FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.524
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
FIFA 13
Kaj bu sad ovi nezadovoljni ea sports politikom koji su najavili prelazak na pes i njegov novi engine?

http://www.goodgame.hr/vijesti/pes-2014-ipak-nije-u-potpunosti-next-gen-naslov/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 13
movie kaže...
Kaj bu sad ovi nezadovoljni ea sports politikom koji su najavili prelazak na pes i njegov novi engine?

neznam za ostale, ali za mene od ove godine će biti ili PES ili ništa. FIFA ne dolazi u obzir zbog toga što opet zapostavljaju PC igrače, a ja igram na PC-u, tako da ne dolazi u obzir, ni da mi taj škart od igre kakav će biti od sljedeće godine prodaju po 10 kn, nebi ga uzeo.

Za PES ćemo vidjeti, uglavnom nešto se mijenja, a sutra ćemo vidjeti nove detalje, zasad i nisam nešto impresioniran.

Da kupim PS4 ili Xbox One, vjerojatno bi i dalje kupovao FIFU, ovako nema šanse.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 15:35 (antimadridista).
16 godina
movie kaže...

na kraju isto ko i sa fifom... mi PC-jaši ko da smo sugavi... zasto su konzole na prvom mjestu? nije mi bas jasno al et... uvijek sve dobivamo zadnji (osim nekih beta patcheva koje testiraju na nama, ko pokusni kunići, pa ak nevalja imaju to vremena popravit na konzolama) PC kao ne podrzava taj novi engine? ma daj... politika radi svsta :(

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
17 godina
karlo666 kaže...

na kraju isto ko i sa fifom... mi PC-jaši ko da smo sugavi... zasto su konzole na prvom mjestu? nije mi bas jasno al et...

Vrlo jednostavno, zato kaj 90% zarade dolazi od konzola...

14 godina
FIFA 13

Logicno

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...

Logicno

ma nešto stvarno ne valja s ovim FUT-om, sastavio sam ovo http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#6icGEaAXnJFb7:pc i odigrao par tekmi, i trgaju, nisam gola dobio još i puno je lakše igrati nego sa ovom ekipom  http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#dngtFqbOnJB4a:pc {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 17:13 (BoobZ).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

inace tots su francuzi i ea opet stavlja igrace iz provog tots...

GK: Landreau, Mickaël, SC Bastia - 82>87 
RB: Fanni, Rod, Marseille - 76 (78)>82 
CB: Nicolas N'Koulou , Olympique Marsielle - 80>85 
CB: Thiago Silva, PSG - 87 (89)>92 
LB: Trémoulinas, Benoît, Bordeaux - 76 (79)>83 
CM: Balmont, Florent, LOSC Lille - 79>84 
CDM: Matuidi, Blaise, PSG - 77 (79)>83 
CAM: Valbuena, Mathieu, Marseille - 82 (84)>87 
LW: Payet, Dimitri, LOSC Lille - 80 (81)>86 
ST: Jérémie Aliadiere, FC Lorient - 73>74 
ST: Ibrahimović, Zlatan, PSG - 88 (89)>94 

SUBS 

GK: Thuram-Ulien, Yoann, ES Troyes AC - 68 (71)>74 
CB: Chedjou, Aurélien, LOSC Lille - 80 (81)>85 
CB: Sakho, Mamadou, PSG - 80>85 
CDM: Digard, Didier, Nice - 70>74 
CAM: Cabella, Rémy, Montpellier SC - 75>81 
CF: Ménez, Jérémy, PSG - 81 (82)>87 
RW: Aubameyang, Pierre-Emerick, AS Saint-Etienne - 79 (80)>85 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Znaci Ibrina cijena bude koliko 500milja ? :D Krv mu ljubim sta je nabrijan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BoobZ kaže...
KiCo77 kaže...

Logicno

ma nešto stvarno ne valja s ovim FUT-om, sastavio sam ovo http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#6icGEaAXnJFb7:pc i odigrao par tekmi, i trgaju, nisam gola dobio još i puno je lakše igrati nego sa ovom ekipom  http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#dngtFqbOnJB4a:pc {#}

klasika.. al kad tad ces opet pocet gubit :/ tako sam i ja sa silverima.. znaci nekih 6-7 tekmi dobio razlikom sa minimum 4 gola al onda poslje opet poceo gubit i tako u krug... jadno do bola

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
14 godina
Encyanix kaže...
BoobZ kaže...
KiCo77 kaže...

Logicno

klasika.. al kad tad ces opet pocet gubit :/ tako sam i ja sa silverima.. znaci nekih 6-7 tekmi dobio razlikom sa minimum 4 gola al onda poslje opet poceo gubit i tako u krug... jadno do bola

Napravio sam i ja jednu takvu ekipu, 3-5-2 sa Ibarbom,Murielom i Quinterom

5 pobjeda zaredom, jurili su ko ludi, nakon toga svi ko da su pomrli sljedece 3 tekme i odustao sam i od njih vise 

13 godina
FIFA 13

Kad vidim te 3-5-2 odmah mi je jasno o cem se radi. Smece bugovito.

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Napravio sam i ja jednu takvu ekipu, 3-5-2 sa Ibarbom,Murielom i Quinterom

5 pobjeda zaredom, jurili su ko ludi, nakon toga svi ko da su pomrli sljedece 3 tekme i odustao sam i od njih vise 

He, he... i ja danas s njima mlatio.  meni to nije normalno.  S takvom momčadi ja liku s top nijemcima uputim tridesetak udaraca po golu i zabijem sedam komada? Muriel i Ibarbo zabijaju da bi se i messi posramio? Jučer kad me jedan forumaš derao cijeli dan s tom momčadi ja sam bio u predinfarktnom stanju.

Jednostavno mi je to neshvatljivo. Na stranu tvoja vještina i znanje ali igrači bi unatoč tome trebali biti ograničavajući faktor a ne da muriel od deset pokušaju deset puta spraši u devedeset ili da quintero ima bolja i preciznija dodavanja od tots hamšika recimo?  Da ne pričam kako muriel na kari nosi barzaglia ili kako sif di natale ili tots cavani ne mogu proči pored olave niti izdržati duel s njima?  Olave pace 75 tots cavani 91 i ja mu ne mogu pobjeći?

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kad vidim te 3-5-2 odmah mi je jasno o cem se radi. Smece bugovito.

Uvijek je nešto drugo krivo za poraz jeli :D 

13 godina
FIFA 13

Ne, ja sam kriv jer od 30 udaraca od toga 15 u okvir mi lik obrani a dobijem 3 gola iz 3 kontre... da, ja sam kriv :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
FIFA 13
Odlučio sam se na veliko pospremanje. prodao sve brazilce, još malo pa gotovi i englezi, viškove sve riješio... ostat ću na jednoj momčadi i to je to.. za zeku peku ostavit ću ovu mješavinu kolumbijaca i amera jer nisu normalni... kad puknem, a blizu sam riješit ću i talijane i to je to... kraj, nema više..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

koji je ku*** ovom EA $PORT$U? lik mi dođe u igru sa 2 golmana? pa dobro sad majku mu dokle ce to glupiranje trajat? ja nevjerujem da se takvim likovima ne moze stat na kraj... steta sto nisam mogo slikat  da ga prijavim :(

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
karlo666 kaže...

koji je ku*** ovom EA $PORT$U? lik mi dođe u igru sa 2 golmana? pa dobro sad majku mu dokle ce to glupiranje trajat? ja nevjerujem da se takvim likovima ne moze stat na kraj... steta sto nisam mogo slikat  da ga prijavim :(

A za kaj bi ga prijavio? Gdje piše da ne smije staviti golmana recimo na CB? Problem je ako su oba istovremeno stajala na golu, priznajem to nije fer..

16 godina
movie kaže...
karlo666 kaže...

A za kaj bi ga prijavio? Gdje piše da ne smije staviti golmana recimo na CB? Problem je ako su oba istovremeno stajala na golu, priznajem to nije fer..

da, al pazi, taj drugi golman ima također golmanski dres i ni manje ni vise nego broj 1 kao i "pravi" golman i kad god ja krenem u napad on se prebaci na tog duplikata i obojica stoje na golu? ista stvar kod slobodnjaka, izvodim slobodnjak i on parkira jednog golmana u jedan kut, drugog u drugi... nisam uspio isprobat jel moze taj "duplikat" hvatat loptu rukom... al sto je jos gore imo je dres slican ko moji igraci pa cesto zbunjuje.... al nema veze... i onako je brzo odusto :/

13 godina
FIFA 13

Prijavit takvu stoku treba. Sta izmisljaju, ta fifa je puna klinaca i gamadi. Kako molim boga da KONAMI napravi normalan nogomet.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
karlo666 kaže...

da, al pazi, taj drugi golman ima također golmanski dres i ni manje ni vise nego broj 1 kao i "pravi" golman i kad god ja krenem u napad on se prebaci na tog duplikata i obojica stoje na golu? ista stvar kod slobodnjaka, izvodim slobodnjak i on parkira jednog golmana u jedan kut, drugog u drugi... nisam uspio isprobat jel moze taj "duplikat" hvatat loptu rukom... al sto je jos gore imo je dres slican ko moji igraci pa cesto zbunjuje.... al nema veze... i onako je brzo odusto :/

Ha, ha... svašta ljudima padne na pamet

14 godina
FIFA 13

Nevjerovatno koliko sreće imam ..

Treba ovo pogodit haha

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Evo jedan hybrid koji mozda slozim. http://www.futhead.com/fifa/squads/11698318/#

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Evo jedne pozitivne vijesti...

Dobio sam mail u kojem me bannaju zbog cheatanja, sto mi je bilo malo cudno posto nisam igrao igru zadnjih 3mj :D, al sam je bio posudio frendu account... i nakon ulozene zalbe na EA.com i pricanja sa njim jedno 2h, on je priznao da je cheatao sa nekim deltatenfy(navodno prije tjedan dana i kao 2x je osvojio division 1 sa cheatom... Sad kolko je to istina, to ne znam!)... I bannali su ga looool...

Tako da se mozda vide neki pozitivni koraci prema naprijed!!

1 0 hvala 0
16 godina
Smece2 kaže...

Dobio sam mail u kojem me bannaju zbog cheatanja, sto mi je bilo malo cudno posto nisam igrao igru zadnjih 3mj :D, al sam je bio posudio frendu account... i nakon ulozene zalbe na EA.com i pricanja sa njim jedno 2h, on je priznao da je cheatao sa nekim deltatenfy(navodno prije tjedan dana i kao 2x je osvojio division 1 sa cheatom... Sad kolko je to istina, to ne znam!)... I bannali su ga looool...

i to je nesto, al po meni mozda malo kasno... a ima i gorih stvari... ima cheat koji ti cijelu tekmu drzi fitnese na 99, pa onda onaj coins boost, kad ga recimo kupis u easfc-u moze se pomocu cheat engine "zamrznut" i ustvari mozes ga koristit beskonacno, ne samo 15 utakmica i slicno... contracte također mozes zamrznut... iskreno necu to ni probavat, nije vrijedno popusit ban zbog toga a i ne zelim radit nesto sto mrzim da drugi meni rade :)

15 godina
karlo666 kaže...
Smece2 kaže...

i to je nesto, al po meni mozda malo kasno... a ima i gorih stvari... ima cheat koji ti cijelu tekmu drzi fitnese na 99, pa onda onaj coins boost, kad ga recimo kupis u easfc-u moze se pomocu cheat engine "zamrznut" i ustvari mozes ga koristit beskonacno, ne samo 15 utakmica i slicno... contracte također mozes zamrznut... iskreno necu to ni probavat, nije vrijedno popusit ban zbog toga a i ne zelim radit nesto sto mrzim da drugi meni rade :)

Cheat engine je *urac od programa.. tj levatski cheatovi..

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Neki se i dalje cude ko picek glisti kako im pace timovi od 20k bolje igraju nego oni od pola milje i više. To je opće poznata stvar.

352 nije izvlacenje na igru nikakvo, to samo pi*ke igraju, kao i one formacije sa 5 u obrani. Ista stvar je sa wellintonom, patom, santanom i ostalim slicnim igracima.

0 5 hvala 0
13 godina
DangerouS kaže...

Neki se i dalje cude ko picek glisti kako im pace timovi od 20k bolje igraju nego oni od pola milje i više. To je opće poznata stvar.

352 nije izvlacenje na igru nikakvo, to samo pi*ke igraju, kao i one formacije sa 5 u obrani. Ista stvar je sa wellintonom, patom, santanom i ostalim slicnim igracima.

Volim kad netk odijeli slicno misljenje ko i ja :D

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
DangerouS kaže...

Volim kad netk odijeli slicno misljenje ko i ja :D

Da, obozavam kad se bacaju thumbs down a to da svi preziru one koji koriste 352 nije doslo od mene, vec od cijele FIFA zajednice, skocite na EA forume, slozite 352 tim, ubacite kojeg pace igraca i postavite sliku u temu, popljuvat ce vas ko od sale. 

17 godina
neaktivan
FIFA 13

ja obozavam ekipu koja je donedavno igrala sa pacewhorovima i 352 kako sad pljuju to...

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

Da, obozavam kad se bacaju thumbs down a to da svi preziru one koji koriste 352 nije doslo od mene, vec od cijele FIFA zajednice, skocite na EA forume, slozite 352 tim, ubacite kojeg pace igraca i postavite sliku u temu, popljuvat ce vas ko od sale. 

Prva stvar, boli mene kifla šta ko misli o mojim momčadima, i o mojim igračima i slično. I nikako ne shvaćam to stavljanje npr. Santane u skupinu pacewhorea, zašto nebi koristio brzog cb-a da stignem protivničke napadače, jer nije samo welliton brz, brz je i aguero, i benzema i di natale i slični koji uz to šta su brzi mogu se i odgurat lakše od wellitona i sličnih. A što se tice same formacije, za to me još više zaboli šta ljudi misle, koristit cu ono šta meni odgovara, a ne što tebi ili FIFA zajednici paše. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice