FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.696.172
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 14

može li mi netko reć zašto puca veza svaku tekmu kad igram.prije nisam ima tih problema i u zadnjih nekoliko tjedana me baš živcira. ako je rezultat nerješen ili gubim onda izgubim 3:0  a ako vodim onda mi prepiše pobjedu. jeli možda do njihovih servera jer spojen sam žično i nitko nije na wirless mreži.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
Vladitor kaže...

može li mi netko reć zašto puca veza svaku tekmu kad igram.prije nisam ima tih problema i u zadnjih nekoliko tjedana me baš živcira. ako je rezultat nerješen ili gubim onda izgubim 3:0  a ako vodim onda mi prepiše pobjedu. jeli možda do njihovih servera jer spojen sam žično i nitko nije na wirless mreži.

Zovi svog operatera

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan
FIFA 14

zna neku nasu jefitnu stranicu za uzet key?

"Ses"

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

zna neku nasu jefitnu stranicu za uzet key?

nuuvem

promienis proxa i to je to

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ok, znaci novi sam. Imam Fifu 14 na pc-u i igram preko tipkovnice. Naime ovako su mi postavljene kontrole. 
I sad mene zanima kako udarati loptu na razne nacine, kao na primjer kako napraviti curve shoot i takve te stvarcice. Isto tako i finte nekakve.
I molim Vas bez uvrjedljivih komentara. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KD#35 kaže...

Ok, znaci novi sam. Imam Fifu 14 na pc-u i igram preko tipkovnice. Naime ovako su mi postavljene kontrole. 
I sad mene zanima kako udarati loptu na razne nacine, kao na primjer kako napraviti curve shoot i takve te stvarcice. Isto tako i finte nekakve.

Pa trebao bi eng znat pa bi skontao..Stisnem na ono sto hoces i izaberes tipku jbg

13 godina
KD#35 kaže...

Pusti drakulu, mali se razbahatio u zadnje vrijeme.

Imas Finesse shot to je felš. Imas i lob a njega napravis da stisnes tipku s kojom mjenjas igrace. Ostale udarce pucas tako da namjestis igraca kako hoces. Vanjskom ili unutarnjom.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
FIFA 14

Nova zaliha coinsa. Tko zeli malo vecu kolicinu ide popust. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Hvala ti stari ;)

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Znaci igram WC i igram nerijeseno 3-3 protiv lika koji ima Messi, Falcaa, Di Mariu, Juan Matu i ostatak drustva. I znaci igramo sve normalno, lijepo i zavrsi utkamicu 3-3 i sad kad treba prikazati statistiku on mene izbaci iz Ultimate Teama, a veza nije uopce puknula!? Samo tako sam iznerviran. Sranje je ovaj EA. Katastrofa

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

imaš i flair shot a on se radi sa pace control tipkom

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 14

Ponekad mi se cini kao da je sve na strani obih koji kupuju coinse.Mozesz imati 30 suteva na gol i pogoditi 10 stativa ali on ce iz jednog kornera dati gol.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ponekad mi se cini kao da je sve na strani obih koji kupuju coinse.Mozesz imati 30 suteva na gol i pogoditi 10 stativa ali on ce iz jednog kornera dati gol.

To nema nikakve veze sa kupovanjem coinsa.

15milja - 250kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 16:20 (SimeKZ).
12 godina
Vladitor kaže...

ja imam isto takav problem u 5 utakmica barem mi jednom pukne veza,a zanimljivo sad sam preso na seasons i odigro sam preko 30 tekmi i nije me nijedanput izbacilo

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Kasnije cu vam dati PSC Kod na kojem ima 10 kn. Ko prvi pokupi njegovo :) {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

15milja - 250kn.

Coins gained illegaly.

13 godina
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

15milja - 250kn.

Coins gained illegaly.

Mali... prestani sirit neistine... nema sanse da skupis 15milja coinsa iz nicega. Prestani biti ljubomoran i sirit lazi samo zato jer ti nisam htio prodat a ti bi se samo cjenko. Ajde bjezi brisat sline.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

15milja - 250kn.

Coins gained illegaly.

Mali... prestani sirit neistine... nema sanse da skupis 15milja coinsa iz nicega. Prestani biti ljubomoran i sirit lazi samo zato jer ti nisam htio prodat a ti bi se samo cjenko. Ajde bjezi brisat sline.

Bolje 15k postenih,nego 15 mil. ne postenih :)

U ostalom svi mi znamo sta je i kako je,a"balonjom","malim" i ostalim tvojim"nadimcima" nemas me pravo zvat :)

Vidi se da smo si osjetljivi na tu temu,jel'..Ja nista ne sirim lazi,vjerojatno forumasi koju su tu duze znaju sta je i kako je,vrijeme je i ovim novim otvoriti oci,da ne zive u zabkludi kako je Sime svih 15 miliona coinsa zaradio legalno :)

13 godina
FIFA 14

Gle... moji coinsi dolaze iz druih izvora... koja tebe ne bi trebala zanimat. Da imam po 15-20milja zarade iz nicega vidjelo bi se na transferima tako da ne njesra maleni. U ovim coinsima nema nista ilegalno i prestani siri lazi vise i blamirat se.

Nemas niti ti pravo sirit lazi iz svoje ljubomore pa i dalje siris... sta cu ti ja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 21:33 (SimeKZ).
Moj PC  
0 11 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

15milja - 250kn.

Coins gained illegaly.

Ima tu istine....

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 21:35 (Tommy_123).
13 godina
FIFA 14

Pa ne zna mali sta prica, samo prica bzvz... 

Ajmo TD sa Draksides... drugacije ne znas. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 21:35 (SimeKZ).
Moj PC  
0 9 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Gle... moji coinsi dolaze iz druih izvora... koja tebe ne bi trebala zanimat. Da imam po 15-20milja zarade iz nicega vidjelo bi se na transferima tako da ne njesra maleni. U ovim coinsima nema nista ilegalno i prestani siri lazi vise i blamirat se.

Nemas niti ti pravo sirit lazi iz svoje ljubomore pa i dalje siris... sta cu ti ja.

Biti ljubomoran zbog virtualnih coinsa,nemam potrebe biti jer cu tradeat i probat doci do 500k uz pomoc L!nk-a koji mi stalno pomaze :)

Ovo nije sirenje lazi,lol..Sta antiljano,ency i ostala ekipa ne znaju sta je i kako je?Daj molim te..

btw.nisam dao niti jedan td niti tu

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 21:42 (drakula789).
13 godina
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...

Biti ljubomoran zbog virtualnih coinsa,nemam potrebe biti jer cu tradeat i probat doci do 500k uz pomoc L!nk-a koji mi stalno pomaze :)

Ovo nije sirenje lazi,lol..Sta antiljano,ency i ostala ekipa ne znaju sta je i kako je?Daj molim te..

Naravno da ne znaju. To sta je bilo u pocetku kad sam doso u korist sa time. Pazi ti dnevno moras potrositi jedan i pol sat za 100k. Sad izracunaj ako si radio u skoli koliko ti treba za 15milja. Nemoguce za napraviti, moguce ako nemas zivot to je istina. 

A ti i dalje pricaj glupost i siri lazi. Pa zasto ti me onda 5-10 puta dnevno forsirao na chatu da ti prodam ako ti je nebitno i ti ces tradeat ? Nemoj skakat sam sebi u usta. Jesam ja tebe diro ? ne moras i ti mene. Moj trasnfer profit bi bio preko 100milja da ja to radim, ali posto ne radim nije toliko.

Ne zelim ponovno tu raditi raspravu, ali ako napisem nesto onda nemoras na sve stavljati svoje bale. Fino propusti i ides dalje, bez lazi i ostalog.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 21:43 (SimeKZ).
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...

Naravno da ne znaju. To sta je bilo u pocetku kad sam doso u korist sa time. Pazi ti dnevno moras potrositi jedan i pol sat za 100k. Sad izracunaj ako si radio u skoli koliko ti treba za 15milja. Nemoguce za napraviti, moguce ako nemas zivot to je istina. 

A ti i dalje pricaj glupost i siri lazi. Pa zasto ti me onda 5-10 puta dnevno forsirao na chatu da ti prodam ako ti je nebitno i ti ces tradeat ? Nemoj skakat sam sebi u usta. Jesam ja tebe diro ? ne moras i ti mene. Moj trasnfer profit bi bio preko 100milja da ja to radim, ali posto ne radim nije toliko.

Ne zelim ponovno tu raditi raspravu, ali ako napisem nesto onda nemoras na sve stavljati svoje bale. Fino propusti i ides dalje, bez lazi i ostalog.

Ako sam te 3 pita pitao za coinse,nisam te stalno spamao..A to sto ti mijesas u pricu RvpCroa,ja s deckom nisam nikad isao u lose odnose,kupio sam coinse i nekad ga nesto pitam..Cak sta mislim da mi je u prosloj Fifi pomagao oko trade i malo oko ove..Nisam racunao,ali znam da ta tvoja kompanija me s tom skriptom uredno redovno *ebe i zbog njih ili ne osvojim diviziju ili ispadnem..Kako ne znaju,kad si bio opkoljen njima :S

13 godina
FIFA 14

Brijes bzvz na mene, necu uopce vise dalje u ove rasprave. Izlazi FIFA 15, 190kn Deluxe edition na meksickom originu. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Sto se toliko raspravljate, nebitno kako si dosao do coins a Simek to je tvoja osobna stvar. Protiv Cheat a sam i Auto gluposti i samo kvare igru. Ali nemas pravo nikoga nazivati nikakvim svojim nacinom  nego onako kako mu je nick, niti imas pravo koga nit kako vrijedjati. Svatko ima pravo da stavi svoje misljenje bez ikakvog vrijedjanja. Kao i to kad nekome treba pomoc s coins ima. Nisam ni krenuo igrati vec sam nekolicini donirao coins e za pocetak igre iako sam i sam pocetnik. Sto se tice trade zarade u trenutnom stanju igre 200-300k zaradis za 30min do 1h dnevno. Tako da nije neki big deal samo onaj tko ima zivaca za to. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 22:10 (L1nNk).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 14

Vjerovatno kupuje pa prodaje skuplje.A drzi se kao da jedini zna tu "posebnu" metodu

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
L1nNk kaže...

Sto se toliko raspravljate, nebitno kako si dosao do coins a Simek to je tvoja osobna stvar. Protiv Cheat a sam i Auto gluposti i samo kvare igru. Ali nemas pravo nikoga nazivati nikakvim svojim nacinom  nego onako kako mu je nick, niti imas pravo koga nit kako vrijedjati. Svatko ima pravo da stavi svoje misljenje bez ikakvog vrijedjanja. Kao i to kad nekome treba pomoc s coins ima. Nisam ni krenuo igrati vec sam nekolicini donirao coins e za pocetak igre iako sam i sam pocetnik. Sto se tice trade zarade u trenutnom stanju igre 200-300k zaradis za 30min do 1h dnevno. Tako da nije neki big deal samo onaj tko ima zivaca za to. 

Nema niti on pravo govoriti lazi, jel tako ? Tako da me to ne interesira, takoder nema osobe koja nije imala probleme sa tim likom. Od turnira pa do wagera. Svatko ima svoje nacine i nacin na koji radi s cime god hoce.

Pomogao sam i ja previse nekim ljudima pa ne pricam o tome. 

Boixus, tako nekako. Ali ne kupujem od žnj stranica. Vec od igraca, tako da straha od bana nema. A to otkrio ne otkrio nije cak niti bitno. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 22:14 (SimeKZ).
11 godina
protjeran
FIFA 14

Pa dobro covjek ima puno coinsa i prodaje ih njegova stvar.

Sto se tice te trade metode ili kako se vec zove jel moze netko ukratko objasniti kako se to radi...trenutno sam na mobitelu i imam 1 crticu E signala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Pa dobro covjek ima puno coinsa i prodaje ih njegova stvar.

Sto se tice te trade metode ili kako se vec zove jel moze netko ukratko objasniti kako se to radi...trenutno sam na mobitelu i imam 1 crticu E signala

Najbolje ti je koncentrirat se na jednu ligu i na 5-6 igraca, naucit njihove cijene i onda trade raditi sa njima. Takoder gledaj onako u globalu cijeli market pa probaj skuziti igraca cija cijena zna biti onako par dana visoko pa jedan dan padne skroz dolje. 
Takoder prodaj igrace po noci, mozes ih prodati za skoro 300-400 coinsa vise, skuplje igrace i vise.  

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice