ma ljudi krivo ste me shvatili :D ja sam pomagao SimeKZu u nabrajanju :D
hvala na TD
ma ljudi krivo ste me shvatili :D ja sam pomagao SimeKZu u nabrajanju :D
hvala na TD
Linkali su ljudi i prije tebe, ne vrti se svijet oko tebe. FUT13 trading je bio smijurija. U 3 mjeseca sam došao do 9milja s nule.
Izgleda da ti hoćeš da se vrti oko tebe jer otkako si se ovdje pojavio samo dijeliš pametne savjete kao da smo svi debili. Koji je razlog da si se našao pozvanim svima dijeliti lekcije kako da startaju i ponašaju se u futu? Kaj si ti izmislio taj mod i jedini si kompetentan nešto o tome reći?
Ja samo dijelim savjete, tj. govorim ono što ja radim. Nit sam ikad ikoga silio da radi to isto nit sam ikome rekao da je debil ili vrijeđao nekoga jer "ne zna" igrati FUT. Ko mi vjeruje ili ne zna dobro će mu doći savjet i poslušati će ga, ostali će preskočiti.
Ti ako ne želiš čitati moje savjete preskoči moje postove. Govoriš da si na poslu, dovoljno si star dakle a stalno se rječkaš s nekim ovdje po forumu, upravo zbog ovakvih postova. Schillaj malo i ispucavaj frustracije negdje drugdje. Ponašaš se ko 15godišnjak.
GNK Dinamo
http://www.futhead.com/14/squads/338862/
Nisam znao kog stavit na lijevu stranu, ali sam se sjetio da je Tomasov bio u Dinamu jedan dan
Jel ima netko Suareza iz Liverpoola?
Oce meni netko objasnit zasto Tomasov ima veci pace od Kovacica? Kova samo 79 frajer brzi od pol svijeta
imam problem. naci ja sam igro fifu 14 demo i onda sam izasao i uso u piratsku (nazalost) fifu 13 da vidim razliku i ja izađem iz 13ice, uđem ponovo u Demo 14 i velicina mi 800x600, a na postavkama sve namjesteno na onako kak sam htio..jos sam probo na nacin kako sam popravio rezoluciju u 13ici, uc u dokument fifa 14 demo i tamo u dok. o konfiguraciji namjestit sve a onda mi pak javi nekakvu gresku!!! jel mi neko moze pomoc? ;) usput, razlika je viđena :D
Mislim da nemaš coinsa 
Imas ti velike planove :D Ja bi umjesto robbena mozda Balea pikno tamo...
vise manje imam sve igrace vec :D ...http://www.futhead.com/14/squads/343296/
Mislim da nemaš coinsa 
I ja se slazem s tim ;)
Svejedno, nadao sam se da ce nesto uletit, a dobio sam essiena, inlera, 2x lennona i callejona u 15 premium paketica.
A što da ti kažem? Ja sam na gotovo 30 paketića dobio samo gundogana, dantea i santanu. Da, dobio sam i fellainia kojeg nisam prodavao, no nešto pretjerano i ne vrijedi ali mi je drag. Čuvam ga za englesku momčad kad ju budem slagao. Sve ostalo voda. Sve sam ih quick sellao i onda počeo trgovati..
Ja samo dijelim savjete, tj. govorim ono što ja radim. Nit sam ikad ikoga silio da radi to isto nit sam ikome rekao da je debil ili vrijeđao nekoga jer "ne zna" igrati FUT. Ko mi vjeruje ili ne zna dobro će mu doći savjet i poslušati će ga, ostali će preskočiti.
Ti ako ne želiš čitati moje savjete preskoči moje postove. Govoriš da si na poslu, dovoljno si star dakle a stalno se rječkaš s nekim ovdje po forumu, upravo zbog ovakvih postova. Schillaj malo i ispucavaj frustracije negdje drugdje. Ponašaš se ko 15godišnjak.
Jedini je problem što svakom loncu želiš biti poklopac. Da me nisi dirnuo u svom postu ne bi bilo niti ove prepiske, prema tome ne znam tko se kako ponaša..
heh... mozda kupim barem jednog dok izađe fifa 15...
neznam kako ali od kada postoji FUT igram ga ali redovno moj trade je otprilike -10 000 000 :)!!!Stvarno igram previse zimi ali sve sto zaradim to je od utakmica 
heh... mozda kupim barem jednog dok izađe fifa 15...
mogu samo da sanjam 
Jedini je problem što svakom loncu želiš biti poklopac. Da me nisi dirnuo u svom postu ne bi bilo niti ove prepiske, prema tome ne znam tko se kako ponaša..
Daj se smiri više naporan si, moj komentar i savjet da ne slažete timove je bio upućen svima. Nisam te ni citirao niti spomenuo tvoje ime, što sam već prije bio rekao. S tobom ko da pričam zidu. Ak ti se ne sviđaju moji savjeti odskakutaj i nemoj čitat moje postove, već sam ti i to rekao.
Izgledaš očajno, shvatio bi da mi skaces po onoj stvari ovolko da sam te uvrijedio ili nešto, ali moj post uopće nije se odnosio na tebe tako da ću ti reći napristojnije koliko mogu da me se okanis vise. Hvala.
Pa nitko ovdje nema te igrace sta si naveo, to je samo zelja 
trolololol
underpriced
Daj se smiri više naporan si, moj komentar i savjet da ne slažete timove je bio upućen svima. Nisam te ni citirao niti spomenuo tvoje ime, što sam već prije bio rekao. S tobom ko da pričam zidu. Ak ti se ne sviđaju moji savjeti odskakutaj i nemoj čitat moje postove, već sam ti i to rekao.
Izgledaš očajno, shvatio bi da mi skaces po onoj stvari ovolko da sam te uvrijedio ili nešto, ali moj post uopće nije se odnosio na tebe tako da ću ti reći napristojnije koliko mogu da me se okanis vise. Hvala.
Ako kažeš da ljudi koji slažu momčad nemaju pojma a ja sam red ispred tebe linkao momčad kaj da pomislim? Na koga se to odnosi? Ne želiš se prepucavati ali želiš odogovriti na svaki moj post? Preskoči me i završili smo, odogovri i nastavljamo prepisku... I ne kužim zašto si se našao pozvanim dijeliti savjete? Ne vidim da je to itko radio prije tebe dok se nisi pojavio na ovoj temi..
Hebi ga, nisu svi čiteri pa moraju složiti neku momčad da bi mogli koliko toliko igrati...
ne, nego po 99% uspješnosti osvajanja divizija u FUT-u, no nije ni vrijeme ni mjesto sada za to.
Sve u svemu, uhvatio najbržeg bronze engleza, strikera za svega 700 coinsa, a već sad ide po 7, znači 15+ nešto kasnije :)