FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.339
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
Red_Star_Forever kaže...

igrao sam fifu 15 koja jednaka fifi 16 skoro pa da nema razlike, osim zenskih repki i to je to a 2k16 je objasnio sve i pritom u svim fifama bilo koji igrac da vodi loptu nema razlike a dok jos u 2k15 za ps4 se vidi kako hoda bilo koji igrac a mogu da zamislim kako ce biti u 2k16, dovoljno sam rekao...kakva crna fifa prodaju nam maglu od fife 14 (koja je dala domaci zadatak i fifi15, i fifi 16)

Pa ti si nevjerojatan lik? Igrao si fifu 15 koja je ista fifi16 koju nisi probao niti vidio ali znaš. Da nisi u rodu s vidovitim milanom? Osim toga pitao sam te po čemu je klip kojeg si postavio bolji od klipa kojeg sam ja postavio? Što u tom klipu ima superiorno ovom drugom klipu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 21:38 (movie).
13 godina
neaktivan
vidi mnogo toga ima ali dzabe tebi da pricam kad volis fifu tj mnogoje volis pa video klipove koje si postavljao i video da nema nikakve razlike u odnosu na fifu 15...

Kapiram ja tebe ti ne volis basket i naravno eto takvog tvog pitanja.

Procitaj moj predhodni post koji je azuriran i eto odg...
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
vidi mnogo toga ima ali dzabe tebi da pricam kad volis fifu tj mnogoje volis pa video klipove koje si postavljao i video da nema nikakve razlike u odnosu na fifu 15...

Pa jesi igrao fifu16 pa znaš da je ista? Po čemu se 2k16 razlikuje na odnosu na 2k15, po ničemu, par novih animacija i malo grafički uljepšano. Nemoj se pravit pametan previše.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
FIFA 16

FIFA i NBA 2K se ne mogu usporediti, NBA je svijet za sebe.

Kad bi EA uložio truda u fifu koliko 2k u nba...

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Ne kužim kakvu razliku očekuješ vidjeti u klipu u kojem netko naganja loptu? Da bih dao sud o fifi 16 prije toga moram odigrati desetak tekmi. Nakon toga mogu reći što mi se sviđa a što mi se ne sviđa i je li to bolje, isto ili gore nego godinu prije. Najava svake igre u bilo kojem klipu izgleda lijepo i impresivno. Zato nisam impresiorinam niti najavom fife niti najavom nba2k.

To što volim nogomet nije razlog da ne budem kritičan ali ne mogu biti neozbiljan pa dans reći kako fifa 16 ne valja i da je to ista igra kao fifa15..

13 godina
neaktivan
nema sta da igram kad vidim iste pokrete, dodavanja koja su nenormalno precizna itd, sve je isto u odnosu na fifu 15, sto se tice 2k15 ako si igrao na ps4 video bi koliko je samo grafika vrhunska kad se poredi sa fifom, tj malo pre rekao neko nema sta tu da se poredi.....2k16 = MESSI....odigraj jedno 15 dana 2k15 na ps4 i sve ce ti biti jasno koliko je fifa mali mis....al opet dzaba tebi pricali svi mi kad si ti zaljubljen u fifu ...dzaba meni licence, mrdanje dresova na koje ne bi obratim paznju ni dve sekunde, kad ja na terenu ne mogu da prepoznam runija, neymara itd.....a dok sve to a posebno u 2k16 su izricito naglasili kod vrhunski all star igraca...svaka njiova mimika je uradjena ...a o gameplay-u da ne pricam...tu je tek 2k16 oduvao fifu po realnosti i to ono lagano....
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
nema sta da igram kad vidim iste pokrete, dodavanja koja su nenormalno precizna itd, sve je isto u odnosu na fifu 15, sto se tice 2k15 ako si igrao na ps4 video bi koliko je samo grafika vrhunska kad se poredi sa fifom, tj malo pre rekao neko nema sta tu da se poredi.....2k16 = MESSI....odigraj jedno 15 dana 2k15 na ps4 i sve ce ti biti jasno koliko je fifa mali mis....al opet dzaba tebi pricali svi mi kad si ti zaljubljen u fifu ...dzaba meni licence, mrdanje dresova na koje ne bi obratim paznju ni dve sekunde, kad ja na terenu ne mogu da prepoznam runija, neymara itd.....a dok sve to a posebno u 2k16 su izricito naglasili kod vrhunski all star igraca...svaka njiova mimika je uradjena ...a o gameplay-u da ne pricam...tu je tek 2k16 oduvao fifu po realnosti i to ono lagano....

PA KAKO MOŽEŠ USPOREĐIVATI KOŠARKU I NOGOMET?????????????????

To je kao da ja sada idem uspoređivati hokej na ledu i američki football.

17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Jesi razmišljao o naočalama? Naime ja prepoznam svakog igrača na terenu. Možda je problem u velićini igrača. Naime fifu igraš s tele kamerom s vrha tribine i u kadru imaš 22 igrača i neusporedivo veći teren dok u košarci ta je kamera neusporedivo bliže terenu i na manjem prostoru imaš u kadru duplo manje igrača. Svi su tri puta veći pa ti je i raspoznavanje lakše. Pričaš o superiornoj grafici a već sljedeću rečenicu ne interesiraju te detalji u igri? Malo si mi kontradiktoran. Kao da ni sam ne znaš što u stvari želiš? Daj probaj u nba2k staviti kameru na tribine barcinog stadiona pa mi reci kakva će mimika biti igrača koji ti je veličine nokta? O kakvim ti nenormalno preciznim dodavanjima govoriš? Imam kompletnu tots ekipu i znam imati 45% uspješnih dodavanja? Kada tako govoriš stjećem dojam da fifu uopće ne igraš već pričaš napamet.

Ne znam zašto stalno imate potrebu uspoređivati neusporedivo? Dva potpuno različita sporta s različitim brojem igrača u kadru, s dva terena neusporedivih dimenzija, s igrom koja se odvija na 120m, itd, itd... totalno nepotrebno i bezveze. OK, shvatili smo. Super ti je nba2k. Zafitilji fifu i pes u zid i igraj ono u čemu uživaš i sve pet. Na kraju krajeva ovo je fifa tema a ne nba2k. Ako se ne varam i ta postoji pa svoje oduševljenje tamo dijeli...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 22:41 (movie).
13 godina
neaktivan

slabo ja igram i fifu 15 vise uzivam u fudbalu koji igram cetiri puta nedeljno sa drugarima....malo vas pecnem u vasu ljubav i odmah skacete...polako ...dao sam svoje misljenje jer se pre mog govora pricalo se o 2k pa samo da kazem svjoe vidjenje i sta je tu lose...i da iznesem svoje misljenje o fifi 16 koja je samo prodavanje magle svima nama koji cemo svi zajedno opet igrati... a ja se ovog puta ozbiljno razmiljsam sta kupiti pored 2k16 dal pes ili replay fifu od prosle godine samo sa novim transferima....

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 22:48 (Red_Star_Forever).
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Lista trofeja za fifu16. Sada je li to istina ili nije, to bumo vidjeli.

http://www.fifa-infinity.com/fifa-16/fifa-16-achievements-list/

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Opet on o prodavanju magle a nije jos ni demo izaso, svasta..

1 0 hvala 0
13 godina
Red_Star_Forever kaže...

slabo ja igram i fifu 15 vise uzivam u fudbalu koji igram cetiri puta nedeljno sa drugarima....malo vas pecnem u vasu ljubav i odmah skacete...polako ...dao sam svoje misljenje jer se pre mog govora pricalo se o 2k pa samo da kazem svjoe vidjenje i sta je tu lose...i da iznesem svoje misljenje o fifi 16 koja je samo prodavanje magle svima nama koji cemo svi zajedno opet igrati... a ja se ovog puta ozbiljno razmiljsam sta kupiti pored 2k16 dal pes ili replay fifu od prosle godine samo sa novim transferima....

Uvijek dodes mjesec dana prije izlaska nove fife... napravis flejm war iz samo sebi poznatih razloga. Izade igra, ti ju kupis... i kazes da je nebo i zemlja naspram konkurencije. Prici kraj, igras FIFAu. Zato te molim da prekines. I da, ako ne kuzis igrace na terenu, jbg... kupi veci tv ili naocale... ili oboje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
SimeKZ kaže...

Uvijek dodes mjesec dana prije izlaska nove fife... napravis flejm war iz samo sebi poznatih razloga. Izade igra, ti ju kupis... i kazes da je nebo i zemlja naspram konkurencije. Prici kraj, igras FIFAu. Zato te molim da prekines. I da, ako ne kuzis igrace na terenu, jbg... kupi veci tv ili naocale... ili oboje.

Odigrao je oko 500 utakmica u fifi15. Inače kaže da slabo igra fifu. Zamisli koliko bi tek odigrao da je igra dobra?

13 godina
neaktivan
jesam odigrao toliko tekmi al u pocetku a sada nisam pipuno jedno tri meseca... pes 15 mi se ne svidja a fifa 16 po svemu sudecu je na klizavom putu da je ne kupim tj da pauziram jer mi se ovog puta ne daje 10 000 dinara za igru koja je u prevodu copy/paste, jednom sam se presao ali drugi put necu....
12 godina

Sve ti govori kad je lik prošle godine rekao da je FIFA 15 ista kao 14 i sad se opet ponavlja 

14 godina
FIFA 16

Na kraju dana FIFA je dobra investicija. Dat ću cca 200 kuna i kroz godinu dana izvuči iz toga minimalno 50-ak h igre ako bude baš loša. Ak je dobra nalupa se 300+ bez frke. Po meni i više nego isplativo. Čak i da to je ista igra ko i lani, doslovno nemaš druge opcije ako želiš igrati online nogomet na PC-u.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Uzeo i ja, nisu mi živci pošteno proradili otkad sam razbio gamepad na 15-ici
One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Nisam dugo pratio temu pa je možda bilo, uglavnom procurili su najbolji igrači u ovoj fifi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
soft kaže...

Nisam dugo pratio temu pa je možda bilo, uglavnom procurili su najbolji igrači u ovoj fifi.

Za sada se slaže s ovih 20 kartica koje su do jučer izašle ali ebi ga, ubio si nam sada neizvjesnost....ha, ha...

Dolati nova fifa, otvaraju se stare teme...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 11:38 (movie).
15 godina
FIFA 16

Ljudi što mislite jel mogu igrat na nekim normalnim postavkama na Lenovu Z50 (Intel i-7 4510U ,4gb rama,Nvidia 840M grafa)

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
soft kaže...

Rakitić? 

12 godina
FIFA 16

Ja se samo nadam da Doumbia, Aubameyang i slična ekipa neće imat toliku prednost, jer kako igraju na fifi u stvarnosti bi svaki imali barem po 3-4 zlatne lopte.

I nadam se da neće bit onog mutavog kretanja s centra jer kakve to veze ima s realnošću i nogometom? U stvarnosti inace na svakoj tekmi mozemo vidjet igraca kak sam trci kroz obranu.. :D

Puno vise staviti naglasak na veznu liniju a ne da se veza preskace nabijanjem dugih na brze igrace. Ako to bude, bit ce to najbolja ne fifa neg nogometna igra.. Ali sumnjam da ce to popravit, djeca vole krenut s centra s najdrazim igracem na svakoj tekmi i radit slalome do gola :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
CoKsA kaže...

Ljudi što mislite jel mogu igrat na nekim normalnim postavkama na Lenovu Z50 (Intel i-7 4510U ,4gb rama,Nvidia 840M grafa)

Najsigurnije ti je probat demo kad izađe za tjedan dana

17 godina
Pero kaže...

Rakitić? 

Znači pogodio sam kad sam rekao neki dan da ako dobije 84 bit će super... kao i svake godine ima puno nelogičnosti.. to je tako kada kanađani rade nogomet.

14 godina
FIFA 16

Kojom logikom može Rakitić imati više od 84, ako Modrić ima 87?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Ne znam kojom logikom je modriću ostalo 87? Pola sezone je bio ozlijeđen a klub nema nikakav rezultat. Rakitić je imao odličnu sezonu, zabio u finalu lige prvaka, sve osvojio ove sezone i ako je chiellini dobio +3 ( ne znam zašto), onda je rakitić zaslužio +2. Rakitić je imao 3 IF kartice i 1 MOTM karticu u fifi15.  Kaj je imao modrić?

17 godina
Hexfire kaže...

Poslije odlične sezone u Sevilli i super sezone sad u Barci, osvojena Primera, Liga prvaka,etc. Dio stalne početne postave na mjestu gdje je igrao Xavi, izvođenje kornera, zabio par slobodnjaka, dao gol u LP. Nije da ga sad nešto pretjerano favoriziram al odurno mi je gledat kako neki igrači imaju veće ocijene od njega, a da ne spominjem kakve budalaštine rade sad sa vrijednostima igrača koja rastu do nebesa pogotovo za mlade igraće koji još nisu ni razvijeni.

EDIT: sad sam provjerio transfermarket narasla mu cijena, Raketa vrijedi 40mil €. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 12:24 (Pero).
15 godina

Raketa je prošle godine bio bolji igrač od Modrića tako da u najmanju ruku moraju imat iste ocjene.. Ja bi im obojici dao 85-87 ps. oce bit Hrvatske u FIFI?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 12:36 (CoKsA).
17 godina
CoKsA kaže...

Raketa je prošle godine bio bolji igrač od Modrića tako da u najmanju ruku moraju imat iste ocjene.. Ja bi im obojici dao 85-87 ps. oce bit Hrvatske u FIFI?

Zanimljivo pitanje, prošle god je nešt Šuker usro jer mu je bilo malo para što su nudili iz EA.

15 godina

I pretprošle godine isto.. A stvarno bi volio da bude Hrvatske..ali sumnjam

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice