide haha. Na kraju jedino sto me raduje je to sto sam gotovo svaku utakmicu dominirao na terenu.

na onom linku za winter downgrade ima dosta zanimljivih rusenja ocjena ,mogla bi 84 kartica hatema ben arfe dosta dobiti na cijeni. ps. neko je pito sam potm delle allia ,mogu rec da je dosta dobar ima odlican sut iz daljine i za cm je perfektan ,za cama je po meni prespor i fali mu zvjezdica skila
http://www.fifauteam.com/fifa-17-ratings-refresh-winter-upgrades/
Sve informacije vezane uz nadogradnje