FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 704.489
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
soft kaže...

Lik koji je tako složio momčad na fifinoj stranici je dobio put u Zurich, kao jedini koji je pogodio TOTY. Izletilo nekom na twiteru sinoć.

Da, pun je net. Kažu da je pogađalo 50 000 ljudi i da je samo taj lik pogodio a to što je pogodio je upravo ovo kaj sam linkao. Vidjet ćemo sljedeći tjedan. Ima tu upitnika kao i svake godine. Uvijek će nekome biti upitan ovaj ili onaj igrač. Iskreno ne vidim po čemu je Neuer bio najbolji prošle godine? Komplatan vezni red mi je pod upitnikom. Strašno je da se suarez pored onakve statistike nije mogao ugurati, ili ibro koji je bio najbolji strijelac i asistent francuske lige. Griezman? Kada pogledam sva ta imena uljez mi je neymar. Komotno je ronaldo mogao lijevo, messi desno a onda jedan od ovih napadača na ST. Po meni bi bilo poštenije da je bilo koji od navedenog tojca ibro, suarez, griezman upao u prvih 11. Silva? Kakvih je sve golova zajebao prošle sezone ali izgleda da to ne smeta pa je i ove godine u toty.

15 godina

Meni je nekako Pique najveće iznenađenje. 9 igrača iz Barca/RM... meeh.

TOTY Ronaldo kao ST, i eto još nešto extra dolara kanađanima.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Zadnjih par dana imam brutalnih problema u FUTU.

Jednostavno ne mogu dati gol, SBC Muller nije dao gol 10tak tekmi, Robben je propuh zivi, IF Thiago koji ima pass 90 ne moze pogoditi igraca na 2 metra?!?

Desavaju mi se situacije koje ne postoje kad na skolskom igramo, znaci svaki moj udarac osim sto ide u precku i stativu u zadnje vrijeme ide u blok koji mi radi MOJ igrac.

Stvorim si prostor za udarac i puknem a ono od nigdje se stvori moj igrac i pogađam ga u leđa.

Imam preko 20 udaraca u okvir gola po tekmi a ja gubim po 3-0 od likova koji nemaju blage veze o zivotu a kamoli o nogometu.

Obrana mi se sama otvara na nacin da lik trci samo ravno dok moji stoperi bjeze od njega, poceli su mi se opet sudarat.

Verrati, boske Pjanic i slicni mi daju golove glavom iz kornera?!?

Svira mi penale, prosjek mi je crveni karton svaku drugu tekmu na spiku koja je bila aktivna prije par godina, jednostavno se majstor zaleti u mog stopera punim sprintom, ne kuzim koja picka materina se desava?!?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
i meni se to desava vec yadnja tri,cetiri dana...druga stvar fut je poceo da iritira mnogo yasto ne ynam, ili ima neki opasan bug ili igrica tek sada dobija svoju pravu sliku a to je da je govno jedno najobicinije....da li moye neko da mi objasni kako je moguce da thiago silva bude losiji odbrambeni igrac od cahila ili wiliamsa...ili recimo zouma...voleo bi to da mi neko objasni....ili da kojate bude bolji od matica???
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Probao jos 3 tekme, nemam ja sta traziti vise u ovoj igri.

Sve stavio na market, otvorit cu pakete za sve coinse i uninstal. 

Tipkamo se u temi Fifa 18.

LP decki!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Probao jos 3 tekme, nemam ja sta traziti vise u ovoj igri.

Sve stavio na market, otvorit cu pakete za sve coinse i uninstal. 

Tipkamo se u temi Fifa 18.

LP decki!

Haha tako sam i ja prošle godine, ali još i ranije bio popizdio, kraj 11-tog, početak 12-tog mjeseca, uninstall fife 16. Na kraju mi na ljeto bilo dosadno i instalirao opet krajem 6-tog mjeseca i igrao do izlaska 17-tice...

13 godina
neaktivan
i ja se pridruzujem na ps4 fifu 17 ne igram a za novu fifu 18 cu opasno da razmislim jer ovo je vec pocelo da iritira sve moje zivce da igra toliko je nepravedna prema igracima onda ovo vise nema veze sa fudbalom koji sam igrao svih ovih godina.....
11 godina
protjeran
Nisam igrao 7-8 dana i nimalo mi ne fali.

Igrat ću od sada samo iz zabave i smijat se budalama koje igraju kao da im je zadnja utakmica u životu.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Zadnjih par dana imam brutalnih problema u FUTU.

Jednostavno ne mogu dati gol, SBC Muller nije dao gol 10tak tekmi, Robben je propuh zivi, IF Thiago koji ima pass 90 ne moze pogoditi igraca na 2 metra?!?

Desavaju mi se situacije koje ne postoje kad na skolskom igramo, znaci svaki moj udarac osim sto ide u precku i stativu u zadnje vrijeme ide u blok koji mi radi MOJ igrac.

Stvorim si prostor za udarac i puknem a ono od nigdje se stvori moj igrac i pogađam ga u leđa.

Imam preko 20 udaraca u okvir gola po tekmi a ja gubim po 3-0 od likova koji nemaju blage veze o zivotu a kamoli o nogometu.

Obrana mi se sama otvara na nacin da lik trci samo ravno dok moji stoperi bjeze od njega, poceli su mi se opet sudarat.

Verrati, boske Pjanic i slicni mi daju golove glavom iz kornera?!?

Svira mi penale, prosjek mi je crveni karton svaku drugu tekmu na spiku koja je bila aktivna prije par godina, jednostavno se majstor zaleti u mog stopera punim sprintom, ne kuzim koja picka materina se desava?!?

To govorim već dvije godine. Moji igrači se zabijaju u onoga koji vodi loptu ili blokiraju moj udarac po golu. Jučer su obranili protivniku dva čista gola. Uopće ne znam od kuda logika da trče u mene ili mi smetaju prilikom udarca po golu? No prava je poslastica kada lik okomito krene na moj gol a obrana kako si već opisao jednostavno bježi od protivničkog napadača. Jedan lijevo, drugi desno i tako... Dok uspostavim ravnotežu, kasno je. Da ne pričam da ne mogu nikoga pretrčati. Dam loptu if depayu u prostor, primi je, krene i stigne ga iako je koju sekundu ranije ispao iz igre hummels? Pa razlika u paceu je skoro +30 u korist depaya a to se na terenu je vidi?

Dođe tekma u kojoj nema tih debilana i sve je milina. Nije mi problem izgubiti ali kada sameljem protivnika koji se ne sastane s loptom i izgubim, to me izluđuje. Maloprije sam spljugao 1-0. Jedan jedini put lik je cijelu tekmu došao do mojih 16m. Puca, golman odbije i natrči njegov igrač i gol. Ja stative, prečke, golman mu brani zicere. Igra na jedan gol ali ne pomaže. Najgore kaj igram s talijanima od 15k coinsa a lik s englezima od preko pola milijuna coinsa. I onda vrti taj smeće gol do besvjesti. Meni bi bilo neugodno na njegovom mjestu... No to je fifa. Ili igraš ili je baciš kroz prozor. Bolje neće hiti nikada. Stvaraju umjetnu ravnotežu iz samo njima znanih razloga.

15 godina
FIFA 17

Znači ja mislim da smo mi fino negdje podjeljeni na njihovim serverima, ovi što ubacuju pare u igru su zeleni a mi ostali crveni :) ... zelene igra više voli nego crvene 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
crack kaže...

Znači ja mislim da smo mi fino negdje podjeljeni na njihovim serverima, ovi što ubacuju pare u igru su zeleni a mi ostali crveni :) ... zelene igra više voli nego crvene 

Mislim da to prije ima veze s omjerom pobjeda i poraza. Hvata se balans. Krenuo sam prošli mjesec igrati na PS4 na drugom acc. Krenem s trideset pobjeda u nizu da bi nakon toga spljugao pet u nizu ali porazi sve jedan bizarniji od drugog. Sada sam bio u nizu od deset pobjeda i onda je uslijedio već opisani smiješan poraz pa neriješeno i pobjeda. Tu sam stao. Igram na dva acc na PS4 čisto iz znatiželje da vidim koliko igra utjeće na igrača ovisno o njegovoj momčadi. Na prvom acc igrati ću s momčadi od par milja coinsa a na ovom drugom igram s talijanima od 15k coinsa.

Kako sam sve rasprodao još u 11 mjesecu nisam više igrao na prvom acc. Došao sam iz prve do 4 lige i tu stao. Sada čekam da ponovno pokupujem igrače i nastavim igrati. Na ovom drugom acc sam u međuvremenu igrao i došao do 5 divizije iz prve i sada ću isto ući u 4 diviziju. Za sada na ovom acc na kojem igram s talijanima od 15k imam tri puta manje poraza nego sam imao na prvom acc na kojem sam imao momčad od par milja coinsa. To mi je već dobar putokaz kuda nas vodi ova igra. Bez obzira kaj me neki puta igra sjebe imam osjećaj da je sila više samnom s ovim jeftilen talijanima.. nekako lakše igram, zabijam, branim se, ma sve.. no gušt je igrati s pogbom, aguerom, lewom i ostalim kapitalcima ali i puno teže. Ovi top igrači vjerojatno svojom kvalitetom ublaže ova ea shranja no vidim da nisu niti oni imuni na pojave momentuma ili kako ga god hoćete nazvati. Baš me interesira do kuda ću dogurati s pojedinim acc.

15 godina
movie kaže...
crack kaže...

Mislim da to prije ima veze s omjerom pobjeda i poraza. Hvata se balans. Krenuo sam prošli mjesec igrati na PS4 na drugom acc. Krenem s trideset pobjeda u nizu da bi nakon toga spljugao pet u nizu ali porazi sve jedan bizarniji od drugog. Sada sam bio u nizu od deset pobjeda i onda je uslijedio već opisani smiješan poraz pa neriješeno i pobjeda. Tu sam stao. Igram na dva acc na PS4 čisto iz znatiželje da vidim koliko igra utjeće na igrača ovisno o njegovoj momčadi. Na prvom acc igrati ću s momčadi od par milja coinsa a na ovom drugom igram s talijanima od 15k coinsa.

Kako sam sve rasprodao još u 11 mjesecu nisam više igrao na prvom acc. Došao sam iz prve do 4 lige i tu stao. Sada čekam da ponovno pokupujem igrače i nastavim igrati. Na ovom drugom acc sam u međuvremenu igrao i došao do 5 divizije iz prve i sada ću isto ući u 4 diviziju. Za sada na ovom acc na kojem igram s talijanima od 15k imam tri puta manje poraza nego sam imao na prvom acc na kojem sam imao momčad od par milja coinsa. To mi je već dobar putokaz kuda nas vodi ova igra. Bez obzira kaj me neki puta igra sjebe imam osjećaj da je sila više samnom s ovim jeftilen talijanima.. nekako lakše igram, zabijam, branim se, ma sve.. no gušt je igrati s pogbom, aguerom, lewom i ostalim kapitalcima ali i puno teže. Ovi top igrači vjerojatno svojom kvalitetom ublaže ova ea shranja no vidim da nisu niti oni imuni na pojave momentuma ili kako ga god hoćete nazvati. Baš me interesira do kuda ću dogurati s pojedinim acc.

ima u tome istine, npr. ja imam oko 250 odigranih tekmi, i iz 6 div sam ispao jucer do div 9. S druge strane frend ima 50-ak tekmi i u 5 ili 6 div je vec. On i ja često igramo jedan protiv drugog i uvjek su napete tekme, izjednačeno i to. A po ovom futu ispada da ja nemam pojma šta je nogomet, i ne smeta me kad me bolji pobjedi, čak mi je gušt jer bude dobra tekma, borba... ali većinom su to neke glupe pobjede od ekipe koja doslovno nikako ne igra. I sa zadnjim update su još to digli na razinu više, moja ekipa mi uredno radi blokove na moje šuteve, fulaju gol sa 3 metra, štopaju loptu bez razloga. I ubiti što mi je najviše smiješno je to da uzmem protivniku loptu i njegov igrač se spotakne i padne, i ja krenem prema golu(pace 82) i igrač od kojeg sam uzeo loptu se stigne podić sa trave i u tri koraka me stigne i uzme loptu, a ima manji pace od mog igrača.... Još kao šlag na tortu je što mali bratić kojeg redovito ubijam po 5,6-0, znači lik ne zna dodavati, igra u većoj diviziji od mene na futu -.-' 

17 godina
dr4zh3n kaže...

što mislite, hoće Giroud dobit IF karticu sad nakon ovog gola?

Sinoć gol i dvije asistencije uz taj gol tako da je danas sigurno kandidat za totw.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovo igra je čudo i u stanju je osjetiti što mi se mota po glavi. Htio sam maximalno izjebati sustav pod cijenu da mi netko sa druge strane jebe sve živo, ali igra me jučer preduhitrila jer su počeli padati nenormalni auto golovi. Izgubio sam 4 za redom nakon što sam se vratio iz mrtvih i ponovo dogurao do div 2 sa svojom custom taktikom. Ajdeee, 4 poraza više manje, ali vidljivo je da se događa nešto čudno.

Kao prvo, svoj uspješan pohod sam odradio za vrijeme vikend lige i vjerovatno na taj način zaobišao malo zeznutije igrače. Znao sam da mi je to prilika da se bezbolno uvučem u div 1 i bio sam blizu, ali nakon opstanka je krenulo sranje koje sam očekivao, jer uvijek je tako. Vidi se da su se dečiki iz vikend lige prebacili na dvizije, ali da se igrati. U dvije tekme sam imao igrača više, nakon što me se rušilo sa leđa 2x, u situaciji kada sam išao sam na vratara. Nevjerovatno je kakve je golove počeo primati jedan Buffon koji mi je prije toga ulijevao toliko sigurnosti i jednostavno sam se bolje osjećao, znajući da je on na golu, a jučer..., katastrofa.

Je li moguće da je mojim toliko pao moral? Jbt. nisam ispao, nego sam izborio opstanak. Možda su se vratili ovi meštri koji znaju kako usmjeriti vjetar u leđa? Nije ni bitno..., važno je da sam povukao ručnu na vrijeme i ugasio PS.

Sada dobro razmisliti, ubaciti svježe krvi i fokusirati se isključivo na odbranu. Imam kompletan A. Madrid osim Grize, stim da mi umjesto Gimeneza igra Mangala jer je neverovatno dobar i siguran, a slučajno sam mu dao šansu, jer sam skupljao za Godina. Drugi squad mi se sastoji od igrača Intera i Juventusa i sve je dobro šljakalo do jučer...

Više ne obraćam pažnju na protivnika, nego imam fokus na EA i njihov (po mom mišljenju) nepravedan sustav i nakon svake pobjede na moj način se osjećam kao da sam pobjedio EA a ne oponenta.

Možda je nekome ovo glupo, ali za mene su oni teška gamad koja se igra sa živcima normalnih ljudi.

Još jedna stvar...Prije 2-3 dan sam igrao sa likom kojem sam uspjevao izbacivati odbranu u par navrata ali svaki put isprječi ili greda ili vratnica, za razliku od njega koji je iz ničega uspio povesti 3-0. Znači 3-0...Što se dešava? Od jednom lik krenu zabijati sam sebi golove i nakon 3-3 krenuo je normalno igrati. U drugom poluvremenu sam ja poveo 4-3, a negdje pred kraj je on zabio za 4-4, što je bio konačan rezultat. Što je bio razlog njegovom poklonu od 3 gola to samo on zna, al iono što je meni palo na pamet je to, da je čovjek svijestan što se događa ili mu nisu bili potrebni bodovi ako je već osigurao opstanak ili nešto sasvim 3.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17
Da se pridružim razotkrivanju EA konspiracije :)
Ja sam počeo igrati s 4 ekipe.
Odigram cijelu diviziju s 2 pa sljedeću mijenjam.
Složio sam Calcio, BPL, Bundesligu i Francuze (samo Francuzi).
Meni se čini da ako forsam jedne te iste ekipe da dolazi do zasićenja i da tada počinju sranja.
Otkad ovo prakticiram nije sve sad super, ali čini mi se da se sranja događaju malo manje nego prije.
Barem ne slažem 5 poraza u nizu kao što sam prije znao.
Sad slažem 4-5 remija u nizu :)

Još sam primjetio nešto što mi ždere živce užasno.
Kad je igra tek izašla, nekih mjesec-dva ja nisam osjetio lag praktički s nikim.
Zadnje vrijeme to je strašno kako ja moram igrati.
Ne znam da li baš svaki protivnik ima vezu za kurac ili EA serveri jebu mater, ali svaku tekmu igram poluusporenu igru i trzavicu.
Igrao sam neki dan s likom i veza je bila fantastična... dodavanje, trčanje, akcije, ma milina za igrat, uživancija - još je on bio tu negdje kao ja i baš smo fino odigrali - mislim remi na kraju.
Ali i da sam izgubio isto bi se dobro osjećao jer je igra super radila i lik je igrao superkorektno i dobro.
Već sljedeća nakon toga kao da sam u vodi i da tako trčim.... i skoro svaka sljedeća je takva ili istrzana i isprekidana.

Kad smo već kod laga.
Jučer sam igrao jednu čudnu... ja kad imam loptu i kad sam u njegovoj polovici sve super, lag skoro ne osjetim i normalno igram, a čim on uzme loptu i što je bliže mom golu lag postaje sve jači.
Da li papak to namjerno radi ili ne pitaj boga?
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Mene ubiju te nepravde, kako ih ja vidim iz svoje perspektive. Nemoguće je da mi svaki jebeni idiot iz prvog udarca zavuče gol. S druge strane meni neki put treba deset mrtvaca da bi zabio. Imao sam neuera, if llorisa, handanoviča, buffona i de geu i nikada ti golmani nisu bili igrači utakmice. Dapače, često su bili golmani zbog kojih sam gubio utakmice. Meni je to neobjašnjivo. Druga stvar koja me ubija su grubosti. Ja ne znam je li ljudi znaju igrati ikako osim sumanutim uklizavanjima?

Ne možeš mi uklizati s leđa i odnijeti loptu bez prekršaja jer između lopte i protivnika stoji moj igrač. Znači on prvo pomete mene a onda uzme loptu bez prekršaja. S druge strane ja liku uđem i uzmem loptu dobrim postavljanjem i sudac svira prekršaj. Čisto, bez uklizavanja, baš ono nogometno remplanje. Najgore je kada lik ukliže, ja ga zaobiđem ali me ipak uspije dotaknuti taman toliko da izgubim korak. Priđe drugi i uzme loptu a da sudac ništa ne svira. Pa evidentno je da sam nepropisno ometan.

Korneri zauzimaju posebno mjesto na listi idiotizma ove igre. To je nešto što se ne može opisati a da nisam ekstremno vulgaran. Je li logika da moj igrač glavom izbija loptu u korner a stoji na nekih 14 m od gola? Je li logika da se lopta ako ne u novi korner izbija na noge izvođaču kornera? Mogu ja stiskati kaj hoću ali lopta u 90% slučajeva ide u ta dva pravca. Kada napokon uspijem izbiti loptu prema igralištu to bude jedva do 16 m gdje stoji protivnički igrač sam samcat. Naravno moj isto sam stoji ali kojih desetak metara dalje. Logično, jer po ea zašto bi on čuvao igrača koji će koju sekundu kasnije zabiti gol.

Da ne pričam sada o golmanima koji padaju po travi dok lopta ide pod prečku. Ovo je samo djelić kretenizma ove igre. Nije mi jasno kaj rade ti beta testeri? Je li ih biraju po principu što gluplji to bolji. Dam se kladiti da njih 90% uopće nema pojma o čemu ja pričam. Već mi je neugodno od žene, susjeda, slučajnih prolaznika jer toliko gubim kontrolu da to nije normalno. Ekstremno sam onda vulgaran i glasan a zašto? Zbog jebene igre i hrpe idiota kojima dopuštamo da nas rade budalama, svaku godinu iznova. Ne može se poreći da ova igra ima dobrih strana ali ove druge toliko su dominantne da o dobrim više nitko niti ne priča. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2017 10:57 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17
Kad smo kod nelogičnosti i pizdarija... nema mi goreg nego kad nabacim loptu svom igraču na 5m od gola i on ide štopat na jebena prsa.
I naravno, svaka takva lopta završi u autu ili golman pokupi.
Pa jebo ga ja, barem da su napravili da proba udarit glavom ili kurcem, bilo čime, a ne štopanje na jebena prsa.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...
Kad smo kod nelogičnosti i pizdarija... nema mi goreg nego kad nabacim loptu svom igraču na 5m od gola i on ide štopat na jebena prsa.
I naravno, svaka takva lopta završi u autu ili golman pokupi.
Pa jebo ga ja, barem da su napravili da proba udarit glavom ili kurcem, bilo čime, a ne štopanje na jebena prsa.

Ista stvar je kod protivničkog kornera. Lik centrira a moj igrač štopa na prsa i to tako loše da se lopta odbije od njega drito na noge protivniku. Pa tko normalan ide štopati loptu na korner u svojih 16m okružen hrpom igrača? Ima i fora kada uđem prvu stativu i vidim kako moj igrač ulazi na drugu. Ja mu lagano nabacim, samo da ju glavom pospremi u gol a majstor štopa loptu na prsa. Naravno opet loše. Opčenito to štopanje na prsa je kao da se lopta odbija od zida ili ja jednostavno nešto krivo radim?

15 godina
movie kaže...

Ista stvar je kod protivničkog kornera. Lik centrira a moj igrač štopa na prsa i to tako loše da se lopta odbije od njega drito na noge protivniku. Pa tko normalan ide štopati loptu na korner u svojih 16m okružen hrpom igrača? Ima i fora kada uđem prvu stativu i vidim kako moj igrač ulazi na drugu. Ja mu lagano nabacim, samo da ju glavom pospremi u gol a majstor štopa loptu na prsa. Naravno opet loše. Opčenito to štopanje na prsa je kao da se lopta odbija od zida ili ja jednostavno nešto krivo radim?

To je dvosjekli mač sa animacijama u igri ovakvog tipa. S jedne strane što više različitijih animacija to će sve izgledati realnije, bolje, prirodnije kak već hoćete, ali s druge se događa ovo da igra forsira animaciju X (jer koja korist od iste, ako ju igrač nikad ne vidi) nauštrb neke "starije" animacije koja bi bolje pasala u toj situaciji.

Svi problemi na stranu, meni je ovo jedna od najboljih FIFA dosad. Prelazak sa PC na PS4 definitivno je velik faktor u svemu tome, ali da je dobra je. Baš guštam u Seasonsu sa svoje dvije ekipe Hrvata i jednom sa Ex-Yu igračima.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
movie kaže...
ili ja jednostavno nešto krivo radim?

I ja se to često pitam, ali očito da nije problem u nama kad se obojici događa isto?

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
Pozdrav ekipa...

Poceo i ja igrat fifu prije kojih mjesec dana, iako sam mislio ne igrat ove godine. I sta reci, svake godine isti problem. Znaci po meni igra je kriva za 20ak posto gluposti, a ostatak su sami igraci koji nemaju veze sa normalnoscu. Rijetki su ljudi koji zele igrat nogomet. Igram 2. Diviziju i mucim se svaku tekmu protiv ekipa koje igraju park the bus, ukliziju sa svakim igracem itd. Reko idem odigrat koju prijateljsku u futu malo da se odmorim, prva tekma i lik igra s 5 u obrani, ekipa mu ima 86 raiting i naravno park the bus... Bljak

I sto movie kaze, meni je nevjerojatno da sudac nekad sudi faul ako cisto udes ispred igraca i gradis loptu, a uklizivanje s leđa svako 3 je faul...

Samo se nadam da ce u fifi 18 malo poradit na fizici jel ovi prekrsaji na sredini terena na koje sudac zazmiri su po meni najslabija strana igre, uz predivne igrace futa koje treba kastrirati i odrezat im ruke da nediraju vise gamepade do kraja zivota.

0 0 hvala 0
14 godina

Meni u sredini Medel i Khedira na CM i nitko ne prolazi. Sad sam poceo igrat 3421 s Ovvyevom custom taktikom i u 10 tekmi sam dobio 4 gola u div 2.

13 godina
Marijooo kaže...

Samo se nadam da ce u fifi 18 malo poradit na fizici jel ovi prekrsaji na sredini terena na koje sudac zazmiri su po meni najslabija strana igre, uz predivne igrace futa koje treba kastrirati i odrezat im ruke da nediraju vise gamepade do kraja zivota.

Ekipa baš zbog toga i igra na uklizavanja - zato jer sudac pola toga ne sudi.

Meni je super kad napravim neki faul glupi, koji ustvari nije faul, a baš se trudim da ne fauliram protivnike, a oni mi uklizavaju cijelu partiju bez prekršaja.

Neki dan sam dobio crveni karton tako što sam se gradio s igračem.

Jest da je on bio zadnji igrač u tom trenu, ali ja sam se gradio i ovaj mi je bio na leđima, udario ga nisam nikako jer nisam mogao.

I za to ja dobijem crveni karton.

A mene vuku, čupaju, uklizavaju u 16m, a penal dobijem nakon svakih 50 takvih prekršaja.

ali zato kad sam u svom šesnaestercu onda svaki dodir sudi penal.

Super mi je kad mi sudi penal, a ja ne stisnem ništa nego pratim protivnika i on se zabije u mene bezveze.

Meni se masu puta dogodilo da prođem igrača u šesnaestercu s loptom i on se zabije u mene bez da dira loptu i to mi gotovo nikad ne sudi kao penal.

Ili me vuče s leđa ili gura i ja ne mogu opalit kako treba na gol.

Ili mi se igrač zatetura, ali neće smrad past i tako stalno.

Koliko su ispočetka u FIFI 16 sudili penale za svaki kurac tako sad u 17 ne sude ništa.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Da se pridružim razotkrivanju EA konspiracije :)
Ja sam počeo igrati s 4 ekipe.
Odigram cijelu diviziju s 2 pa sljedeću mijenjam.
Složio sam Calcio, BPL, Bundesligu i Francuze (samo Francuzi).
Meni se čini da ako forsam jedne te iste ekipe da dolazi do zasićenja i da tada počinju sranja.
Otkad ovo prakticiram nije sve sad super, ali čini mi se da se sranja događaju malo manje nego prije.

ja to radim zadnjih 3 fife, uvijek imam 3-4 ekipe, i onda rotiram.

trenutno je takva situacija da mogu imati top ekipu ali mene guzi tko stigne, a ne treba mi da si jedem zivce radi kretenizma nazvanog EA.

sve sam rasprodao i sad cekam toty, to otvorim i ne pada mi na pamet da ikad vise instaliram govno nazvano FIFA.

9 godina
neaktivan
FIFA 17
Moram reć da me ovaj IF Sigurdson strašno iznenadio, relativno jeftina akrtica a na CM pozicije je strašan, jak, odličan šut, pas i fenomenalan slobodnjak...lagano smo se kvalificirali za vikend ligu i s ovim momcima napadamo rekord, dosad mi je najbolji 13 od 25

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...
Moram reć da me ovaj IF Sigurdson strašno iznenadio, relativno jeftina akrtica a na CM pozicije je strašan, jak, odličan šut, pas i fenomenalan slobodnjak...lagano smo se kvalificirali za vikend ligu i s ovim momcima napadamo rekord, dosad mi je najbolji 13 od 25

Kakvi su ti Reid i Eriksen? Je li Reid bolji od Smallinga/Baillya?

PSN: RayzCRO
17 godina
Skilledžija kaže...

I ja se to često pitam, ali očito da nije problem u nama kad se obojici događa isto?

Evo maloprije igram. Bacim rukom loptu svom igraču na centru. On je štopa prsima tako da se lopta odbije od njega kao od zida i dođe na 20m od mog gola gdje protivnikov igrač naravno stoji sam, primi loptu i zabije mi gol? Pa kakvog to smisla ima? Danas sam takvih bizarnih golova popio da je to strašno. Ovo mi se već dugo nije dogodilo. Dođem do finala kvalifikacija za vikend ligu bez primljenog gola i onda dobijem u finalu takav gol da sam htio plakati. Krene tekma, pogodim stativu. Pa nakon par minuta pogodim opet stativu. Odmah mi je bilo jasno. Onda mi lik zabije bizaran gol i nakon toga sam imao jedno 4/5 zicera i sve mu golman brani. Gasim PS4 i odoh na ručak. Pa kaj to meni treba...

9 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
dr4zh3n kaže...

Kakvi su ti Reid i Eriksen? Je li Reid bolji od Smallinga/Baillya?

Eriksen je strašan, čudo od igrača, zabija mi skoro svaku izvana, a o slobodnjacima da ne pričam, a što se Reida tiče, izgurao mi je Otamendija iz prvih 11, sa sentinel karticom ima DEF i PSY oko 90, i relativno je brz za teškog stopera, koliko sam igrao sa Smallingom, definitivno je ovaj Reid bolji, ali Bailyja nisam nikad imao pa ne znam sad za njega

17 godina
FIFA 17

Gledam, danas cijene blago porasle? TOTY se približava ali izgleda da neće niti sada biti ozbiljnijeg pada cijena... Bojim se što padne ovaj vikend da će to biti to i gotovo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako mi je lakse nisam par dana igrao FUT samo igram BF1 i tu i tamo sa Reventom coop i super je feeling :D 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice