FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 660.793
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
CrazyMan kaže...
hrcak12345 kaže...
CrazyMan kaže...
hrcak12345 kaže...

Evo da se pohvalim malo protiv kakvog sam igrača igrao

I kako si prošao ? :)

Izgubio sam 2:1, ja sam igrao sa Rostovom,a on je bio neki francuski klub koliko se sjećam,mislim da je Toulouse bio...vodio je,pa sam uspio izjednačit i onda sam negdje otprilike u 86 min popio gol iz slobodnjaka,frajer me iznenadio,očekivao sam udarac po golu,pa sam s jednim igračem stao direktno kod gola da izbacim loptu s glavom jer golmani obično dobiju gol iz slobodnog,a frajer odigro neku akciju bolesnu i pobjedio me,ali bila je utakmica tijesna s malo prilika.

Uff takve tekme volim, napete do samog kraja :) to mi je OK i ako izgubim, samo da nisu krumpiri od golova hehe

Nego, to si igrao Online Seasons ?

Da to je online seasons,ma ja ti FUT nikad nisam igrao,to me nekako ne privlači,ma da većina ljudi to igra,ali na online seasons ima itekako dobrih utakmica,najgore mi je ono kad tekma započne pa izađe zbog konekcije pa ti upiše poraz. :D

16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Movie jel bacas kiflu da si dobio taj pack ili stvarno jesi?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Ajde da je i mene krenulo...

sta na portugalskom jeziku igras igru?

btw. otvorio sam sve coinse, 300k, najbolji igrac LW Williams iz atlethica, ocijena 79.

Jako sam sretan.

Hvala EA.

Najbolji ste.

13 godina
FIFA 17
Ja sam jučer bio u nedoumici dal da kupujem packove i nadam se Ronaldu, ali sam se nekako savladao i kupio par igrača koje već neko vrijeme vrebam.
Ostalo mi taman coinsa za jedan pack od 7.500 i naravno da sam kurac unutra dobio.

Kasnije me počelo svrbit da kupim pointse, ali sam se i tome odupro.
Tko zna... možda danas ubodem koji points :P
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Mene vise nista ne svrbi, nisam uopce kupovao pointse, a posto sam je obrisao rjesio sam se svih problema zvanih EA.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Napustam ovu temu do sljedeceg broja...

Otkad imam ps4 i otkad sam na njemu probao pes preporodio sam se. Svaka cast fifi i mogucnostima u igri, stvarno impresivno, ali me ne zanima kupoprodaja kartica, izbornici itd. nego me zanima igra na terenu i tu je pes dobio bitku, iznenadio sam se koliko je dobar na konzoli. Dosta mi je vise skriptiranih stvari, momentuma, visih sila i ostalih dildaca sa kojima te igra siluje, naravno desi se to i u pesu ali u puno manjoj mjeri. U 15-tak tekmi izmedu sebe i kolege jednom se desilo da se lopta od golmana ili stative odbila bas njegovom napadacu na nogu, da npr. Griezmann cesto nadskace Pepea, da igraci stopaju loptu umjesto da ispucaju ili da ju izbace glavom u korner makar su sami itd...

Naravno online komponenta je neusporedivo bolja na fifi, ali kao sto napisah, nisam neki preveliki fan futa, bitno mi je da odigram koju tekmu kad se zazelim, nebitno sa kojom ekipom i da se zabavim te da nije mentalna teretana odigrat 3-4 utakmice zaredom. Koliko cu igrat online bit ce mi dobar jer nema boljeg osjecaja nego kad se skupite, uzmes joystick u ruke i zavuces kolegi eurogol

Uzivajte i sretno vam...

I am over 9000!!!

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Jao stvarno neznam kako vam se da prodavati i gledati market svako 2 minute zbog virtualnih coinsa i preprodaje igrača...

Ja dok sam igrao igrao sam jer mi se dalo nisam gledao cijene,nego kupovao igrače koje pratim inače u RL...

Imao sam i ja svojih žutih minuta sa psovanjem i pisanjem vamo u temi ali vidim da su neki opasno zaglibili.

Imaš 7.5k coinsa i nadaš se TOTY Messiju ili Ronaldu ...

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Je li itko probao IF Reida? Što mislite kako će to izgledat u kombinaciji sa smallingom?

0 0 hvala 0
11 godina
Ja ga imam, njega i smallinga u obrani. Meni su odlicni. Normalno dode tekma kad niko nikoga ne cuva ali to pak nije do kartice...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17
jeben je Reid, meni je odmah izgurao iz prve postave Otamendija...

btw EA me dva dana trola, jučer otvaram pack, IF Kartica, englez, reko evo Kane, ono onaj Gray. Danas ista stvar. Dva puta u dva packa dobijem IF Graya, jučer sam ga utopio za 88 000, danas ne ide ni za 60

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ne znam dali je pametno ali prodao sam ramosa,modrica i if vietta i doveo if beinsa(50k) if allia(35k) i if kejna(75k) jer su im se cene prepolovile.ucinilo mi se dobrom investicijom

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dajte mi savjet koga da stavim na RB a da je iz bundeslige i da nije lahm ni pisczek,hvala

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...
Movie jel bacas kiflu da si dobio taj pack ili stvarno jesi?

Ma netko se dobro zahebavao na netu. Kažu da je fake.

17 godina
jpantalon kaže...

Je li itko probao IF Reida? Što mislite kako će to izgledat u kombinaciji sa smallingom?

Ja imam tu kombinaciju stopera i meni je to prva liga. Malo isprobavam che kartice pa sam im stavio anchor che karticu i mislim da ti bolji stoperski par iz BPL nije potreban. Sada su debelo ispod 50k coinsa.

Pa ne mogu vjerovati. Nekim igračima cijena ne pada da dubim na glavi. Prodao sam reusa i vidala i sada ne mogu doći do njih po normalnoj cijeni. Već mi dopizdilo visit na marketu. Samo radim pizdarije. nakupovao sam se ovog if bainesa da će me glava boljeti. Stalno si mislim dobar LB BPL i mora mu cijena porasti..dao sam na njega do sada oko 250k coinsa..

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 19:51 (movie).
12 godina
neaktivan
Baily sa shadow karticom,zvijer! Nego neznam kakav je koscielny? Dali je bolji od smalinga?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Evo kaj liku golman brani u 119 minuti. Meni u takvoj situaciji golman obavezno iskosa popije gol a ako kojim čudom i obrani što je rijetkost, treba mu pola sata da se vrati na gol i uvijek je odbijanac gol. Nema šane da brani drugi udarac ma kako upućen bio. No protivnikov golman brani prvi udarac, moram reći lijepo te se munjevito vraća na gol kako bi branio i drugi udarac koji je upućen iz prve. Na kraju dobijem na penale a trebam dobiti bar tri razlike. Golman mu je imao 17 obrana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 17

Poštovanje,

Imam generički adapter sa ebay-a za 2 dolara koji je dual ps2, kojega sam do sada uspješno koristio za igranje bilo kakvog naslova.. (računalo - adapter - ps2 joystick).

Međutim, onemogućena mi je desna gljivica, znači ne mogu koristiti ikakve "finte", a vjerujem da nisam jedini koji pokušava zaigrati FIFU ne koristeći ps4 joy, xbox 360/one kontroler (za ps3 nisam siguran) itd itd..

Ako je netko uspješno riješio taj problem da ne moram pretraživati bespuća interneta za 50/50 riješenja, javite.

No me interesa nada!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nije, Smalling je zvijer.
15 godina
FIFA 17

četiri puta zaredom, fali mi bod za prolozak u diviziju više i imam još jednu utakmicu. Znači četiri puta zaredom mi dođe 86 ovr ekipa na tu zadnju utakmicu, hvala EA.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crack kaže...

četiri puta zaredom, fali mi bod za prolozak u diviziju više i imam još jednu utakmicu. Znači četiri puta zaredom mi dođe 86 ovr ekipa na tu zadnju utakmicu, hvala EA.  

Pa mislim da to više ima veze s onim tko igra s druge strane nego s 86 ovr momčadi. Očito nemaš sreće pa te tu zadnju tekmu spaja s dobrim igračem. Mene uvijek više užasava momčad 78 ovr. Čim vidim tako dobro posložen hybrid znam da lik zna igrati. Neki dan me jedan takav strgao da mi je bilo neugodno. Doduše sila je bila na njegovoj strani ali opet. Ja sve u stativu i njegovog golmana, on sve u moju mrežu. Obrana mi neobjašnjivo visoko stajala i ispadala a on samo okomito trčao jedan na jedan. Ne kužim? Sljedeću tekmu sve normalno. To je fifa.

15 godina
movie kaže...
crack kaže...

Pa mislim da to više ima veze s onim tko igra s druge strane nego s 86 ovr momčadi. Očito nemaš sreće pa te tu zadnju tekmu spaja s dobrim igračem. Mene uvijek više užasava momčad 78 ovr. Čim vidim tako dobro posložen hybrid znam da lik zna igrati. Neki dan me jedan takav strgao da mi je bilo neugodno. Doduše sila je bila na njegovoj strani ali opet. Ja sve u stativu i njegovog golmana, on sve u moju mrežu. Obrana mi neobjašnjivo visoko stajala i ispadala a on samo okomito trčao jedan na jedan. Ne kužim? Sljedeću tekmu sve normalno. To je fifa.

Slažem se djelomično. Problem je u tome što će lik puknut neki glupi šut i uć će mu svaki put. A ja s druge strane nemogu zabit nema šanse. Uz to prekjučer i jučer mi se redovno događalo da mi ekipe rade preokret 80. - 90. min, zabiju za izjednačenje u 80. i moji potpuno padnu, njegovi dobiju raketni pogon i do 90. min zabiju još jedan gol bez problema, bez obzira što stavim attacking ili park the bus, ista stvar obrane nema jednostavno.

13 godina
FIFA 17

Nakon 100k fifa pointsa čovjek izvuće Suareza. 6000kn za toty suareza i 5 milijuna coinsa po meni nije neki uspjeh.

1 0 hvala 0
17 godina
crack kaže...

Slažem se djelomično. Problem je u tome što će lik puknut neki glupi šut i uć će mu svaki put. A ja s druge strane nemogu zabit nema šanse. Uz to prekjučer i jučer mi se redovno događalo da mi ekipe rade preokret 80. - 90. min, zabiju za izjednačenje u 80. i moji potpuno padnu, njegovi dobiju raketni pogon i do 90. min zabiju još jedan gol bez problema, bez obzira što stavim attacking ili park the bus, ista stvar obrane nema jednostavno.

A kaj da ja kažem? Sada igram dvije tekme i uđem u 90 minutu s vodstvom 1-0 i likovi mi izjednače. U prvoj situaciji moja dva igrača na 16m i ne mogu se dogovoriti koji će uzeti loptu. Uleti lik uzme je i zabije. Bio sam živčan pa nisam snimio. Drugu jesam. 90 minuta i imam gol aut. Golman ispuca, njegov vrati u sredinu, moj sanchez ide rekreativno i lik uletava i zabija. Cijelu tekmu nije bio niti jedan od njih u gol šansi i onda u 90 minuti im se otvori. Umjesto 6 bodova imam 2. Što je to nego ebanje u mozak?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2017 12:25 (movie).
10 godina
marinn95 kaže...

Poštovanje,

Imam generički adapter sa ebay-a za 2 dolara koji je dual ps2, kojega sam do sada uspješno koristio za igranje bilo kakvog naslova.. (računalo - adapter - ps2 joystick).

Međutim, onemogućena mi je desna gljivica, znači ne mogu koristiti ikakve "finte", a vjerujem da nisam jedini koji pokušava zaigrati FIFU ne koristeći ps4 joy, xbox 360/one kontroler (za ps3 nisam siguran) itd itd..

Ako je netko uspješno riješio taj problem da ne moram pretraživati bespuća interneta za 50/50 riješenja, javite.

X360ce  

Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
FIFA 17

Pobedim juce ovvy-a 😂

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Pobedim juce ovvy-a 😂

Koji je taj. Ovvy igra na xboneu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2017 13:37 (movie).
10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Pobedim juce ovvy-a 😂

To nije taj. Vidiš da ima dva o. Ovvy ima 2 v. Osim toga Ovvy igra na xboneu.

Ma znam da nije, zezam se haha neko ga pokusava kopirati ili sta vec xd

8 godina
neaktivan
Konacno osvojena prva divizija(xbox1) od kad sam se prebacio na 433 4 preporodio sam se,uvek sam se plasio te formacije zbog suplje odbrane ali ako oba cm stavim da ne idu u napad i cam-u da se vraca u odbranu sve super deluje.

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Nije mi se čekala nedjelja pa sam danas uzeo de geu, par tisuća tamo vamo, nebitno. Uglavnom to je to za ovu sezonu što se engleza tiče. Kod nijemaca još moram uzeti reusa i vidala i oni su kompletirani i to su dvije momčadi s kojima ću igrati do kraja. Uzeo sam sif hazarda zbog zarade a sada ga ne mislim prodati. Kartica je stvarno odlična a i teško da će još jednu dobiti na ovoj poziciji.. no kao i obično, čim posložiš malo bolju momčad počinju problemi u igri da ne kažem gluposti. Nisam igrač koji može svojom kvalitetom pokriti kada se ea odluči poigrati sa živcima pa mi preostaje jedino vrištanje po sobi i plašenje slučajnih prolaznika na cesti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice