FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.620
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

igrao sam ja na eslu al me smorilo jer su mnogo veliki cigani,dobri su igraci ali su vecina djubrad i samo gledaju na neki nacin da te zajebu, narocito ako si pocetnik,a to me strasno iznervira pa sam odustao posle nekog vremena

naravno sad kad krene nova fifa krenucu opet

nego da te pitam jer na taj zotac cup i te turnire u pare,moze svako da se prijavi i jel znas jos neke tako turnire i sajtove,gde moze u pare da se igra

prihvati me na originu: tarmi_ricmi

13 godina
neaktivan

naravno za sve turnire moras imati orginal fifu. zotac cup je svake nedjelje u 12h. a mozes se prijvit 7dana prije do 1h prije pocetka utakmice,znaci zadnji check-in je 1h prije tekme. ja sam igrao jos i na ovoj stranici http://www.aceresport.com/ .dodaj ih na fb ako imas jer oni nemaju turnire tocno odredenim danom neko kad stave pa na fb lako to vidis kad objave. i igram turnire jos na eslu. znam to kako te gaze kad si pocetnik na esl. ali kasnije s iskustvom nemogu ti nista, nabavio sam si program za screenshot i to je to. dodati cu te za par dana kad krenem igrati fifu 13, pa cemo se cuti jos

14 godina
neaktivan
FIFA 13

a jel imaju na esl turniri sa novacnim nagradama ili samo oni gde je nagrada premium acaunt

ja sam video samo da ima onaj jedan turnir gde je nagrada 250 evra i to je to

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nema rijetko kada.ali za osvojit nagradu stvarno trebas odlicno igrati i imati malo srece.mene najvise motivira respect ako osvojis koji turnir jer tada ce te ljudi prepoznati.pare privlace ljude na turnire ali dobri su turniri i na esl cisto radi prestiza

13 godina
neaktivan

Hebo ih FUT13..malo radi, malo neradi, ocito da cu morat igrat samo nocu FUT13 jer tad jedino radi normalno...dok se ne stabilizira..

Origin ID za FIFU 11,12,13: ReaLazio
14 godina
FIFA 13

i ujutro uvik radi :P

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Aj rookica bježi u krevet da nam proradi FUT.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
aj da mi neko objasni u cemu je fazon na komnpu (XP) ni pod razno mi ne radi web fut aplikacija,dok na laptopu (win7) radi svaki put u bilo koje vreme. :0
14 godina
FIFA 13

aj hex odjebi da svi odahnemo.

{#}

Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 22:57 (rookica19).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo ovako, pošto vidim da neki reklamiraju i zovu ljude za igrat neke lige vamo tamo, ja cu rec par rijeci o najboljoj stranici na balkanu i to nije nikakva floskula.

Znači, stranica postoji since 2005. Od PES-a 5 pa sve do ovog zadnjeg, dakle 22 sezone igranja. (Računajte da se na svakom serijalu odigraju po 3-4 sezone, 2008 se nije ni igra pa je bilo duplo igranja PES 6). Ima nekih 50ak igrača raspoređenih u 3 classic lige i 2 manager lige (shvatit cete kada se registrirate, uglavnom stvara se ekipa kupovinom igraca, cijenu odreduje transfermarkt i igrate s tim igračima u igri)...Ček...pa zasto ja sad to govorim u temi FIFA-e 13? o.O Zato sta ova igra zasluzuje da se nesto organizira na lokalnoj razini,a ne samo random lupanje protiv stranaca! Tu se zapravo jos vise isplati kupovina originala, kada se mozes natjecat s ljudima iz svog kraja. :D Stoga smo odlučili započet nesto i po tom pitanju. Posto je FIFA prestigla PES u svim segmentima igre vjerujem da postoji vise igraca nego ikad prije. Ovi sta jos igraju PES igraju samo radi tog managera, a neki su se vec prebacili na FIFA-u i ima nas zasad 10-ak. Sve su to ozbiljni, fer i korektni (ovo posebno naglasavam) igraci i nema djece koja ce odustat, zajebavat ili nesto tako i ako ste se željni prijavit i registrirat očekujemo da i vi budete takvi. U buducnosti kad se skupi veci broj igraca, ako postoji mogucnost editiranja ekipa i igranja s istim online, mogli bi i organizirat FIFA manager i vidjet cete kako je to zabavno, pogotovo ako su dobri ljudi s kojim igrate. Igrača ima sa cijelog Balkana i stvarno se svi dobro slažu, nema nikakvih ekcesa ili neceg slicno, ako ste vi jedni od njih onda se dobrodosli. Cilj nam je da bude više FIFA igraca na siteu nego PES ciji broj polako opada jer je prije bilo i po 70ak i mislim da mozemo uspjet u tome. Ako se ovo pročuje to ce se lako dogodit jer ljudi brzo prepoznaju kvalitetu, uostalom da nije tako nebi ovo sve postojalo punih 7 godina. Site je organiziran na najvecem nivou i ponavljam ova igra to zasluzuje!

Evo link

http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

Morate se registirat ( sveukupno je registrirano 1622 člana ) i bilo bi u redu da se predstavite jer to odma predstavlja da ste ozbiljan igrac. Kazete nesto o sebi i zbog koje igre ste dosli posto se uz PES igra i NBA2K liga. Zatim odete na http://www.balkan-gaming.net/bplforum/index.php?topic=27751.msg235557#new i prijavite se, nema veze sta igra jos nije izasla. Bilo bi dobro da se zna okviran broj.

Tablice kako izgledaju

http://www.balkan-gaming.net/bpl/control.php

http://www.balkan-gaming.net/bpl_men/control.php (to je taj manager)

Kontrole bi bile sve na semi (pass,shoot,cross,save assistance ne znam jel jos ima sta,uglavnom sve moze ide semi), a sta nemoze ide manual (Through pass assistance,Lob Pass, none power pass help )i naravno tactical defending.

E sad posto postoji program koji se zove PES launcher, a sluzi samo za razgovor u chat sobi (znaci normalan chat,mozete svi razgovarat u velikom prozoru ili klikom na nick pa na private) a FIFA ima Origin iako nažalost nemogu svi u njemu pricat međusobno, stoga izostaje takva vrsta zezancije pa cemo vidjet da li da skidate launcher.

Eto ako vam sve to odgovara slobodno se pridruzite i necete pogrijesit. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 0:21 (axest).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Odigrao par tekmi i mogu reći da mi se igra prilično sviđa.

Pošto i nemam neku konfiguraciju, još se to sve dobro vrti. Dajte mi recite što je bolje izabrati u Settingsima pod Frame Rate, a da mi igra bude još brža, grafika mi i nije toliko bitna. Prije nego uđem u igru - ja imam podešeno na Lock to 60 FPS, pa me zanima što se događa ako stavim na No limit on fps. Napominjem da mi je bitna fluidnost igre. Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja kad stavim No limit nekad mi zna trzat, a na 60 lock mi radi savršeno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
FIFA 13

LOL... Netko je hackirao web app, i ekipa je dobivala neograniceno packova... Sad se siri prica da ce resetirat web app, znaci da cemo sve ispocetka morat.... :D

3 0 hvala 0
13 godina
Smece2 kaže...

LOL... Netko je hackirao web app, i ekipa je dobivala neograniceno packova... Sad se siri prica da ce resetirat web app, znaci da cemo sve ispocetka morat.... :D

Sad kad nam za toliko čekanje i strpljivost daju samo  igrače koji su preko 80 Overal Rating {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
Smece2 kaže...

Pa valjda će resetirat, ne vidim drugo rješenje. Kažu da je već hrpa Ronalda i Messija na tržištu te da neki imaju već po par milijona coinsa.

13 godina
neaktivan
meni nije jasno na koju foru al zaista,igrica jos nije izasla,vec se ovo desava sa web aplikacijom.Mada susreo sam parputa nazovi te likove sa mesijem i ronaldom u ekipi i uvek popiju po tri cetiri komada i plus se zezam aj da tako kazem non stop koristim skill,i samim tim sebe vezbam da ih sto bolje radim.

Sada sam se iznervirao zestoko zbog tih nazovi igraca.
15 godina
FIFA 13

Piše na EA forumu da su počeli s bananjem, valjda bude nešto od toga. Uglavnom, dosta velik fail za EA. Neki su sigurno planirali krenut sa FUT-om sutra, a sad teško da će moći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

djkowa

gdje si bio prošle godine s tim  postom... dobro vidim da si prijavljen tek jedan dan na bug forum. ima nas dosta igrača ovdje na forum koji smo igrali fifu12 , ima i popis igrača...malo pogledaj po forumu.

nisam znao za tu esl.hr ligu ,svakako ću pogledati ove godine.

ja sam inače dosta igrao s igračima iz srbije, okupili su se na pes-serbia forumu. ima odličnih igrača, i redovito su neke turnire organizirali.

i osvrt također na post gore što se tiće također BPL foruma... također sam bio veliki fan PES-a i osvojio na tom forumu 3. ligu prije 2 sezone...ali onda je došla fifa 12{#}

Uglavnom slažem se da fifa 13 zaslužuje da se organizira neka regionalna liga, jer vidim da ima dosta odličnih igrača... javljaju se igrači ovdje, vidim da i na BPL forumu ima neka inicijativa i zaiteresiranih, dečki s pes-serbia foruma su tu .... samo treba netko to organizirati. Ima tko viška vreme i volje?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 13:58 (Hery).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja tvrdim da ce na BPL-u organizacija bit na najvecem nivou ka sta je i za ostale igre PES i NBA2K. Tako da se slobodno prijavite, ljudi nisu gamad, zabava i korektnost je na prvom mjestu i neka pobijedi bolji :) Novih dvoje se vec registriralo i vjerujem da ce ih bit jos dok igra ne izađe, a tek nakon izlaska bi se moglo ocekivat i vise, samo neka se procuje bas kao sto se proculo prije 7 godina.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 14:14 (axest).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
axest kaže...

Ja tvrdim da ce na BPL-u organizacija bit na najvecem nivou ka sta je i za ostale igre PES i NBA2K. Tako da se slobodno prijavite, ljudi nisu gamad, zabava i korektnost je na prvom mjestu i neka pobijedi bolji :) Novih dvoje se vec registriralo i vjerujem da ce ih bit jos dok igra ne izađe, a tek nakon izlaska bi se moglo ocekivat i vise, samo neka se procuje bas kao sto se proculo prije 7 godina.

ako bude organizirana liga sigurno se prijavljujem sigurno... sutra stiže PES , ima 8 dana me uvjeri da je ove godine bolji nego prošlo. inače opet samo fifa :) 

14 godina
FIFA 13

šta da radim sa 15k, dva paketića da roknem, složim momčad ili čuvam?

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
rookica19 kaže...

šta da radim sa 15k, dva paketića da roknem, složim momčad ili čuvam?

Probaj kupiti nekog igrača kojeg ćeš koristit duže vrijeme. Probaj ulovit neku finu ponudu.

14 godina
FIFA 13

pokušavam nać, ne ide me

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Onda daj meni pare.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

kupljen IF henry za 15k {#}

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Odkud ti 15K? Sta si dobio kakvog dobrog gold rare ili?

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan

dobio pike-a
13 godina
neaktivan

Ja imam dilemu, dal da prodam sve zlatne igrace quick sellom( to je okp 300 golda po igracu) ( nije niejdan rare a najbolji mi je Cisse sa 81, ali ruka na srce, to je vec starac) Da skupim 5000 pa kupim gold paket  Cisto sumljam da cu moc prodat Cissea za vise od soma i po golda, jer sam pratio njegove cijene, ekipa ga prodaje po 1500-1900

15 godina
FIFA 13

Ja sam sve posebne gold, njih 4, stavio u AH za bezvezne cifre pa ak se proda proda. Ove ostale ću radije čuvati. Ak ću ih već prodavat samo ovako, radije ih prodam sa 0 contract nego sa 7.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma sad sam za svakog zlatnog, pregledao ga na Ah da vidim kako mu se cijene krecu, pa stavio skoro pa najnizu cijenu...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice