FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.708.018
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 14

postoji li neki mail gjde se mogu zaliti, da ne moram onaj chat cekat.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
movie kaže...
BREITLING kaže...

ljudi slozio sam brazilce, svaku utakmicu barem 3 gola zabijam.

ali problem je pri kraju utakmice sto primim barem 2.

postava je:

willian - diego costa - hulk

ramires - bernard - hernanes

marcelo - thiago s. - dante - dani alves

diego alves

4-3-3 (4) je formacija.

cini mi se da je golman jako los.

mislim da bih mogao zamijeniti dantea sa mirandom,

a diega alvesa sa courtois-om.

imate vi neke prijedloge?

LP 

Imam gotovo identičnu ekipu kao i ti samo što mi na poziciji CAM-a igra Fernandinho. Što će ti taj bernard? Samo zbog pacea? Znam na CAM-u koristiti i hernanesa. Dok na CM koristim ramiresa i paulinha a po potrebi i diega te mela. Stoperski par mi je luiz i silva a rezervni dante i miranda. Što god koristio sve mi je jednako dobro. Bočni su mi isti kao tvoji. Na golu koristim Jeffersona i Heltona i oba su sasvim ok. Nisam zbog njih još izgubio utakmicu..

Obojca su dobri na visokim loptama što je u ovoj fifi jako bitno pošto svi forsaju taj centaršut. Formacija je ista kao i tvoja. Pravo otkriće mi je diego costa. Lik je nevjerojatan.. Dok se costa odmara koristim na toj poziciji Jo-a ili pata. Na RW uz hulka koristim i lucasa a za LW nemam rezervno rješenje. I to ti je to... ove godine najbolje od brazilaca...

Bernard je ubica....http://www.futhead.com/14/squads/2598069/

Ja nisam imo za DINHA pa sam uzeo njega decko rastura samo letis kroz obranu...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
FIFA 14

Kako ti Dani Alves igra ? On je za mene previse ofenzivan pa uvijek imam rupu u obrani, imo sam :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Bernard je ubica....http://www.futhead.com/14/squads/2598069/

Ja nisam imo za DINHA pa sam uzeo njega decko rastura samo letis kroz obranu...

Sa snagom koju ima jedino i može letjeti.. 

16 godina
FIFA 14

Ubit ću boga ovima u ea,zadnja tekma za ostanak u diviziji 3,potrebna pobjeda,i vodim 2:0 30min i dobim yebeni DNF,kao izgubil sam vezu sa originom,odma tlak na 200,imaju sreće kaj nema chata više sa njima,čuli bi me.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
izvone kaže...

Ubit ću boga ovima u ea,zadnja tekma za ostanak u diviziji 3,potrebna pobjeda,i vodim 2:0 30min i dobim yebeni DNF,kao izgubil sam vezu sa originom,odma tlak na 200,imaju sreće kaj nema chata više sa njima,čuli bi me.

al imaš mail :D 

Origin ID: ManOfTheMatch141
14 godina
neaktivan
FIFA 14

SIF Srna i CR u novom TOTW

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...

SIF Srna i CR u novom TOTW

Vrlo dobar totw :-) 

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan

kako nema chata, ja pricao s covjekom danas.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

jel neko online?? meni ne želi učitat friend listu :/ ako oće nek se javi na chat pa da me možda osposobi :D

btw. vidim totw, pa se pitam, jel mitroglou trebo bit opet (po drugi put)??

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 18:20 (ManOfTheMatch141).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Hebes mi sve, nisam dobio vec jedno 20 utakmica... ne znam koji je klinac.. Ali da ga hebes nece lopta u gol. Fascinantno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Lignja8 kaže...

kako nema chata, ja pricao s covjekom danas.

das link gdje se moze pricat?

12 godina
neaktivan
FIFA 14

od kada je moguće dobit ove nove igrače iz totw.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kupio sam danas original FIFU 14 uredo instalirao preko Origina međutim pri ulasku u igru samo mi izbacuje FIFA 14 stopped working.. ima li netko bilo kakvo rješenje

15 godina
francy kaže...

Kupio sam danas original FIFU 14 uredo instalirao preko Origina međutim pri ulasku u igru samo mi izbacuje FIFA 14 stopped working.. ima li netko bilo kakvo rješenje

mozd ti PC name sadrzi znakove koje nebi trebao ...znaci ako imas ć č ž đ š mozda je do toga

12 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...
francy kaže...

mozd ti PC name sadrzi znakove koje nebi trebao ...znaci ako imas ć č ž đ š mozda je do toga

Molim ? :D

Kako da to riješim... mislim ni FIFA 12 ni 13 nisu imale nikakav problem, konfiguracija je ok za medium/high.. da stavim na engleski jezik ?

15 godina
FIFA 14

Evo moje ekipe. LINK

Kaj bi se dalo tu jos srediti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 20:03 (Amazon637).

0 0 hvala 0
13 godina
Amazon637 kaže...

Evo moje ekipe. LINK

Sturridge -> Defoe, Richards -> Ivanović, barem De Gea na golu, Fellaini ->Essien

15 godina
Amazon637 kaže...

Evo moje ekipe. LINK

Sorry al ovo je katastrofa {#} Pa nisi valjda sve bacio na rooneya i sad nemas za ostatak ekipe?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
15 godina
Encyanix kaže...
Amazon637 kaže...

Evo moje ekipe. LINK

Sorry al ovo je katastrofa {#} Pa nisi valjda sve bacio na rooneya i sad nemas za ostatak ekipe?

Ne, njega sam dobio. U onim paketicima. Pa je sve podredeno bilo njemu slaganje ekipe.

Za sad sam odigao nekih 60 utakmica. Igram samo UT Online seaaon. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 20:39 (Amazon637).
15 godina
Amazon637 kaže...
Encyanix kaže...
Amazon637 kaže...

Evo moje ekipe. LINK

Ne, njega sam dobio. U onim paketicima. Pa je sve podredeno bilo njemu slaganje ekipe.

Za sad sam odigao nekih 60 utakmica. Igram samo UT Online seaaon. 

Prodaj rooneya i napravi ovo neces pozalit ;) http://www.futhead.com/14/squads/2726920/

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
12 godina
neaktivan

I nitko mi ne može/želi pomoći, izgleda da će ovo biti prva FIFA koju neću moći igrati ista stvar je bila i sa demom i on mi nije htio ući u igru.. kako zašto neznam

12 godina
neaktivan

mene je osobno, de bruyne razočaro ency ;) sad su mi na camu dembele i kagawa

12 godina
neaktivan
francy kaže...

I nitko mi ne može/želi pomoći, izgleda da će ovo biti prva FIFA koju neću moći igrati ista stvar je bila i sa demom i on mi nije htio ući u igru.. kako zašto neznam

znači, kako je neko gore ti reko, to napraviš (ja problema nisam imo), kad si u startu piše ti ime kompa i makneš ć,č itd. valjda je to tako :D

16 godina
FIFA 14

Nema chata,barem za mene,znaju kaj ću im reć pa se prepali. A neda mi se preko maila čekat 3 dana i još na kraju zaborave. Francy i ja sam imao problema sa time i meni je ovo pomoglo:

1. Press and hold the Windows key and R, type msconfig, and then
click OK. 
2. The System Configuration dialog box is displayed. 
3. In the System Configuration Utility box, click the General tab,
and then click Selective Startup. 4. Uncheck the “Load startup
items.”
5. Click the Services tab. 
6. Click to select the Hide All Microsoft Services check box. 
7. Click Disable All, and then click OK. 
8. When you are prompted, click Restart to restart the computer.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 21:53 (izvone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ova BPL ekipa koju imas je uzas. benteke, čičerito, sturidge, kaboul, ramires, vermalen, vertongen, fellaini, dembele.... sve igraci koji su polja rijesenja od ovih. s rooneyem nisam igrao tak da ne znam je li toliko dobar da zrtvujes sve druge pozicije.

0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Hebes mi sve, nisam dobio vec jedno 20 utakmica... ne znam koji je klinac.. Ali da ga hebes nece lopta u gol. Fascinantno. 

kad je ea glupav. jebo ih momentum

13 godina
FIFA 14

Osli i spanjolci u povijest i sad se slaze BPL... Lloris, Evra - Kaboul - Vertonghen - Walker, Assaidi - Gerrard - Fellaini - Nani, Sturridge - Benteke. 

Kako cu silovati crosseve to nece biti za gledanje... {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ja sad 5 za redom izgubim. Tri 1-0 u zadnjim minutama a dvije na knap. U svakoj tekmi čuda promašim a protivnik iz prvog udarca zabije. To što kažeš, neće u gol.. a još ujutro sve je bilo u redu. Sila je bila samnom..

Konačno u 6 tekmi dođe lik kojem ni dva momentuma ne mogu pomoći i nakon dva gola izađe iz igre? Kakav pederluk... fakat ne kužim te likove koji izlaze? Zašto uopće igraju. Pa ja sam bar u tri tekme od ovih pet koje sam izgubio bio duplo bolji a gubim tekmu i nije mi bilo ni na kraj pameti izaći iz igre iako je vidljivo da me igra prca.. lakše pogodim stativu nego prazan gol širok 7m? Danas sam hvalio costu a večeras u deset tekmi nije gol pogodio?  Samo stative i prečke.. pa to nije normalno..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice