FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 611.443
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 16
kako krčim sa leicesterom samo jedan poraz a 7 pobjeda,fino su napravili mahreza i vardya zabijaju svaku utakmicu a vardy brz i predobar u duelu i zilav vidi se da je bio huligan i zatvorenik,samo me zanima zabija li graziano pelle na seasonsu jer prosle godine su zabijali samo sa 85+ pace
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Pozz,

sinic gledam tut od Ovvy-a defending,lik kaze da se najbolje lopta uzima sa LS+LT?Znaci

jockey i samo sa ls navedes na igraca kao kad se priblizi dovoljno sam uzme loptu !

Drugo on najcesce kao koristi combo jockey +kocka za uzimanje lopte,ispada da se stalno moze drzati jockey

tipka !Da li je ovo tacno?Kao fifa je omogucila da i kad se drzi jockey igrac moze normalno da sprinta sto bas i

nije normalno ali ok !

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Loan player Ibrahimović unutar šesnaesterca meni puca u golmana.

Pih.... Stoka!

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 16
movie kaže...
SimeKZ kaže...

To je to... drugih savjeta bas i nema, slazi ekipu po chemistriu i ne zivcani za svaki poraz ili jos gore zazivati skriptu. Ostavi to po strani, nauci se igrat i nece niti ''skripta'' pomoci drugoj strani. 

Dečko nije pošteno niti počeo igrati a već ga lažeš?

Naravno da ga ne lazem... Vristali ste na skriptu u fifi 14... A ispod 6-7 komada protiv mene nitko nije proso... Skripta... Jel...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
FIFA 16

Zapoceo sam bio igrati ovaj draft a da nisam ni znao kako dobijem 15.000 za besplatnu igru samo prvi put, tako da sam odmah izgubio ne trudeci se, pa jel moguce ikako vratiti se na pocetak, pokusao sam da obrisem klub i napravim novi, pa sam brisao cak i save file od FUT-a ali kako god coinsa za start nema?? Postoji li neka opcija jer zelim igrati singe player draft tu mogu daleko dogurati.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

Zapoceo sam bio igrati ovaj draft a da nisam ni znao da dobijem 15.000 za besplatnu igru samo prvi put, tako da sam odmah izgubio ne trudeci se, pa jel moguce ikako vratiti se na pocetak, pokusao sam da obrisem klub i napravim novi, pa sam brisao cak i save file od FUT-a ali kako god coinsa za start nema?? Postoji li neka opcija jer zelim igrati singe player draft tu mogu daleko dogurati.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bonjasky93 kaže...

Zapoceo sam bio igrati ovaj draft a da nisam ni znao da dobijem 15.000 za besplatnu igru samo prvi put, tako da sam odmah izgubio ne trudeci se, pa jel moguce ikako vratiti se na pocetak, pokusao sam da obrisem klub i napravim novi, pa sam brisao cak i save file od FUT-a ali kako god coinsa za start nema?? Postoji li neka opcija jer zelim igrati singe player draft tu mogu daleko dogurati.

Ne mozes. Prosla baba s kolacima

16 godina
FIFA 16

Na žalost vidim po komentarima Movie-a da je i FIFA ove godine u qurcu...joj idem igrat baseball majku mu jebem...

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Izašla danas zakrpa i za PS4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Naravno da ga ne lazem... Vristali ste na skriptu u fifi 14... A ispod 6-7 komada protiv mene nitko nije proso... Skripta... Jel...

Predzadnji put kad smo igrali izašao si iz igre kad sam ti zabio dva gola s di nataleom glavom.  Nešto si spominjao skripatu i kako hoćeš da igramo s klubovima jer tamo nema skripte. Kaj si to zaboravio? Doduše, bilo je to prije dvije godine ali bilo je... u to vrijeme još si nekima izlazio iz igre zbog iste stvari... bar su mi tako ljudi rekli...

10 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Samo je genius izvukao zivu glavu ! :)

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Uzeo sam loan Ibrahimovića.

Čovjeku samo treba dodat u 16m , i pogađa sve. 

Kako da kupim tu zvijer???

Treća sezona za redom 7. Divizija.

Ne ide na bolje. 

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Predzadnji put kad smo igrali izašao si iz igre kad sam ti zabio dva gola s di nataleom glavom.  Nešto si spominjao skripatu i kako hoćeš da igramo s klubovima jer tamo nema skripte. Kaj si to zaboravio? Doduše, bilo je to prije dvije godine ali bilo je... u to vrijeme još si nekima izlazio iz igre zbog iste stvari... bar su mi tako ljudi rekli...

Malo o krivom liku pricamo... sta se tice turnia ja nikad nikom nisam iz igre izasao... tako da ne pricaj gluposti. FIFA 13 mozda, jer onda sam bio nov u fifi pa sam se izvlacio na skriptu, poslije toga... nisam spomenuo jednom.

16 godina
neaktivan
FIFA 16

Gdje je danas najjeftinije za kupiti i po kojoj cijeni, a da nije u pitanju meksički/španjolski/ruski Origin i slične stranice?

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
TIR669 kaže...

Gdje je danas najjeftinije za kupiti i po kojoj cijeni, a da nije u pitanju meksički/španjolski/ruski Origin i slične stranice?

Instant gaming ili kinguin=33 eura

14 godina
neaktivan
FIFA 16

kupio sam novu fifu, ali imam problem, znači imam crne trake gore i sa strane, kak da to maknem????

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

Tako je lijepo krenulo s ovom fifom a sada mi zivce kida na sve strane.

Svidilo mi se kada se igralo na pas i kad je on u pocetku bio bitan,jer oduvijek tako igram a ne na bok i sprint,al sada ovo se nemoze dodat,prolaze mi kroz obranu ko kroz svicarski sir,al prije par dana to nije bio slucaj,svi igraci su agilniji od mojih.

Jos zadnja dva dana dobivam idiote koji nakon gola pale torrent i laga,i nece puknut vezu mamu mu,a kad je sve fluidno onda pukne veza niodkuda...igras lijepo vodis 4:0 BAAAM evo ti connection error da te nagradim.

I ovo s chemistry,pa to nema nikakve veze,dobilm lika s loan playerima i bronce,45 chem mislim da svega 2 zelene linije i odere mi kozu,pa sve ti ljubim kako tvoj rondon s 5 chem prode mog topraka samo tako,jos u sendvicu s santanom....a doda se ko iz sale,precizno na milimetar

Realno je to sto je dante seljav u realnom nogometu seljav i ovdje..i ako radite bundesligu,preporucam napad kalou i hernandez,sredinu guilavogija,svugde je po terenu,i od borussijeMG desno krilo nemrem mu se imena sjetit...

Svidalo mi se i to sto je phy bitniji pa se auba lakse izgura nego da proleti kroz mene...

Golmani previse toga uhvate s lakocom,oderem s 16 bombu on se baci i uhvati koda je pljuca...

I da ovaj fut draft,dakle platim igru 40 eura i daj jos tipa 20 za pointse da mogu odigrat par puta,ma puj,kaj im 100 pointsa nije dost,al ajde bar dobis priliku boljom igrom dobit bolje pakete za tih 300 pointsa...

Skriptu kuzim manje no prije,prije je bilo povedes 1:0 i sudeno ti je da ce on okrenut na 2:1,ovdje sam primjetio ak me netko vodi 2:0 da cu izjednacit u 90. otic do penala i dobit,i to mi se desilo ni manje ni vise nego 6 puta, i to 2 u draftu,oba dobio, dok sam jednu na penale zgubil...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Svaka njima cast s ovim novim update-om (PS4) znaci od kad je doso update nemoze mi nac protivnika.. bas sam bio stavio da mi trazi dok radim nesto i cekao sam oko 30minuta.. nemam rijeci..

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Malo o krivom liku pricamo... sta se tice turnia ja nikad nikom nisam iz igre izasao... tako da ne pricaj gluposti. FIFA 13 mozda, jer onda sam bio nov u fifi pa sam se izvlacio na skriptu, poslije toga... nisam spomenuo jednom.

da, pogledao sam. FIFA 13 je bila u pitanju. tekma prijateljska.. nikakav turnir..

17 godina
Encyanix kaže...

Svaka njima cast s ovim novim update-om (PS4) znaci od kad je doso update nemoze mi nac protivnika.. bas sam bio stavio da mi trazi dok radim nesto i cekao sam oko 30minuta.. nemam rijeci..

Pa meni je zadnja dva tri dana teško pronalazio protivnika. U draftu sam ga našao nakon 3 dana. Danas sam cijeli dan trgovao na marketu. Sinoć sam rasprodao sve engleze kaj sam imao. Od svih engleza najviše mi žao kaj sam ostao bez de bruynwea jer je savršen CAM u ovogodišnjoj fifi. No ostali englezi me malo živcirali tako da ću sada na PS4 igrati s nijemcima a na PC s englezima. Sam market stvarno nema smisla. Za 14 sati sam okrenio nekih 150k coinsa. Pa to nema smisla. Kupim reusa pa ga prodam za profit od 5k. I tako nekoliko puta. Prevelik ulog i rizik za premalu zaradu. I tako sa svim igračima. Na kraju dana sam si pokupovao nijemce i to sada izgleda ovako. Svakog ovog nijemca sam danas bar pet puta kupio i prodao. Kakva muka da dođeš do par tisuća coinsa...

13 godina
neaktivan
Sime sjecam se da je bio turnir i da smo igrali izjednaceno i jednu si me dobio 3-1
Da si nudio skriptu jesi,ali da si dolican igrac tu nema dileme.
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Na žalost vidim po komentarima Movie-a da je i FIFA ove godine u qurcu...joj idem igrat baseball majku mu jebem...

A jesi li probao igru ? :)

10 godina
neaktivan
FIFA 16

evo ako je tko za to da napravimo club za pro clubs ili ga vec ima neka me doda na Origin.

name:sarpey26

0 0 hvala 0
17 godina
soul_eclipse kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

Ne moraš svaki put staviti prst u govno da bi se uvjerio da je govno...

13 godina
drakula789 kaže...
Sime sjecam se da je bio turnir i da smo igrali izjednaceno i jednu si me dobio 3-1
Da si nudio skriptu jesi,ali da si dolican igrac tu nema dileme.

Imo sam u FIFAi 14... ali koristena samo da bi se normalno mogo season odigrat. Jer hebiga, cim sam naletio na brozne team pukno sam skriptu, sacuvo sebi contracte i dobio coinse... drugacije nije islo... kad bi se naislo na normalnog protivnika igralo se normalno.

11 godina
neaktivan
movie kaže...
soul_eclipse kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

Ne moraš svaki put staviti prst u govno da bi se uvjerio da je govno...

Sto si se to razocarao :D

17 godina
soul_eclipse kaže...

Sto si se to razocarao :D

Nogomet su pretvorili u ragbi a između toga sve su napravili da se ne možeš dodati točno na par metara.. Ako je nogomet zabijanje u protivničkog igrača i ako je normalno na par metara fulati svog igrača par metara ili da gotovo svaku loptu štopa u nekom raskoraku onda možemo konstatirati kako je igra ok... No čini mi se da to ipak nije normalno pa mogu reći kako ea ide iz krajnosti u krajnost te da im je balans igre nikakav a sam rezultat loš, bar iz moje perspektive...

14 godina
neaktivan
?
10 godina
protjeran
movie kaže...
Encyanix kaže...

Pa meni je zadnja dva tri dana teško pronalazio protivnika. U draftu sam ga našao nakon 3 dana. Danas sam cijeli dan trgovao na marketu. Sinoć sam rasprodao sve engleze kaj sam imao. Od svih engleza najviše mi žao kaj sam ostao bez de bruynwea jer je savršen CAM u ovogodišnjoj fifi. No ostali englezi me malo živcirali tako da ću sada na PS4 igrati s nijemcima a na PC s englezima. Sam market stvarno nema smisla. Za 14 sati sam okrenio nekih 150k coinsa. Pa to nema smisla. Kupim reusa pa ga prodam za profit od 5k. I tako nekoliko puta. Prevelik ulog i rizik za premalu zaradu. I tako sa svim igračima. Na kraju dana sam si pokupovao nijemce i to sada izgleda ovako. Svakog ovog nijemca sam danas bar pet puta kupio i prodao. Kakva muka da dođeš do par tisuća coinsa...

Sve kao pace nema ulogu a ono 3 najbrza igraca u napadu ! :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Sve kao pace nema ulogu a ono 3 najbrza igraca u napadu ! :)

Jesi primjetio da pace ima neku ulogu u ovogodišnjoj fifi? Do sada u stotinjak tekmi nitko mi nije pobjegao na gol niti sam ja ikome pobjegao i išao solo na golmana. Slažem ono kaj je najbolje u ligi s kojom igram i one igrače s kojima je meni drago igrati.  Još nemam za robbena i lewa ali i oni će doći na red.

Osim toga, koliko mi je sredina terena brza?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2015 9:19 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice