Jesi zadovoljan Mottom?
Ja sam bio zadovoljan,cak i nije bio toliko jako spor..
Odličan igrač a nedostatak tempa gotovo se i ne osjeti. Uvijek na pravom mjestu, čvrst, solidan udarac i dobar u igri glavom. Ukratko, zadovoljan..
Jesi zadovoljan Mottom?
Ja sam bio zadovoljan,cak i nije bio toliko jako spor..
Odličan igrač a nedostatak tempa gotovo se i ne osjeti. Uvijek na pravom mjestu, čvrst, solidan udarac i dobar u igri glavom. Ukratko, zadovoljan..
Ta obrana Francuza, pogotovo Luiz-Silva mi je bila očajna.
Govoriš o tots silvi i imotm luizu? Ne znam, meni jako dobri. Tempo izvrstan, skok igra odlična, čvrsti i teško prolazni. Uz meni najbolji stoperski par tots kompany i cahill ovo je sasvim sigurno tvojac za top tri u igri.. Teško mogu očekivati bolje..
Ta obrana Francuza, pogotovo Luiz-Silva mi je bila očajna.
Govoriš o tots silvi i imotm luizu? Ne znam, meni jako dobri. Tempo izvrstan, skok igra odlična, čvrsti i teško prolazni. Uz meni najbolji stoperski par tots kompany i cahill ovo je sasvim sigurno tvojac za top tri u igri.. Teško mogu očekivati bolje..
NIF Silva i iMOTM Luiz. Nekako su mi djelovali zbugano, malo malo nekakve čudne i invalidne reakcije. Sad ne znam je li to do FIFA-e koja zna poluditi ili je do ta dva stopera.
Meni su NIF Sokratis i NIF Cahill najbolji stoperski par.
Dobio sam ga danas u 25k packu. Da li da ga prodam odmah ili da sacekam da poraste cena? Da li cemu uvopste rasti cena?
Nece mu rasti cjena, sad mu je 500k cjena, pocetna cjena mu je bila preko milju, ja sam ga uzeo za 700k i stalno pada. Prodaj ga sad ako ga ne trebas jer ici ce mu vjerovatno cjena do 200k
TO JE TAJ RAAAAD!
TO JE TAJ RAAAAD!
Kupuješ milje od coinsellera a tu urlaš zbog max 200k :D
jel mi moze neko dati link di mogu kontaktirati support za fifu 14 onak da imam ticket u kojem raspravljamo..??
unaprijed hvala..
Dobio sam ga danas u 25k packu. Da li da ga prodam odmah ili da sacekam da poraste cena? Da li cemu uvopste rasti cena?
Tog igraca nemog nikako smisliti.Pa covjek je na FIFI ocajan.Beogvorim za IF i tako dalje engo za normalnu karticu.
Normalna kartica mu je bomba, oces Long Shot, Cross ili nesto tome slicno... sta pricas...
TO JE TAJ RAAAAD!
Kao kad gledam one youtubere koji polude kad u 10m pack openingu dobiju igraca od 500k haha
Tog igraca nemog nikako smisliti.Pa covjek je na FIFI ocajan.Beogvorim za IF i tako dalje engo za normalnu karticu.
NIF kartica je odlična, pogotovo na LW poziciji. Strašan šut! Nekima se nisu svidjele IF kartice zbog pozicije ali meni su i one bile jednako dobre... pogotovo kad se privikneš na promjenu strane..
jedan od najjačih wc packova što sam dobio ... na PS4 sam otvorio packova za gotovo milju coinsa a nisam dobio niti jednu oovu karticu a na računalu sve u jednom packu...
TO JE TAJ RAAAAD!
A gle..Zar nije lijepo dobiti nekog dobrog igraca u packu?
IF Schurrle 82 RW je predobra kartica. Malo mi je samo problematican Workrate m/m. Predobar udarac, dribling, pace. Samo jos cekam da Ibri cjena dosegne barem na 2-3milje, tj normalniju cjenu da ga isprobam. Darksiders - lijepo je to sto si dobio i u redu je pokazati, ali previse si coins a okrenuo da bih imao neko znacajno veselje radi 200k xD Sve u svemu Thumbs Up na dobivenoj kartici. Od 25k x10 paketa najbolja kartica mi je bila Fabregas, ali se ne zalim jer sam u 7.5k paketu dobio Riberia nedavno koji mi je znacajno oplemenio stanje coins a.
IF Schurrle 82 RW je predobra kartica. Malo mi je samo problematican Workrate m/m. Predobar udarac, dribling, pace. Samo jos cekam da Ibri cjena dosegne barem na 2-3milje, tj normalniju cjenu da ga isprobam. Darksiders - lijepo je to sto si dobio i u redu je pokazati, ali previse si coins a okrenuo da bih imao neko znacajno veselje radi 200k xD Sve u svemu Thumbs Up na dobivenoj kartici. Od 25k x10 paketa najbolja kartica mi je bila Fabregas, ali se ne zalim jer sam u 7.5k paketu dobio Riberia nedavno koji mi je znacajno oplemenio stanje coins a.
veoma je mala vjerojatnost,skoro nikakva,da ibra padne na 2-3 milje,mislim i ja bi to volio ali tesko.
Ljudi sreća je u malim stvarima!
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
To Definitivno :))
veoma je mala vjerojatnost,skoro nikakva,da ibra padne na 2-3 milje,mislim i ja bi to volio ali tesko.
Steta, jer je malo pao u zadnje vrijeme, ali i dalje 9milja je nedostizna cjena vecini igraca.
Nisam gledao tu gore očito si krivo stavili ja sam gledao ovaj sažetak od 5 minuta
Definitivno najbolja kombinacija napadaca na FIFA 14
Lewandowski i Aumebeyang.
Igram sa kombinacijom BVB i Bayerna i stvarno se nesjecam kad sam zadnji put izgubio.
Definitivno najbolja kombinacija napadaca na FIFA 14
Lewandowski i Aumebeyang.
Igram sa kombinacijom BVB i Bayerna i stvarno se nesjecam kad sam zadnji put izgubio.
Kad se pobjeđuje uvijek je to najbolja kombinacija.. bila to ova, ona ili neka treća..
ma...ova kombinacija imas:
Aumebeyang koji je brzi od sviju
Lewandowski koji se moze zagraditi protiv bilo kojeg stopera
Obojica igraju glavom fenomenalno
Chemistry izmedju njih je full
A o udarcu Lewandowskog netrebam govoriti
Jos kad je iza njih Gundogan...Bolje nemoze

to sam pisao na brzinu jer sam gledao utakmicu a ako je teb do gramatike otvori leksikon
imate ideju rb-a koji dobiva chem od jesusa navasa i ramosa a da ima dobar heading i jumping
Zato ti ne kupujes ispod 5 milja ?
Zato ti ne kupujes ispod 5 milja ?
Ocito si jako neupucen,kupovao sam po 10x manje iznose..
imate ideju rb-a koji dobiva chem od jesusa navasa i ramosa a da ima dobar heading i jumping
http://www.futhead.com/14/nations/spain/rb/all/rating/
http://www.futhead.com/14/players/3585/micah-richards/
Kako da ti netko da ideju kad ne vidi koju ekipu slažeš niti u kojoj formaciji misliš igrati?