FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.705
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 14
matić_žu kaže...

Pošto mi je dopi*dila fifa na ps3, htio bi probati fifu world.
E sad bi ja tu nekakvu mini recenziju da mi netko napiše.

Da li se može protiv prijatelja igrati? Da li su kontrole za skillove iste kao i na običnoj fifi? Da li imaju sve proslave golova i svi skillovi?

Igrivost je osjetno slabija, kao i graficka strana igre. Sve je pojednostavljeno dosta, jedino sto stavljas odredjenu formaciju igracu i manager u. Kontrole su iste, slavlja ne biras niti kupujes, finte se izvode na isti nacin ali nekako ima ih manje. Igras online ligu s pravim klubovima i FUT. KAo sto i igras protiv svojih frendova i usual kako to ide u futu. Sve u svemu zabava je zagarantirana, cak je trade dosta lakse raditi ali su skuplji igraci. Primjera Modric 15k super cjena :D 

13 godina
matić_žu kaže...

Da li se može protiv prijatelja igrati? Da li su kontrole za skillove iste kao i na običnoj fifi? Da li imaju sve proslave golova i svi skillovi?

Sve imas... igraj, ok je za razbibrigu i puno je veca nagrada kada nesto postignes.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

moras se prvo naviknut  ili se zarazit na fifa-u world ( koja je navodno na razini fifa-e 11 ), jel ispocetka ti se sigurno nece svidjeti zbog toga sto si vec igrao fifu 14 

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 15:14 (TheVeky).
13 godina
TheVeky kaže...
matić_žu kaže...

moras se prvo naviknut  ili se zarazit na fifa-u world ( koja je navodno na razini fifa-e 11 ), jel ispocetka ti se sigurno nece svidjeti zbog toga sto si vec igrao fifu 14 

Ma odlicna je, nema cheatera, svaki lvl.up se nagraduje... dobro je sta u pocetku imas samo njubove pa utrpavas sirotinju. Ja sam slozio Seria A ekipicu. 

Mirante, Konko - Bonucci - Rolando - neki alžirac :D, KOvacic, gargano, Honda, Callejon, Moralez i Pellisier, za prvih 5 divizija sasvim dovoljno. Za sada jedan poraz i to samo zbog disconnecta glupog.

17 godina
SimeKZ kaže...

Nego zasto ? Nisam dosao igrat SimCity, igram FIFU, boli me dzoka oce kasnije kostat 800milijuna ili 800coinsa... 

Pa objasnio sam ti? Dobru priliku koristiš da bi kupio igrača i prodao ga te nešto zaradio kako bi si prije i lakše složio željenu ekipu..

17 godina
FIFA 14

Ako nekoga interesira razmjena BPL TOTS igrača s računala za coinse s PS3/PS4 nek se javi.  Dam omjer 4/1

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 15:50 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

dali je moguce ikako igrat world cup brazil na kompu, preko nekog patcha ili moda?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
win4crazzy kaže...

dali je moguce ikako igrat world cup brazil na kompu, preko nekog patcha ili moda?

Dolazi kao free to play u obliku update a 29.05  

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 16:55 (L1nNk).
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Nego zasto ? Nisam dosao igrat SimCity, igram FIFU, boli me dzoka oce kasnije kostat 800milijuna ili 800coinsa... 

Pa objasnio sam ti? Dobru priliku koristiš da bi kupio igrača i prodao ga te nešto zaradio kako bi si prije i lakše složio željenu ekipu..

a sta ako je to ta ekipa ? 

12 godina
neaktivan
movie kaže...
drakula789 kaže...

Zasto si ih kupovao,ako ne zelis s njima igrati?

Pa igrači se ne kupuju da bi se samo s njima igralo. Smisao je i trgovina te zarada. Obično ljudi kupuju povoljne prilike da bi poslije nešto zaradili. Neki puta se to izjalovi pa umjesto zarade imaš gubitak. No i to je čar futa. Ja s pola igrača nisam igrao koje sam kupio jer sam ih kupio zbog zarade a ne igre. To sam uglavnom radio zato kaj je lakše prodati i za veću cijenu igrača koji ima nula utakmica u nogama nego već korištenu karticu. Ja kad kupujem igrača za igrati nikad ne kupujem korištenu karticu.. eto, ima nas svakakvih..

Što se odgovora na pitanje tiče, bojim se da ove godine cijene neće nešto naročito rasti. Pogotovo sad kada krenu ove nove kartice repki pa fokus prijeđe na kupovinu packova. Još će više cijene padati kako bi se došlo do coinsa i mogućnosti dobivanja u packovima igrača koje ćeš moći dobiti jedino na taj način..

to sam trazio,na mnogima sam izgubio ali sam se izvukao jer sam ujutro "piknuo" 2 tots chiellinija za 110 k i prodao obojicu za 168k :)

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ovaj FIFA Aids nije normalan, pokidat će mi sve živce u tijelu, nepravedno smeće od igrice.

1 1 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Jos nevjerujem http://prntscr.com/3miqn3

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Kako te s-ere to nije normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Evo i drugi TOTS za mene Diego Costa, a tek sam prvi 25K paketić otvorio, neznam da nastavim dalje {#}

potrosio 150 000 coinsa i najbolji igrac od 10 paketa,Valancia 

izgleda da si ti dobro pokupio 

[19xx]C3c1l
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Mozes li nabrojati sto si sve dobio ove godine u paketicima? :)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
drakula789 kaže...
Encyanix kaže...

Od bitnijih igraca : Messi, Neymar 2x, TOTS Pogba, TOTS Hulk, TOTS Robben, Motm Di maria, TOTS De rossi, TOTS Godin.. vjerojatno je jos toga bilo al nemogu se sjetit.

13 godina
FIFA 14
Dali je ovo samo moj problem ili vecinski ?? Otkad imam ovaj account ne mogu nista pretrazivati putem browser a !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
L1nNk kaže...
Dali je ovo samo moj problem ili vecinski ?? Otkad imam ovaj account ne mogu nista pretrazivati putem browser a !!

I meni je tako zadnjih dva tjedna... a koliko čujem i kod drugih je problem isti..

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
drakula789 kaže...
Encyanix kaže...

Od bitnijih igraca : Messi, Neymar 2x, TOTS Pogba, TOTS Hulk, TOTS Robben, Motm Di maria, TOTS De rossi, TOTS Godin.. vjerojatno je jos toga bilo al nemogu se sjetit.

Sine :O

Jos Lord Heskey i Bendtner,igra je zavrsena :)

Bas sam te htio pitati kakav je tots Hulk,ali nisam bio na originu pa nisam mogao.

13 godina
FIFA 14

Barclay Top Team, Barclay Reserves Team, Trenutni moj Team :D

Barclay Top Team Barclay Top Team
Barclay Reserves Team Barclay Reserves Team
Trenutni mY Team Trenutni mY Team
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 8:08 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Cuadrado u Barcu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
drakula789 kaže...

Bas sam te htio pitati kakav je tots Hulk,ali nisam bio na originu pa nisam mogao.

Jako sam iznenadjen s njim.. Znaci igrao sam ga na RM i sad na ST tip je nevjerojatan.. dosta  brz ponekad se cini nizim pace-om nego sto pise a ponekad se cini visim.. dribling je dosta ok tj dosta bolji od nif-a  eh sad jedna zamjerka je to sto i dalje onako malo sporije usporava.. nikako nije 94 acceleration.. eh sad na njegovu jacu stranu.. tip je jak ko konj.. ja nisam vidio jaceg igraca od njega.. ibra je beba za njega.. s njim kad se zaletis sledja ti moze doc ko god i nemoze ga srusit.. i to je nesto ful hebeno znaci trcis i kad zelis promjenit pomalo smjer samo ga promjenis bez da se brines da ce ti sad ovaj uletit u putanju i uzet loptu.. znaci s tim samo odusevljen.. sto se tice udarca isto.. jedan od najboljih ako nije najbolji u igri.. svaki finesse ulazi unutar 30m.. i longshootvi su bombe.. sve u svemu ako vam toliko nesmeta ta pomalo usporebna acceleracia pri driblingu.. on ce vam bit jedan od najboljih igraca u igri.. Ja sam ga probo sad na 7 chem na ST i dosta je efektivniji nego na krilu al odprilike 20% slabijes perfomance.. cini se jos malo sporiji i malo losiji dribling al udarac je i dalje isti :)

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
drakula789 kaže...

Jako sam iznenadjen s njim.. Znaci igrao sam ga na RM i sad na ST tip je nevjerojatan.. dosta  brz ponekad se cini nizim pace-om nego sto pise a ponekad se cini visim.. dribling je dosta ok tj dosta bolji od nif-a  eh sad jedna zamjerka je to sto i dalje onako malo sporije usporava.. nikako nije 94 acceleration.. eh sad na njegovu jacu stranu.. tip je jak ko konj.. ja nisam vidio jaceg igraca od njega.. ibra je beba za njega.. s njim kad se zaletis sledja ti moze doc ko god i nemoze ga srusit.. i to je nesto ful hebeno znaci trcis i kad zelis promjenit pomalo smjer samo ga promjenis bez da se brines da ce ti sad ovaj uletit u putanju i uzet loptu.. znaci s tim samo odusevljen.. sto se tice udarca isto.. jedan od najboljih ako nije najbolji u igri.. svaki finesse ulazi unutar 30m.. i longshootvi su bombe.. sve u svemu ako vam toliko nesmeta ta pomalo usporebna acceleracia pri driblingu.. on ce vam bit jedan od najboljih igraca u igri.. Ja sam ga probo sad na 7 chem na ST i dosta je efektivniji nego na krilu al odprilike 20% slabijes perfomance.. cini se jos malo sporiji i malo losiji dribling al udarac je i dalje isti :)

Zamisli a Hulk dobije zelenu karticu :D

HUHUHU :D

14 godina
FIFA 14

Kako da iskombiniram ove igrace sa klupe da posložim vezu (s obzirom na WR i igraceve sposobnosti?)

http://www.futhead.com/14/squads/12374382/

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Jel ovo nešto u vezi fife 15?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...

Jel ovo nešto u vezi fife 15?

S obzirom na naziv enginea koji ovo pogoni, jako teško...

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Pa šta će fifa mjenjat engine kad su uveli novi ignite engine ove godine za ng.

Uzeo si 250k, čeka se WC u četvrtak {#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 16:52 (Tommy_123).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Uzeo si 250k, čeka se WC u četvrtak {#}

WC ti je zauzet do četvrtka? Drš se...

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...