FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.565
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 16
orim0909 kaže...

jel moze pomoc?

znaci protivnik centrira, nekako se lopta odbije do mog igraca i ja idem u kontru ali lopta nije jos stigla do mog igraca i protivnik stisne pauzu, i ja sad cekam da se nastavi da mogu ic u kontru, kad se nastavilo lopta u njegovog igraca u njegovoj polovici. kako to? cim je stisnuo pauzu nesto je isoa namistatti? ili? kako je to moguce? do tad nije nikako stiskao pauzu, jer je bilo 1:1. i ta kontra bi bilo 2:1za mene. hmmm

Primijetio sam i ja danas sličnu stvar. Ima neka fora, a dovoljno je budala koje će ju ići koristiti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

bilo je jos cudnih situacija, al ova je najcudnija, i tako sebi stvori prednost. alboze moj. takva igra. i neki korisrte i to je to. bitno da nisam jedini koji je to primjetia :) pa nek neki kazu da nema tih nekih stvari ili momentuma i slicno. haha

13 godina
FIFA 16

Meni se dogodilo da protivnički igrač pošalje loptu u for i ja ju želim presjeći, ali je moj igrač preskoči . To je vjerojatno jedan od bugova.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Meni se dogodilo da protivnički igrač pošalje loptu u for i ja ju želim presjeći, ali je moj igrač preskoči . To je vjerojatno jedan od bugova.

da nisi r1 slucajno stisnuo? meni se ovo relativno cesto desava i ja brijem da nesvjesno stiscem r1 u toj situaciji. isto ko sto umjesto suta znam stisnut dugu loptu :D ostario sam jbg

17 godina
Hexfire kaže...

Primijetio sam i ja danas sličnu stvar. Ima neka fora, a dovoljno je budala koje će ju ići koristiti.

Pa vidio sam to nekoliko puta ali se nakon prekida ne događa ništa čudno. Dok je pauza ja držim gamepad u položaju kao da igram, ne puštam i kad krene samo nastavim akciju...

No igrao sam s par budala koje cijelo vrijeme guše vezu. Toliko su pohlepni da je na kraju uguše trajno.. nemjau granicu gdje bi stali pa stalno pojačavaju...

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Fernandinho 3 klase bolji igrac od Scheniderlina, barem meni. Payet isto vrhunski. Uzeo sam Bainesa nisam ga jos probao i planiram Shaqiria na rw.

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Fernandinho 3 klase bolji igrac od Scheniderlina, barem meni. Payet isto vrhunski. Uzeo sam Bainesa nisam ga jos probao i planiram Shaqiria na rw.

sredinu mi dosta dobro drže matić i fernandinho a ispred njih cazorla dok na pc na camu imam if eriksena. Ovaj eriksen mi ove godine nekako najdraži cam, doduše koga god stavim svi podjednako zabijaju s 20 m jer je to neki bug u igri jer nije normalno da koga god namjestim na 20m  na udarac da skida paučinu.. ako uspijem doći do sekunde za namještanje gol sam pada.

Definitivno iz godine u godinu ea ima problema s balansom igre... Netko je rekao kako mu je na LB odličan kolarov. S obzirom da ništa ne košta, uzmem ga i fakat je lik prva liga. Sada mi je u postavi...

14 godina
Debuchy i Kolarov su mi standardni bekovi. Općenito sad ima hrpa igrača koji su za siću, a ljudi ih ne koriste jer i dalje prvo pogledaju pace pa onda ostale statove. S obzirom da većina ne zna koristit brza krila, šta će mi bek sa paceom iznad 70.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
FIFA 16

My #1 CAM is Sissoko

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 22:43 (Skilledžija).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...
miikaa77 kaže...

sredinu mi dosta dobro drže matić i fernandinho a ispred njih cazorla dok na pc na camu imam if eriksena. Ovaj eriksen mi ove godine nekako najdraži cam, doduše koga god stavim svi podjednako zabijaju s 20 m jer je to neki bug u igri jer nije normalno da koga god namjestim na 20m  na udarac da skida paučinu.. ako uspijem doći do sekunde za namještanje gol sam pada.

Definitivno iz godine u godinu ea ima problema s balansom igre... Netko je rekao kako mu je na LB odličan kolarov. S obzirom da ništa ne košta, uzmem ga i fakat je lik prva liga. Sada mi je u postavi...

Haha ja sam ti rekao za Kolarova i da ima najbolji centarsut u igrici ali meni je nekako previse trom.

12 godina
neaktivan
FIFA 16

Gdje je najeftinije uzeti FIFU 16 preko paysafe bonova ?? ( Racunam da se moze uzeti do 280kn ili ti ga 36eura )

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Gdje je najeftinije uzeti FIFU 16 preko paysafe bonova ?? ( Racunam da se moze uzeti do 280kn ili ti ga 36eura )

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-16-cd-key-compare-prices/

Origin ID: mataraHD7
11 godina
FIFA 16

Osvojio dv. 3 online (pc). Recap sezone: svaku utakmicu koju sam vodio sam izgubio ili draw,a svaku koju sam gubio sam pobijedio...Ovo sa penalima nije normalno, pogotova kada ekipa koristi speed boost. Ništa ne stišćem, samo trčim uz njega i penal.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 13:25 (Dr.Feel).

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

U stvarnosti spektakularno a na fifi izvor frustracije... problem je samo kaj se ovo na fifi događa gotovo svaku tekmu a u stvarnosti jednom u sezoni...

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/400919/Spektakularni-pogoci-u-Sloveniji-i-novo-Jurcicevo-slavlje.html

Sve je to ništa za ovo! Kakvi kraljevi!

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 12:50 (movie).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
movie kaže...

U stvarnosti spektakularno a na fifi izvor frustracije... problem je samo kaj se ovo na fifi događa gotovo svaku tekmu a u stvarnosti jednom u sezoni...

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/400919/Spektakularni-pogoci-u-Sloveniji-i-novo-Jurcicevo-slavlje.html

Sve je to ništa za ovo! Kakvi kraljevi!

Mene isto ti long shots izlude, bilo da ih dam ili primim...U utakmici mi golman barem 3-5 puta skine s metra loptu, ali primi sa 40m gol...

15 godina
FIFA 16

nakon sta zabijem gol, protivnik cim izvede s centra sjuri se prema golu i onda su muke ga za zaustavit.. sad zabijem za 2-0 i covjek izvede s centra i samo otrci prema golu i zabije. moji igraci ko da su retardirani. to i sudacku nadoknadu su nesto gadno namjestili.

u zadnjih tjedan dana mi stalno puca veza s protivnikom, 3 puta zaredom jucer. ugovori i fitness se smanji a nisam nista odigrao niti ijednog boda dobio

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

A svima je muka kada im se protivnik samo migolji lijevo desno, ma koliko god dobri bili u obrani. Koliko god ga puta zaustaviš, takvo nešto će barem jednome proći. Još jedan od fifa aidsa...

0 0 hvala 0
10 godina
Pa meni nije jasno kakoooo ekipa moze cijelu tekmu uklizavat, kak to moze prolazit fakat nekuzim, pa svaki napad idem s parr igraca manje jel ih poberu, i upravilu start od naprijed se nekaznjava al opet takva igra je meni katastrofa, i ekipa si napadace u instrukcijijam podese da samo idu iza obrane i sa svih pozicija samo trough pass daju, ma nekuzim fakat odvratno da odvratnije nemre bit, u pravilu ih pobjedim al ja neznam kak neko moze smireno igrat protiv njih, razbio bi pola stana, nehumano totalno

0 0 hvala 0
16 godina
nemrem uc u online, pokazuje unable to connect to the ea servers.... ima jos netko problem? Stavio sam nove friske windowse 8, pa neznam jel do mene ili do igre
battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
Evo moze neki savijet za ekipu koja stavi na ultra defending, igra high pressure i uvijek trci na tebe s bar 2 igraca i uklizuje svaku mogucu priliku, jer s ovakvim dodavanjem ja neznam sta bi trebo napravit, jos mu golman skine sve zivo sto puknem. Sto je gore ja nakraju popizdim i dobijem 2 crvena dok njemu pola momcadi zuti ima

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Marijooo kaže...
Evo moze neki savijet za ekipu koja stavi na ultra defending, igra high pressure i uvijek trci na tebe s bar 2 igraca i uklizuje svaku mogucu priliku, jer s ovakvim dodavanjem ja neznam sta bi trebo napravit, jos mu golman skine sve zivo sto puknem. Sto je gore ja nakraju popizdim i dobijem 2 crvena dok njemu pola momcadi zuti ima

kako fifa kaze tako ti je ali kad nije skriptirana utakmica probaj custom tactic 37,33,37,32,35,60,65,65 ako pocne obrana pustati ova zadnja 3 spusti za 5 znaci 55 itd.Zavisi od rezultata ja tijekom utakmice filozofiram sa instructionsima

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 18:52 (hanteed).
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Prodajem FIFA 16 zajedno sa Origin accountom. Prodajem iz razloga sto sam kupio PS4 i dobio FIFA 16 uz konzolu pa mi onda ne treba na Originu. Možete doći do mene ukoliko ste iz Slav.Broda i uvjeriti se da igra radi. U igri već ima napravit Ultimate Team, počeo sam slagati francusku ligu pa ako ne želite nastaviti sa postojećom momčadi možete zaraditi od prodaje trenutnih igrača.

Ako ima tko zainteresiran javite se porukom.

Cijena 280kn

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
FIFA 16

Moze preporuka nekog igraca iz SERIE A  bilo koja pozicija , netko tko je vama odlican :) ili koga da obavezno zamijenim? :)

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Ja jučer gledam Napoli - Fiorentina pa mi padne na pamet da još talijane nisam probao.

Reko, baš bi mogao Fiorentinu složit i tako bi.

Mislim da sam na cijelu ekipu potrošio oko 10.000 coinsa + što sam na Blažikovskog morao stavljati mijenjanje pozicije sa RM na RF.

Oduševljen, pogotovo sa Rossijem.

A i Badelj nije za bacit - zabio je jedan gol glavom k'o pravi :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Imali ste vecinom mislim PS3  e sad mogu da kupim jeftino PS3 i fifu 16 ,da li je to ispaltivo ikako ?Da li je market bar slican

po broju igraca ?Igra li neko sad na PS3 fifu 16?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

Moze preporuka nekog igraca iz SERIE A  bilo koja pozicija , netko tko je vama odlican :) ili koga da obavezno zamijenim? :)

Callejona mjenjaj, ima masu boljih opcija za CAM poziciju kao Mertens, Insigne, Pjanic, Pereyra, Hernanes ovisno tko ti vise odgovara.

Ja igram 4231 i imam redom: Perrin, Evra, Barzagli, J. Jesus, Lichtsteiner, Khedira, Parolo, Pjanic, Insigne, Pereyra i Mandzukic/Dybala. Steta je sto igras 4-1-2-1 jer u Seriji A ima toliko puno dobirh CAM/CM-ova ze nevjerovat. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
11 godina
FIFA 16

Talijani su jako popularni ove godine, skoro svaki drugi protivnik mi ima Serie a momcad. Najviše muka su mi zadavali Ibarbo, Mertens i Gervinho.

0 0 hvala 0
10 godina
JackD kaže...
MaciStyle kaže...

Callejona mjenjaj, ima masu boljih opcija za CAM poziciju kao Mertens, Insigne, Pjanic, Pereyra, Hernanes ovisno tko ti vise odgovara.

Ja igram 4231 i imam redom: Perrin, Evra, Barzagli, J. Jesus, Lichtsteiner, Khedira, Parolo, Pjanic, Insigne, Pereyra i Mandzukic/Dybala. Steta je sto igras 4-1-2-1 jer u Seriji A ima toliko puno dobirh CAM/CM-ova ze nevjerovat. 

Za sada sam prezadovoljan callejonom stvarno nisam to ocekiva  2 utk 4 gola 3 assista :D Kakav je nas mandzo??

10 godina
Pjanic je prepre dobar, i udarac i dodavanje i dribling... I slobodnjake trpa ko lud. Zaboravi na perisica, uzmi si Andersona, kad naides na ekipe sa svim igracima sa paceom 90+, moras takve igrace imat i to vise zbog obrane nego napada, ekipa trci ko blesava i lakse je kad ga mozes stic s nekim. Barem je meni puno lakse od kad sam se rijesio perisica i candreve i uzeo andersona i salaha

0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Imali ste vecinom mislim PS3  e sad mogu da kupim jeftino PS3 i fifu 16 ,da li je to ispaltivo ikako ?Da li je market bar slican

po broju igraca ?Igra li neko sad na PS3 fifu 16?

Pa izvuci zaključak iz činjenice kako možeš kupiti jeftino PS3? Mislim, tko želi ići s konja na magarca?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice