Hernanes - Čvrst, visok, odličan passing i najbolji šut (na CAMu) poslije Honde..
Koristim ga u Brazilskoj ekipi, ove ostale koje si nabrojao nisam probao.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
yebem ti krista već 5 utakmica imam 20 šuteva u okvir nemogu gola dat 
Diamanti dobar, Hamsik malo bolji posto nije toliko limitiran na desnu nogu koliko je Diamanti na lijevu... ja koristim hamsika i odlican je.
od golmana u italiji?
marchetti?
Buffon > Marchetti > Handanovic
Hamsik...
hernanes definitivno.
handanovic cuda brani. u buffonu sam se skroz razocarao na kornerima apsolutno nemocan. prespor da istrci, ako ne uzmem skok gol je
kako to da u igrici nema petrića a igra za west ham?
Sta mislite o ovome squadu http://www.futhead.com/14/squads/2098288/
Razmisljam bundesliga ili seria a za 35 k ili sve zajedno :S
edit:naso sam ibarba za 2k sa hawkom..
Nikakav ibarbo,Klose je gospodin za sve St-ove u serie a,pogotovo u kombinaciji sa Vuckom. Nerazumin ove likove koji forsiraju ibarba ,muriela i sau kraj odlicnih st-ove kao Klose ,Maria ,Vucka i čak milita.
Ocito pace ima svoju ulogu u svemu tome...U mom squadu glavnu rijec vodi D. Villa, a prate ga Soldado, Negredo i Torres. Znaci, nisu to neki pacerski napadaci ali zato su uvijek na pravom mjestu, u pravo vrijeme 
nista nevalja negredo,puno bolji ruben castro imam ih obojicu
Kod mene se Negredo dokazao kao odlican napadac. Ovog Castra sam kupio za sicu jer mi je bio potreban napadac (Španjolac) iz Liga BBVA i tek treba da se dokaze.
Nainngolan = long shoot >> OP, protiv njega mi je lik iz 3 suta dao 3 gola sa preko 20 metara, jednostavno pre OP
Nainngolan = long shoot >> OP, protiv njega mi je lik iz 3 suta dao 3 gola sa preko 20 metara, jednostavno pre OP
Znam da statsi nisu mjerilo igraca, ali ovaj puta jesu
Nainlogan
Long Shots 77
Show Port 81
Hernanes
Long Shots 88
Show Port 86
Probaj ga..
Znam da statsi nisu mjerilo igraca, ali ovaj puta jesu
Nainlogan
Long Shots 77
Show Port 81
Hernanes
Long Shots 88
Show Port 86
Probaj ga..
šta Port? valjda Power
šta Port? valjda Power
Failao sam kopirajuc, nisam ni gledao, neznam ni sam kako hahah
i nije show nego shot xd
Da, izaslo na fejsa na njihovoj stranici. Ne vjerujem da nema Balea, Begovica... bzvz je ovaj TOTW...
i Lewa isto
Jel zna ko da li ima kakav fix za stalno rušenje fife kod igranja managera? Odigram nekih 5-6 utakmica u prosjeku i onda se samo crasha, i onda mi sje**** pol transfera koje sam umeđuvremenu dogovorio. (prozorčić close samo)
dođem u finale turnira,ugasim igru,nakon dva sata ponovno uđem i igram isponova?wtf?
Samo da napomenem, kod mene se radi o PC verziji.
Jel zna ko da li ima kakav fix za stalno rušenje fife kod igranja managera? Odigram nekih 5-6 utakmica u prosjeku i onda se samo crasha, i onda mi sje**** pol transfera koje sam umeđuvremenu dogovorio. (prozorčić close samo)
Guglaj, sta drugo
http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/Fifa-14-Manager-Mode-Crash-Notification/td-p/1564009
http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/FIFA-14-Crashes-or-Freezes-PC-version/td-p/1565687/page/10
Tko ima probleme neka se obrati supportu. Ja sam sa FIFOM 13 imao neke poteškoće i sve smo rješili za par sati, sendali su mi neki drukčiji origin za insaliranje. Sad opet imam klasični jer sam mjenjao komp.
Najveći paćenici su u 2- divizijama. Gledaju golove, gledaju prilke, ofsajde, sve zivo gledaju, kad dadnu gol kao da su svijet osvojili. Repriziraju ga kao da je najbolji na svijetu, iako je gol obicni abjuzerski. Dok sam bio u višim(nizim) divizijama puno je normalnija raja bila.
Najveći paćenici su u 2- divizijama. Gledaju golove, gledaju prilke, ofsajde, sve zivo gledaju, kad dadnu gol kao da su svijet osvojili. Repriziraju ga kao da je najbolji na svijetu, iako je gol obicni abjuzerski. Dok sam bio u višim(nizim) divizijama puno je normalnija raja bila.
rade to s namjerom, da se naživciraš, jer kad pukneš lagano gotovo je...
Da, izaslo na fejsa na njihovoj stranici. Ne vjerujem da nema Balea, Begovica... bzvz je ovaj TOTW...
ne raunaju se utakmice sredinom tjedna (bale), Begovi je i mogao biti, ali primio je gol i imao nula obrana
ne raunaju se utakmice sredinom tjedna (bale), Begovi je i mogao biti, ali primio je gol i imao nula obrana
Ali shema bi bila da su ga stavili makar u zamjene :)