FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 606.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Jutro sam se ranije probudio i idem odigrat jednu... bolje da nisam, sav sam zivcan sad jer je lik zabio iz jednog udarca na gol, ja sam imao 76% posjed i preko 15 udaraca u okvir, a zavrsilo je 1:1...

Lik je cijelu tekmu forsirao l1+trokut, ne bitno da li ima stoper loptu ili krilo, samo dum naprijed, nije odigrao niti jedno dodavanje po podu... Posralo ga tako sta se moj stoper u 20. popiknuo preko njega, a on je opalio iz mrtvog kuta i naravno zabio i to u kontra kut mom golmanu kroz ruke... Za utjehu sam izjednacio u 90...

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
Na pocetku ugovori bili 200-250 za 13 utakmica,sad,700!
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

A u fifi 15 950 najjeftiniji od 13 utakmica, fitnes za celu ekipu preko 1500 (nisam 100% siguran) ali previse je.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
protjeran
Sezona dosadna,fut skupi ugovori i sta da se radi!? Samo cit! Hahaha
Sad igram pomalo u vaultu sa nekim krs ekipama bpl.welbek,benteke,kane,remy, milner,henderson i tako ti,kad bijefim ok kad gubim cit i super.hahaha
6. Div i danje ne idem hahaha
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Sezona dosadna da, ali sta mozes.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Na PS4 su i sada 200 coinsa. Kažem vam, riješite se PC furstracije i igrajte na PS4 bez pas mater. Preko 8 milijuna igrača. Više nego na svim ostalim platformama zajedno.

17 godina
mackocicko2004 kaže...
Sezona dosadna,fut skupi ugovori i sta da se radi!? Samo cit! Hahaha
Sad igram pomalo u vaultu sa nekim krs ekipama bpl.welbek,benteke,kane,remy, milner,henderson i tako ti,kad bijefim ok kad gubim cit i super.hahaha
6. Div i danje ne idem hahaha

Nadam se da će te banati doživotno. Zbog takvih kao ti ugovori su 700 coinsa a igrača na PC sve je manje jer nema poštenja i normalnog igranja. Čestitam, uspjeli ste uništiti igru i otjerati sve igrače na jednu od konzola.

10 godina
protjeran
Neka me banuju,kupim opet vault za 4 e! Hahaha
EA je i napravio cit! Hahaga
Bar me niko ne ponizava u igri,cim pocne da sere pa pa!
10 godina
movie, sto vrijedi ista reci tom balavanderu malom. On za rodendan dobije cit. I onda kad zabije gol zove brze roditelje da vide kako je cit bio isplativ i roditelji ponosni na svog sina a sin sretan kao liciter. A taj sin duboko u sebi zna da ne moze nikoga pobjediti tj napredovati u fer-play igri i zbog toga je frustriran i koristi to "pomagalo". U čemu je čar igrati sa tim glupostim, nikad mi nece biti jasno...
10 godina
protjeran
iDelete kaže...
movie, sto vrijedi ista reci tom balavanderu malom. On za rodendan dobije cit. I onda kad zabije gol zove brze roditelje da vide kako je cit bio isplativ i roditelji ponosni na svog sina a sin sretan kao liciter. A taj sin duboko u sebi zna da ne moze nikoga pobjediti tj napredovati u fer-play igri i zbog toga je frustriran i koristi to "pomagalo". U čemu je čar igrati sa tim glupostim, nikad mi nece biti jasno...

Garant pola foruma koristi cit samo cute ,posto meni boli patka za tudje misljenje ja se javno hvalim .nema me banuju zabole me . :)

Mnogo bolje i opistenije igram jer znam da imam pomoc prijatelja kad zapne ! hahahaha

da ja igram 20 god kao vi ja bih igrao zavezani ociju ! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 13:49 (mackocicko2004).
9 godina
neaktivan

Misliš da su svi od početka bili dobri igrači? Stvarno nema logike, ako želiš napredovati onda treniraj s nekim boljim koji neće koristit cheat. Jer ovako si samo kukavica koja ne može podnjeti poraz. Iako je pes u pitanju, buraz i ja smo bili na jednom ležernom turniru gdje smo se skupili nas 16. Igramo pes od 2010 koliko možemo, nekad prođe 5 dana da ne odigramo tekmu, a nekad igramo 5 tekmi za redom. Poanta je u tome da nijedan od nas nije bio dobar odmah, nego kroz utakmice smo vidjeli kako koji nalazi bolje načine da poboljša igru i napreduje. U tom turniru smo završili kao prvi i treći, bili bi oba u finalu da nas nije ždrijeb spojio u polufinalu. Eto toliko o tome, a ti ako ćeš i dalje koristit cheat, onda bolje da i ne pišeš ovdje jer će te ljudi počet ignorirat. 

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
iDelete kaže...

Garant pola foruma koristi cit samo cute ,posto meni boli patka za tudje misljenje ja se javno hvalim .nema me banuju zabole me . :)

Mnogo bolje i opistenije igram jer znam da imam pomoc prijatelja kad zapne ! hahahaha

Koristenje cheata u online igri je kao da pozoves susjeda da ti pomogne rijesit zenu, dobijes lazan osjecaj zadovoljstva jer kasnije shvatis da nisi toliko dobar i da tako neces nikada napredovati...

10 godina
protjeran
Ja sam dosao do svog max. To je 6-5. div.!
10 godina
neaktivan
FIFA 16

ja redovno osvajam prvu diviziju  ne hvalim se da dobro igram, nego je cinjenica da drugi nemaju pojma  zezam se, izgleda da sam se usemio za online igranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...

Ubiše me u pojam ovi ugovori..., em su skupi, em kada prikačim ugovor igraču, igra nezbroji točan broj. Tako sam maloprije prikačio jedan, gdje je mom igraču ostala još jedna tekma i umjesto 14 meni piše 4 tekme do isteka ugovora.

Vjerojatno si dao Rare Bronze ugovor Gold igraču. Jedino mi to pada na pamet jer mi se čini da upravo oni daju +3 ugovora.

PSN: RayzCRO
17 godina
mackocicko2004 kaže.....

S kojim pravom vrijeđaš pola foruma? Otkud ti uopće ideja da normalan čovjek ili igrač uopće ima potrebu za varanjem? Igru kupiš da se zabaviš, skratiš vrijeme i uživaš u nogometu a onda se pojave likovi poput tebe koji svima nama uništavaju tu zabavu. Ja sve ove godine nisam nikome izašao iz igre, pa niti onda kada je trzalo do bola. Gubio sam i s 9 golova razlike i želio sam zabiti što više da smanjim rezu. Zašto misliš da te netko ponižava ako je bolji? Nauči igrati ako te frustriraju porazi a ne ovako podlo varati i ljudima krasti zaslužene pobjede. Bez uvrede, fakat si igrački dno dna. I onda još nemaš srama i hvališ se kako si lopov i varalica. Danas je moralnost nekim ljudima nepoznat čin.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
mackocicko2004 kaže.....

S kojim pravom vrijeđaš pola foruma? Otkud ti uopće ideja da normalan čovjek ili igrač uopće ima potrebu za varanjem? Igru kupiš da se zabaviš, skratiš vrijeme i uživaš u nogometu a onda se pojave likovi poput tebe koji svima nama uništavaju tu zabavu. Ja sve ove godine nisam nikome izašao iz igre, pa niti onda kada je trzalo do bola. Gubio sam i s 9 golova razlike i želio sam zabiti što više da smanjim rezu. Zašto misliš da te netko ponižava ako je bolji? Nauči igrati ako te frustriraju porazi a ne ovako podlo varati i ljudima krasti zaslužene pobjede. Bez uvrede, fakat si igrački dno dna. I onda još nemaš srama i hvališ se kako si lopov i varalica. Danas je moralnost nekim ljudima nepoznat čin.

dobro je pa macka nema na ps4 da pravi lakrdiju od igre 

17 godina
sonicfox93 kaže...

dobro je pa macka nema na ps4 da pravi lakrdiju od igre 

Nema ga jer tamo ne može varati. Može samo ko pi..a izaći iz igre kada ga netko natovari..

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Odigrah sad 3 tekme... Prvu dobio 3:0, druga 0:0, treca njegov crveni zatim 2:0 i on izlazi u 30.min (mozda je bio macko pa slavi pobjedu )...

Sad mali kriticki osvrt sta bi trebalo ispravit sta mi se desavalo sad u samo TRI tekme:

1. Svijeca u zraku, moj igrac u mojoj polovici sam ko duh, lopta padne 2-3 puta i idem ju zastopat, trebalo mu je 25m i jos je na kraju igrao rukom... Znaci idem pokupit poluvisoku loptu i sa njom se borim kao sa uzarenom kuglom, dok kad nabijem igraca sa loptom u toj visini stopa besprijekorno

2. Balans igre i vjerodostojnost statsa, u jednom momentu moj Thiago je jaci od Hulka (izgura ga itd.), a u drugom njegov stoper sa loptom u nogama pobjegne aubi jer ga ovaj ne moze stic i tako ga ganja od 16m do centra...

3. Dueli i fliper odbijanja, nemoguce je da igrac trci ravno kroz protivnika i da mu se stalno odbija lopta, da ga se ne moze faulirat i da mu se obrana mice ko Mojsiju more...

4. Postavljanje obrane, njegov napadac na centru zna bit toliko usamljen izmedu moja tri obranbena da padne u depru, kad dobije loptu toliko je usamljen da jadan ne zna sta ce, a moji kad dotrce prema njemu izgledaju kao neka razbijena srednjovjekovna vojska...

5. Nabacivanja, kud se igraci krivo postave (stoje na petercu i utrcavaju u gol) tud jos golman kupi ili izbija svaku loptu koja je 7-8 metara od gola. Jedino rani ubacaji ili ubacaji na 10-11m mogu uroditi plodom. Ovdje bih jos volio napomenut da mi je ne shvatljivo kako golman u fifi kad je okruzen sa 10 igraca moze bez problema istrcat na 7-8 metara, takoder mu se svi micu...

6. Kriterij suca, za uklizivanje i trganje svira samo faul, a za povlacenje ili odgurivanje u istoj tekmi zna dodijelit zuti plus kad te nekad odere ne svira nista, a ti kad pokupis loptu i njega faul, a nekad i zuti...

7. Statistika, ne mozete mi racunat 12 obrana golmana, a 7 udaraca po golu (ubrajaju se ocito i nabaci koje pokupi), startovi, dodavanja, driblinzi, udarci, ubacaji itd. SVE je krivo, bas sam si dao truda i brojao, mislim si ajde ako fulam za 1-2, prebroji se covjek, ali za vise od toga i to ne jednom, ono WTF... Vidis na oko da stoper ima 5-6 tacklova, a u statistici 2/3 itd.

8. Meni se dogada da kad god mi igrac padne, dize se okrenut automatski prema protivnickom golu makar je paljba u mojih 16m...

Ovo je cisto onako povrsno... Da pola od toga isprave ili poboljsaju bit ce ok 17...

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Majka svih nadanja da će fifa 17 biti dobra igra je konačno realno pozicioniranje igrača što je i najbitnija stvar u nogometnoj igri, umaranje igrača te nerealni presing gdje jedan igrač trči po cijelom terenu i siluje sve tvoje igrače koji su u dodiru s loptom. To je nemoguće i na malom nogometu a ne na velikom travnjaku. Uz to popraviti omjer sudačkih presuda, savladati pravila nogometne igre te naći pravi balans igre a ne da svake godine jednu stvar isprave a drugu unište. Naravno i dodavanja vratiti bar kakva su bila u fifi15 ako ne mogu unaprijediti taj dio igre. Frizure i kopačke su OK, tu ne trebaju ništa dirati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel netko sa foruma Kroaten? :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Imam niz opravdanja,recim Auba!
Kad mogu oni da slave sa onim glupim KO slavljima i slicnim sranjima odmah drm! Slavi sa mamom.Druga stvar nikad to ne radim na main nalogu vec na vaultu od 4 e! :)

Ne pere tebe fifa ti si sam sebi problem ako te smeta kako ko slavi gol. Spadaš u kategoriju psihički nestabilnih likova, fifu si pronašao kao lijek kako bi nadomjestio svoju inferiornost.

10 godina
protjeran
Đapa club kaže...
mackocicko2004 kaže...
Kad mogu oni da slave sa onim glupim KO slavljima i slicnim sranjima odmah drm! Slavi sa mamom.Druga stvar nikad to ne radim na main nalogu vec na vaultu od 4 e! :)

Ne pere tebe fifa ti si sam sebi problem ako te smeta kako ko slavi gol. Spadaš u kategoriju psihički nestabilnih likova, fifu si pronašao kao lijek kako bi nadomjestio svoju inferiornost.

Ma boli me uvo sta ko milsi .citujte i vi .

Uostalom daj da se napravi anonimna anketa pa da se vidi koliko ima citera na forumu ! :)

Ima i vazniji stvari od fife,ne volim d agubim to je sve,

Da mi je ovo deseta fifa igrao bih i ja solidnije ,uostalom nisam ja tako los vec su drugi malo bolji ,taman da pobijede ...

Nista licno....

Kad mene neko uvali cit boli me uvo...

14 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Đapa club kaže...
mackocicko2004 kaže...

Uostalom daj da se napravi anonimna anketa pa da se vidi koliko ima citera na forumu ! :)

Da mi je ovo deseta fifa igrao bih i ja solidnije ,uostalom nisam ja tako los vec su drugi malo bolji ,taman da pobijede ...

Nista licno....

Naravno da te boli briga tko šta misli jer se skrivaš na forumu iza profila i to ti daje dozu hrabrosti. Uostalom mene boli briga što ti koristiš cheat, ali očigledno tebi imponira ovdje maltretirat ostale i hvalit se time. Upravo si sam sebi dao odgovor gore, "ima važnijih stvari od fife", ali si i nama dao odgovor na pitanje koliko si jadno stvorenje "ne volim da gubim to je sve". Gledaj daj mi reci tko voli gubiti? Mislim da nitko nije toliki mazohist da voli gubiti, ali tvoj je problem što si ti pritom sadist jer ostali malo, ali ponekad dovoljno pate zbog tebe. Također nemoj da te boli kako ti kažeš uvo za ono što drugi misle jer će druge bolit uvo za ono što ti misliš. Fifa je možda samo igra, ali kroz igru često možemo zaključiti kakav si (ne)igrač izvan virtualnog svijeta. Nema goreg od toga da čovjek laže sam sebe, a ti to radiš svakodnevno jer stalno gubiš, ali želiš sebe uvjerit da to nije tako, pomoću cheata dobio si tu mogućnost i sada ti je jedino žao što takve stvari postoje samo u igrama.

17 godina
FIFA 16

Pa ne znam, moj svaki stoper zabije više golova u toliko tekmi nego što je lik zabio s forom? Stvarno me iznenadila statistika pa i nasmijala... ili je lik klasični cheater poput macka pa izlazi iz tekme nakon minutu, dvije...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 10:18 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Sad sam trazio najbolje igrace u fifi, medju 20 najboljih ima jedan decko iz bosne, poslao sam zahtev preko origin-a bas da vidim gde sam sa fifom(ako prihvate zahteve ) inace ljudi imaju preko 2000 pobeda i stotinjak poraza

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Sad sam trazio najbolje igrace u fifi, medju 20 najboljih ima jedan decko iz bosne, poslao sam zahtev preko origin-a bas da vidim gde sam sa fifom(ako prihvate zahteve ) inace ljudi imaju preko 2000 pobeda i stotinjak poraza

Na PC ti taj omjer malo znači kada ljudi izlaze iz tekmi i bilježe si pobjede. Možda ti je taj dečko iz bosne macko?

10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Na PC ti taj omjer malo znači kada ljudi izlaze iz tekmi i bilježe si pobjede. Možda ti je taj dečko iz bosne macko?

Nedim Besic se zove, malopre igram protiv nekog lika ja sa liverpulom on sa arsenalom, tek poceli, nema laga on trazi da prekinemo mec, ja ok prekinem, sl protivnik opet on, igramo 10 minuta ja povedem 1:0 on trazi da prekinemo ja naravno sad ne prihvatim i kad je isteklo ono vreme pola minute ili koliko vec, utakmica se nastavlja stim da je meni i dalje preko celog ekrana ta opcija za prekid meca, igra traje, ja nista ne vidim, jedva tek nesto, ne prekidam naravo, posle 10 tak minuta meca(pod tim uslovima) odbrojavaju se neke sekunde opet stim sto je onaj deo za prekid meca nestao, kad je isteklo opet tih 30 sekundi dobio sam ovakvu sliku i stoji tako nista se ne desava cuje se samo huk navijaca hahaah znaci drugari moji, ovo jos nisam doziveo u fifi, sta se desilo ja pojma nemam, morao sam izaci iz igre pomocu alt-a i f4 

10 godina
protjeran

Ja izlazim iz tekme samo kad gubim i to u 2 pv. Vise se coinsa dobije ! :)

10 godina
protjeran
Đapa club kaže...
mackocicko2004 kaže...
Đapa club kaže...
mackocicko2004 kaže...

Nista licno....

Naravno da te boli briga tko šta misli jer se skrivaš na forumu iza profila i to ti daje dozu hrabrosti. Uostalom mene boli briga što ti koristiš cheat, ali očigledno tebi imponira ovdje maltretirat ostale i hvalit se time. Upravo si sam sebi dao odgovor gore, "ima važnijih stvari od fife", ali si i nama dao odgovor na pitanje koliko si jadno stvorenje "ne volim da gubim to je sve". Gledaj daj mi reci tko voli gubiti? Mislim da nitko nije toliki mazohist da voli gubiti, ali tvoj je problem što si ti pritom sadist jer ostali malo, ali ponekad dovoljno pate zbog tebe. Također nemoj da te boli kako ti kažeš uvo za ono što drugi misle jer će druge bolit uvo za ono što ti misliš. Fifa je možda samo igra, ali kroz igru često možemo zaključiti kakav si (ne)igrač izvan virtualnog svijeta. Nema goreg od toga da čovjek laže sam sebe, a ti to radiš svakodnevno jer stalno gubiš, ali želiš sebe uvjerit da to nije tako, pomoću cheata dobio si tu mogućnost i sada ti je jedino žao što takve stvari postoje samo u igrama.

Druze hajde danapravimo anketu ko sve cituje sa foruma ! :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice