FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 827.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 15

Skini do kraja, jer ako mislis igrati online bit ce laaag fest.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: FIFA 15
SimeKZ kaže...

Skini do kraja, jer ako mislis igrati online bit ce laaag fest.

Skinut ću do kraja naravno, ali me zanima kaj sve mogu igrat dok ne skinem?

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
15 godina

Ja sam mogao na običnoj verziji, ne toj ultimate team samo single player match igrati.

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Znači jučer, frend i ja igramo četvrtfinale 2v2 seasons kupa, 3:3 je i frajer da dugu loptu na aubemajanga i prođe naravno i ja držim trokut da izletim s golmanom i on naravno izletava i prođe samo pored lopte, znači kao duh i tu smo bili primili gol. Yebeni next gen golmani, serem im se na njih.

Igram jučer protiv compa i želim primiti gol. Vratim golmanu koji stoji na crti a lopta mu međi nogama. Sve pustim i čekam da protivnik dođe i pikne loptu u gol. I zaleti se jedan igrač na mog golmana i odbije se od njega i padne a sudac svira penal? Svakako jedan od najbizarnijih penala koje sam vidio ove godine u fifi15 a vidio sam ih dosta. Dakle, moj golman samo stoji na gol crti i ne pomiće se, lopta mu među nogama a gamepad na stolu i igrač se zabije u njega i dobije penal? Ovu igru bi trebalo zabraniti jer potiće ljude na agresiju i nenormalno ponašanje. Igra ima dovoljno elemenata da se proglasi opasnom za duševno stanje igrača..

Neznam što su oni radili cijelu godinu, fifa 14 je bila odlična uvertira za ng, samo malo izglancat i uvest par stvari i to je to.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
Tommy_123 kaže...

Neznam što su oni radili cijelu godinu, fifa 14 je bila odlična uvertira za ng, samo malo izglancat i uvest par stvari i to je to.

Gle, fifa14 na PS4 je remek djelo za ovu fifu i nadao sam se da će je dodatno uglancati u svim segmentima a oni su radili neku potpuno novu igru koja nema ništa zajedničkog s fifom14 za PS4.

Ne mogu vjerovati da je netko iz ea sportsa ovo odobrio i rekao, imamo hit?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Gle, fifa14 na PS4 je remek djelo za ovu fifu i nadao sam se da će je dodatno uglancati u svim segmentima a oni su radili neku potpuno novu igru koja nema ništa zajedničkog s fifom14 za PS4.

Ne mogu vjerovati da je netko iz ea sportsa ovo odobrio i rekao, imamo hit?

Da, apsolutno se slažem, upackali su sve idioti, nažalost.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
MAlo pre igrao UT i dam evro gol sa sniderom i u sledecem napadu za protivnika primi tako debilan gol da sam iz momenta izbrisao fifu sa konzole i igracu fifu 14 jer ne mogu da verujem protivnicki igrac prolazi pored mog igraca sa loptom a moj ga gleda ko da je drogiran, mislim da nisu trebali da sklone onu mogucnost kada pretvris svog igraca i cuvas prostor a drugi ga napada , to sada nema i onda duva u promaju ko nevreme.....Da das gol kao ja sa sniderom je jedan u sto suteva a na fifi 14 si znao da je sutnes i da ima neku tezinu u sutu a da li ce pasti gol je pitanje za sebe i bude ti drago kad ga das a sada nije to to.
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
MAlo pre igrao UT i dam evro gol sa sniderom i u sledecem napadu za protivnika primi tako debilan gol da sam iz momenta izbrisao fifu sa konzole i igracu fifu 14 jer ne mogu da verujem protivnicki igrac prolazi pored mog igraca sa loptom a moj ga gleda ko da je drogiran, mislim da nisu trebali da sklone onu mogucnost kada pretvris svog igraca i cuvas prostor a drugi ga napada , to sada nema i onda duva u promaju ko nevreme.....Da das gol kao ja sa sniderom je jedan u sto suteva a na fifi 14 si znao da je sutnes i da ima neku tezinu u sutu a da li ce pasti gol je pitanje za sebe i bude ti drago kad ga das a sada nije to to.

To je ono što me najviše smeta. Udarac po golu nije više udarac niti ga osjećam. U prošloj fifi sam se znao nagnuti s igračem prema naprijed i opaliti felš vanjski ili unutarnji, punom nogom ili špicom i to sam osjećao a sad je osjećaj kao u pesu. Nogu drži kao da će puknuti punom a puca unutarnjim dijelom kopačke i to nema veze sa stvarnošću. Dodavanja su totalno shebana. Lopta u prostor ide kao špriher i nitko je ne može stići a kad ide dobro onda kreten kojem je upućena ne krene i opet ništa od proigravanja. Svaki dan dobijem gol  nakon kornera koji je upućen na moju prvu stativu.

Golman krene na loptu i ona ga ili pogodi u prsa i odbije se u gol ili je sam rukom ubaci u gol. Ne znam kako da to riješim, no to nije normalno. Najjednostavniju loptu upućenu na prvu stativu on ne može uhvatiti. Jednu utakmicu je protivnik imao ravno 7 kornera u 90 minuti dok nije zabio gol. Šest puta sam na lopti i glavom je hoću izbiti prema centru i prema tamo držim gamepad a on svaki put izbacuje loptu u novi korner. Nema logike, ja desno a on izbija lijevo. Igra očito hoće da popijem gol i korner je dok protivnik konačno dobro ne skoči i zabije mi uz pomoć igre. Ne znam je li se to kome dogodilo. Ono, hoćeš plakati od muke a ne možeš si pomoći.. Da sad opet ne spominjem penale, prekršaje i ostala shranja. Jednom riječju, ovo je igra koja zaslužuje zlatno govno godine..

11 godina
neaktivan

ja sam vec dva gamepada razbio bas zbog toga sto primim gol u 90 minuti citavo vrijeme napadam sanse sijevaju sa svih strana  i ne dam gol, protivnik nije ni jedne sanse imao i u 90 iz kornera zabije :/

Ono sto je najgore ne mogu je prestati igrati i dalje je igram 

15 godina
FIFA 15

Evo napokon dobio FIFU 15, i ovo je prvi od serije videa vezanih za nju.

Ako vam se sviđa što vidite podrzite me tako da ostavite možda neki SUB ili like i komentar.

Hvala unaprijed!

P.S. Ako je tko za online meč dodajte me na Originu, nick: hRCI

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Poz upadam kao padobranac ali imam samo jedno pitanje a to je može li se ultimate team igrati bez PS plus pretlate? Bar one offline divizije

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cop_Cougar kaže...
GeraltTheWhite kaže...
movie kaže...
Cop_Cougar kaže...

Hej ljudi! Imam problem koji me muči od zadnjeg update-a Origina... Jako mi šteka kad idem igrati bilo što, prvo sam mislio da je samo online problem, ali nije, isto se događa i u offline modu... Onako kada ulazim u utakmicu, sve se ponavlja dva ili više puta (mislim na zvuk - "And hello every... And hello every... And hello every..."), a u isto vrijeme video šteka i zastaje... Prije tog zadnjeg update-a mi je bilo sve normalno... Inače konfa mi je: CPU - AMD 555 BE 4x3.2 GHz, grafička - nVidia GeForce GTX 750 Ti 2GB RAM DDR 5, rami - 8 GB DDR 3

cijenim bilo kakvu pomoć, hvala!

A probaj reinstalirati origin i drivere grafulje...

Misliš da nismo probali, mislim ja jsesam. Origin, fifu, drivere...Čitao sam po netu i dosta ljudi ima isti problem i nema nekog rješenja.

Ja sam probao staviti u postavkama lock na 60 fps i malo je bolje al daleko od dobrog. Inače mi se vrti na 150-200 fps, kaj ionak nije bitno kad igra ne radi kako treba.

Sve isprobano već, reinstalirano, obnovljeno, update-ano... ništa nije pomoglo... jednostavno ne razumijem kako se to samo najednom može dogoditi da se igra koja odlično radi, bez ikakvog trzanja počne ovako ponašati...

da se nadovežem - danas sam opet reinstalirao Origin i sada sve normalno radi... neznam zašto prvi put nije uspjelo to sa reinstalacijom, ali sada sve štima

17 godina
zelenbic kaže...

Poz upadam kao padobranac ali imam samo jedno pitanje a to je može li se ultimate team igrati bez PS plus pretlate? Bar one offline divizije

Ne!

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav, planiram kupit fifu 15 za PC, zanima me je li dobra, tj. ima li puno bugova, isplati li se uopce kupovat (sve ukupno, a ne zbog cijene), kakva je opcenito na PC-u (igrat cu s xbox 360 kontrolerom). 
Hvala unaprijed. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CroRex kaže...

Pozdrav, planiram kupit fifu 15 za PC, zanima me je li dobra, tj. ima li puno bugova, isplati li se uopce kupovat (sve ukupno, a ne zbog cijene), kakva je opcenito na PC-u (igrat cu s xbox 360 kontrolerom). 
Hvala unaprijed. :)

Ne kupuj... ne optimizirano, unisteno smece.

15 godina
FIFA 15

Stvarno nemoj kupit nije troll ni nista, osim ako nisi ono bas hebeno zagrizeni fan nogometa i to je jedina igra koju igras. Nisam igrao fut inace ali fifa 15 kao nogometna igra mi je jedan od najgorih koju sam igro unazad 3-4 godine (sto pes-a sto fife).

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Kad sam to rekao krajem 9 mjeseca nismo se složili jer si imao lijepih riječi i objašnjenja za igru. Što se optimizacije tiče, nemam zamjerke. Igra radi bez ikakvih problema. Što se igre tiče, kako sam već rekao, zaslužuje naziv: shranje godine!

12 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Kad sam to rekao krajem 9 mjeseca nismo se složili jer si imao lijepih riječi i objašnjenja za igru. Što se optimizacije tiče, nemam zamjerke. Igra radi bez ikakvih problema. Što se igre tiče, kako sam već rekao, zaslužuje naziv: shranje godine!

pa normalno da nemaš kad ti je kompjuter mrcina

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Steta, da bar ima krekana pa da je probam hehe, demo mi se cinio ok, i skuzio sam kad se stavi mod na bilo koju fifu pocnu se dogadat "engine bugovi". Imam FM15 krekani, mozda da njega kupim, al ne znam sta dobijem i kakva je razlika izmedu krekane i original (FM15)...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Del_Boy97 kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

A ti bi engine iz 2014. prilagođavao računalima iz 2004.?

Ja ne razumijem šta tu nije optimizirano, za današnje vrijeme minimalni zahtjevi su stvarno minimalni, a ja ih ne ispunjavam (procesor) i svejedno mi igra radi kako treba. (PC iz 2009, samo sam graficku nedavno kupio)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
Del_Boy97 kaže...

U svijetu računala, računalo staro tri/četiri godine nije nikakva mrcina.  Ne znam kaj se čudite ako vam igra ne radi na računalu starom nekih šest i više godina? I ja bih volio da nisam morao prije par godina mijenjati računalo ali jednostavno neke stvari više ne mogu odgovoriti zahtjevima i što ti preostaje? Kupiti nešto novije ili kukati kako je i ova i svaka sljedeća igra neoptimizirana..

13 godina
KiCo77 kaže...
Del_Boy97 kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

A ti bi engine iz 2014. prilagođavao računalima iz 2004.?

Ja ne razumijem šta tu nije optimizirano, za današnje vrijeme minimalni zahtjevi su stvarno minimalni, a ja ih ne ispunjavam (procesor) i svejedno mi igra radi kako treba. (PC iz 2009, samo sam graficku nedavno kupio)

OPtimizirano je kad ti pada FPS tokom utakmice ili kad zabijes gol cim ide animacija slavlja FPS je locked na 30. 

Nemojte pricat gluposti, igra je neoptimizirana do kraja. Igro sam na 1080 i na 720 isti klinac, fps pada... dakle igra ne radi kako treba.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Matuidi.. kakva mrcina od igraca, definitivno jedan od najkompletnijih CM-ova na igrici. Momak ima sve, brzinu za CM, snagu, pas, heben udarac.. toplo ga preporucujem svima :)

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Meni je FIFA 15 prva i igram je od 11. mjeseca.

Ispočetka sam učio i igrao isključivo SP... osvojio par kupova i Diviziju 1 u SP-u i onda je došlo vrijeme da krenem on-line.

Što sam opazio?

90% igrača su veći njubovi od mene i osim toga podli su i pokvareni.

Jedino što znaju je, kad kreću s centra, udri ravno prema golu... i što je najžalosnije, ponekad mi i zabiju na tu foru.

Nema tu kombiniranja, dodavanja, navlačenja... samo najbrži igrač i drito s njim na gol.

A likovi koji mi namjerno, u prvom poluvremenu, stišću pauzu sva tri puta, bez da rade ikakve zamjene u nadi da ću quitat - ti su poseban slučaj za razmatranje.

Lag i slowmotion sam skužio koga treba izbjegavati pa s tim imam manje problema nego na početku.

Igrao sam s engleskom ekipom i lagano su mi dosadili.

Onda sam složio Španjolce - nisu loši, ali nisam bio ni oduševljen s njima.

Zato sam si složio Švabe... dobio sam Lahma u promo paketu i imao neke igrače iz prijašnjih paketa koje nisam prodavao tipa Kagawa, Leno, Subotić.

Na njih sam nakeljio Drmića i Choupo-Motinga, obojica u formi kartice.

I što reći - Leno skida sve i svašta za razliku od Casillasa koji je šupalj poput švicarskog sira.

A ovi u formi Drmić i Choupo - nemam riječi... kako god, s kojom god nogom opalio sve ulazi... nisu najbrži, ali su zajebani :)

A Lahm je posebna priča... odličan CDM, a i u napad kad ga dovučem ima što za reći.

Još sam pikirao Perišića u formi, ali na tom mjestu imam nekog (zaboravio mu ime - talijansko neko prezime) s kojim sam prilično zadovoljan pa mi ga je žao micat iz ekipe :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...

Ma sve to stoji, meni je cak i gust igrat sa nekim ko zna pa da me posteno uz dominaciju razvali 2-3 razlike. Nakon jedno 20-ak dana sam poceo igrat opet i samo sam dvojicu susreo sam ramosom/ibarbom tako da nije lose. Ali mi se opet dogodi situacija da mog yaya toure-a u borbi za loptu odgurne giovinco kojeg bi i ja mogo jednom rukom slozit na pod i tako te cudne stvari. Igrao sam i ped takoder, mislim bolja je meni fifa ali opet mi je losija od proslogodisnjih izdanja.Btw ima neki razlog zasto cijene(pc) tako padaju malo po malo svaki tjedan, ono aguero za 300k i tako to?

13 godina
FIFA 15

300k je i dalje previse... bez kupovanja pointsa, coinsa ili nekog lucky strikea u packu para nema sta je ocajno. MIslim ne sad da imamo PES situaciju gdje svi imaju Ibru, Riberya itd... nego da jednostavno si mozes sklepati posteno ekipu samo od igranja. 

Isto tako svi igraju sa istim ekipama ili barem slicnim jer nemaju svi za jednog Lahma, Alabu ili nekog treceg kojem cijena nejde ispod 50-60k. 

Gameplay je unisten do kraja, one animacije koje su perfektne unistitit ovakvim ocajnim gameplayom samo idio*i mogu napraviti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
toninho kaže...

Ma sve to stoji, meni je cak i gust igrat sa nekim ko zna pa da me posteno uz dominaciju razvali 2-3 razlike.

Pa i ja volim s boljima igrati jer tako učim, ali takvih sam do sada malo susreo.

Dobro, ne mogu reći da sam se naigrao online mečeva pošto sam tek u diviziji 7... valjda će bolji doći kad se popnem u neku jaču diviziju?

A ovo što pišeš za duele... meni je pred neki dan lik s onim malim francuzom Valbuena?, onaj od metar i žilet... uleti baja s njim, a moji obrambeni se samo odbijaju od njega, a svaki duplo veći i jači od njega :)

Za cijene ne znam... bila je ludnica na "Black friday" i za Božić... valjda ljudi kupovali jeftino negdje pointse, a i ovih packova je bilo velikih.

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
FIFA 15

gdje je najeftinija fifa 15 pc?

"Ses"

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...
OPtimizirano je kad ti pada FPS tokom utakmice ili kad zabijes gol cim ide animacija slavlja FPS je locked na 30. 

Nemojte pricat gluposti, igra je neoptimizirana do kraja. Igro sam na 1080 i na 720 isti klinac, fps pada... dakle igra ne radi kako treba.

Kako da pričam o neoptimiziranoj igri kad mi igra radi bez najmanjeg mogućeg problema?

Gle, ne znam u koliko se sličica vrti igra niti me to interesira dok god fluidno radi. Zabio gol, gledao animaciju, jeo kokice ili skako na korner loptu, igra mi u svim situacijama radi bez ikakvog trzanja. Imam li pravo reći da nemam nikakvih problema s optimizacijom igre niti bilo kakvom tehničkom izvedbom iste?

Koliko vidim animacije su i na konzolama zaključane na 30 sličica. Znači li to da igra nije optimizirana niti za konzole?

12 godina
FIFA 15

da jer se ni tamo nisu potrudili

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice