FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.090
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 14
drakula789 kaže...

Mislim da nemam vise prava srat o packovima jermoja sreca je prevelika

Jucer Blind,prije nekoliko tjedana Peralta sada http://gyazo.com/ec0f50ade6f593197846a6abe1c1e6a7

Necu vise otvarati :D

Ujutro,tijekom danas otvorim jos koji :D

Čudno je kako svi na izmaku igre odjednom postajemo srečkovići i iz packova izvlačimo odlikaše kao od šale? Gdje je ta sreća bila u prvih pet mjeseci igre kad nisam mogao dobiti igrača vrijednog 10k coinsa? Očito navlakuša za sljedeće fifa izdanje... 

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Misljenja ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 13:56 (EatSleepFapRepeat).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
EatSleepFapRepeat kaže...

Misljenja ?

na tvome bi mjestu zamjenio tevez i cercia,samo zbog work ratea,jer cerci je naprijed i ceka loptu,a tevez se vraca u obranu i prodao bi pirla,ima kvalitetnu loptu ali je po meni preslab,premal i prespor za tu poziciju,ali ako tebi pase i ako pobjeđujes s tom momcadi,nemoj nista mijenjati

13 godina
FIFA 14

Najbolje promijeni u 4-4-2 i ostavi Pirla, bogovski je napravljen u ovoj FIFI... Cerci i Balotelli najbolje spice.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Najbolje promijeni u 4-4-2 i ostavi Pirla, bogovski je napravljen u ovoj FIFI... Cerci i Balotelli najbolje spice.

4-4-2 (2)

13 godina
neaktivan
EatSleepFapRepeat kaže...
SimeKZ kaže...

4-4-2 (2)

Obicnu 442 s centralnim veznima

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Sta sve necu cut u ovoj FIFI i od ovih ljudi koji je igraju. Naime, optužen sam da sam cheater jer sam znao gdje ce ic svaki njegov pass. Ok. 

4 1 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Što je s cijenama igrača? Čitam tu da Movie piše da su cijene prihvatljive, a odem na market i gledam NIF Neymar 1.5 mil, NIF Robben oko 1.5 mil. 
To prihvatljive cijene? 

Why so serious?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
antiljano27 kaže...

Sta sve necu cut u ovoj FIFI i od ovih ljudi koji je igraju. Naime, optužen sam da sam cheater jer sam znao gdje ce ic svaki njegov pass. Ok. 

Nisi jedini, ja sam samo cekao da me onaj mislav posalje u onu stvar posto nije imao sve skupa 5 udaraca na gol u cijeloj igri. Kasnije nije se udostojio niti doci i napisati GG. Ima nas svakakvih, sta ces.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozdrav ekipa, zamolio bi nekoga tko ima previse coinsa ili više ne misli igrat fifu da mi kupi Vrsaljka za 30.000(ime kluba NK Lekenik) jer bi volio isprobat barem jednog IF igraca do izlaska nove Fife. Hvala

Jel Young najbolji LM iz BPL?  

0 0 hvala 0
12 godina
Crofarmer kaže...

Pozdrav ekipa, zamolio bi nekoga tko ima previse coinsa ili više ne misli igrat fifu da mi kupi Vrsaljka za 30.000(ime kluba NK Lekenik) jer bi volio isprobat barem jednog IF igraca do izlaska nove Fife. Hvala

Jel Young najbolji LM iz BPL?  

i schurrle i willian su bolji makar je wilian lw može odigrat bolje lm nego young

12 godina
neaktivan
FIFA 14

netko wager ulažem imotm matuidi

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

na cemu igras? ja sam ps3 . ako hoce tko neki wager nek se javi

12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

na cemu igras? ja sam ps3 . ako hoce tko neki wager nek se javi

pc

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja cu wsger

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cordas kaže...

Što je s cijenama igrača? Čitam tu da Movie piše da su cijene prihvatljive, a odem na market i gledam NIF Neymar 1.5 mil, NIF Robben oko 1.5 mil. 
To prihvatljive cijene? 

Rekao sam da su cijene otišle u bescijenje osim par igrača koji drže cijenu. Naravno da ibro, messi, ronaldo, neymar, ribery i robben drže cijenu. No ostalih 99.9 % igrača je otišlo u bescijenje. balotelli 3k, kompany 5k, nasri 1k, luiz 1.5k, Ono, za 20k složiš ekipu za koju ti je do nedavno trebalo 200k

S druge strane za nijemce sam potrošio oko 4 milje a prodao sam ih za preko 15 milja. Cijena coinsa je niska. Netko je tu nudio za nekih 250kn 15 milja coinsa tako da je tehnički neymar jako povoljan jer nije problem doći do deset milja coinsa. Složio sam tots talijane za nekih 500k. Sad da ih prodam dobio bi preko 15 milja. No na kraju puta ove fife kaj će mi više coinsi i za što? Svi smo puni ko brodovi, otvaraju se packovi i svi dobijamo lude igrače..

Sve je lijepo i krasno ... u siromašnoj zemlji ima puno bogataša...

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
antiljano27 kaže...

Nisi jedini, ja sam samo cekao da me onaj mislav posalje u onu stvar posto nije imao sve skupa 5 udaraca na gol u cijeloj igri. Kasnije nije se udostojio niti doci i napisati GG. Ima nas svakakvih, sta ces.

ovo se odnosi na mene ?

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel se ovdje ikome još događa ono da napraviš squad i naredaš recimo 10 pobjeda i to je to, squad počne igrati gore od brončanih s 40 ratingom.

Baš me krene neki winning streak i odjednom neobjašnjivo igrači mulavi postanu...

0 0 hvala 0
12 godina
ChildrenOfDisappearances kaže...

Jel se ovdje ikome još događa ono da napraviš squad i naredaš recimo 10 pobjeda i to je to, squad počne igrati gore od brončanih s 40 ratingom.

Baš me krene neki winning streak i odjednom neobjašnjivo igrači mulavi postanu...

tako ti je i meni samo što je opet počelo pobjeđivanje :D

11 godina
neaktivan
movie kaže...
Cordas kaže...

To prihvatljive cijene? 

Rekao sam da su cijene otišle u bescijenje osim par igrača koji drže cijenu. Naravno da ibro, messi, ronaldo, neymar, ribery i robben drže cijenu. No ostalih 99.9 % igrača je otišlo u bescijenje. balotelli 3k, kompany 5k, nasri 1k, luiz 1.5k, Ono, za 20k složiš ekipu za koju ti je do nedavno trebalo 200k

S druge strane za nijemce sam potrošio oko 4 milje a prodao sam ih za preko 15 milja. Cijena coinsa je niska. Netko je tu nudio za nekih 250kn 15 milja coinsa tako da je tehnički neymar jako povoljan jer nije problem doći do deset milja coinsa. Složio sam tots talijane za nekih 500k. Sad da ih prodam dobio bi preko 15 milja. No na kraju puta ove fife kaj će mi više coinsi i za što? Svi smo puni ko brodovi, otvaraju se packovi i svi dobijamo lude igrače..

Sve je lijepo i krasno ... u siromašnoj zemlji ima puno bogataša...

Ja nisam nimalo bogat,ni nisam imao sreće u packovima,jedva skupljam za 5k pack u WC jer u normalnom fut imam bug

15 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zato sto je Aguero bolji igrac uzivo..

Btw. igram wagere po 500k plus,ako neko hoce neka me doda Draksides.

17 godina
nidjoPro kaže...

Ja nisam nimalo bogat,ni nisam imao sreće u packovima,jedva skupljam za 5k pack u WC jer u normalnom fut imam bug

To kaj ti nisi bogat ili nemaš sreće ne znači da će se zbog toga prestati proizvoditi mercedesi... gledam dečke koji su počeli igrati prije mjesec dana već su zaradili milijune. Malo trade, malo kocka, malo sreće i puno volje..

17 godina
TheVeky kaže...

e zasto je tots zarati overal 82 dok je agueru 88 ?

Zato kaj je zarate nif kartica overal 75 a aguero 88. Znači tots karticu su napumpali za 7 što je jako puno... tots aguero je napumpan za 5

12 godina
neaktivan

Zato što se u ukupni rating igrača uključuju neki njegovi statsi ovisno o njegovoj poziciji.

Što se tiče napadača imat će veći overall što mu je veći Positioning, finishing i heading.

Ali naravno ne možeš poredit TOTS karticu i običnu, ipak su TOTS ocjene povećane.

11 godina
neaktivan
movie kaže...
nidjoPro kaže...

To kaj ti nisi bogat ili nemaš sreće ne znači da će se zbog toga prestati proizvoditi mercedesi... gledam dečke koji su počeli igrati prije mjesec dana već su zaradili milijune. Malo trade, malo kocka, malo sreće i puno volje..

Dobro,donekle sam imo sreće u WC zbog Hazarda i tako tih momci,ali kad sam prije igro nisam imo

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozz, zna li netko kako riješiti problem sa lagom (micro stuttering ) ? 

Igrao sam na nVidijinoj 9800GT bez problema i sad sam prešao na Sapphire 7850 dual-x.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Flue kaže...

Pozz, zna li netko kako riješiti problem sa lagom (micro stuttering ) ? 

Igrao sam na nVidijinoj 9800GT bez problema i sad sam prešao na Sapphire 7850 dual-x.

Najčešće je taj problem do - drivera grafičke kartice, provjeri da li je ispravno instalirana i da li je instalirana posljednja verzija drivera.

13 godina
neaktivan
FIFA 14

7 miliona za 50 kn,moze li bolje? :D Ujutro kupujem PaySafeCard pa vam javim koliko su brzi(nadam se da necu imat problmea) :S

http://www.fifa14coinsuk.com/fifa/pc/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo ga Luizova prva kartica u PSG-u {#}

KLIK

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 1 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice