Ima netko za posudit nesto coinsa vracam brzo... :)))
koliko?
koliko?
koliko? 5k
Jučer mi se dogodilo da lik od kojeg sam bio osjetno jači, pauzira tekmu početkom drugogo poluvremena i nakon toga počne neigrivo laggati. Pretpostavljam da je upalio neki torrent ili slično, jer u takve slučajnosti baš ne vjerujem.
Uglavnom, to me dovodi do nečega što sam pročitao u PES temi. Tamo ima sustav gdje ocjenjuješ igrača nakon tekme ovisno o tome koliko je pošteno odigrao. Onda se kod traženja igre igrači sa puno negativnih ocjena teže mogu naći sa tobom ako si pošten. Tu sad može doći do toga da netko namjerno lupi negativnu ocjenu čisto jer si ga razbio, pa ne očekujem da tak nešto uvede i EA.
Ali bilo bi mi drago da se uvede neka vrsta blackliste na koju možeš odmah ubaciti nekoga tko upali torrent / dodaje se u obrani 90 minuta jer mu treba bod / sign outa te sa servera / igra isključivo sa LB+trokut i slične stvari koje uništavaju igranje. Neka vrsta ocjenjivanja koja se odnosi čisto na moj account, ne globalno, tako da me više nikad ne spoji sa takvim kretenom pa makar on trenutno bio jedina osoba koja igra FIFU.
I dalje nisi shvatio da si los igrac ?
ko si ti da kažeš ko je kakav igrač?
Pa cmuzes vec zadnjih 10 stranica gol ovakav, onakav... pa zapitaj se kako igras...
I dalje nisi shvatio da si los igrac ?
ko si ti da kažeš ko je kakav igrač?
Pa cmuzes vec zadnjih 10 stranica gol ovakav, onakav... pa zapitaj se kako igras...
moram se sloziti sa Simekom...ne kazem da se ne dogodi tekma di pogodim 3-4 stative i dobijem jadan gol i izgubim al to je jedna od 20...
Jucer mi se slicna stvar dogodila u Seasonu sa Shakhtarom ( malo bacam trening za kup :D ). Vodio sam 3 - 1 i malo se opustio, poceo zahebanciju terat sa bernardom i naravno lik je poceo pucati po golu od kuda god je islo. Kako je puco od svih tih silnih udaraca jedan je zavrsio u golu, drugi na odbijancu za 3 - 3. Tako je i zavrsilo. I hebiga, dogada se... Pojedes govno bzvz a mogo sam mu uvaljat jos barem 2-3 komada i zavrsit tekmu.
Jučer mi se dogodilo da lik od kojeg sam bio osjetno jači, pauzira tekmu početkom drugogo poluvremena i nakon toga počne neigrivo laggati. Pretpostavljam da je upalio neki torrent ili slično, jer u takve slučajnosti baš ne vjerujem.
Uglavnom, to me dovodi do nečega što sam pročitao u PES temi. Tamo ima sustav gdje ocjenjuješ igrača nakon tekme ovisno o tome koliko je pošteno odigrao. Onda se kod traženja igre igrači sa puno negativnih ocjena teže mogu naći sa tobom ako si pošten. Tu sad može doći do toga da netko namjerno lupi negativnu ocjenu čisto jer si ga razbio, pa ne očekujem da tak nešto uvede i EA.
Ali bilo bi mi drago da se uvede neka vrsta blackliste na koju možeš odmah ubaciti nekoga tko upali torrent / dodaje se u obrani 90 minuta jer mu treba bod / sign outa te sa servera / igra isključivo sa LB+trokut i slične stvari koje uništavaju igranje. Neka vrsta ocjenjivanja koja se odnosi čisto na moj account, ne globalno, tako da me više nikad ne spoji sa takvim kretenom pa makar on trenutno bio jedina osoba koja igra FIFU.
Slažem se da bi tako nešto moglo bit dobro, no postoji i druga strana priče. Ja u diviziji jedan se ponajviše susrećem sa ogorčenim debilima kojima je stalo samo do pobjede i, iskreno, većina tih utakmica završi mojom pobjedom. I ti ogorčeni ljudi, ce mene namjerno ic shebat jer nemaju pametnijeg posla i jer su jadni i tako da se samnom više ne susreću.
Već me nekoliko puta nakon utakmica u div1 dodalo par ljudi da mi hebu mater i da mi neznam šta sve kažu. To bi se jako moglo zloupotrebljavat, a svi koji su igrali protiv mene mogu potvrdit da ne abuseam sad igru do iznemoglosti da bi dobio utakmicu. Previše je podložno to manipulaciji po mom iskrenom mišljenju.
dobro kak onda igras da te ljudi dodaju i j.sve po spisku? kakva je to taktika
Slažem se da bi tako nešto moglo bit dobro, no postoji i druga strana priče. Ja u diviziji jedan se ponajviše susrećem sa ogorčenim debilima kojima je stalo samo do pobjede i, iskreno, većina tih utakmica završi mojom pobjedom. I ti ogorčeni ljudi, ce mene namjerno ic shebat jer nemaju pametnijeg posla i jer su jadni i tako da se samnom više ne susreću.
Već me nekoliko puta nakon utakmica u div1 dodalo par ljudi da mi hebu mater i da mi neznam šta sve kažu. To bi se jako moglo zloupotrebljavat, a svi koji su igrali protiv mene mogu potvrdit da ne abuseam sad igru do iznemoglosti da bi dobio utakmicu. Previše je podložno to manipulaciji po mom iskrenom mišljenju.
Da u pravu si, ali nisam siguran da bi gubitak bio tako velik. Ogroman broj ljudi igra ovu igru i da me npr. svaki peti stavi na blacklist čisto zato jer sam bolji igrač, ne vjerujem da će biti teško pronaći protivnika. A i da budem iskren, uvijek je zabavnije (barem meni) igrat protiv ravnopravnog protivnika.
Nisam nikad doživio da me netko stavio na friends listu samo da me ide vrijeđati. Neki stvarno nemaju pametnijeg posla. Dogodilo mi se jednom da me nakon odlične tekme, neki Švaba dodao pa smo odigrali i par prijateljskih nakon tekme u Seasonsu. 
Koliko se sjećam sa FIFE 12 kad sam igrao s njim, lik je jednostavno dobar.
ljudi u diviziji 1 su više manje, ne svi, pi**e :D I nije mi se par puta desilo da već nakon 2-0 u onak 35' ekipa rq. To su nervozni ljudi koji žele samo pobjedu i napravit će sve da bi došli do toga a čim nede neš po planu odmah živcane i neznam šta.
Zanimljiva situacija, igrala dvojica frendova u futu friendly ne znajući da ih obojicu imam na friend listi. I jedan i drugi su mi se žalili na identične stvari (ja ga ubijam, a on iz jedne situacije zabi gol itd itd itd). Čudno kako mozak razmišlja, jeli?
I nemoram se tebi pravdat i govorit kako ja igram.
FUJ, kakvo smeće od igre. Nemogu, stvarno.... malo sam igrao, nasmijao se i pa pa
Izvinjavam se vama djeco, stvarno je uber kul uzeti ronalda, OMGOMG!!!!! cr7OMG!!! i zabiti 10-ak golova sa centra ili prijeći cijeli terenOMG!!!!OMG!!! cr7 evo vam cover
poslao sam ti u privatne poruku
FUJ, kakvo smeće od igre. Nemogu, stvarno.... malo sam igrao, nasmijao se i pa pa
Izvinjavam se vama djeco, stvarno je uber kul uzeti ronalda, OMGOMG!!!!! cr7OMG!!! i zabiti 10-ak golova sa centra ili prijeći cijeli terenOMG!!!!OMG!!! cr7 evo vam cover

Nagni na ex nešto ljuto, zatim protresi glavom i ništa se ne brini, jer ti necemo zamjeriti...I daj okani se više te FIFE 2000 koju igraš na amater levelu "momčinoooo".
Cudno je kako ima vec netko na forumu kako slicno pise djeco i ostalo... jako zanimljivi mentalni sklop.
Igram Fifu 14 zadnja 2 dana online i uživam. Nema laga, nema ne reagiranja komandi ko u Pesu (stisnem npr za dodat i bar se napuni ali igrač neće dodat...frustrirajuće). Uzmimo u obzir licence, stadione i komentatore baš je užitak igrat.
Jbt igra po noćnim utakmicama izgleda odlično, i vidim da su teksture trave oštre za razliku od mutnih tekstura trave u Pesu.
Fifa se igra online a Pes offline. Nije mi žao što sam kupio i Pes i Fifu jer ći ih igrati sve do izlaska Fife 15 i Pesa 15 :)))
To ti je najbolji put u siguran ban! Ako ne vjeruješ slobodno me pitaj, kako ?
To ti je najbolji put u siguran ban! Ako ne vjeruješ slobodno me pitaj, kako ?
Koliko sam shvatio ti si banan na jednom od svojih accova? Možeš li nam pojasniti zašto točno?
Koliko sam shvatio ti si banan na jednom od svojih accova? Možeš li nam pojasniti zašto točno?
Pa kupio je coinse od treće strane što naravno nije dozvoljeno. Nema tu neke prevelike mudrosti. Riskirao je i popušio.
Pa kupio je coinse od treće strane što naravno nije dozvoljeno. Nema tu neke prevelike mudrosti. Riskirao je i popušio.
Drago mi je čuti da EA bar nešto radi korektno. 
Zato kaj sam preko jedne od tih stranica kupio coinse. Prate sve te stranice i banaju kupce coinsa. Kupio sam fifu za pc i PS3. Na svakoj platformi sam potrošio najmanje oko 50 eura za pointse. No jedan dan ponestalo mi coinsa a htio sam kupiti williana te sam kupio coinse. Na toj istoj stranici sam kupio coinse i u prošloj fifi i ni na kraj pameti mi nije bilo da je to za ban. No po svim pravilima koje sam sad pročitao trgovina virtualnim novcem se banira...
Kaj je tu korektno? Ako sam im u ove dvije godine što igram fut ostavio na fifa pointse bar 200 eura da li bi bilo u redu da me se upozorilo da je to nedozvoljeno i da će me sljedeći put banirati a sad mi dati žuti karton? Čitera koji nisu ostavili pet para svakodnevno koliko hoćeš a oni idu mene ebati? Uz sve to zar je pošteno banati i PS3 koji nema nikakve veze s kupovinom coinsa za PC? Čisti pederluk. Najgore je kaj ti baniraju sve igre koje imaš preko origina? Zašto? Pa ako je problem napravljen na fifi banaj fifu. Kaj s time ima neka peta igra u kojoj nije napravljeno ništa nedopuštenog?
Problem je kaj se ban odnosi na acc a ne uz igru a na istom acc mi je i PS3 i PC fifa. No istodobno web apps ne diraju, on i dalje najnormalnije radi. Je li ovo sada vremenski ograničeno ili ne vidjet ću. U svakom slučaju i dalje se dopisujemo i prepiremo..
Kaj je tu korektno? Ako sam im u ove dvije godine što igram fut ostavio na fifa pointse bar 200 eura da li bi bilo u redu da me se upozorilo da je to nedozvoljeno i da će me sljedeći put banirati a sad mi dati žuti karton? Čitera koji nisu ostavili pet para svakodnevno koliko hoćeš a oni idu mene ebati? Uz sve to zar je pošteno banati i PS3 koji nema nikakve veze s kupovinom coinsa za PC? Čisti pederluk. Najgore je kaj ti baniraju sve igre koje imaš preko origina? Zašto? Pa ako je problem napravljen na fifi banaj fifu. Kaj s time ima neka peta igra u kojoj nije napravljeno ništa nedopuštenog?
Kaj je tu korektno? Pa korektno je banati bilo kakvu neovlašteno stečenu prednost u igri. I cheat košta, kao i boostanje coinsima koje nisi zaradio. Ti si svjesno radio nešto što EA ne podržava i sada se ovdje žališ i plačeš, dok je Dado recimo isto kao i ti trošio svoj novac na Fifa pointse (ne coinse, nego pointse!) te su ga banali bez ikakvog razloga i skoro tjedan dana po izlasku igre on nije mogao igrati. Na kraju su mu se ispričali i samo otključali acc, bez ikakve naknade, popusta, pa čak ni besplatnog paketića. To je recimo za se žaliti.
Koliko ima ovih coins generatora , autobuyera i sveg ostalog smeća, čini mi se da ispadam budala kad mi je zarada po prodanom igraču 500-1500 coinsa, i još budem zadovoljan. Neznam što EA radi, ali ja opet naletim na mendoza juniorsa, cini mi se da svi znate za njega.
Koliko ima ovih coins generatora , autobuyera i sveg ostalog smeća, čini mi se da ispadam budala kad mi je zarada po prodanom igraču 500-1500 coinsa, i još budem zadovoljan. Neznam što EA radi, ali ja opet naletim na mendoza juniorsa, cini mi se da svi znate za njega.
Hvala bogu pa ne znam :D Nadam se da necu naletit na njega. Jednostavno ga prijavi na EA supportu.
Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL IGN: skaaaj (eu/west) | NFSW: skaj022 (apex.eu) | APB Reloaded: skajzak
Naravno da moze
Problem je kaj se ban odnosi na acc a ne uz igru a na istom acc mi je i PS3 i PC fifa. No istodobno web apps ne diraju, on i dalje najnormalnije radi. Je li ovo sada vremenski ograničeno ili ne vidjet ću. U svakom slučaju i dalje se dopisujemo i prepiremo..
Prosle godine si imao webapps jos par dana dostupan, neznam dal da ti kazem da prebacis na drugi acc coinse ili bi te mogli i tamo zbog toga banat..
Kaj je tu korektno? Pa korektno je banati bilo kakvu neovlašteno stečenu prednost u igri. I cheat košta, kao i boostanje coinsima koje nisi zaradio. Ti si svjesno radio nešto što EA ne podržava i sada se ovdje žališ i plačeš, dok je Dado recimo isto kao i ti trošio svoj novac na Fifa pointse (ne coinse, nego pointse!) te su ga banali bez ikakvog razloga i skoro tjedan dana po izlasku igre on nije mogao igrati. Na kraju su mu se ispričali i samo otključali acc, bez ikakve naknade, popusta, pa čak ni besplatnog paketića. To je recimo za se žaliti.
Kao prvo ja uopće ne plačem, samo iznosim svoje mišljenje. U životu nisam igrao ništa online do prošlogodišnje fife i zar ti nije palo na pamet da to nisam znao? Moje online iskustvo je manje od godine dana i tek sada sam na teži način naučio kaj se smije a kaj ne smije. Upravo zbog toga treba prvo upozoriti. Dam se kladiti da velika većina ljudi kupovinu coinsa ne doživljava kao nešto što nije dozvoljeno. Uostalom to vidiš i na ovoj temi po nekim postovima.
I kaj sad? Krenio sam ispočetka i opet sam potrošio 100 eura za novi početak i fifa pointse. Zar sad opet nisam stekao nepoštenu prednost u odnosu na tebe ili bilo kog drugog koji nije potrošio lipe na pointse? Opet imam hrpu coinsa koje nisam zaradio nego kupio fifa pointse, s njima packove a preko packova došao do znatne količine coinsa putem dobijenih igrača, chemistry kartica, contractsa, fitnessa.. itd? Da sam u startu znao da se coinsi ne smiju kupovati ne bih ih kupio. Najbolja fora kaj mi uopće nisu trebali jer sam već imao 4 složene momčadi i slagao sam nepotrebno petu tako da nisam nepošteno došao do nikave prednosti nad tobom jer sam prednost već imao nakon prva dva dana web appsa kad sam potrošio dosta novca na fifa pointse..