ok. i onda opet neće nekome pasat
origin ID: Orim0099
it's me. / dpetrinic
hajduk_lux
ok. i onda opet neće nekome pasat
Odgovarat će svima izbor repki ako se samo malo uključi logika. Recimo, prošli put je u igri bila Indija a nije bilo Kameruna i jednog Eto'o-a. Zato sada, ako već ideš organizirati turnir, nastoj izbjegavati navedene propuste i sve će biti OK.
miikaa77/miikaa77
kad se popune 32 igrača krećemo. svi iza 32 su rezerve
jations / jations
djkowa/djkowa
ID : DwimmReaper
ZATVORENE SU PRIJAVE. KREĆE ŽDRIJEB REPREZENTACIJA
http://worldcup2.leaguerepublic.com/l/fg/1_680544631.html OVDJE MOŽETE VIDJETI GRUPNU FAZU , A NA POČENOJ STRANICI VIDJETI KOJ STE REPREZENTACIJU DOBILI.
MOŽETE POČETI ODIGRAVATI UTAKMICE
Želim obavijestiti svoje protivnike iz grupe D, da sam slobodan od 18:00 pa do kasno u noć...Tako da, slobodno zovite...a ja kada dođem doma, odmah ću poslati zahtjev OPPONENTIMA koje nemam na friend listi.
LP! 
EDIT:
Darksides tj. drakula, nadam se da ćeš biti "dovoljno muško" i odigrati pošteno svoje tekme, bez p*zd*arija.
Justice, nadam se da nećemo imati problema sa konekcijom, inače o tebi sve najbolje 
Trećeg ne poznajem, stoga nebi ništa komentirao.
Moji iz grupe G prihvatite me na originu.
DwimmReaper poslan zahtjev... ostali cekam vas... danas sam slobodan cijeli dan. Sutra me nema cijeli dan...
Nisam ni očekivao ništa bolje od Koreje. Nego, imam jedan problem, kada idem u Seasons i pokušam izabrat Koreju fifa mi crasha, može li netko probat to napravit pa da mi javi da l i još netko ima taj problem. I tih par sekundi prije nego šta crasha vidim kako mi rb i cb nedostaju.
Riješeno zahvaljujući ovom ispod mene.
Idemooo österreich <3
Otkud si izvukao taj Novi Zeland..bit cu puska zesca..
tooo australiaaaa o isuse boze
Peru - Belgija 1-3
Opet si stavio hebenu Indiju u WC..

Opet si stavio hebenu Indiju u WC..

nije..pogledaj bolje
UPISANO
Uruguay 2 - 1 Italy
UPISANO
NEW ZEALAND 2 : 3 GREECE
i nije mi jasno da jednu Tursku, Dansku, Rumunjsku itd. ne stavis, nego Novi Zeland koji su u banani i nemam nikakve sanse protiv ovih u svojoj grupi a o top ekipama da i ne govorim..
BELGIUM 1 - 2 RUSSIA
UPISANO