FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 830.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 15

kaj sve ne rade da zadrže ljude koliko je to god moguće ...

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2015/fut-hero-in-forms

novi totw

http://gyazo.com/4dd1599694dfad530a4df15ae13e2e2d

bit će sumanitog otvaranja packova...

zadnja verzija brazilaca, sad više stvarno nemam kaj po njima roštiljati...

http://gyazo.com/912191c763142e92c974fa12bd6c0a7f

edit: kao što rekoh, sumanuto otvaranje startalo u 19h i odmah im se srušio fut. najprije baca poruku da zbog prevelikog prometa navratim kasnije a sad neki error... da, to je dobri stari ea sports..

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 20:41 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
movie kaže...

kaj sve ne rade da zadrže ljude koliko je to god moguće ...

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2015/fut-hero-in-forms

novi totw

http://gyazo.com/4dd1599694dfad530a4df15ae13e2e2d

bit će sumanitog otvaranja packova...

zadnja verzija brazilaca, sad više stvarno nemam kaj po njima roštiljati...

http://gyazo.com/912191c763142e92c974fa12bd6c0a7f

edit: kao što rekoh, sumanuto otvaranje startalo u 19h i odmah im se srušio fut. najprije baca poruku da zbog prevelikog prometa navratim kasnije a sad neki error... da, to je dobri stari ea sports..

Ovo sa Ronaldom je jedan od njihovih glupljih poteza,stavljen je jer srusio rekord,a vec ima takva messijeva i sada ga je messi prestigao i po toj logici bi on trebao opet dobiti,izgleda da ta kartica nece vise bit rijetka jer ce jedno 10 takvih vjerojatno izaci sljedece godine dok ce se ova dvojica boriti.

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozz,ima li smisla u toku samog napada recimo kad imam loptu da stavljam ultra attacking a kad izgubim loptu ultra def.?Ili jednostavno nema vremena za to?!U Pes 15 ima 3 predefinisan postvke ,jedna za kick off,jedna kad imas loptu i jedna kad izgubis loptu pa on sam mijenja u zavisnosti od situacije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
genius_ kaže...

Pozz,ima li smisla u toku samog napada recimo kad imam loptu da stavljam ultra attacking a kad izgubim loptu ultra def.?Ili jednostavno nema vremena za to?!U Pes 15 ima 3 predefinisan postvke ,jedna za kick off,jedna kad imas loptu i jedna kad izgubis loptu pa on sam mijenja u zavisnosti od situacije ?

ako gubis u drugom dijelu stavi ultra atacking a tijekom igre stalno mijenjati naravno da nema smisla

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
17 godina
neaktivan
hanteed kaže...
genius_ kaže...

ako gubis u drugom dijelu stavi ultra atacking a tijekom igre stalno mijenjati naravno da nema smisla

Ok,mislio sam da mozda mogu da brzo predju iz jedne postave u drugu !

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Sinoc uzmem da igram fifa world i ajde posteno da bude uzmem CSKA ,kad ono Barselona jbg ! Posteno do jaja !Povede tip i onda Musa zabi za 1:1 ! :)

Kad igraju 2 njumbera ipak nije ona stara boj bije svijetlo oruzje !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mic_zap kaže...

Ovo sa Ronaldom je jedan od njihovih glupljih poteza,stavljen je jer srusio rekord,a vec ima takva messijeva i sada ga je messi prestigao i po toj logici bi on trebao opet dobiti,izgleda da ta kartica nece vise bit rijetka jer ce jedno 10 takvih vjerojatno izaci sljedece godine dok ce se ova dvojica boriti.

To je dobar potez. Otvarat će se više packova a to je ono što žele. Danas je messi motm, znači otvara se duplo više packova nego obično. Još su tu hazard i suarez... četiri teškaša koja će većina htjeti dobiti u packu a u ea sportsu zadovoljno trljaju ruke..

11 godina
neaktivan
FIFA 15

A ja sam jedna budala od tih koji otvaraju packove u nadi ta ću dobiti nekoga,najvrijedniji igrač mi je bio Dybala i to u Silver packu..

0 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...

A ja sam jedna budala od tih koji otvaraju packove u nadi ta ću dobiti nekoga,najvrijedniji igrač mi je bio Dybala i to u Silver packu..

Ja dobio aguera ali što vrijedi kad ga nitko neće niti po osnovnoj cijeni... uspio sam u ova dva dana prodati 16 ibri. Ostala mi još dvojca. Malo je stalo ali valjda će otići i ova dvojca... više se s ibrom ne isplati trgovati. Sada dobro ide bale. Danas poslijepodne sam ih 6 prodao..

nabavio milka karticu

http://gyazo.com/a4e4269692423a15cacb82ba2beeab1c

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 0:00 (movie).
11 godina
neaktivan
movie kaže...
nidjoPro kaže...

Ja dobio aguera ali što vrijedi kad ga nitko neće niti po osnovnoj cijeni... uspio sam u ova dva dana prodati 16 ibri. Ostala mi još dvojca. Malo je stalo ali valjda će otići i ova dvojca... više se s ibrom ne isplati trgovati. Sada dobro ide bale. Danas poslijepodne sam ih 6 prodao..

nabavio milka karticu

http://gyazo.com/a4e4269692423a15cacb82ba2beeab1c

Ja sam jučer 3 sata čekao milka Hazarda,jeste da on dođe,ali ga svi tako brzo kupe da jednostavno nije moguće kupiti ga,nadam se da ću danas imati više sreće..

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozz,cini mi se da sam konacno naucio da igram za 5-6 div.!Poceo sam da igram intenzivno u feb. 2015 pa mislim da do sada nije ni lose :) .Ako budem igrao 10 god kao neki ima da igram zavezanih ociju ! Sinoc sam naizmjenicno igrao Fifa World,Fifa 14 i Fifa 15 i uglavnom sve pobijedio ili nerijeseno igrao !Na fifa 14 izazovem jednog sa head to head ima nivo 21 ja nivo 2 i ajde da probam ,tip ono nonsalantno zajebancija kao lako cemo i na krajui 1:1 !

Hvala svima koji su mi nesebicno pomagali i imali zivce za davljenje !

P.S. Malo mi dosadno na poslu pa samo morao malo da vas davim jbg ....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...

Ja sam jučer 3 sata čekao milka Hazarda,jeste da on dođe,ali ga svi tako brzo kupe da jednostavno nije moguće kupiti ga,nadam se da ću danas imati više sreće..

Da, to mi je enigma. Imao sam ga pet puta na nišanu i bidam u 58 sekundi i već je prekasno. Kad ga netko prije uspije prije kupiti? Odradim sve u 2 sekunde i nedovoljno je brzo. Gledam rano ujutro i nema ništa. Dan je dug ali sumnjam da će nam se potrefiti. Najbolje kaj sam uspio ćopiti još jednog hulka i odustanem. Ne znam zašto?

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Ima li neko da mi posalje gift za promjenu imena kluba na PC ? ID alagor2000

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Ako je netko zaintereisran za on-line match neka mi poslaje poruku :-) 

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Dakle, danas sam pokušao bar 250 puta kupiti milka hazarda i svaki put zakasnim. Uvijek trznem u 58 sek ali je nedovoljno brzo. Par puta sam uspio u 59 sek ali ni to nije pomoglo. Kakva je to fora da netko brže lupi jer je iz moje perspektive brže nemoguće. Čista frustracija. Dan sam izgubio lupajući po gamepadu. Gore je nego kopanje..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozz,Bio sam u FW u 5 div. i dodje za vikend onaj mali ,dijete ladno iz 5 u 3 div donje.Ja ne mogu da vjerujem ?!Sve redoim ih rasturi !

Fifa 15 ,samo drzi X i LS kad dodje blizu igraca pritisne brzo X i uzme loptu samo tako !Nista L2 ,nije ni cuo za to ! :)Od 10 tekmi dobio je 8 ,samo ga je jedan rasturio 5:0 !

Kad ja igram nekad igram solidno ,nekad ocajno ! Da li je do igre ,momentuma ili sta vec ?!Sto vise igram sve sam gori ! Da popizdis !Jedno 4-5 utakmica toliko ljudi dominiraju da je to za

nepovjerovati,sa loptom ne mogu da se sastavim ali ipak bude 0:0 ! Jbg samo grcevita odbrana ali nije to to !

P.S. Probao sam i da drzim stalno R1+R2 u odbrani i da zanemarim onogigraca sto ga vodi komp vec se koncentrisem na onog sto ga ja vodim i sa LS ga navodim  a sa L1 ili RS naravno prebacujem sa igraca na igraca !Sad da li presing stalno sa dvojicom ali iz razlicitih pravaca ima smisla ne znam  !

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 12:00 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

update od 204 mb

PC, Xbox One and PlayStation 4
- Improved security against coin farming
- Fixed Transfer Market search functionality in FIFA Ultimate Team.
- Added ability to reset tournament progress in FIFA Ultimate Team as a workaround for being stuck in a tournament tree.
- Various stability fixes to improve the FIFA 15 experience.

Xbox 360 and PlayStation 3
- Improved security against coin farming
- Added Origin Login Verification
- Fixed Transfer Market search functionality in FIFA Ultimate Team.
- Added ability to reset tournament progress in FIFA Ultimate Team as a workaround for being stuck in a tournament tree.
- Various stability fixes to improve the FIFA 15 experience.

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 18:04 (C3c1l).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

A jesam ebene sreće. Lupam opet cijelo veće ne bi li utrčao milka hazard i kad sam konačno uspio pogoditi timing uleti if hazard...a bolje išta nego ništa..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Jeli se nemogu ovo kupovati coinsi za FIFA 15 PC,ili ima nova metoda ??

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
soul_eclipse kaže...

ja msm da nemozes ni na ps4 ni pc ni ostalim platformama

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
15 godina
hanteed kaže...
soul_eclipse kaže...

Danas je cak i "lakse" doc do coinsa.. jer su cijene smjesne.. bar za ps4 znaci prije malo bilo je 5mil za 120kn.. kupis account napunjen coinsima i onda prebacujes na svoj

PSN: Chov1ch
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Encyanix kaže...
hanteed kaže...
soul_eclipse kaže...

Danas je cak i "lakse" doc do coinsa.. jer su cijene smjesne.. bar za ps4 znaci prije malo bilo je 5mil za 120kn.. kupis account napunjen coinsima i onda prebacujes na svoj

Kako gdje.. evo gledam konkretno za PC na mmoga:  150k - 9€

S time da moraš da stavit igraca na market kojem je maximum range 150k, a trebaš ga prvo platit 100k kako bi ga uopce stavio jer mu je to min bid, dakle dobijes 50k za 9€?

movie kaže...

Po datumu na slici to je završilo vec? :(

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 17:26 (KiCo77).
15 godina
neaktivan
movie kaže...

starts 8 may, ends 10 may? nisi puno zakasnio, a-a.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

to je bilo za vikend,u free packu sam dobio di mariu

[19xx]C3c1l
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Po datumu na slici to je završilo vec? :(

Vidiš u kojem filmu živim da ne znam ni koji je datum danas...

edit:  novi totw

http://gyazo.com/262876826e404ff0bc9e3f49178a4a57

edit2: danas u packu

http://gyazo.com/33ff928d270992cbc15bff0560c09cbc

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 12:42 (movie).
15 godina
FIFA 15

Pozdrav ekipa, posudio sam frendu svoj origin da igra fifu 15 ali mu odmah baca error pri pokretanju. Ja sumljam na to da je laptop jednostavno preslab ali mozda je nesto drugo u pitanju pa ako ko ima kakvu ideju bio bi jako zahvalan. Tu je slika greske.

Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.150427-0707)

System Model: Aspire 7736 

Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU T4500 @ 2.30GHz (2 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4090MB RAM

Card name: ATI Mobility Radeon HD 4650

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Reci frendu da nema teorije sa takvim processorom i grafickom da igra fifu 15

1 0 hvala 1
13 godina
FIFA 15

Nisam igrao tjedan dana i maločas bacim rundu... jesu oni to grafiku malo dotjerali ili mi se samo čini?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz,izgleda da sam nasao formaciju koja mi pase 4-2-2-2,snaga protiv brzine !Koga da dodam u tim ?

Englezi melju a i Italijani nisu losi !za 5-6 div. dovoljno !

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 15:51 (genius_).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice