FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 653.623
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16

Edit: najviše što me smeta na ovoj fifi je ball roll drag back. Od najboljeg poteza u igri su napravili najveće sranje.

Jedini skill koji znam izvesti i koji koristim je drag back ! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 11:13 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
FIFA 16

Ovde se cesto pominje termin zna ili ne zna da igra ,pa bih volio

da mi neko definise sta znaci znati igrati fifu?Kako se vidi da li neko

zna ili ne zna da igra !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Sta preferirate od formacija? Ja trenutno se igram sa 4-1-2-1-2 i sa njenom (2) verzijom.  I usput vi koji ste imali srece pa u ekipi imate malo jace cm i camove u bpl ekipama koje su preporuke? Henderson na cm mi se cini odlican i oscar za cam-a ali ni sam neznam sto da probam uzet. Dns u free packu dobio pastorea i gervinha prodoa ih za 35k i i uzeo si matica za te coinse. prezadovoljan sa danasnjom srecom u packu ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
toninho kaže...

Sta preferirate od formacija? Ja trenutno se igram sa 4-1-2-1-2 i sa njenom (2) verzijom.  I usput vi koji ste imali srece pa u ekipi imate malo jace cm i camove u bpl ekipama koje su preporuke? Henderson na cm mi se cini odlican i oscar za cam-a ali ni sam neznam sto da probam uzet. Dns u free packu dobio pastorea i gervinha prodoa ih za 35k i i uzeo si matica za te coinse. prezadovoljan sa danasnjom srecom u packu ;)

Ja dobio k u packu !Jebem ti srecu !

13 godina
FIFA 16

Meni je odličan CAM Sissoko iz Newcastlea.

Svi statsi su mu odlični tako da je dobar u obrani i napadu - dosta golova sam već zabio s njim.

Često se pojavi na pravom mjestu i ima dobar šut tako da lako zabija.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Meni je odličan CAM Sissoko iz Newcastlea.

Svi statsi su mu odlični tako da je dobar u obrani i napadu - dosta golova sam već zabio s njim.

Često se pojavi na pravom mjestu i ima dobar šut tako da lako zabija.

Sisoko mrcina jaka steta sto nema coinsa za njega !Skupicu jbg !Kakav je SAM na RW ima pace 91 !

11 godina
neaktivan
Jel ima neko savjet za rb i lb pozicije, to jest kako napravit da neizlaze previse, stavio sam u instrukcijama na stay back while attacking, ali posto mi 90 posto tekmi izgleda tako da se ja mucim u napadu, pa dodam jednu loptu krivo posto je ea promijenio dodavanja i nemrem se naviknut, protivnik stisne through pass na krilo i ide 1 na 1 s golmanom ili dobivam gol glavom...

Sokiran sam kolko sam utakmica izgubio od likova koji nemaju pojma igrat al ono bas me bude sram poslje tekme, ubijaju me s nabacom na drugu stativu... Uglavnom svaki put mi rb i lb stoje 5-10 metara ispred stopera i popusim istu foru.

Neznam kak se vama cini ali meni izgleda mi ko da ea radi neke promjene sa serverske strane, igra vise nije spora i posto svi igraju high pressure igrac je na tebi da nestignes ni loptu primit. Inace najgora strana ove fife je zaletavanje, doslovno svi igraju tak da se zalete u tebe ko mamlazi, jednom mi se desilo i da je lik dobio 3 crvena, sto jos nisam vidio ni u jednoj fifi.
I ak neko ima neke postavke za custom tactics, za neku normalnu igru sa vise pasova, jako bi cijenio da ih podijeli s nama

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Marijooo kaže...
J
Neznam kak se vama cini ali meni izgleda mi ko da ea radi neke promjene sa serverske strane, igra vise nije spora i posto svi igraju high pressure igrac je na tebi da nestignes ni loptu primit. Inace najgora strana ove fife je zaletavanje, doslovno svi igraju tak da se zalete u tebe ko mamlazi, jednom mi se desilo i da je lik dobio 3 crvena, sto jos nisam vidio ni u jednoj fifi.
I ak neko ima neke postavke za custom tactics, za neku normalnu igru sa vise pasova, jako bi cijenio da ih podijeli s nama

Mislis na Hihg Pressure koje se namjesti sa onim krsticem na gamepadu ili na nesto drugo ?Custom tactics pa high pressure ?!je li to ?

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Sudije me počnju opasno živcirati...Ne možeš nekome izbiti na očigled obe noge u kaznenom a da ne dobiješ penal. Neee..., nije mi izbio loptu jer je lopta bila udaljena, a ja sam sa Carrollom bio najbliži i da sam došao do nje imao bi prazan gol, jer je protivnički vratar već ispao. Znači imamo čisto košenje, ali neee...vratar uspjeva doći do lopte i baca je krilu, nakon čega slijedi kontra i gol u 85. za 1-1. Kasnije mi neki anonimus dalekometnim udarcem zabija u 90+ i to sa nekih 35m. Jbt., od dobivene tekme, koju sam kontrolirao cijelo vrijeme, ja doživim poraz, a promašene zicere da ne spominjem.

Mogu progutati bombu sa 35m, pa i ovu kontru, ali ne sviranje čistog penala, ee to brate ne mogu progutati. Zato u nastavku ove avanture počinjem igrati prljavo i zabušavati gdje god stignem i sve to zbog ovih EA šu**ka i njihovog guranja slabijih momčadi, sa lošim chem.

Neka mi oproste svi strani igrači, ali neće mene nitko za***vati, jer imam dovoljno iskustva da primjetim kada igra uzima stvar u svoje ruke. Pošteđeni su samo domaći igrači, tj. ovi naši iz HR.

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 15:27 (TheMadNix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pa pretpostavljam da stave na to i zaletavaju se na igrace ko muhe bez glave, mozes ima lako pobjec ili se zagradit ali nekad popusis... Najjace mi je kad mi modric strga guarina ko malu bebu u jos nema ni faula
12 godina
FIFA 16

Koji je najjeftiniji nacin za contractse da mi igrači mogu igrati? Nekako mi se najbolje čini kupiti iz kataloga 99 player contractse, pošto nemam previše coinsa za kupnju managera do 50% boosta...Također jel normalno da mi se skoro svaku utakmicu ozlijedi jedan ili dva igrača?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Smiješno je da je tek 200k itema na marketu na pc-u. Vjerujem da je puno više na konzolama. A i ove cijene na pc-u su zbilja nerealne i drago mi je vidjeti da price ranges rade svoj posao(sarkazam)

Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Trenutno stanje

PSN: Chov1ch
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 16:04 (Encyanix).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Netko od kolega sa foruma?

mateohorvat (CFHorvat)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

ne znam jeste skužili al kad sam u fazi napada..na nekih 30-ak metara..protvnički golman uvijek malo izleće sa gola....oslobodiš se nekak igrača i lagani lob i neki divlji šut..golman dođe do 11 m i onda lagano natrag..već par golova sam tak zabio

btw koje su vam game settings? tipa pass assisted il manual i to

origin id: guzda2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

kako se gradi? vidim da me dosta cesto samo izguraju.. imam xbox gamepad

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

kako se gradi? vidim da me dosta cesto samo izguraju.. imam xbox gamepad

LT

Origin ID: mataraHD7
17 godina
matić_žu kaže...

Smiješno je da je tek 200k itema na marketu na pc-u. Vjerujem da je. puno više na konzolama. A i ove cijene na pc-u su zbilja nerealne i drago mi je vidjeti da price ranges rade svoj posao(sarkazam)

Kaj je smiješno, pa to je fantastično. Prošlu fifu je konstantno bilo oko 75k itema na marketu. Na PS4 je trenutno 1.8 milja itema... cijene, prava sitnica. Sturridge ide skoro po 90k coinsa. Bolesno... prošle godine nu ovo vrijeme u onom neredu išao je po 60k coinsa. Hvala Bogi da su doveli market u red...

11 godina
neaktivan
Siguran sam 100 posto da je i prosle godine u prvih par mjeseci uvijek bilo oko 200 tisuca itema, pa je poslje palo na 70ak. Tak da je isti k

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16
kako štopate loptu nor kad ide po zraku ili jaci pas
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

2 puta mi se sad već dogodilo da se jednostavno ekran prvo zacrni, onda postane sasvim bijel, a igra u pozadini uredno radi. Mogu igrati, ali ne vidim ;D. Danas mi se desilo u 80-oj minuti i opet u FUT-u. Protivnik fino izjednačio, a nekim čudom sam mu uspio i obraniti penal. I doguram do kraja tekme nekako i onda moram opet sa alt f4 van i popušim DNF. A majke ti EA, da, nakon što je tekma gotova sam rage quitao. Nabijem vas.

Takve budalaštine na stranu, nije mi jasno zašto u igru ne dodaju neki oblik "časnog odustajanja". Uđeš u tekmu i nakon nekog vremena počne štekati ko ludo. I onda se muči do kraja jer ti odmah sruše DNF modifier. Šta ne mogu stavit opciju da ne znam, 3-4 puta mjesečno možeš jednostavno izaći iz tekme van bez da gubiš contractse i taj modifier. Protivnik neka dobije bonus 500 coinsa i riješeno. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Pozdrav,

trebam pomoć oko osnovnih stvari.

Htio bih svom sinu (ima 11 godina) kupiti Fifu 16 za PC. Vidim da je u Santa Domenici 500 kuna, a na nekim online mjestima jeftinija. Na stranici proizvođača je link na Origin gdje dođe 60 eura, našao sam instant gaming, ovdje se spominje g2a, gdje su cijene oko 40tak eura.

Na kojem mjestu je sigurno kupiti i kako to ide, dobije se link za skidanje? Što u slučaju da mi krepa hard recimo?

Njemu je važno da ima Ultimate Team i da može igrati online protiv drugih igrača.

0 0 hvala 0
15 godina
mislav-fe kaže...

Pozdrav,

Htio bih svom sinu (ima 11 godina) kupiti Fifu 16 za PC. Vidim da je u Santa Domenici 500 kuna, a na nekim online mjestima jeftinija. Na stranici proizvođača je link na Origin gdje dođe 60 eura, našao sam instant gaming, ovdje se spominje g2a, gdje su cijene oko 40tak eura.

Na kojem mjestu je sigurno kupiti i kako to ide, dobije se link za skidanje? Što u slučaju da mi krepa hard recimo?

Njemu je važno da ima Ultimate Team i da može igrati online protiv drugih igrača.

pogledaj prvi post na temi , kupovina preko mexickogorigina je najjeftinija i jnajednostavnija , mislim da izade 39 dolara standrad verzija, i 44 dolara verzzija sa 40 free pakova za ultimate teamm

Who bolan cares
14 godina
dejan1471 kaže...
mislav-fe kaže...

Pozdrav,

pogledaj prvi post na temi , kupovina preko mexickogorigina je najjeftinija i jnajednostavnija , mislim da izade 39 dolara standrad verzija, i 44 dolara verzzija sa 40 free pakova za ultimate teamm

I da odgovovorim na drui dio pitanja ("Što u slučaju da mi krepa hard recimo?"):
Igra je nakon kupnje dodana/upisana na vaš origin account i ako krepa hard vi cete popravit/kupit novi hard i na njega ponovno instalirat origin i prijavit se u origin sa svojim emailom i lozinkom i tamo ce vas docekat sve vaše igre i igru mozete ponovo skinut i nastavit gdje ste stali, a sta se tice ultimate team moda to se ništa ne sprema lokalno na kompjuter nego je sve na njihovim serverima tako da ni tu necete nista izgubit.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 22:10 (KiCo77).
17 godina
dejan1471 kaže...

Možeš mi objasniti kako preko meksika kupovina može biti najjednostavnija kad je bila pedesetak postova ljudi koji nisu znali i mogli kupiti navedenu igru na navedenom servisu zbog ovih ili onih problema? Pogotovo kako to može biti najjednostavnije nekome tko uopće ne poznaje materiju? Najjednostavnije je kupiti igru tamo gdje je najjeftinijia i za plaćanje ti treba samo paypal bez ikakvih kemija i prevara.

15 godina
movie kaže...
dejan1471 kaže...

Možeš mi objasniti kako preko meksika kupovina može biti najjednostavnija kad je bila pedesetak postova ljudi koji nisu znali i mogli kupiti navedenu igru na navedenom servisu zbog ovih ili onih problema? Pogotovo kako to može biti najjednostavnije nekome tko uopće ne poznaje materiju? Najjednostavnije je kupiti igru tamo gdje je najjeftinijia i za plaćanje ti treba samo paypal bez ikakvih kemija i prevara.

Meni je prosla iz prve narudba, nije napisano iz pakkosti nego da covjek proba jeftinije da prode,, neka proba nece ga nista kostati

Who bolan cares
17 godina
neaktivan
FIFA 16

Dal je moguce da ekipe sa slabijim igracima  i losim chemistryjem igraju bolje od fino izbalansiranih ekipa??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sova kaže...

Dal je moguce da ekipe sa slabijim igracima  i losim chemistryjem igraju bolje od fino izbalansiranih ekipa??

reko bi da dosta ovisi i o tome ko drzi kontroler u ruci.

17 godina
FIFA 16

Danas sam odigrao petnajstak tekmi na PS4 i PC. Dakle, to nema veze s vezom. Ovo na PC je ebeno smeće. Na PS4 se lijepo igra u odnosu na PC verziju igre. Dodavanja su korektna. Ništa problematično i nižu se lijepe akcije s obje strane. Baš sam uživao igrati. Večeras sam se prebacio na PC i idem spavati sav razheban. Pa to nije normalno. Vratim golmanu laganu loptu kao što sam vraćao cijeli dan na PS4 i golman ju štopa tako da mu se popne na glavu. Pa koji golman tako ne zna štopati loptui i u kojem bi klubu takav branio? Drugo. Imam loptu u nogama i tri svoja igrača u vidokrugu i odaberem jednog i naravno comp doda loptu protivniku u for. Jedan jedini igrač i ja od tri svoja kao neki debil dodam protivniku. Pa tko tu koga je..e? Ovo na PC je čista frustracija.

U pet tekmi nisam vidio akciju za gol. Sve su padali takvi golovi i sve se svodi na to da se sa svojim igračem protivnik zabije u mene. Čisti ragbi. Ovo nema veze s nogometom. Idem tri na dva i hoću gurnuti ST u gol šansu pošto mi se otvara i nitko ga ne prati i naravno igra doda ovome na krilu koji nije ni u kakvoj šansi. Ovo o čemu pričam nisam primjetio na PS4 verziji igre. Točna dodavanja imam preko 80%. Na PS4 golman bez problema štopa loptu i bez problema izmjenim desetak dodavanja u nizu. . Dakle, o čemu je ovdje riječ jer je očito da se isti igrači na dvije platforme ne ponašaju isto kao niti sama igra. Imam identične ekipe na PS4 i na PC. i vidim da to nije ista igra pa neka kaže tko što hoće...Neusporedivo je ugodnije igrati na PS4

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2015 1:12 (movie).
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Uspio sam doći do 4 runde drafta online i pobjedim na penale. Kao nagradu dobio Players gold rare pack i jedan obični gold pack. Rekooo, ako sada ne ubodem nešto neću nikad, kad ono:

https://i.gyazo.com/33cc4a56d8a647b7d3a4eedf7069631e.jpg

Mislim, za mene ok, jer ću zaraditi nekih 50k i +.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice