FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 648.280
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
movie kaže...
ak75 kaže...

mozda je poanta ea da se igra uspori pa je zato pace pao svima

Može se igra usporiti i na drugi način ali ako je ovo korak u pravom smjeru nemam ništa protiv. Samo da ne bude opet kartica s nabrijanim paceom tipa agbonlahor ili doumbia bolja od recimo suareza. U top 50 osim aguera nema niti jednog napadača s osjetnim paceom? U najmanju ruku interesantno...

ako je to korak ka simulaciji podrzavam ,samo neznam dali ce demo biti mjerodavan

15 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Na cemu ce te igrat FIFU?

vjerojatno apaurinima, poneki xanax ako se nađe

One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
FIFA 16

Ja sam se dobro pripremio za fifu 16 glede coinsa i pointsa... sada samo čekam da ludilo krene...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2015 19:50 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Eto uzimam brzo PS4 do sad sam na trici igrao FIFU, da vas sad upitam kolika je realna razlika izmedju te dvije konzole sto se tice FIFE?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Spencer igra FUT

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Eto uzimam brzo PS4 do sad sam na trici igrao FIFU, da vas sad upitam kolika je realna razlika izmedju te dvije konzole sto se tice FIFE?

Neusporedivo.. dvije različite igre..

12 godina
neaktivan
FIFA 16

movie di si ovo slika? i kako si dosao do toliko coinsa? kupio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
orim0909 kaže...

movie di si ovo slika? i kako si dosao do toliko coinsa? kupio?

PS4 fotka, svaki milijunski kupac igre dobija poklon od ea sportsa... malo sreće nikada ne škodi..

12 godina
neaktivan

znaci igras na ps4? napravio si miljunski pre order i zato dobia poklon? :D koji sritnik. cestitam.

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Na Spencerovom videu mi izgleda indeticno kao 15-ka

1 0 hvala 0
17 godina
orim0909 kaže...

znaci igras na ps4? napravio si miljunski pre order i zato dobia poklon? :D koji sritnik. cestitam.

Nisi shvatio, kako daju milijunskom posjetitelju plitvica neki poklon tako i ea daje milijunskom kupcu igre isto poklon. Kužiš sada? Pet milijuntni kupac isto će nešto dobiti kao i 6, 7, 8, 9 i tako dalje milijunski kupac..

12 godina
neaktivan

shvatio sad. opet sreca. al neka. cestitam.

17 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2015 20:54 (movie).
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
movie kaže...
ak75 kaže...

mozda je poanta ea da se igra uspori pa je zato pace pao svima

Može se igra usporiti i na drugi način ali ako je ovo korak u pravom smjeru nemam ništa protiv. Samo da ne bude opet kartica s nabrijanim paceom tipa agbonlahor ili doumbia bolja od recimo suareza. U top 50 osim aguera nema niti jednog napadača s osjetnim paceom? U najmanju ruku interesantno...

losih igraca taj sprint prolazi. Ja to ljudima radim sa Immobileom i takvim igracima... Jel i onda pace abjuzan ? Ljudi jednostavno ne znaju igrat pa traze izliku u takvim stvarima.

gle, pace je OP u igri ali sam po sebi nije abjuzanje. ono sto jest abjuzanje je iskoristavanje loseg dizajna igre. recimo nepokretnost dva centralna beka koji cesto uopce ne reagiraju na duge lopte. kad u to dodas assisted through pass koji je nevjerojatno precizan, bekove koji ne reagiraju na takve lopte i OP napadaca te igraca koji citavu utakmicu igra na taj nacin da samo nabija assisted lopte u prostor, e onda je to abjuzanje. 

13 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

skoro pa isto...sto neko rece da sam napravio preko 500 sati igranja na ps4 fifu 15...onda sa pravom mogu reci da je mala razlika izmedju fife15 i fife 16, al da ne idem bas bukvalno skoro pa ista...samo ubacili zenske repke i eto ....

13 godina
Red_Star_Forever kaže...
miikaa77 kaže...

skoro pa isto...sto neko rece da sam napravio preko 500 sati igranja na ps4 fifu 15...onda sa pravom mogu reci da je mala razlika izmedju fife15 i fife 16, al da ne idem bas bukvalno skoro pa ista...samo ubacili zenske repke i eto ....

Zasto promijeniti nesto sta sljaka... ako su smanjili tempo, ubacili novi sadrzaj i popravili golmane... reci sta jos treba ? Ti, ovako, ekspert koji svaki puta dolazi 2-3mj prije i trabunja gluposti.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Koliko imaš sati igranja na fifi16 da možeš tako nešto tvrditi?

15 godina
neaktivan
FIFA 16

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Taman ih kopirao i posao zalijepiti ovde na forum haha, evo jos dva :

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 1:00 (miikaa77).
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Ovo mi super zgleda, gameplay je dosta sporiji, sredina je gušća i teža za proć, obrana i veza jako dobro funkcioniraju, golmani tako tako.

Čeka se demooo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 0:14 (Tommy_123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Sve u svemu nije loše. Prvenstveno sto pace nece imat neku veliku ulogu koliko vidim (u prvom klipu par puta je Messi pokusao uz liniju i Pepe i Ramos su ga odnijeli), samo mi malo pasovi cudno izgledaju, momci nisu svezali 3 pasa kako treba, isto kao da se napucaju igraci kad dodaju jedan drugom, mislim da ce se kroz sredinu tesko prolazit, skoro pa ne moguce.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

To su r1 x pasovi, to treba znati kada koristiti, a ne kao ovi, svaki drugi pas je takav pa se čude što ga fulaju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...
Tommy_123 kaže...

Taman ih kopirao i posao zalijepiti ovde na forum haha, evo jos dva :

tko kaže da je ovo isto ko i fifa 15 taj nije normalan 

13 godina
FIFA 16

Ovo je fina mjesavina FIFA 14 i 15... Odlicno izgleda, vrijedit ce kupit ponovno.

Red_Star... ocito da ti tih 500h nije pomoglo jer i slijep vidi veliku razliku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ovo je fina mjesavina FIFA 14 i 15... Odlicno izgleda, vrijedit ce kupit ponovno.

Neznam u kojem od ova tri videa,ali dal ste vidjeli gol Jamesa udarac sa 20,25 metara finooooo, golman ne brani...TOOOO smo trebali 

13 godina
lazicki88 kaže...
SimeKZ kaže...

Neznam u kojem od ova tri videa,ali dal ste vidjeli gol Jamesa udarac sa 20,25 metara finooooo, golman ne brani...TOOOO smo trebali 

Ne samo njegov nego i od Albe... u prvom, taman sam gledo na prekokce i okreno na njihove golove. Je da je lopta idealno odskocila za taj poluvolej, sjela na vanjsku i bjezala od golmana... nadam se da nece bit ceste pojave na tekmi takvi golovi. To je manji tweak koji moraju napravit... nista spektakularno. No, ako ostave tako... opet ce bit brutalnih golova sa 25-30m

11 godina
neaktivan
FIFA 16

, a evo i zena:

Nisam siguran ali mislim da je u zadnja tekma 2:3, tu su korneri OP, Suarez 2 ili 3 gola glavom daje na indentican nacin.

btw: nigdje jos ne naletih na onaj Marcelov klizeci sa ign gameplaya..

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 2:27 (miikaa77).

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

I single player draft je 15000 coinsa ili 300 Fifa points entry. Aj kuzim online draft da se placa, ali SP ...

0 0 hvala 0
15 godina

Izgleda kao ping pong

17 godina
lazicki88 kaže...

tko kaže da je ovo isto ko i fifa 15 taj nije normalan 

Nemoj tako! Pa ima čovjek 500 tekmi na fifi15 i valjda on najbolje zna! Doduše fifu16 još nije probao ali, zna...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice