FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 829.952
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 15

ljudi ko je bolji marcelo ili alba

I dali se isplati davati coinsi za Ramosa (umjesto Varanea), s obzirom na high/meadium workrate i po meni je prilično nizak za stopera

0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 15
el pistlero123 kaže...

ljudi ko je bolji marcelo ili alba

I dali se isplati davati coinsi za Ramosa (umjesto Varanea), s obzirom na high/meadium workrate i po meni je prilično nizak za stopera

Alba svakako!

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozz,da li da prodam Aguera i kupim Walcotta ST ?

Staridz+Walcott ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 10:50 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
genius_ kaže...

Staridz+Walcott ?

aguero ima dribling i udarac i bolji finising ostavi kuna i staridza

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
17 godina
neaktivan
hanteed kaže...
genius_ kaže...

Staridz+Walcott ?

aguero ima dribling i udarac i bolji finising ostavi kuna i staridza

Ok,gledacu onda Aubameyang ST da nadjem negdje kad mu padne cijena !

17 godina
genius_ kaže...

Opet te ne kužim? Zašto tražiš mišljenje a ne vidiš sam što ti bolje odgovara. Očito je da ciljaš na pace. Ako je tako, znači da ti bolje odgovaraju brzi igrači i nemaš se onda kaj dvoumiti. Pace i samo pace. Kakve ima za tebe veze što je aguero kompletniji igrač ako ti vidiš samo pace. Stalno razmišljaš o jednoj vrsti napadača. Sturridge, walcott, aubameyang... onda za tebe dileme ne bi trebalo biti s kojim ćeš napadačem igrati..

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Opet te ne kužim? Zašto tražiš mišljenje a ne vidiš sam što ti bolje odgovara. Očito je da ciljaš na pace. Ako je tako, znači da ti bolje odgovaraju brzi igrači i nemaš se onda kaj dvoumiti. Pace i samo pace. Kakve ima za tebe veze što je aguero kompletniji igrač ako ti vidiš samo pace. Stalno razmišljaš o jednoj vrsti napadača. Sturridge, walcott, aubameyang... onda za tebe dileme ne bi trebalo biti s kojim ćeš napadačem igrati..

sad sam ovog odrao 2:0,pobijegao je  oko 35 min. ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 13:35 (genius_).
17 godina
genius_ kaže...

sad sam ovog odrao 2:0,pobijegao je  oko 35 min. ! :)

Zašto misliš da je pobjegao? I ja sam mislio ova dva tri dana kako svi bježe iz igre čim gol prime a onda je i meni počela pucati veza. Činjenica je da zadnja dva tri dana imaju problema i da se koliko vidim na netu svi bune na pucanje veze češće nego što je to bilo uobićajeno. S obzirom na količinu igrača, novce koje uzmu od nas, vrijeme je da porade na kvalitetnijim serverima te da osiguraju veći pristup igrača nego do sada. Polako mi ide na živce pri pokretanju  igru sve češća poruka da su zbog velikog obima prometa serveri zauzeti pa da navratim kasnije.. govorim o PS4 verziji igre...

edit; ne kužim psihologiju fut igrača? Jučer se tots de bruyne bidao preko 750k. Sinoć mu dignu početnu cijenu sa 550k na 600k i danas više nitko ne bida. Ima ga koliko hoćeš po početnoj cijeni ili nešto malo iznad nje.? Nije mi zato jasno kako se jučer bidao i preko 750k da bi već sljedeći dan bio nezanimljiv po bilo kojoj cijeni? I kaj će se dogoditi? Već sljedeći tjedan će mu ea srušiti opasno cijenu.

Baš me briga, piknuo sam ga i oduševljen sam. najbolji CAM u igri... bez konkurencije..

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 19:18 (movie).
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Danas sam odigrao par tekmi na Fifa 14,head to head ,slow,ja sam nivo 2 ,izazivam igrace 10-20-30 nivoa !

vrhunski fudbal ,na sllow imas brate vremena da razmislis sta sa loptom !

cak nije bilo nesto ni glavometa ! :)

Nadam se da ce u 16 da vrate head to head !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Priveo kraju i nijemce. Još sif boatenga uzmem kad još malo poruše cijenu. Prodao sam ga dok je još nešto vrijedio...

http://gyazo.com/6170323496695d0d3b6c6c874661d282

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...

edit; ne kužim psihologiju fut igrača? Jučer se tots de bruyne bidao preko 750k. Sinoć mu dignu početnu cijenu sa 550k na 600k i danas više nitko ne bida. Ima ga koliko hoćeš po početnoj cijeni ili nešto malo iznad nje.? Nije mi zato jasno kako se jučer bidao i preko 750k da bi već sljedeći dan bio nezanimljiv po bilo kojoj cijeni? I kaj će se dogoditi? Već sljedeći tjedan će mu ea srušiti opasno cijenu.

Baš me briga, piknuo sam ga i oduševljen sam. najbolji CAM u igri... bez konkurencije..

EA SPORTS TOTS dolazi, štede ljudi sad

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
KiCo77 kaže...

EA SPORTS TOTS dolazi, štede ljudi sad

Čudno mi je da su u utorak toliko rastrošni a u srijedu već štede? I da, za kaj štede? Za kartice koje su sve na tržištu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 0:50 (movie).
14 godina
FIFA 15

Pojma nemam, valjda zato šta je tek pred 6h došla ona slika na FB/twitter i De Bruyne je opet u TOTSu pa cemu cjena past..

BTW Nema Ibre, Aguera, Suareza.. ali su stavili 3 golmana

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Pojma nemam, valjda zato šta je tek pred 6h došla ona slika na FB/twitter i De Bruyne je opet u TOTSu pa cemu cjena past..

BTW Nema Ibre, Aguera, Suareza.. ali su stavili 3 golmana

Vidim... nema niti jednog bočnog igrača, valjda ni oni nisu u modi... ali zato 6 stopera u ponudi..

http://gyazo.com/cd153af915e1d7c134470e3cead1b36c

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 0:53 (movie).
14 godina
FIFA 15

Primamljivo.. Cekam 1 da otvorim 2 free packa od 50k koja su mi ostala i odoh na spavanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Primamljivo.. Cekam 1 da otvorim 2 free packa od 50k koja su mi ostala i odoh na spavanje

Sretno... meni ostalo još 350k coinsa i moram nekako doći do 500k da probam piknuti tots boatenga. Nadam se da će pasti do te cifre..

12 godina

Najbolji tim koji sam do sada probao,a koštao me je samo 300k

Ba - jedan od najboljih napadača kojih sam probao u igri, sve posprema u mrežu, bolji mi je od aguera i suareza, a košta 30k

Sneijder i Eremenko - Longshots masters

Chedjou - ne bih se sjetio kada sam zadnji put zabio gol s kornera da me on nije podsjetio

13 godina
FIFA 15

Gle moje Turke... baš si gledam zadnjih par dana ubost još crnog Mella :)

Turska Turska
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 23:09 (soul_eclipse).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Ljudi moji je li ovo moguce?!

Do 63 min bilo 0:0 i onda mi dao 6 golova ! :)

Tim mu se zove Good Luck !

P.S. Ovog drugog sam pobijedio 2:1 !

Popravljam se ! Sto bolje igram sve mi lakse padaju porazi ! :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 0:49 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

! Sto bolje igram sve mi lakse padaju porazi ! :)

Zar ne bi trebalo biti obrnuto?

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

! Sto bolje igram sve mi lakse padaju porazi ! :)

Zar ne bi trebalo biti obrnuto?

Ne,da mi je da naucim d aigram dobro taman svaku gubio ! :)

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Sta je ovo ljudi 6 puta ulazim 6 puta nemogu pocet utakmicu ugovor mi oduzme ali nista se ne desava, inace u prvoj diviziji sam nije mi se prije ovo desavalo to su cheteri ili? Sto je najgore nemogu ispast u 2 diviziju stalno ovakve protivnike dobijem sta da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Proffy7 kaže...

Sta je ovo ljudi 6 puta ulazim 6 puta nemogu pocet utakmicu ugovor mi oduzme ali nista se ne desava, inace u prvoj diviziji sam nije mi se prije ovo desavalo to su cheteri ili? Sto je najgore nemogu ispast u 2 diviziju stalno ovakve protivnike dobijem sta da radim?

To su cheateri, imam isti problem

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Isplati li se sada kupiti Fifu 15 kada košta cca. 100kn ili je bolje čekati Fifu 16? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FanBoy kaže...

Isplati li se sada kupiti Fifu 15 kada košta cca. 100kn ili je bolje čekati Fifu 16? 

evo da je dzabe igra pa ni pol jada nego 100kn pa bolje ti je sladoleda nakupuj za te pare,ne uzimaj sacekaj 16ku

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
12 godina
neaktivan
hanteed kaže...
FanBoy kaže...

evo da je dzabe igra pa ni pol jada nego 100kn pa bolje ti je sladoleda nakupuj za te pare,ne uzimaj sacekaj 16ku

Što je toliko loša?

13 godina
FIFA 15

KOlko je osa, toliko se ne isplati kupovat sad u ovo vrijeme...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

KOlko je osa, toliko se ne isplati kupovat sad u ovo vrijeme...

Ako mu se sada igra nogomet, kaj da radi sljedeća 3 mjeseca? Svi je pljujemo a svi i dalje igramo a njemu savjetujemo da ne igra, neka čeka još tri mjeseca??? Možda do tada izgubi volju pa preskoči i fifu16?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice