FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.691.730
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Isto sam otključao igru sa VPN-om, ali nisam dobio nikakav ban, no danas cijeli dan FUT je u hurcu, web app se svako malo gasi radi maintancea, a igrači zapinju na trade listi. Nevjerujem da si dobio ban radi VPN-a, barem se nadam da nije tako jer bi takvo što bilo vrlo teško za otkriti, a i nema baš smisla.

2 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

krasno... cami ovdje vec 4 sata i nikako da se pomakne... hebote nisam ga kupio da mi stoji u transfer targetima {#} i kad trazim igrace po listi, svako malo me izbaci. za poludit.

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 22:51 (karlo666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
barcaINTER kaže...
matić_žu kaže...
Ovako će izgledati moj cover FIFA 14 za koju se nadam da će napokon u ponedjeljak doći :)
je*o Messija :P
http://i.imgur.com/O6cJzlI.jpg

kompleksi momak, je li ?

OMG znao sam da će se naći netko bez smisla za humor -.-

Danas sam vidio na EA ofišl stranici da su stavili razne covere pa sam vidio da nema Realovog i odlučio sam sebi napravit, pa sam podjelio s vama u slučaju da si netko želi preuzeti i staviti umjesto sadašnjeg covera. Nisam stavio da provociram.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
barcaINTER kaže...
matić_žu kaže...
Ovako će izgledati moj cover FIFA 14 za koju se nadam da će napokon u ponedjeljak doći :)
je*o Messija :P
http://i.imgur.com/O6cJzlI.jpg

kompleksi momak, je li ?

OMG znao sam da će se naći netko bez smisla za humor -.-

Danas sam vidio na EA ofišl stranici da su stavili razne covere pa sam vidio da nema Realovog i odlučio sam sebi napravit, pa sam podjelio s vama u slučaju da si netko želi preuzeti i staviti umjesto sadašnjeg covera. Nisam stavio da provociram.

Ispričavam se.....      Mislim da će opet cijelu sezonu yebat s tim održavanjima i smrzavanjima na trade listi itd,  užas.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 22:58 (barcaINTER).
15 godina
Đapa club kaže...

Isto sam otključao igru sa VPN-om, ali nisam dobio nikakav ban, no danas cijeli dan FUT je u hurcu, web app se svako malo gasi radi maintancea, a igrači zapinju na trade listi. Nevjerujem da si dobio ban radi VPN-a, barem se nadam da nije tako jer bi takvo što bilo vrlo teško za otkriti, a i nema baš smisla.

Naravno da ima, ipak je to EA.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
FIFA 14

jeste vi imali danas problema s transferima? pise mi da sam prodao kolo tourea za 3k, medjutim para nema a ni njega nema kod mene?! isto tako sto kad se prekine veza, kontrolira li se stvarno to i dobijem li ja te pobjede ako je netko prekinuo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

ma rade na tome. biće jučer gotovo

i to baš danas, kad sam našo načine zarade na aukcijama, baš danas to rade,a kreno dizat velke pare. {#} btw sad u 5k gold packu dobio Joachima Low-a :D.. otiso za 8k  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 23:27 (desarun).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Niš nemojte kupovat i prodavat valjda vam je jasno dosad :P

Sreća pa mi rikno gamepad i ne igram igru dva dana, ne da mi se tradeat, barem sam si sačuvao živce sa completing... glitchom :)

0 0 hvala 0
16 godina
DangerouS kaže...

Niš nemojte kupovat i prodavat valjda vam je jasno dosad :P

Sreća pa mi rikno gamepad i ne igram igru dva dana, ne da mi se tradeat, barem sam si sačuvao živce sa completing... glitchom :)

eee sad kad nitko ne kupuje, sad tek i treba :) nema veze, malo kasni isporuka, al ako se nađe po nizoj cijeni, zasto ne...

edit: vraga ne kupuje... na app-u ne stignem ni stisnut make bid a da me netko ne prestigne :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 23:46 (karlo666).
16 godina
FIFA 14

Bio sam na supportu i rekao je advisor da nebi trebalo biti di VPN-a da je ili varanje ili uznemiravanje.

Čudno jako, web app mi je proradio nakon što sam benan. LOL

Rekao sam da sam kupio key na CJS i nije prokomentirao dakle nije ni do toga.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ljudi zanima me kad ce izac fifa 14 reloaded na torrent

1 6 hvala 0
15 godina
pero1000 kaže...

tu neces dobiti taj odgovor {#}

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ima neko da ima coins a za fifu 14 a da mu ne treba?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Fifa 14 stopped working because a problem ...i tako u nedogled,nemogu ni FUT pokrenut niti "kick off" odigrat bez rusenja igre {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
izvone kaže...

Fifa 14 stopped working because a problem ...i tako u nedogled,nemogu ni FUT pokrenut niti "kick off" odigrat bez rusenja igre {#}

Ako imaš u nicku neki specijalni znak makni ga..

Ja sam Dado_HR pretvorio u DadoHR i popravilo mi se.

16 godina
FIFA 14

Nije,sve normalno (CROzvone) i stalno se nasumce ruši,nema određenog vremena,osim ako kliknem na FUT onda odma izbaci.

Bil na origin live chatu rekal da je maitance pa zato,budem sutra probal.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Nemam pojma, ja sam dobio ban iz nekog razloga..

Nisam jedini.

Sve je nekaj čudno oko fife.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

de gea za 1100 fuck yeah :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DadoZG kaže...

Nemam pojma, ja sam dobio ban iz nekog razloga..

Nisam jedini.

Sve je nekaj čudno oko fife.

live chat ti nece nista pomoc... Javi se na accountdisputes@ea.com i tamo pitaj sta se tocno dogadja sa tvojim accountom!

16 godina
FIFA 14

Jesam da..

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

I su ti se javili... Ako nisu, ne ocekuj odgovor do sutra navecer!

Iako ni oni nisu bas previse pouzdani!

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 1:24 (Smece2).

0 0 hvala 0
16 godina
Smece2 kaže...

Nisu još, rok je kao 24 sata.. u 21 sam im tipkao tako da je to ok.

Čak mi nije problem čekati rješenje samo neka jave točno razlog bena.

Jedini bi mogao biti VPN što su mi na suportu rekli da je malo vjerojatno tako da nemam pojma.

Ima ljudi sa istim problemom. Zavrzlama teža.

17 godina
neaktivan
FIFA 14

jel se samo meni desava il je nevjerovatno isplativo kupovat gold packs 5k? Ima nekih "prosječnih" igrača koji se prodaju za velike pare tako da sam uvijek u +.

dado nadam se da ces uspjet rjesit, meni da se to desi ja {#}

0 0 hvala 1
16 godina
DadoZG kaže...
Smece2 kaže...

Nisu još, rok je kao 24 sata.. u 21 sam im tipkao tako da je to ok.

Čak mi nije problem čekati rješenje samo neka jave točno razlog bena.

Jedini bi mogao biti VPN što su mi na suportu rekli da je malo vjerojatno tako da nemam pojma.

Ima ljudi sa istim problemom. Zavrzlama teža.

Da vidio sam tamo... I jos ovaj jedan sa moje origin contact liste, znam ga iz FIFE 11 je kao bannan, a prekjucer me pitao jel mogu uc u FUT... Cim mi je rekao sta mu se dogadja, rekao sam mu da je bannan, i da to sto prije rijesi...

Evo, sad sam ga pregledao... Jedino sto moze bit sumnjivo je to sto ima trade profit od 170k

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 1:43 (Smece2).
13 godina
FIFA 14

Ja ne znam koji je ovo klinac ali evo u 7 tekmi u divizji 5 cini mi se ja imam 2 pobjede i 5 poraza. Natuko sam si poraza nenormalno. Nista ne mogu, sad me lik sa Bentekeom silovo onako opasno. Cak sam promijenio u 4-3-3 i nista nisam niti gola zabio. Igro 4-4-2 i odlicno islo. Sad ne mogu normalno odigrati jednu tekmu. Ja ne neznam jel to ponovno momentum ili koji klinac ali ovo je katastrofa. Balotelli nista Benteke je za njega bog i batina a ne vrijedi kur*ca u tom BPL.u.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Ja ne znam koji je ovo klinac ali evo u 7 tekmi u divizji 5 cini mi se ja imam 2 pobjede i 5 poraza. Natuko sam si poraza nenormalno. Nista ne mogu, sad me lik sa Bentekeom silovo onako opasno. Cak sam promijenio u 4-3-3 i nista nisam niti gola zabio. Igro 4-4-2 i odlicno islo. Sad ne mogu normalno odigrati jednu tekmu. Ja ne neznam jel to ponovno momentum ili koji klinac ali ovo je katastrofa. Balotelli nista Benteke je za njega bog i batina a ne vrijedi kur*ca u tom BPL.u.

I ja mislim da je momentum.. al opet.. igraci su dobri.. al opet neznam :// ja sam zapeo isto u div 5 vec 3 put osto ... -.- al sad napravio talijane i odusevljen sam.. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Na koji način misliš da ne vrijedi ništa u BPL-u?  Čist solidno za početak sezone jeli. 

12 godina
neaktivan

kako misliš

12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
pero1000 kaže...

tu neces dobiti taj odgovor {#}

KAKO MISLIŠ

14 godina
neaktivan
FIFA 14

jeli vas ikako zapalo s chiterom, meni nije još nijedan uletio navodno ih ima puno u div 3,2 i 1

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 2:41 (bjong).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice