FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.290.483
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
SimeKZ kaže...

aj da i mene posralo. Jerome Boateng 4-2-2-2 700 coinsa. Ocito je lik mislio 7000 :D 

kakvi ovdje srećkovići žive...

13 godina
FIFA 13

Nesto su i napravili poslije maintence. Za cudo prva tekmu u FUT division me spoji s normalnim igracem i odigram ja to do kraja :) Ali steka brate moj abnormalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav,

mislim kupti fifu13 za pc...ovdje bi kupio http://www.g2play.net/store/FIFA-Soccer-2013-EA-Origin-Key.html ....sta znaci taj bonus?????

btw moze mi neko objanist malo o igri jer sam samo igro single player.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Citaj sta pise ispod i sve ce ti bit jasno. Da dobijes popust na neku igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Nesto su i napravili poslije maintence. Za cudo prva tekmu u FUT division me spoji s normalnim igracem i odigram ja to do kraja :) Ali steka brate moj abnormalno.

Istina, zadnja dva dana svaka druga tekma mi šteka. Jednu je bilo nemoguće uopće igrati i odmah na početku izađem i dobijem DNF? Pa kaj nije ona fora da možeš izaći nakon par minuta ako je veza problematična? Kako uopće izaći iz igre a da ne dobiješ DNF u tom slučaju?  Ja stisnuo alt+ F4, očito da to ne pali..  Kako da igram kad se igra vrti u pet sličica, karastrofa...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Imam nekih igraca za rijesit se pa ako netko oce

Hazard 343 80k

Yilmaz (IF) 451 45k

Fred (IF) 343 30k

Pizaro (IF) 4411 50k

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kolko sam ja skužio 5 minutes rule vrijedi samo u seasonsu
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

tako je, i isto tako u pro clubs seasons 

15 godina
FIFA 13

Danas kad sam odabrao man city u seasonu haha :D

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
The Unforgiven kaže...

Dobro, i kako da igram kad se tekma vrti u par sličica? Ne možeš gledati a kamo li igrati.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Season(ili carrer neam pojma) se nemože igrat ako nemaš original jel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...

Hazard 343 80k

Yilmaz (IF) 451 45k

Fred (IF) 343 30k

Pizaro (IF) 4411 50k

javim ti se ja jos za hazarda

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Istina, zadnja dva dana svaka druga tekma mi šteka. Jednu je bilo nemoguće uopće igrati i odmah na početku izađem i dobijem DNF? Pa kaj nije ona fora da možeš izaći nakon par minuta ako je veza problematična? Kako uopće izaći iz igre a da ne dobiješ DNF u tom slučaju?  Ja stisnuo alt+ F4, očito da to ne pali..  Kako da igram kad se igra vrti u pet sličica, karastrofa...

Najjaci su oni mazohisti sta igraju po tome i nece odustat nego cekaju tebe. Prebolesno covjece :D 

13 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.futhead.com/fifa/squads/9695566/

želja mi je isprobat ova dva divljaka iza na cb, nadam se da ova 2 chemistrija što im fale nece previše utjecat. Skoro pa me sram koristit ovu momčad :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
CroChef kaže...

Hazard 343 80k

Yilmaz (IF) 451 45k

Fred (IF) 343 30k

Pizaro (IF) 4411 50k

javim ti se ja jos za hazarda

Evo otiso on i Yilmaz, ova dvojca su jos na prodaju fred je na 25k a Pizza exspres na 45k

13 godina
FIFA 13

Kako bolesnu tekmu sam sad igro. Ne moguce je kako ti igra jednostavno neda da zabijes prokleti gol :D 

Ali uspijem nekak sa pas igrom doc do njegovog gola, izjednacim za 2-2 i onda je valjda bila 96minuta. Lik nabaci unutra i Adrian nadskace Santanu i zakucava glavom :) Vristat sam poceo.

http://www.futhead.com/fifa/players/compare/4880/4624

Dakle 194 naspram 180. 84 heading na  72 i jumping 80 na 74 :) Ajde da nisam tajming pogodio nebi nsita reko. Nego lik je nadskocio ovog mog divljaka :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Kako bolesnu tekmu sam sad igro. Ne moguce je kako ti igra jednostavno neda da zabijes prokleti gol :D 

Jučer na PS3 igram s likom koji mi je u cijeloj tekmi uputio jedan udarac po golu i zabio. I to mu ja poklonim loptu.  Chiellini izbije glavom i pogodi u leđa vidala od kojeg se lopta odbije i lik sa 16m natrči i zabije. Ja imam tri stative, pa penal koji mi lik brani pa čudo prilika, prazan gol i naravno u 45 min izjednačim iz krumpira da mi je bilo neugodno a istovremeno prije gola  tri puta pucam glavom unutar peterca i golman čudesno brani?

Drugo poluvrijeme ista slika.  Lik ne može do lopte a ja do gola. Milju šansi i ništa i konačno u nekoj 80 min odigram trokut izađem pred golmana i zabijem.

E sad, ebi ga... je li tada fifa radila za mene ili ja sam?  Više ne znam što je stvarnost a što momentum. U svakom slučaju bilo je smiješno gledati, pogotovo kako su padali golovi a što sam sve promašio. Dobijem 2-1 a za ta dva gola uputio sam preko dvadeset udaraca.

Definitivno najlošiji lik s kojim sam do sada igrao na PS3 a dobio jedva.. Samo da dodam, lik ima momčad chemistrya nekih 70...

Kad takve škvadre vidim znam da će biti muke cijelu tekmu...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovako, frend mi želi dati 100k coinsa, ja na trade stavim dres od Ispwich Citya za 100k, ali ga on ne može naći.Je li je trade pile bugan ili je nešto drugo ?

0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Ali uspijem nekak sa pas igrom doc do njegovog gola, izjednacim za 2-2 i onda je valjda bila 96minuta. Lik nabaci unutra i Adrian nadskace Santanu i zakucava glavom :) Vristat sam poceo.

http://www.futhead.com/fifa/players/compare/4880/4624

Dakle 194 naspram 180. 84 heading na  72 i jumping 80 na 74 :) Ajde da nisam tajming pogodio nebi nsita reko. Nego lik je nadskocio ovog mog divljaka :D 

a čuj ipak njegov ovr 77 daje pravo da kiksa, kad i puno bolji igrači kiksaju. jedini do sada koju su mi u obrani igrali bez greške su Thiago Silva i Vidić. Ostali svi padnu kad ne treba i taaako ...

13 godina
FIFA 13

Znaci zato jer ima manji overvall ali i bolje ocjene u nekim segmentima koji su presudni za duel ili skok on mora kiksat ? Teorija siluje :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Znaci zato jer ima manji overvall ali i bolje ocjene u nekim segmentima koji su presudni za duel ili skok on mora kiksat ? Teorija siluje :D 

momentum kolega, a i poziciniranje možda nije bilo dobro, možda si prerano ili prekasno skočio. to je fifa, sta te cudi

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/156058944 pogledaj Harta ovdje kako je reagirao, šta reć

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 19:13 (BoobZ).
17 godina
Flue kaže...

Ovako, frend mi želi dati 100k coinsa, ja na trade stavim dres od Ispwich Citya za 100k, ali ga on ne može naći.Je li je trade pile bugan ili je nešto drugo ?

Prije on nesposoban da ga nađe...ima podatke i neka traži po njima. Znači liga, klub i ne bi trebalo biti problema. Neka ne pretražuje cijeli market.

Ni sam ne znam koliko sam puta nešto davao ili uzimao od ekipe ovdje i nikad nije bilo problema pronaći traženu karticu..

17 godina
FIFA 13

Sve što niste znali a niste imali koga pitati:

http://www.fifauteam.com/chemistry-guide-fifa-13-ultimate-team/#Qu%C3%ADmica

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

nemoj samo molim te rec da ce on kupit tu karticu.

Stavis npr. 200k odes na trade i staviz jednu broncanu healing karticu... i tih 100k onda ti EA ne racuna porez.

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

pozz decki... imam jedan problem, odkad sam nabavio fifu, stalno imam prisutan microstuttering, koristim fraps i stalno pokazuje konstantno 60 fpsa nema dropa ni nis, ali meni lagga , probao sam reinstall drivera i sve ostalo ali nista, ak netko zna pomoci, bio bih mu zahvalan, vec me zivcira lagg kad igram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...

Sve što niste znali a niste imali koga pitati:

http://www.fifauteam.com/chemistry-guide-fifa-13-ultimate-team/#Qu%C3%ADmica

Ludo, bas bi si sad slozio jedan full green tim al to nije to :P

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
17 godina
Encyanix kaže...

Ludo, bas bi si sad slozio jedan full green tim al to nije to :P

Pa kaj nije lijepo čitati o nečemu što u praksi baš i ne drži vodu kao na papiru?

13 godina
FIFA 13

Moja borussia + Gomez, Gustavo i Wiese odlicno funkcioniraju. Jos da mi je Schweinsteigera nabavit umjesto Bendera i to je to. Ali skuplja se para i za njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Sto da uzmem?

Bale ima najveci pace,ali je ljevak i ne zgodno je..

Hazard slican Baleu samo desnjak i manji pace

Nani Najmanji pace 87 i 5 star skill i ubojit sut

3 Edena Hazarda
6 Garetha Balea
5 Luisa Nania
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Jeli probao netko Davida Luiza na poziciji CDM. . . . . . . mislim na TOTW luiza. . . . .  .kakav je na toj poziciji........

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice