FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 830.425
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
Skilledžija kaže...
genius_ kaže...

Poz,evo konacnog tima Italijana ,mislim da sam tu dogurao do zida ,ne znam sta mogu da promjenin sustinski vise ?!

Da je jos jedan Doumbia ,klonirani,bilo bi to sve full !Tevez se ne vidi od njega ,svako malo Doumbia sam pred golmanom !

Da mogu da prodam Teveza pa da sklapam recimo Spance od 0 !?

Ti si "Doncaster Vale"?

Jesam ja to sad razbio tebe ili malog ti 5-1

Moguce ,neko nas je razbijao bas ! hahahah

Kako je to bilo ,mali je igrao ?Da li ti igras ono teammate od pocetka ?Neki nas je tip razvalio sa teammate! Kako se igra protiv toga ?

Jednu utakmicu igra mali i reg. 6:6 ,produzeci 7:6 povede tip,mali ostavi gamepad i hajde ja da uzmem,nekako se dovucem sa Staridzom do 16 m i penal !

7:7,izgubimo na penale ! Hhahahahah

Ovaj se treskao pola sata,suze

Sreca,nije  nista razbio !!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 7:44 (genius_).
13 godina
genius_ kaže...

Kako je to bilo ,mali je igrao ?Da li ti igras ono teammate od pocetka ?Neki nas je tip razvalio sa teammate! Kako se igra protiv toga ?

Ne znam što je to "teammate"?

Ja sam igrao sa Realom - svi osim Ronalda, naravno :)

Mali ti previše srlja kad igra.

Napada loptu s dvojicom tako da je netko od mojih uvijek slobodan.

Ja sam se lagano dodavao, držao sam posjed i svako malo ubacivao u prazan prostor za Benzemu, a praznog prostora je bilo k'o u priči.

On kad ima loptu gurne Tevezu ili Dumbiji i samo dere pravo na gol.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
genius_ kaže...

Ne znam što je to "teammate"?

Ja sam igrao sa Realom - svi osim Ronalda, naravno :)

Mali ti previše srlja kad igra.

Napada loptu s dvojicom tako da je netko od mojih uvijek slobodan.

Ja sam se lagano dodavao, držao sam posjed i svako malo ubacivao u prazan prostor za Benzemu, a praznog prostora je bilo k'o u priči.

On kad ima loptu gurne Tevezu ili Dumbiji i samo dere pravo na gol.

Da samo dere napred,govorim da ne udvaja stalno igrace ,dzaba ,kaze zna da igra samo sa Doumbiom ,samo deri napred !Nikako da nauci da se brani od l1+trougao !Nece rucno da mjenja igrace !Ipak,pored svega pobijedi on podosta njih ,naucio je da vrda lijevo desno sa Doumbia ili Sturridge !

13 godina
genius_ kaže...

Da samo dere napred,govorim da ne udvaja stalno igrace ,dzaba ,kaze zna da igra samo sa Doumbiom ,samo deri napred !Nikako da nauci da se brani od l1+trougao !Nece rucno da mjenja igrace !Ipak,pored svega pobijedi on podosta njih ,naucio je da vrda lijevo desno sa Doumbia ili Sturridge !

Bez uvrede, ali to što on igra je sprintanje 100m s preprekama :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
genius_ kaže...

Bez uvrede, ali to što on igra je sprintanje 100m s preprekama :)

Ma nema potreba da se izvinjavas ! :) Sta cu dijete ima 10 god !

P.S A i Bale ti vrijedi kao moj cijeli tim ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 10:14 (genius_).
17 godina
genius_ kaže...

Za mjesec dana bale mu neće vrijediti ništa kao niti jedan igrač u futu s obzirom kako svaki tjedan ruše cijene..

13 godina
movie kaže...

Za mjesec dana bale mu neće vrijediti ništa kao niti jedan igrač u futu s obzirom kako svaki tjedan ruše cijene..

Od patcha uopće ne trgujem - ne zanima me više to jer nema smisla.

Imam to što imam i igram s tim.

Sva sreća da sam nakupovao štošta pa vrtim između 6 ekipa trenutno.

Bale je posljednja akvizicija koju sam imao prije kraha transfer marketa.

Što se marketa tiče.

Jučer idem bacit oko za Boatenga - njega nisam nikad probao pa reko ako ga mogu priuštiti da ga probam.

2 narančasta samo bila na prodaju.

Upravo bacio pogled - samo jedan narančasti.

Idem ja škicnut dalje... Schweinsteiger niti jedan, Reus niti jedan, Lahm samo plavi i to masa plavih.

Što se događa s marketom?!

[19xx] 4ntraks
13 godina
genius_ kaže...

Jbga, slagao sam Real, a on je jedino desno krilo pa sam ga morao uzeti.

Da sam mogao birati, radije bi Ronalda pa nek igra na krivoj poziciji :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
FIFA 15

Evo odigrao sam i ja malo ultimate teama nakon nekih 2 tjedna odigram 2 tekme više nisam mogao.Uđem u prvu tekmu 7 divizija lik ima ubilacku BPL ekipu(hazard,costa,IFkane,yaya itd-) nekako se dzim sa svojim talijanima od oko 40 k i popusim gol u 90+ minuti... Druga tekma ista moja ekipa ista divizija i spoji me sa likom koji ima BBVA MOTM ronaldo,messi,benzema,bale,SIF rakitić pa mislim gdje je tu poštenje? Ova igra je stvarni postala za ku*ac

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Evo odigrao sam i ja malo ultimate teama nakon nekih 2 tjedna odigram 2 tekme više nisam mogao.Uđem u prvu tekmu 7 divizija lik ima ubilacku BPL ekipu(hazard,costa,IFkane,yaya itd-) nekako se dzim sa svojim talijanima od oko 40 k i popusim gol u 90+ minuti... Druga tekma ista moja ekipa ista divizija i spoji me sa likom koji ima BBVA MOTM ronaldo,messi,benzema,bale,SIF rakitić pa mislim gdje je tu poštenje? Ova igra je stvarni postala za ku*ac

da da i to je mana ali kada bi stavili similiar team onda bi vecina na klupu stavila broncane i u prvih 11 dream team

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
17 godina
zelenbic kaže...

Nije ugodno kad vidiš takvu protivničku momčad ali u većini slučajeva lakše je igrati protiv takvih nego protiv ekipa u kojima caruje ibarbo, agbonlahor, doumbia i slični.. na kraju krajeva ne igraju kartice nego igrači koji drže gamepad u ruci...

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Volio bi da sve ovisi o igračima koji drže joystick. 

A kaj onda kad jedna ekipa trči 200 na sat, druga ko crknute kokoši? Njemu Npr igrači uletavaju u prazan prostor,  a ja držim loptu na centru po desetak sekundi i vrtim se ko cucak i nemam slobodnog igrača za pas dodati.? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...

A kaj onda kad jedna ekipa trči 200 na sat, druga ko crknute kokoši? Njemu Npr igrači uletavaju u prazan prostor,  a ja držim loptu na centru po desetak sekundi i vrtim se ko cucak i nemam slobodnog igrača za pas dodati.? 

ili kao sto meni bude st lw rw trce iza obrane i obrana ih prati niti mozes l1 trokut a niti mozes dodati stoper zaustavi loptu

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
17 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...

Ovo sam i ja primjetio ?!Zasto se ovo desava ?Da li je do nekih taktika ili hemije ili fitnesa ili cega vec?

17 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz, da li neko ima predstavu koliko ljudi,programera treba da se napravi recimo fifa 15?Koliki je to posao?Koliko vremena treba i sl. ?Ovaj novi engine ?!Sta je to u stvari ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
genius_ kaže...

pozz, da li neko ima predstavu koliko ljudi,programera treba da se napravi recimo fifa 15?Koliki je to posao?Koliko vremena treba i sl. ?Ovaj novi engine ?!Sta je to u stvari ?

Treba čim više ljudi moguće, al s ograničenim poznavanjem fizike i sporta općenito. Treba minimalno godinu dana obrade već postojeće igrice, ne treba se previše izmjeniti, malo promocije i skretanje pažnje kod najave igre na nebitne stvari, samo da se u sjenu stave svi nedostaci koji će naknadno uslijediti. Bit kod stvaranja tako kompleksne igre je prikazati ljudima da se radi o kompleksnoj igri, tako da se nikad ne kompletira igra, nego da ima prostora za update svako malo, a kad dođe update - e onda roknut nešto čisto 10., ni slučajno ono što igrači žele.

+Kad vidiš da se neki mod najviše igra, odmah to srezat u korjenu, ne smiju ljudi uživati cijelu godinu, nek se bruse na novi nastavak. 

17 godina
neaktivan
movie kaže...
zelenbic kaže...

Nije ugodno kad vidiš takvu protivničku momčad ali u većini slučajeva lakše je igrati protiv takvih nego protiv ekipa u kojima caruje ibarbo, agbonlahor, doumbia i slični.. na kraju krajeva ne igraju kartice nego igrači koji drže gamepad u ruci...

Dosta zavisi i od tima,sa losim timom tesko mozes nesto napraviti ako protivnik zna da igra bar na tvom nivou !A Doumbia je equalizer jer sa timom od par desetaka k mozes pobijediti nekog ciji tim kosta milione !

17 godina
neaktivan
movie kaže...
zelenbic kaže...

Greska ! :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 8:21 (genius_).
11 godina
protjeran
FIFA 15

Evo dolazi uskoro placa pa si mislim kupiit ovu pacersku igricu...Naravno polovnu

igram na ps3 i sad me zanima ako kupim polovnu hocu li moc igrati UT?Mislim na to ima li neki posebni kod za aktivaciju UT koji se moze samo jednom aktivirati ili je UT sastavni dio svake igre...?

EDIT

Koja je shema sa ovim digitalnim izdanjima sa ebaya?Vidim da se moze naci za 10 $ pa pretpostvljam da je neka prevara

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 11:31 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Evo dolazi uskoro placa pa si mislim kupiit ovu pacersku igricu...Naravno polovnu

igram na ps3 i sad me zanima ako kupim polovnu hocu li moc igrati UT?Mislim na to ima li neki posebni kod za aktivaciju UT koji se moze samo jednom aktivirati ili je UT sastavni dio svake igre...?

Možeš igrati, nastavit ćeš samo gdje ti osoba od koje kupuješ stala (dal to UT, seasons ili pro clubs).

15 godina
matekws kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Možeš igrati, nastavit ćeš samo gdje ti osoba od koje kupuješ stala (dal to UT, seasons ili pro clubs).

Ne.. moce igrat ali ce aktivirat svoj origin account na svom psn accountu i igrat ispocetka

PSN: Chov1ch
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

a joj baš mi te žao... nadam se da te previše nije pogodio taj gol u 90+ minuti i da ćeš to moći podnijeti i izdržati, svi smo uz tebe...

Je*ote pa ja jedva dočekam da odigram sa nekim koji ima tako jaku ekipu jer onda imam dosta veći motiv, a ti ko kakvo dijete izgubio u sedmoj diviziji od ronalda i messia i sad ovdje plačeš ko da je kraj svijeta, Bože sačuvaj....

Uživajte ba u fudbalu u igrici, nije sve u pobjeđivanju, ako ne znate da podnesete poraz  na igrici kao ovaj zelenbic onda vam treba pomoć psihologa!
P.S i ja sam bio kod jednog

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Sve igre igram na easy a ovde me pojede sto ne mogu da derem na WC bar ? :)

Smrsao sa 10 kg od nervoze !

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...
zelenbic kaže...

a joj baš mi te žao... nadam se da te previše nije pogodio taj gol u 90+ minuti i da ćeš to moći podnijeti i izdržati, svi smo uz tebe...

Je*ote pa ja jedva dočekam da odigram sa nekim koji ima tako jaku ekipu jer onda imam dosta veći motiv, a ti ko kakvo dijete izgubio u sedmoj diviziji od ronalda i messia i sad ovdje plačeš ko da je kraj svijeta, Bože sačuvaj....

Uživajte ba u fudbalu u igrici, nije sve u pobjeđivanju, ako ne znate da podnesete poraz  na igrici kao ovaj zelenbic onda vam treba pomoć psihologa!

bi li ti podnio 2 disconecta a da vodis 2-0 u 74 minuti i ispadnes iz prve divizije

17 godina
matekws kaže...

Reako je da igra na PS3 što znači da mu samo treba igra a ne i nečiji acc. Znači kreira si svoj acc ako ga još nema i igra ispočetkao kao i svatko od nas. Ja kad prodam nekome PS3 ili PS4 igru, ne prodam mu i svoj acc..

15 godina
neaktivan
hanteed kaže...
AdisTM87 kaže...
zelenbic kaže...

bi li ti podnio 2 disconecta a da vodis 2-0 u 74 minuti i ispadnes iz prve divizije

A što ne bi podnio? Nerviram se i ja, ispao sam evo i ja iz prve radi gluposti pa od nervoze ispadnem i u treću ligu, ali nije kraj svijeta. Ustvari eto šta imaš od tog i da osvojiš 50 puta prvu ligu? Nemaš ništa? Poenta igre jeste da igraš i uživaš u igri i da potrošiš slobodno vrijeme u uživanciji, a ne da se nerviraš (previše) zbog glupog gola, ili što neko cheata preko tog disconnecta. Inače igram "profesionalno" pokera online u veće pare i tu trebaš biti majstor pa podnijet psihički i fizički neke stvari kada su ogromne pare u pitanju i svašta nešto, a Fifa i ostale igre koje se ne igraju u pare, zaista nije vrijedno nervirati se i trošiti živce na iste, samo uživati kao što najmlađa djeca uživaju. Ako se sad nerviraš kao mlad radi jedne glupe igre onda ćeš osijediti i umrijeti mlad od sekirancije bespotrebne... Pričam sve ovo jer sam i ja prolazio kroz te nervoze i prolazim i dan danas i čitam i trudim se pročitati i pogledati što više knjiga i dokumentarnih filmova koji se bave tim "tiltingom" i sl... Sjećam se ko mali, tek kad sam dobio PS1 i soccer.. prvih 20 utakmica sam svaku gubio po 5,6 razlike jer nisam n iznao kako treba upravljati igrače, a sve bi to podnio nasmijan.. a danas je situacija da ljudi izgube 2 partije zaredom i bacaju joysticke kroz prozor.. Valjda shvataš i shvatate o čemu pričam i koja je moja poenta, a ko ne shvata neće nikad ni shvatit...

11 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...
hanteed kaže...
AdisTM87 kaže...
zelenbic kaže...

A što ne bi podnio? Nerviram se i ja, ispao sam evo i ja iz prve radi gluposti pa od nervoze ispadnem i u treću ligu, ali nije kraj svijeta. Ustvari eto šta imaš od tog i da osvojiš 50 puta prvu ligu? Nemaš ništa? Poenta igre jeste da igraš i uživaš u igri i da potrošiš slobodno vrijeme u uživanciji, a ne da se nerviraš (previše) zbog glupog gola, ili što neko cheata preko tog disconnecta. Inače igram "profesionalno" pokera online u veće pare i tu trebaš biti majstor pa podnijet psihički i fizički neke stvari kada su ogromne pare u pitanju i svašta nešto, a Fifa i ostale igre koje se ne igraju u pare, zaista nije vrijedno nervirati se i trošiti živce na iste, samo uživati kao što najmlađa djeca uživaju. Ako se sad nerviraš kao mlad radi jedne glupe igre onda ćeš osijediti i umrijeti mlad od sekirancije bespotrebne... Pričam sve ovo jer sam i ja prolazio kroz te nervoze i prolazim i dan danas i čitam i trudim se pročitati i pogledati što više knjiga i dokumentarnih filmova koji se bave tim "tiltingom" i sl... Sjećam se ko mali, tek kad sam dobio PS1 i soccer.. prvih 20 utakmica sam svaku gubio po 5,6 razlike jer nisam n iznao kako treba upravljati igrače, a sve bi to podnio nasmijan.. a danas je situacija da ljudi izgube 2 partije zaredom i bacaju joysticke kroz prozor.. Valjda shvataš i shvatate o čemu pričam i koja je moja poenta, a ko ne shvata neće nikad ni shvatit...

a uzivam naravno al opet kada bude neka glupa situacija malo povisim glas i to je to igram na ps4 i tu nema cita valjda ali da razbijam dzoju ili nesto drugo nikad

11 godina
protjeran
FIFA 15

vidim da ima na ebayu za kupiti i digitalno izdanje,bez

CD-a...

I to za 10 dollara...Pa me zanima kako to ide.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Neki dan sam se malo sprdao s pc verzijom igre a isti sindrom jučer je poharao i PS4 verziju igre. Ne znam kako to nazvati? Krah marketa? Naime više niti na PS4 nema gotovo niti jednog atraktivnijeg igrača na marketu. Messi nestao pa ronalo, pa hazard, i tako redom.. Je li to neki organizirani udar na market ili nešto drugo, no dogodit će se nezamislivo. Imati ćemo coinse ali ih nećemo imati na što potrošiti. Ovaj pristup je sigurno urušavanje futa, jer kome se igra igra u kojoj ne možeš kupiti igrača koji ti se sviđa a tako je zamišljen mod. Kupovina, trgovina, igranje... od svega preostat će nam igranje s onim što imamo..netko je neki dan rekao, rip fut..

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Re: Fifa 15

Na marketu ima 10 toty ramosa i 2 motm-a, ali zato nema običnog, što reći

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice