FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.289.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
Flue kaže...

Stavio sam dres od Ipswich Towna na trade za 98,000 buy now cijenu i badge od Galatasaraya za 98,000 da frend kupi, ali toga uopce nema na aukcijama...moze li tko pogledati pa da mi javi, jer stvarno ne znam zasto nece.

Kako nema?  Našao sam ga u prvoj sekundi.  Prodavatelj Quilmes FC, start price  96K,  buy now 98k coinsa?

edit:  evo i dres sam našao u desetoj sekundi....

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 23:30 (movie).
13 godina
FIFA 13

Evo nov kup na istu foru ko i onaj prosli. Sta im se to dogada da su to poceli. Meni ostale dvije tekme u divisionu i treba mi pobjeda da osvojim division, ali nikako protivnika nac. Valjda ce sutra bit bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
meni je dosta UT-a za ovu fifu pa ak nekog zanima mogu mu prodat coinse. kad sve prodam imat cu oko 500 k - 600 k. nek mi se jave na PM zainteresirani.

ovakve slicne golove sam primao svaku tekmu al ovaj posebni me totalno ubio :DD http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/156480663

0 0 hvala 0
13 godina

tko ima klub NK HAJDUK SPLIT u UT-u?

14 godina
BoobZ kaže...

Očito neki purger

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Fino, našao sam nekoliko ljudi sa svoje frend liste koji idu na report za cheating, jedan i odavde :) Nadam se da ce te se prepoznati jer je više nego očito, a ostali samo odite na leaderboards, pod friends i odite dole na compare i vidite koliko utakmica imaju odigranih i osvojenih titula i isto tako se nadam da se isti od srama nece pojavljivat dok ne počnem imenovat :D 

2 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...
BoobZ kaže...

Očito neki purger

17 godina
antiljano27 kaže...

Fino, našao sam nekoliko ljudi sa svoje frend liste koji idu na report za cheating, jedan i odavde :) Nadam se da ce te se prepoznati jer je više nego očito, a ostali samo odite na leaderboards, pod friends i odite dole na compare i vidite koliko utakmica imaju odigranih i osvojenih titula i isto tako se nadam da se isti od srama nece pojavljivat dok ne počnem imenovat :D 

Ne znam je li tu ima što neregularnog jer obično oni koji varaju imaju nenormalno velik broj odigranih tekmi. Ovaj lik mi je interesantan jer je odigrao duplo manje tekmi od mene a zaradio nekih 6 puta više coinsa od mene. Ako je sve legalno, volio bih znati koja je to fora tako efikasnog zarađivanja s takvim malim brojem odigranih tekmi? Ima neka fora?

13 godina
movie kaže...
antiljano27 kaže...

Ne znam je li tu ima što neregularnog jer obično oni koji varaju imaju nenormalno velik broj odigranih tekmi. Ovaj lik mi je interesantan jer je odigrao duplo manje tekmi od mene a zaradio nekih 6 puta više coinsa od mene. Ako je sve legalno, volio bih znati koja je to fora tako efikasnog zarađivanja s takvim malim brojem odigranih tekmi? Ima neka fora?

brisanje kluba da se pokušaju izbjeć cheateri haha, ne radi btw, i dalje su cheateri tu

15 godina
FIFA 13

Vidim da je "velika" potrzanja za coinse na fifi.. pa ako nekog zanima ovo je moj cjenik:

200k= 50kn

500k= 100kn

za vece svote se mozemo dogovorit.. mada sad imam samo 700k.. javite se na PP

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 13:24 (Encyanix).
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
BoobZ kaže...

brisanje kluba da se pokušaju izbjeć cheateri haha, ne radi btw, i dalje su cheateri tu

Viidiš, to mi nije palo na pamet...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

lik ima ovakvu ekipu... na pcu svaka cast

i ja mu uspijem puknuti kojih 15  puta u okvir... nazalost zavrsi 1:1dobijem smijesan crveni u 90+ i primim gol iduci napad

0 0 hvala 0
13 godina
CroChef kaže...

lik ima ovakvu ekipu... na pcu svaka cast

i ja mu uspijem puknuti kojih 15  puta u okvir... nazalost zavrsi 1:1dobijem smijesan crveni u 90+ i primim gol iduci napad

mislim da je ovo ipak izvan dosega poštene igre, prebrutalna cijena ekipe

17 godina
CroChef kaže...

E vidiš, to mene živcira. Hoću u takvoj situaciji zatvoriti tekmu ali tih zadnjih par minuta sve krene krivo. Uvijek neki crveni, penal, krumpir, raspad sistema i sve završava golom, neki puta bude i više od tog jednog gola..  Zašto? Zašto sve funkcionira 85 minuta a onda raspad?

13 godina
FIFA 13

Dvije tekme do kraja seasona. Udem u neku igru, lik totalni apce whore sa svim mogucim iznad 80 paceom i ubije me. Dva puta pukne po golu i dva gola zabije. Dok sa druge strane Lloris ko po starom ne moguce gol dat. 2-1 zavrsi.

Sad udem u igru, vidim lik ima ok ekipu, nista ono abnormalno, jos mu je ukljucen voice chat reko budemo odigrali. Udemo u igru i lik ugasi i ja ostanem bez lige. Liga se resetira na pocetak, dobijem pare ali paketic ne. I sta sad. Jel se moze nekako dobit taj paketic ( zapravo vec par njih od kad igram ) da se zalim tamo njima na chat ili sta ? Ovo je frustrirajuce stvarno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Di se moze reportat cheater? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

Di se moze reportat cheater? 

https://help.ea.com/article/how-to-report-cheating tu ti piše sve o tome, a isto tako odeš na chat sa njima i daš im sve potrebno  

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Hvala, primjetio sam onog lika sa imenom kluba Leipzig SC, lik je 24 sata na dan na FUTu i svaki put kad tražim meč naletim na tog kretena.

0 0 hvala 0
17 godina
DangerouS kaže...

Hvala, primjetio sam onog lika sa imenom kluba Leipzig SC, lik je 24 sata na dan na FUTu i svaki put kad tražim meč naletim na tog kretena.

I kaj se dogodi? prekine ili...? Ono, da znam ako naletim na njega...

15 godina
neaktivan
Mislim da ste već trebali shvatiti da nema kruha od prijavljivanja...
13 godina
DangerouS kaže...

nije lik nego bot, sad imaju potpuno automatizirano varanje 24/7 {#}

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav, dali ovdje ima neko da bi dao 150 do 200k koina za pes13? :D

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Mislim da ste već trebali shvatiti da nema kruha od prijavljivanja...

Tako je....

Meni na ps3 ne žele dati mog igrača kojeg sam normalno kupio sa coinsima...Nisam cheater niti išta,normalno igram...

SIF Inler iz Napolia sam kupio na bin i dao sam 59000coinsa za njega i kada sam ga kupio išao sam dalje u potragu za igračima..

Da bi nakon 5 min. nakon što sam sve igrače kupio otišao u trade pile i vidio da su svi igrači u trade pile osim sif inler...

Nije mi jasno kako,igrača sam normalno kupio i onda dođem u tp a njega nema...sve sam pretražio da ga nisam možda negdje spremio ,nema nigdje...

Odem na EA na facebook i javim im šta se desilo i oni mi kažu da se javim EA suportu i poslao sam im sve slike,ime kluba ,točno koliko sam coinsa,sve...

I još je pisalo na na web app kada kupiš igrača koliko si ga platio i to sam im poslao i vidi se da je kupljen sif inler ali da ga nema u mom klubu..

I to je bilo u 2 mjesecu i ni dan danas nisam dobio niti coinse niti inlera-a nazad..ništa

5 puta sam i poruke i slike da imam dokaz da ne lažem i niti jedanput se nisu javili...

I jbg. odustao sam...šta ču drugo!

X...
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 19:31 (X Malisse).
17 godina
X Malisse kaže...

Meni na ps3 ne žele dati mog igrača kojeg sam normalno kupio sa coinsima...Nisam cheater niti išta,normalno igram...

SIF Inler iz Napolia sam kupio na bin i dao sam 59000coinsa za njega i kada sam ga kupio išao sam dalje u potragu za igračima..

Da bi nakon 5 min. nakon što sam sve igrače kupio otišao u trade pile i vidio da su svi igrači u trade pile osim sif inler...

Nije mi jasno kako,igrača sam normalno kupio i onda dođem u tp a njega nema...sve sam pretražio da ga nisam možda negdje spremio ,nema nigdje...

Odem na EA na facebook i javim im šta se desilo i oni mi kažu da se javim EA suportu i poslao sam im sve slike,ime kluba ,točno koliko sam coinsa,sve...

I još je pisalo na na web app kada kupiš igrača koliko si ga platio i to sam im poslao i vidi se da je kupljen sif inler ali da ga nema u mom klubu..

I to je bilo u 2 mjesecu i ni dan danas nisam dobio niti coinse niti inlera-a nazad..ništa

5 puta sam i poruke i slike da imam dokaz da ne lažem i niti jedanput se nisu javili...

I jbg. odustao sam...šta ču drugo!

Dogodi se.  Ja sam prije gotovo dva mjeseca kupio piquea.  Stoji mi u TP onako zelen s kvačicom no ne mogu ga nikamo prebaciti. Niti u moj klub niti u daljnju prodaju. Kad to probam napraviti preko neta sruši mi se web a preko same igre izleti mi van.  I kaj sad, nek stoji... ne da mi se živcirati i moliti za 19k coinsa.. odustao sam u samom početku...

13 godina
neaktivan
dareon kaže...

Pozdrav, dali ovdje ima neko da bi dao 150 do 200k koina za pes13? :D

ja ti mogu ponudit 50 k jer je pes smece,a meni bi trebao da se vjezbam za turnire

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan

ja skupljam za jednog igraca kosta 100k to je najmanje sto mogu ici jbg...

13 godina
FIFA 13

IF handanovic uletio za 50k. 30k cistog profita...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@Bobz

Sumnjam da bot kupuje igrace i stavlja ih na market takoder :)

@movie

Ma cim vidis Leipzig SC dok biras dresove izadi van, naletit ces na njega sigurno, vec i jesi mozda ali nisi obracao paznju. Ima jos jedan sa Leipzig imenom u sebi, isto cheater. Al uglavnom cim vidite da imaju neke lose dresove ili/i badge odma izadite, ako vec izaberete dresove, pazite ako ima tim bez trenera ili su igraci na krivim pozicijima ili ako su broncani igraci, onda stisnite alt+f4  i vratite se nakon pola minute u igru. Ne gubi se contract.

@Sime

Ja danas svog Handanoviča u 41212 maznuo za 70k :) Uglavnom nije za profit već korištenje, al moram ga prodat prije tots-a jer će sigurno bit TOTS GK u Serie A :)

14 godina
DangerouS kaže...
@Bobz

Kakve veze ima trade sa cheatanjem? Reko si da stalno naletis ne njega kad ides igrat, ovaj kaze da je vjerovatno bot, i ti onda da bot nemoze kupovat? XD

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
DangerouS kaže...
@Bobz

@movie

Ma cim vidis Leipzig SC dok biras dresove izadi van, naletit ces na njega sigurno, vec i jesi mozda ali nisi obracao paznju. Ima jos jedan sa Leipzig imenom u sebi, isto cheater. Al uglavnom cim vidite da imaju neke lose dresove ili/i badge odma izadite, ako vec izaberete dresove, pazite ako ima tim bez trenera ili su igraci na krivim pozicijima ili ako su broncani igraci, onda stisnite alt+f4  i vratite se nakon pola minute u igru. Ne gubi se contract.

@Sime

Ja danas svog Handanoviča u 41212 maznuo za 70k :) Uglavnom nije za profit već korištenje, al moram ga prodat prije tots-a jer će sigurno bit TOTS GK u Serie A :)

Ne trebas alt f4. Stisni alt + tab i cekaj 10 sec i isto ce ti bit, a ovkao ne moras izlazit iz igre. 

Da, sto prije ga treba strzit, otvorio par paketa danas, najjaci cavani u 4-3-2-1 ST... slabi paketi, jako slabi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice