Ovo se zove sreća, oba sam dobio u UNTRADABLE packu, Cavaniju price range 300k-450k 
Jesi vjerovao u sebe kad si otvarao packove?
Ma nisam bio nervozan, pa je to razlog :D
Ovo se zove sreća, oba sam dobio u UNTRADABLE packu, Cavaniju price range 300k-450k 
Jesi vjerovao u sebe kad si otvarao packove?
Ma nisam bio nervozan, pa je to razlog :D
otkud ljudima ovakvi timovi ?sad sm igrao jednu friendly?!
U prvom mjesecu se bez problema moglo zaradit 3-4m coinsa.. ja sam te coinse "uložio" u neke TOTY igrace, onda su uveli price ranges, i cijena pada od tada.. Npr TOTY Iniestu sam kupio za 1.7m, a prodao pred 2 tjedna za 500k. Kroos slično tako, Ibra 1m->150k
Neki su čuvali coinse i sad imaju to šta sam i ja mogao imat :'( ... Sreca u paketicima je isto jedna od opcija..
Sad me spojilo sa tobom, šteta šta je štekalo od prve minute, odmah sam pauzirao da pogasim sve i mislim da nije bilo do mene al jbg, jedno vrijeme prestalo i onda u 30toj opet dok nije pukla veza
Ako si za friendly javi, možda pokupiš koj potez, vidio si koliko se može samo sa fake šutom
otkud ljudima ovakvi timovi ?sad sm igrao jednu friendly?!
U prvom mjesecu se bez problema moglo zaradit 3-4m coinsa.. ja sam te coinse "uložio" u neke TOTY igrace, onda su uveli price ranges, i cijena pada od tada.. Npr TOTY Iniestu sam kupio za 1.7m, a prodao pred 2 tjedna za 500k. Kroos slično tako, Ibra 1m->150k
Neki su čuvali coinse i sad imaju to šta sam i ja mogao imat :'( ... Sreca u paketicima je isto jedna od opcija..
Sad me spojilo sa tobom, šteta šta je štekalo od prve minute, odmah sam pauzirao da pogasim sve i mislim da nije bilo do mene al jbg, jedno vrijeme prestalo i onda u 30toj opet dok nije pukla veza
Ako si za friendly javi, možda pokupiš koj potez, vidio si koliko se može samo sa fake šutom
Kod mene obrnuta situacija. Kupio sam lahma za 1.8 milja a prodao za oko 3 milje. Kupio sif costu za 1.8 milja a prodao za 3.2 milje. U packu dobio sif neymara kojeg sam odmah prodao za 6.5 milja. Pa if rooneya dobio u packu kojeg sam malo čekao pa prodao za 1.8 milja. Pa uletio u packu sif matuidi kojeg sam uspio uvaliti za 900k coinsa. uz sve to trgovao na marketu i zaradio jako lijepo. I sad se dalo zaraditi. Prvo sam kupovao one atribut kartice do 1200 coinsa a prodavao ih za 2300 coinsa.Znao sam ih dnevno prodati po 100 komada. Sitno ali eto samo na njima 100k dnevno. Do totsa zicer su bile basic che kartice. Na bidanju kako kada uhvate se od 1000 do 2500 coisa a prodavale su se za 5000. Lijepa zarada. Možeš što hoćeš samo treba visjeti na marketu u određeno doba dana.
Onda sam prije mjesec dana prodavao samo balea i ibru i tu potegao jako puno. Što hoću reći? Ne znam čemu ćuđenje. Neki imaju sreće u packovima, neki znaju i hoće trgovati a neki jednostavno spoje jedno i drugo i eto coinsa. Kad dobiješ u packovima 12 milja coinsa je li nauka doći do 24 milje coinsa? Naravno da nije, samo treba malo visjeti na marketu i pametno ulagati. Gledati što je in i samo s time raditi...I danas gledam kako su ljudi nesnalažljivi. Pun market tots coste i gotovo svi mu stave 611/ 1400 coinsa i naravno da oni strpljivi poberu vrhnje. Dobiješ tots costu u packu i ne znaš ga prodati?
Dosta igrača ne želi bidati već hoće igrača kupiti odmah. Danas se na bidanju mogao dobiti tots costa za 630k coinsa a prodati buy now bez problema za 750k coinsa u jutarnjim satima. Iskoristio sam priliku i samo danas potegao gotovo pola milijuna coinsa. I kaj je problem onda imati takvu ekipu? Imam takvu ekipu iz svake lige petice. Ovo govorim o PS4 marketu
Naravno, imao sam i kikseva. Cijeli dan sam trgovao sa sif hummelsom i ostala mi dva i onda ovi porežu market i max cijenu mu stave milju coinsa. U danu sam ostao bez milju i pol coinsa. Pa onda se neki dan zahebao s tots keaneom. Nisam imao naočale i stisnem i kupim ga za 550k a pun market po 400k i još mu drugi dan sruše cijenu na 240k.. takva igra, neki put i izgubiš ali bitno je da više puta dobijem..
Svaka čast, stvarno treba izdvojit toliko vremena i naucit cijene i kao šta si rekao dnevno 100 consumablesa okrenut.. Ja nemam vremena niti u školi niti kad dođem iz nje, pogotovo sad pred maturu tako da sam skloniji ulaganjima na duge staze, a upravo ta ulaganja su se ove godine pokazala kao malo veci promasaj na PC marketu.. nešto kupim, ne moram ni tjedan dana čekat a cijena je vec pala. Da sam bio aktivniji mogao sam navrijeme prodat ali eto ja već treću godinu zaredom prestanem igrat par tjedana nakon TOTYa i vratim se par tjedana prije TOTSa haha
Sad gledam na futwizu price history od TOTY Inieste i vidim da na PCu cijena samo pada dok na PS4 padne, pa skoci, pa padne, pa skoci... Totalno drugaciji marketi :o
Je li samo kod mene ne mogu vise da se prodaju igraci koje dobijes iz osvojenih packova ili se to svima desava?
Sad sam igrao protiv BogdanaBl " cuvenog " YT ,izgubio sam 4:1
Ti si kolega iz grupe Fifa 14, 15, 16.. :)
hhahahah da !
Evo kupio SIF Aubameyanga i Diekmeiera,ostalo sve pack pullano spreman cekam Bundes turnir,nadam se da ce biti malo vise srece nego kao u BPL.
Btw. Aubameyanga osim sto je brz ko strijela,decko ima sve karakteristike vrhunskog napadaca,jak je(nije sada Akinfenwa,ali me iznenadio),zabija bez problema,iznenadujuce dobar dribling i dodavanja,vrhunski igrac.
Koliko kosta SIF Aubameyanga ?Na PC marketu nema nijednog kao ST kao ni Wolcotta sto nema ?!
Sinoc sam igrao jedno 10-12 friendly FUT i skoro sve izgubio !Ili imaju milionske timove ili znaju da igraju !Jedan ima broncani napad ,samo odbranu zlatu,Cahill is.
Odro me je !Nikako da postignem nivo da se zavalim pa da pimplam bez grca ,jbg !Nemam talenta ,mator konj se ne uci vuci ! :)
Sreca konacno se pojavio lijekic za FC 4 pa eto malo cemo da odmorimo od fife ! :)
kak da mi ostanu postavke drugog džojstika, svaki put spremim i svaki put ih nema kad slijedeći put uđem u igru
Messi NIF max bid 550k, Messi 96 max bid 1m, Neymar 89 max bid 1600000 
Da li je tkoi probao s prijateljem igrati koju utakmicu? Ja sad pokušavam i ne možemo se nikako spojiti. Jel ima nekaj da ne znam?
Da li je tkoi probao s prijateljem igrati koju utakmicu? Ja sad pokušavam i ne možemo se nikako spojiti. Jel ima nekaj da ne znam?
Radi bez problema.
Izadite oboje iz igre pa ponovno udite i neka jedan pozove. Zna shrati tako nekad.
Šime ti je već dao smjernice a ja bih samo dodao da zna biti problema ako jedan od vas ima thompson modem kojem su zatvoreni portovi..
Evo kupio SIF Aubameyanga i Diekmeiera,ostalo sve pack pullano spreman cekam Bundes turnir,nadam se da ce biti malo vise srece nego kao u BPL.
Btw. Aubameyanga osim sto je brz ko strijela,decko ima sve karakteristike vrhunskog napadaca,jak je(nije sada Akinfenwa,ali me iznenadio),zabija bez problema,iznenadujuce dobar dribling i dodavanja,vrhunski igrac.
Koliko kosta SIF Aubameyanga ?Na PC marketu nema nijednog kao ST kao ni Wolcotta sto nema ?!
SIF Aubameyang sada kosta 72k,kupio sam ga za 90k prije par dana,znaci ulovio sam vjerojatno zadnjega koji se pojavio na marketu u tjedan dana,snize mu cijenu,fabregas,cazorla i ostali,nakrcan market,podignu cijenu,kakvi su to genijalci.
Walcotta sam i ja gledao,zna se tu i tamo pojaviti,ali mi on jos nije u cilju,Aubu sam uzeo jer ce u srijedu izac TOTS Bundesliga turnir,pa da budem spreman.
Mislim da sam za ovu fifu gotov. Što sam složio, složio sam... izlazak ostatak totsa promatrat ću nezainteresirano..
Mislim da sam za ovu fifu gotov. Što sam složio, složio sam... izlazak ostatak totsa promatrat ću nezainteresirano..
Kakav je Cazorla?
Kakav je Cazorla?
Sve pet osim snage...
SIF Aubameyang sada kosta 72k,kupio sam ga za 90k prije par dana,znaci ulovio sam vjerojatno zadnjega koji se pojavio na marketu u tjedan dana,snize mu cijenu,fabregas,cazorla i ostali,nakrcan market,podignu cijenu,kakvi su to genijalci.
Walcotta sam i ja gledao,zna se tu i tamo pojaviti,ali mi on jos nije u cilju,Aubu sam uzeo jer ce u srijedu izac TOTS Bundesliga turnir,pa da budem spreman.
Znaci da za SIF Aubameyanga ne dajem vise od 70 k ?!Dobro da znam ! :)
Samo kad god ja trazim nema nijednog ! :)
Da li da kupio Fifa pointse za TOTS Bundesligu,recimo 2200 ?!Koje packove treba otvarata ?Od koliko ?I kad tacno da pocnem ?
Nisam to nikad radio ?! :) Imam oko 150 k coinsa !Bundesliga mi je interesantna !
Kupim jučer Riberyja za 55.000 oko 16:00h - u 20:00h mu obore max cijenu na 45.000 koja je do tada bila 60.000.
Mislio sam ga uzeti da ga probam par partija i da ga prodam odmah.
Super oni to rade... mučki i podlo.
Da sam znao unaprijed što smjeraju, ne bi bacio 10.000 coinsa u vjetar.
Kupim jučer Riberyja za 55.000 oko 16:00h - u 20:00h mu obore max cijenu na 45.000 koja je do tada bila 60.000.
Ja sam kupio If Teveza za 210 k ,prodao ga za 90 k ,propast ! :)
Ja sam kupio If Teveza za 210 k ,prodao ga za 90 k ,propast ! :)
ja sam imao momcad vrijednu 300k i prestao igrati i prodao je za 50k
kako su sjebali ovu fifu da vise nemos ni kupit igraca a da ne visis po marketu sat vrimena i cekas da ga neko stavi. Evo 30 min se vec jeben da nadem Robbena i nista pff
kako su sjebali ovu fifu da vise nemos ni kupit igraca a da ne visis po marketu sat vrimena i cekas da ga neko stavi. Evo 30 min se vec jeben da nadem Robbena i nista pff
Danima hocu da kupim Alabu ,nema nijdnog na PC marketu !
Danima hocu da kupim Alabu ,nema nijdnog na PC marketu !
Jep, Alabe nema ni za lijeka.
Ne sjećam se kad sam ga zadnji put vidio.
Pa nisu ljudi ludi.
Evo, ja jučer kupio Riberyja samo da ga probam i sad mi se uopće ne isplati prodavati ga.
Imam ekipu Bayerna - do sada sam koristio na toj poziciji Mullera.
Jbga, kad su me već zajebali, ostavit ću si tog Riberyja i imati kompletan Bayern.
Jedino mi žao Mullera jer za njega više namam mjesta u ekipi.
haha evo usa bzvz u fifu i isa na market kad ono ALABA :D
Kolika mu je sad max cijena?
haha evo usa bzvz u fifu i isa na market kad ono ALABA :D
Kolika mu je sad max cijena?
Ovdje prati:
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2015/fut-price-range-adjustments
Kako su porušili cijene u zadnja 24h da to nije normalno.... gledam, nitko više ništa ne kupuje osim par igrača koji su stalno u trendu. Ostalo voda...
Kako su porušili cijene u zadnja 24h da to nije normalno.... gledam, nitko više ništa ne kupuje osim par igrača koji su stalno u trendu. Ostalo voda...
Meni je to super(znam da vecini nije),ja sve prodao prije TOTS-a i samo gledam kako cijene padaju,a jedino sto sam vrijednoga kupio u to doba,da nije za trade je SIF Auba.Prije TOTS-a sam se brinuo ako cu kupiti Suareza ili Balea ili Robbena,sada mogu kupiti svu trojicu :)