Kakav je Isco ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gubim živce više s ovim desnim analogom,guglam al nikad ništa,želi li netko podijelit samnom svoj button setup da probam? Imam trustov kontroler pa ako netko ima isto bilo bi super. Ne mogu finte radit,ni penale branit,a baš 350kn dat za xboxov a ovaj mi kontroler "radi"...
sta se desava s marketom opet? sve u banani, ne mogu ni igrace koji su mi na prodaji i istekli ne mogu vise dat prodavat. nista ne ide.
Zainteresirani se mogu javiti putem privatne poruke ili ovdje u temi, a također me možete dodati na origin: Vuco_Sinisa, ili managera kluba raul93-fan.
Ajmo dečki, javljajte se.
Gubim živce više s ovim desnim analogom,guglam al nikad ništa,želi li netko podijelit samnom svoj button setup da probam? Imam trustov kontroler pa ako netko ima isto bilo bi super. Ne mogu finte radit,ni penale branit,a baš 350kn dat za xboxov a ovaj mi kontroler "radi"...
Pa ako radi, u čemu je problem?
Pa ako radi, u čemu je problem?
Radi,al ne radi desni analog. Ja mogu igrat,ali nemogu penale branit,stoji na mjestu mogu samo malo u lijevo i u desno,nemogu skill moves raditi,ne radi mi l1+trokut a sve se to riješi sa fixom koji nemogu nać,niti jedan ne radi.
promijeni jojstick ako imas neki drugi meni radi naprimjer jedan focusov ali igram s ovim koji ne radi jel je puno jednostavnije nema da radis finte desnim analogom kao na plejci nego bas moras pogodit sve..
Ponovno u Div1 na krilima Neymara :3
http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/CrO_KiCo77/2014/video/186018661
promijeni jojstick ako imas neki drugi meni radi naprimjer jedan focusov ali igram s ovim koji ne radi jel je puno jednostavnije nema da radis finte desnim analogom kao na plejci nego bas moras pogodit sve..
imam 2 trustova i još neki bez marke,neki divlji,2 stara i jedan novi i na jednom desni analog ne radi,frend da svoj xboxov i radi,kaj cu 4 kontrolera imat a da jedan skroz radi?
imam 2 trustova i još neki bez marke,neki divlji,2 stara i jedan novi i na jednom desni analog ne radi,frend da svoj xboxov i radi,kaj cu 4 kontrolera imat a da jedan skroz radi?
Samo jedan ali pravi bilo da se radio o logitechovom ili microsoftovom. Jedino s njima možeš biti ziher da ćeš igrati bez problema... i onda ti neće trebat 4...
Stari moj jeste toliko nespoboni upisati u google right analog stick fix fifa 14 i biras link koji hoces... 
Ovih zadnjih par tekmi sta sam igro nije islo ispod 6 komada... bilo je grdo za gledati
kako Kone, Benteke i Nasri unistavaju obranu...
kupio sada jedan paketic i slucajno sve poslao u klub kak sad igrace iz kluba prebacim u ekipu..??
Skini FIFA 11 launcher i tamo namisti desni analog.
kupio sada jedan paketic i slucajno sve poslao u klub kak sad igrace iz kluba prebacim u ekipu..??
Ideš ili na My club i tamo staviš search ili unutar squad klikneš na praznu poziciju i staviš add from club.
movie-da sam znao uzeo bih odma ligitechov ili microsoftov,ima koja preporuka koji da uzmem ako mi ništa ne uspije?
simeKZ-mislis da nisam? sve sam isprobao ali ne radi,ima neki button config skineš i staviš iz 11-ice ,12-ice ali mi ne radi,puno sam toga probao zato pitam ovdje ako je netko uspio da mi pomognem,znam se i sam snaći ali kad nejde obratim se ovdje
fico ipo-to nisam probao,idem sada pa javim da li mi je uspjelo
pozz svima,napravio sam fb page di ce biti sve vezano uz fifu 14. znaci od turnira online i offline,tutoriala(taktike,napad/obrana,gameplay),novosti itd...
pa evo volio bi da pogledate. evo link : https://www.facebook.com/pages/EA-FIFA-INFO/1394113177520946
movie-da sam znao uzeo bih odma ligitechov ili microsoftov,ima koja preporuka koji da uzmem ako mi ništa ne uspije?
simeKZ-mislis da nisam? sve sam isprobao ali ne radi,ima neki button config skineš i staviš iz 11-ice ,12-ice ali mi ne radi,puno sam toga probao zato pitam ovdje ako je netko uspio da mi pomognem,znam se i sam snaći ali kad nejde obratim se ovdje
Moralo bi radit, iz my documents - FIFA 11 kopiraš buttodatasetup u FIFA 14 i to je to.
Moralo bi radit, iz my documents - FIFA 11 kopiraš buttodatasetup u FIFA 14 i to je to.
Ne radi,probao to,neki puta mi neće onda kontroler radit uopće...pa sam se vratio na originalni setup
Onda provaj sa xbox360 emulatorom.
Nudim PC coinse i igrače za PS coinse i igrače.... ako koga interesira neka mi se javi...
Isplati li se za Ramosa iskesirat 35k ?
Isplati li se za Ramosa iskesirat 35k ?
Kupi, probas... nevalja ? Prodas dalje...
Nudim PC coinse i igrače za PS coinse i igrače.... ako koga interesira neka mi se javi...
pa ak nudiš,daj meni :D
pa ak nudiš,daj meni :D
Pa ako imaš PS coinse nema problema, javi mi se da se dogovorimo. Kaj je problem rečenicu pročitati do kraja?
Ja neznam šta se sa ovom fifom dešava, evo odigram 2 tekme seasonsa i dobim istog frajera. U te dvije tekme, dečku se svaka lopta mrtva odbila, svaki odbijeni pas, nabac, i Boaten i Dante ko da su psihički poremečeni pa neznaju igrat, okreću se oko svoje osi i gledaju loptu dok ja držim da krenu prema njoj. Primam golove iz kornera a ovi bilmezi nisu sposobni gol pogodit iz kornera. Pa šta se to dešava čovječe.
Ja neznam šta se sa ovom fifom dešava, evo odigram 2 tekme seasonsa i dobim istog frajera. U te dvije tekme, dečku se svaka lopta mrtva odbila, svaki odbijeni pas, nabac, i Boaten i Dante ko da su psihički poremečeni pa neznaju igrat, okreću se oko svoje osi i gledaju loptu dok ja držim da krenu prema njoj. Primam golove iz kornera a ovi bilmezi nisu sposobni gol pogodit iz kornera. Pa šta se to dešava čovječe.
Loš period, ne živciraj se... dođe to svakome..
market je sranje zesce
I gledam i ne vjerujem šta se dešava. I povedem 2-1 i pokušava cheatat i tolko laga da je neigrivo bilo. I onda kad je vidio da neće izbacit, stao je i odigrao do kraja. Cigani i ništa drugo. Fulavam prazan gol, dečko zabi nemoguće pa nevjerojatno.
I gledam i ne vjerujem šta se dešava. I povedem 2-1 i pokušava cheatat i tolko laga da je neigrivo bilo. I onda kad je vidio da neće izbacit, stao je i odigrao do kraja. Cigani i ništa drugo. Fulavam prazan gol, dečko zabi nemoguće pa nevjerojatno.
Samo laganica...