- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ponekad doda pogresno ,pa sta ?Ako zbog toga gubite onda ,jbg !Ova Fifa za
razliku od prosle ima sredinu terena i logicno je da igracu koji konacno nesto rade
u sredini sijeku lopte !
Naučite se dodavat, nije ovo fliper iz 15 da je svaki pass milimetarski točan i da svaki L1 trokut prolazi.Dobili smo vjerovatno najbolju simulaciju nogometa, a vi se žalite.Trenutno sam u trećoj diviziji i znam passovima otvoriti protivnika i stvoriti šansu i zabiti ju. Greške se događaju ali ne u tolikoj mjeri koliko vi pričate...
Naučite se dodavat, nije ovo fliper iz 15 da je svaki pass milimetarski točan i da svaki L1 trokut prolazi.Dobili smo vjerovatno najbolju simulaciju nogometa, a vi se žalite.Trenutno sam u trećoj diviziji i znam passovima otvoriti protivnika i stvoriti šansu i zabiti ju. Greške se događaju ali ne u tolikoj mjeri koliko vi pričate...
Tacno tako !
Ja nisam igrao FIFA-u 2 godine i igram sad na full manual i ne žalim se na dodavanja jer mi je logično da neće svako biti točno, a čak ni ne griješim toliko u dodavanjima na 2 metra kako ovdje priča ekipa, koja usput igra na assisted. Vi ste bili naviknuti na fliper od prošlih godina, taj isti fliper koji me natjerao da odustanem od FIFA-e jer to nije imalo veze s nogometom. Igrajte i naviknut ćete se, vi bi izgleda najviše voljeli da se gameplay nije godinama mijenjao i da samo mijenjaju FUT kartice svake godine.
Mene najviše iznenađuje što nitko u ovoj temi ne spominje najveći problem ove igre, a to je suđenje. Jednostavno me ubija suđenje. Sudac ne poznaje pravilo prednosti. Mislim, faulira me lik na centru, pojavi se onaj znak prednosti i ja nastavim dalje, dodam svom igraču u kontru i sudac prekine igru i vrati mi onaj prekršaj 10 metara iza? Pa koja onda korist od pravila prednosti? A da ne spominjem da je svaki i najmanji kontakt faul, pa čak i u šesnaestercu.

Ja nisam igrao FIFA-u 2 godine i igram sad na full manual i ne žalim se na dodavanja jer mi je logično da neće svako biti točno, a čak ni ne griješim toliko u dodavanjima na 2 metra kako ovdje priča ekipa, koja usput igra na assisted. Vi ste bili naviknuti na fliper od prošlih godina, taj isti fliper koji me natjerao da odustanem od FIFA-e jer to nije imalo veze s nogometom. Igrajte i naviknut ćete se, vi bi izgleda najviše voljeli da se gameplay nije godinama mijenjao i da samo mijenjaju FUT kartice svake godine.
Mene najviše iznenađuje što nitko u ovoj temi ne spominje najveći problem ove igre, a to je suđenje. Jednostavno me ubija suđenje. Sudac ne poznaje pravilo prednosti. Mislim, faulira me lik na centru, pojavi se onaj znak prednosti i ja nastavim dalje, dodam svom igraču u kontru i sudac prekine igru i vrati mi onaj prekršaj 10 metara iza? Pa koja onda korist od pravila prednosti? A da ne spominjem da je svaki i najmanji kontakt faul, pa čak i u šesnaestercu.
Meni suđenje odgovara jer ne volim igrati protiv siledžija.
Nemam prigovora nikakvih na suđenje pa čak i kad meni sudi penal a da nisam faulirao protivnika.
Da se razumijemo, jako malo penala radim i prekršaja za kartone.
Ilustracije radi, slučajno sam primjetio pred neki dan... ne sjećam se točno koji igrač, uglavnom obrambeni je u pitanju.
Ima 52 utakmice i 2 žuta kartona u tih 52 utakmice, a ono što je zanimljivo je činjenica da ja igram s njim 50 utakmica, tj. kupio sam ga od lika koji je u 2 utakmice s njim napravio 2 žuta kartona.
Eto, toliko o sucima - možda vi ne znate igrat kad vam suđenje toliko smeta??
Meni ide na živce kad igra radi debila od mene, a onda tu na forumu par likova koji igraju sporadično ili uopće ne igraju mod koji igram ja, kenjaju i namjerno provociraju.
Ako sam na gljivi zadao smjer desno, onda hoću da lopta ide u tom smjeru.
Ako sam dao laganu loptu, onda hoću da lopta ise lagano, a ne da bude napucana.
Pogotovo što pazim da mi je igrač koji dodaje loptu ispravno postavljen - da nije tako onda bi me bolila kara - sjebo sam sam sebe, ali ako ja sve ispravno napravim - zašto me igra kažnjava pogrešnim pasom??
Ne znam zašto te to smeta? Pa prilagodi se sudačkom kriteriju i neće biti problema. Netko mora malo više vježbati dodavanja a netko se malo više prilagođavati sudačkom kriteriju. Svakome ponešto... inače, u 100 tekmi sam napravio možda 4 penala, možda... po tekmi radim jedan do dva prekršaja... prednost istina nije napravljena onako kako je zamišljena u nogometu ali to se ponavlja iz fife u fifu, ništa novog.. Inače mislim da bi suci trebali biti još oštriji u dodjeljivanju kartona i sviranju prekršaja jer ovo nije ragbi, ovo je ebeni nogomet te sileđijama i antitalentima nije mjesto na travnjaku!
Ne znam zašto te to smeta? Pa prilagodi se sudačkom kriteriju i neće biti problema. Netko mora malo više vježbati dodavanja a netko se malo više prilagođavati sudačkom kriteriju. Svakome ponešto...
Postsoji ogromna razlika u ovim stvarima, siguran sam da to i sam znaš ali se praviš lud. O suđenju postoje pravila i ona se jasno znaju. Dakle debilno je da u igri ne postoji pravilo prednosti (postoji, ali ne valja).
S druge strane, normalno je da ponekad griješiš u dodavanju, to je nogomet. O dodavanju ne postoje definirana pravila kao takva. Nogomet nije fliper i realnije je napravljeno nego prethodnih godina.
Postsoji ogromna razlika u ovim stvarima, siguran sam da to i sam znaš ali se praviš lud. O suđenju postoje pravila i ona se jasno znaju. Dakle debilno je da u igri ne postoji pravilo prednosti (postoji, ali ne valja).
S druge strane, normalno je da ponekad griješiš u dodavanju, to je nogomet. O dodavanju ne postoje definirana pravila kao takva. Nogomet nije fliper i realnije je napravljeno nego prethodnih godina.
Pogrešna dodavanja od lošijih igrača me toliko ne smetaju, ali kad recimo Sneijder doda na 2 m krivu loptu, onda je to već problem.
Ili neki skuplji i bolji igrač.
Pogotovo, opet ponavljam, ako ja sa svoje strane sve ispravno napravim.
Znači postavim se prema igraču, odmjereno stisnem dodavanje i usmjerim gljivu na pravu stranu.
I onda lopta ode suprotno od toga - to je kršenje zakonitosti igre i još je teže nego neki previd suca.
Isto tako se može reći da je to bilo slobodno sudačko uvjerenje ili kako oni to zovu??
Sjeti se utakmice Chelasea - Barcelona koju je sudio onaj panj ne sjećam se imena.
Ja igram na full manual i ne događa mi se da griješim dodavanja na 2 metra, bar ne u tolikoj mjeri da mi se čini da je nerealno i da trebam prigovarati. Možda su usrali assisted kontrole?
Meni je to isto. Ako usmjerim gljivu na igrača ispred sebe a igra doda nekom lijevom ili ako sudac pusti prednost a igrač koji je bio pod prekršajem uredno doda svome suigraču koji je uredno primio loptu te pokušao dribljati pa je izgubi te sudac vraća prekršaj onome prvom ili ako ja presjećem dodavanje a sudac prekida igru i svira zaleđe te mi onemogućava kontru... u svim ovim situacijama jedno je zajedničko a to je da me igra pravi budalom..
Ja igram na full manual i ne događa mi se da griješim dodavanja na 2 metra, bar ne u tolikoj mjeri da mi se čini da je nerealno i da trebam prigovarati. Možda su usrali assisted kontrole?
Kako sut ide na full manual ?je li to problem ?Moras bas biti dobro okrenut prilikom suta ?
Kako sut ide na full manual ?je li to problem ?Moras bas biti dobro okrenut prilikom suta ?
To ti je atomska fizika i ako nemaš završen neki tehnički fakultet nemoj niti probati. Ljudi tako igraju po dvadeset godina, neki su već i ostarili i uvijek uče iznova i iznova... nešto kao sizifov posao. Samo najjači opstaju i ustrajano idu dalje u usavršavanju ove rijetke i teške vještine..
To ti je atomska fizika i ako nemaš završen neki tehnički fakultet nemoj niti probati. Ljudi tako igraju po dvadeset godina, neki su već i ostarili i uvijek uče iznova i iznova... nešto kao sizifov posao. Samo najjači opstaju i ustrajano idu dalje u usavršavanju ove rijetke i teške vještine..
I dalje tvrdim da treba imati talenta za fifu kao i za sve ostalo u zivotu !
Smiješno je da ovim posprdnim tonom govori čovjek kojem fifa i dalje mora usmjeravati šuteve.
Pozdrav,
Moze preporuka za stranicu koja prodaje coinse.
Nisam kupovao od preprosle fife coinse jos, pa me zanima jel to sigurno koliko jos?
I da paysafe karticon mogu platit.
Hvala na odg :)

Pozdrav,
Moze preporuka za stranicu koja prodaje coinse.
Nisam kupovao od preprosle fife coinse jos, pa me zanima jel to sigurno koliko jos?
I da paysafe karticon mogu platit.
Hvala na odg :)
kao prvo nemoj vise igrati fut kao drugo ne kupuj coinse jer ce te banati sa origina i neces moci igrati nijednu igru koju imas
Netribas glumit glumu tu, 70 % koji igraju FUT kupuju coinse. Ostatak ne kupuje jer nezna kako ili nemaju novaca. Jednostavno
Cijene su previse nerealno visoke da bi se mogla normalna ekipa sastavit.
Netribas glumit glumu tu, 70 % koji igraju FUT kupuju coinse. Ostatak ne kupuje jer nezna kako ili nemaju novaca. Jednostavno
vidi nije to ko prije... ovo na 16ci ti je ko da se napucas sterodima i dolazis na doping test i mislis da te nece uhvatiti
Znaci , po tome su veće sanse da ce te uhvatit i da ces pokupit ban , nego da te nece skuzit?
Ja znam kako i imam novaca, ali ne želim.

Ja znam kako i imam novaca, ali ne želim.
I vjerojatno znaš igrati za razliku od njega.
I vjerojatno znaš igrati za razliku od njega.
Zašto odmah imaš teoriju da lik ne zna igrati samo zato kaj hoće kupiti coinse? Svi imamo želju igrati s određenim igračima. Od samog igranja želja se neće nikome ispuniti. Nekoga posere u jednom packu, netko potroši hrpu pointsa, netko kupi coinse. Ja sam u prošloj fifi igrajući zaradio oko 2 milje coinsa. Debelo premalo da bi si ispunio sve želje a opet puno više od većine koja ovdje igra fifu. Posralo me u packovima i to nevjerojatno, pa stalno višenje na marketu i ispunio sam si sve želje. Netko nema tu sreću, ne da mu se visjeti na marketu i što mu preostaje nego kupiti coinse ako hoće zaigrati s top igračima...
Gdje mogu nac klipove koje sam save?
Ljudi ima li netko da hoće igrati prijateljske utakmice 1 v 1? Ako netko hoće neka mi pošalje u inbox nick od origina da ga dodam pa možemo igrati.
Da, baš odvratno. Danas odigrao par tekmi i sve su ovakve. Igram i pitam se kaj mi ovo treba? Umjesto da se zabavljam, čista frustracija. Pa ovo nema veze s nogometom. Nisam još vidio dupli pas do dana današnjeg ili da je netko stvorio višak, lijepo razvukao i odigrao. Čista sila. Lik igra s akinfenwom. Snaga 98. Ubrzanje 45 sprint 52 i lik trči da ga willian ima problema stići a od siline svi mi se igrači odbijaju od njega. Samo ga snajper može zaustaviti.. I gdje je tu nogomet? Samo soliranje i proboj preko mojih igrača te to mijenjanje smjera i silovanje mojih igrača. Lik me tako danas istukao da je i mene boljelo. Ne znam kome se ovo sviđa ali meni je svaki dan sve odvratnije...