- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam isto mislio uložit u OTW Giuliana,ali ruska liga se vraća negdje početkom 4 mjeseca tako nešto,pa mi se nije isplatlilo.
Nažalost ja nisam ulagao u njega. Složio sam sbc, potrošio 97k coinsa i dobio ga. Vidim da ide za 55k coinsa. S tim se neću pomoći pa ga neću niti prodavati. Dobro mi legne u brazilsku momčad. U par tekmi što sam odigrao mogu reći da je solidna kartica. No nadao sam se boljem. Odigrat ću sada još jedan zimski otw sbc i to je to. Možda budem bolje sreće iako iskreno sumnjam.
Zato kaj ti trebaju ako želiš slagati otw sbc u kojem se svi nadaju pogbi ili jesusu ili nekoj trećoj močnoj otw kartici. To će trajati još pet dana i onda će opet biti kikiriki cijena istih.
A prvi put vidim ove godine ovaj sbc.

sa ostankom u drugoj diviziji ne ulazis u vikend ligu.
to vrijedi samo za prvu diviziju, bar je tako bilo kad sam ja igrao.
Pa netko je ovdje pisao neki dan da je izborio ostanak u drugoj diviziji i da su komentatori rekli da je kvalificiran za vikend ligu.
Ja sam dvaput jučer izborio ostanak, ali svaki put 2-3 utakmice prije kraja tako da nisam igrao zadnju koja mi odlučuje o tome pa komentatori nisu ništa govorili.
Pa u startu svaka OTW kartica ima identične statse kao NIF kartica istog igrača. Tijekom sezone statsi se mijenjaju ako igrač dobije IF karticu. Znači kupovina tih kartica je rizik i procjena koja će kartica s vremenom vrijediti više ili manje. Recimo Dembele je na početku bio oko 60k coinsa a danas je nakon upgradea preko 300k coinsa. Kante je po izlasku OTW kartice bio oko 90k coinsa a danas ta ista kartica vrijedi preko 400k coinsa. Jesus se danas vrti oko 300k coinsa a ako u srijedu dobije svoju prvu IF karticu cijena će mu znatno skočiti.
Najgore kaj mi se to zna dogoditi u 16m. Recimo primim igrača im on šeta s loptom nekoliko sekundi. Niti mogu dodati, niti ispucati, niti zagraditi se. To sam vidio i kod protivnika pa sam dok se nije meni dogodilo par puta mislio da lik prvocora i ja ko sivonja na njega, uzmem loptu i zabijem mu gol i mislim si, evo ti na. Onda sam skužio da protivnik s tim nema veze i sada kada se to dogodi mom protivniku ja ga ne napadam dok on ponovno ne ovlada igračem.
A kako da se pazim? Složim sbc, potvrdim i molim Boga da nekaj dobijem. Ne mogu na ništa utjecati osim da uopće ne igram?
sa ostankom u drugoj diviziji ne ulazis u vikend ligu.
to vrijedi samo za prvu diviziju, bar je tako bilo kad sam ja igrao.
Pa netko je ovdje pisao neki dan da je izborio ostanak u drugoj diviziji i da su komentatori rekli da je kvalificiran za vikend ligu.
Ja sam dvaput jučer izborio ostanak, ali svaki put 2-3 utakmice prije kraja tako da nisam igrao zadnju koja mi odlučuje o tome pa komentatori nisu ništa govorili.
ja sam to pisao davnih dana, i jos sam se cudio kako nakon sto sam pokupio coinse i izasao van nisam imao ulaz u vikend ligu
btw. walcott je isao za 300k a sad je pao na 220k,a jesam se zajebo sto ga odmah nisam stavio na market :(

Pa u startu svaka OTW kartica ima identične statse kao NIF kartica istog igrača. Tijekom sezone statsi se mijenjaju ako igrač dobije IF karticu. Znači kupovina tih kartica je rizik i procjena koja će kartica s vremenom vrijediti više ili manje. Recimo Dembele je na početku bio oko 60k coinsa a danas je nakon upgradea preko 300k coinsa. Kante je po izlasku OTW kartice bio oko 90k coinsa a danas ta ista kartica vrijedi preko 400k coinsa. Jesus se danas vrti oko 300k coinsa a ako u srijedu dobije svoju prvu IF karticu cijena će mu znatno skočiti.
Najgore kaj mi se to zna dogoditi u 16m. Recimo primim igrača im on šeta s loptom nekoliko sekundi. Niti mogu dodati, niti ispucati, niti zagraditi se. To sam vidio i kod protivnika pa sam dok se nije meni dogodilo par puta mislio da lik prvocora i ja ko sivonja na njega, uzmem loptu i zabijem mu gol i mislim si, evo ti na. Onda sam skužio da protivnik s tim nema veze i sada kada se to dogodi mom protivniku ja ga ne napadam dok on ponovno ne ovlada igračem.
A kako da se pazim? Složim sbc, potvrdim i molim Boga da nekaj dobijem. Ne mogu na ništa utjecati osim da uopće ne igram?
Da se nadovezem, to se meni desava bilo gde da sam sa igracem uopste ne reaguju komande, asad odigrao jednu seasons tekmu i sve sljaka kako valja, dok u fut champions-u, sve me spaja sa oni gde je konecija promenljiva cas ima 4 crte zelene i cas nema....tako da net je ok, milsio sam da je do njega, vec je do samog moda za vikend ligu, dzaba sto su oni sve popravili kad im opet ne radi kako treba...
btw. walcott je isao za 300k a sad je pao na 220k,a jesam se zajebo sto ga odmah nisam stavio na market :(
A kako sam se ja zajebao jer nisam gledao pa sam mislio da to večer izlazi iz packova nakon 24h kao što uvijek izlaze motm kartice a vidim da mu je cijena s 480k pala na 380k pa ga uzmem? Znači, sada je pljuga već 160k na toj kartici. No valjda će se oporaviti cijenom kada izađe iz packova. Neće bitno zbog količine kartica na marketu ali dijelom hoće. Izgleda da sam se vjenčao s tom karticom do kraja fife jer ne volim gubiti na karticama. Aj prodao sam odmah shaqiria na kojem sam zaradio duplo pa ću nekako to preboljeti.
Nego nije mi jasan ovaj slom marketa koji je puno ozbiljniji od onog u vrijeme totya a nema nekog pravog razloga. Upeljali su ove afrikance, upeljali zimski otw i upeljali sbc otw ljetni i zimski te obe motm engleze cijeli tjedan što se nikada do sada nije dogodilo. Sve rade da održe market i da prepolove ukupnu količinu coinsa u opticaju. Gledam u vrijeme totya reus je bio oko 135k coinsa a danas je 110k coinsa? Da sam znao da će se ovo dogoditi mogao sam opet sve prodati i sada ponovno kupiti i uzeti bar pola milje coinsa za ništa.
Da me je netko pitao prije tjedan dana u vrijeme lunarnog vikenda hoće li sljedeći vikend otići sve k vragu rekao bih mu da neće jer ne vidim razlog? Lijepo su nas iznenadili. Bar mene...
ja sam to pisao davnih dana, i jos sam se cudio kako nakon sto sam pokupio coinse i izasao van nisam imao ulaz u vikend ligu
Upravo sam ušao u 1. diviziju tako da sam sad 100% osigurao vikend ligu.
Upravo sam ušao u 1. diviziju tako da sam sad 100% osigurao vikend ligu.
Mislim da je sad moraš odigrati i ostati u njoj ;)
kupio jesusa za 315k sad ga prodao za 585k fina zarada.dal ce da dobije IF jer kako da ima i IF i OTW karticu u opticaju u isto vreme.kupicu drugog pasce cena do srede.
Btw neznam zasto bi netko dao po 400k za karticu 78 rated...

kupio jesusa za 315k sad ga prodao za 585k fina zarada.dal ce da dobije IF jer kako da ima i IF i OTW karticu u opticaju u isto vreme.kupicu drugog pasce cena do srede.
Cijena do srijede neće sigurno pasti, samo rasti. Moguće je da od srijede otw kartica dobije novi rating. U vrijeme prvog OTW Pogba je izašao u TOTW2 i OTW kartica je dobila upgrade.
Btw neznam zasto bi netko dao po 400k za karticu 78 rated...
Zašto bi pala cijena kartici koja može dobiti još nekoliko upgradea? Bit će niža cijena IF kartice u odnosu na OTW karticu jesusa
Jedan dan igram dobro, super, drugi dan pojma nemam kao da nikad nisam igrao, da li je do mene ili do igre nemam pojma jer ako je do igre onda je to najvece govno koje postoji i treba prestati trositi zivce na to, ako je do mene onda sam glup da zapamtim kako treba igrati.

Ja slabo to razumijem jer prije dok sam igrao FUT nisam ni mario ni gledao za takve kartice...
Znači ja imam karticu od 78 od Gabriel Jesusa i sad je mogući da ta kartica koju imam u klubu naraste na 80 automatski ili će EA izbaciti nove kartice pa ce na marketu biti i one od 78 i npr.80...?
Ja slabo to razumijem jer prije dok sam igrao FUT nisam ni mario ni gledao za takve kartice...
Znači ja imam karticu od 78 od Gabriel Jesusa i sad je mogući da ta kartica koju imam u klubu naraste na 80 automatski ili će EA izbaciti nove kartice pa ce na marketu biti i one od 78 i npr.80...?
Znači OTW kartica je kartica koju možeš dobiti u packu do 10.02. 2017. Nakon toga više je nema u opticaju osim ako je netko ne stavi na market. To je kartica koja će se svaki puta automatski nadograditi kada isvaki put jesus bude u TOTW. Kada izađe u TOTW izaći će i njegova IF, SIF i TIF kartica a OTW kartica će se automatski svaki put nadograditi. zato i je vrijednija i skuplja od IF kartice. Tehnički ta kartica koja je danas ratinga 78 može za dva mjeseca biti ratinga 90. Sve ovisi o njegovim igrama.

crne kartice(OTW) se automatski upgrade-aju cim taj igrac dobije IF.
movie sta mislis jel sam se zeznuo sto sam ga prodao?
movie sta mislis jel sam se zeznuo sto sam ga prodao?
U zadnje vrijeme imam samo krive procjene. Ovako na prvu bih rekao da jesi. No možda sam se ja zeznuo što ga ne prodajem jer sada na PS4 ide za 600k coinsa. To je zarada od preko 300k coinsa a kartica mi nije potrebna jer ga koristim samo u brazilskoj momčadi. No opet, imam sve kaj hoću imati i ništa mi ne znače coinsi a imam osjećaj da će za dva mjeseca ova kartica biti daleko ispred auguera. Tako da mislim da ga neću prodavati... Uzeo sam i OTW sanea. Dugo je tu, gol, asistencija, gol, asistencija.. možda ga prosere pa i on dobije upgrade. Asistirao je za pobjedu a prije tekme sam karticu uzeo za 60k i vidim da joj je cijena dosta porasla. Za koliko sam je uzeo za toliko ću je uvijek prodati..
Mislim da će nakon početnog ushićenja cijena nešto pasti. Teško da će pasti na cijenu za koju si ga kupio ali mogao bi se vratiti na nekih 500k ili nešto niže od toga.
Mislim da je sad moraš odigrati i ostati u njoj ;)
Kaže na FUT-u sljedeće:
In other words, you will be qualified through the online FUT seasons if:
You were promoted from division 2 to division 1;
You hold on the division 1;
You won the division 1 title.