- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I često uopće nema nekih igrača na tržištu, a ako ih ima onda su nevjerojatno skupi. A cijene su općenito puno, PUNO niže zbog same količine "kartica". I trgovanjem se može puno više zaraditi jer je tržište veće.
Trgovina na xboxu i ps4 ima svoje pluseve i minuse...plus je to jeftinije cijene zakako i bolja ponuda...minus...tamo skoro svatko moze imat najbolje igrače, sta je za mene minus, jer onda skoro stalno naletis na nekog sa IF igracima...isto tako, posto je puno veča ponuda, i kad dobis nekog "dobro" igraca, nakraju ode za siču...tako da PC mi se čini bolji sta se prodaje tice...u smislu zarade...
-Skinuo igricu
-instalirala se
-puse da je dostupna 27.0.2012 u 3:00 pm
Normalno da ih vise igra na konzolama (mislim legalno kupljene igre), ako racunamo legalne PC verzije i piratske PC verzije onda vjerojatno pobjeduje PC.
Koliko ti je veliko skidanje? 7 giga ili 9 i nesto?
Zasto se ne otvori ponovo tema za FIFA-u 13 i nickovi? Znam da postoji za 12icu i da se oni ne mijenjaju, al sta je tesko ponovo napisat svoj nick i to je to. Ovako ne znam ko igra uopce 13icu. Ja sam da se ponovo otvori,a ona tema nek se zakljuca.
Dobro je:) jer sam uspoređivao sa svojom, koja je 6.6 instalirana xd
Probat cu ovu moju verziju ugurat u origin da nemoram ponovo skidat 7 giga, ako bude islo, ako ne nema veze kinut opet i to je to:)
Evo ja upravo pravim preload :) Ima 6,116 MB.
Uzea lijepo sa key4game za 205kn obicnu verziju, uplatija oko 14...vec u 14i50 dobija key sve uredno radi,prezadovoljan. Pise mi Available 28. Semptember 12:00 AM ili ti ga u ponoć.
I dajte otvorite tu temu, netko od starijih clanova da ja ne moram :)
Gdje je najjeftinije uzeti key?
bitno mi je i da je provjerena kupnja ofc,te sta dobijem sa onim "jacim"izdanjem
hvala
Zasto se ne otvori ponovo tema za FIFA-u 13 i nickovi? Znam da postoji za 12icu i da se oni ne mijenjaju, al sta je tesko ponovo napisat svoj nick i to je to. Ovako ne znam ko igra uopce 13icu. Ja sam da se ponovo otvori,a ona tema nek se zakljuca.
Stvarno ne vidim potrebe. Pa u Originu ćeš vidjet tko igra FIFU 13, a tko ne. Čemu imat dvije skoro identične teme. I ne možeš onu zaključat jer nije fer prema ljudima koji će kupiti 12 ove godine tek.
Rekao sam moderatoru da bi bilo pametno da se tema preimenuje u samo FIFA nickovi jer neke ljude očito buni što tamo piše FIFA 12. Na kraju nije to promijenio, ali i ovako je bolje nego da imamo dvije iste teme.
Krećem sa igračima španjolske druge lige pa ću polako prema gold. Skupio sam dosad 9% contract bonusa, na početku ću na to utrošit najviše para. Jako je isplativo kasnije.
Može netko dati link do key4game stranice, ne mogu je nikako naći?
Može netko dati link do key4game stranice, ne mogu je nikako naći?
Razmisljam da ove godine uzmem PC verziju. Na koji nacin placate ovom key4game? Uplatom na racun? I sta kad dobijete key? Jer evo (po prvi put ikad) instalirao sam Origin, i ne vidim download FIFA13, vec samo preorder.
Stvarno ne vidim potrebe. Pa u Originu ćeš vidjet tko igra FIFU 13, a tko ne. Čemu imat dvije skoro identične teme. I ne možeš onu zaključat jer nije fer prema ljudima koji će kupiti 12 ove godine tek.
Rekao sam moderatoru da bi bilo pametno da se tema preimenuje u samo FIFA nickovi jer neke ljude očito buni što tamo piše FIFA 12. Na kraju nije to promijenio, ali i ovako je bolje nego da imamo dvije iste teme.
Krećem sa igračima španjolske druge lige pa ću polako prema gold. Skupio sam dosad 9% contract bonusa, na početku ću na to utrošit najviše para. Jako je isplativo kasnije.
Zasto bi neko sad kupija 12? Al ovo je nova igra,nova tema..nemogu vjerovat da jedna tema moze smetat ili slicno. Dobro ti si ovdje duze nego ja, al zasto bi ja sad dodava ljude koje ni ne znam tj. one koji skoro da ili uopce nisu raspravljali ovdje o FIFA-i 13 bar dok sam ja ovdje. Neki ni nece uzet 13icu ili vise nisu ni aktivni na forumu...sad ces ti rec pa eto ti dodaj ljude za koje znas da pisu u temi i za koga znas da ce imat igru. Mislim jednostavnije je kad bi se otvorila nova tema...nece se pravit nikakvo smece na forumu,a i nije tesko ponovo napisat svoj origin nick. Ali eto vi odlucite. Tko me zeli dodat nick mi je : mariuchi
EDIT: Na key4game mu uplatis na racun i on ti da key. Ides gori lijevo na Redeem product key copy/paste napravis i onda ce ti se pojavit da mozes napravit preload.
Da otvorimo temu sa nickovima ili je nepotrebno jer već imamo za FIFU 12?
| 20 | Da, treba opet otvoriti temu |
|---|---|
| 17 | Ne, nepotrebno je |
Na eplati je rasprodana. BaseHost nije još otvorio. Dajte mi neku provjerenu stranicu za normalnu lovu da uzmem Ultimate Edition. Imao sam narudžbu preko ePlati ali nisam uplatio, odnosno nešto nije štimalo. Narudžba je stara nekih 5 dana i sad ne znam mogu li ja igru svejedno dobiti ili se ovaj out of stock i na mene odnosi?
Svi igrate samo UT, ili pak i "normalne" utakmice? Ima li ovdje vise od 30 domacih igraca koji igraju online? Nekakvu ligu da slozimo, ili nesto? :)
Pa evo ti key4game za 235kn ultimate edition. Imas link gori. Poslat ce ti key 27.9...u base hostu je 265 i jos su najavili neki 24 satni popust, sad koliki ce bit...vjerojatno 30-40 kn pa te opet dođe skoro na isto.
A za ligu, procitajte ovo vi koji niste.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-13/124029.aspx?page=64&jumpto=3166743&sort=asc&view=flat
Evo mene, novi na forumu, igram fifu od fife 11. Origin Cofinho92 pa odigramo koju kad izadje igra.
da li ćete stavljati nickove samo za Origin ili bude i PS3 i X360 nickova da se i ekipa sa verzijama za konzole lakše skupi?
Da li je izasla igra za nas bez originala.
uf, napokon prodao Alabu za 6k, sad mi je već puno bolja situacija, imam složenu bronze MLS ekipu i 11 tisuća coinsa.
Sad počinjem slagati i bronze Segundu, tako da ću imati dvije ekipe spremne prije nego zaigram.
Kupljeno preko EPLATI. Stavio je još par keyeva pa oni koji nisu uzeli, požurite tamo!
OK... ja igram vec zadnjih 5h bez ikakvih problema.... Da bannaju, valjda bi me vec bannali
Sada proces za one koje zele riskirat :D :D :D
Zgasiti origin
Skiniuti FlyVPN http://www.flyvpn.com/
Instalirati, i pokrenuti
Kliknuti na onaj free trial, tu ce vas odvest na stranicu sa user name i passwordom (nije potrebna nikakva registracija)
Upisati user name i password
Odabrati americki server
Pokrenut Fifu preko FIFA.exe (meni je nesto isao prckati po instalaciji kad sam ga direktno iz origina pokreno)
I to je to... Kad se igra pokrene zgasite FlyVPN, ponovo se reconnectat na servere (to u igri)
i sretno ako bannaju :D
Ja imam već stranicu na kojoj organiziram ligu..javite se zainteresirani
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!