FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.276.737
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
d3stroy3r_cro kaže...

evo i moje ekipe, barclaysPL. U zadnjih 5 sezona osvojio sam 3 i sad gledam da uzmem jos 2-3 igraca i to je to.

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#jhiGrmmMnIPNv:pc

Zanima me dali valja ovakva pozicija Nania. chem mu je 5. ja imam 3 RM u ekipi ali nemogu se mjerit sa njjime i hazardom pa me zanima dali je ok stavit ovog LM na RM poziciju ako da onda da odmah uzimam Balea :D
Imam 100k i raste stalno pa sta mislite koga da sljedeceg kupim: LLoris, Rooney ili Bale

i za onoga tko je slab na parama neka odma uzima Sessegnona, igrac je jednostavno pre dobar. igra mi on cesce nego Silva xD 

Bale ti je potrgo Hazarda u duelu ono na yt affobied vs overpirecied i bale pobjedio tu ti je wallcot narm.

13 godina
d3stroy3r_cro kaže...

evo i moje ekipe, barclaysPL. U zadnjih 5 sezona osvojio sam 3 i sad gledam da uzmem jos 2-3 igraca i to je to.

Zanima me dali valja ovakva pozicija Nania. chem mu je 5. ja imam 3 RM u ekipi ali nemogu se mjerit sa njjime i hazardom pa me zanima dali je ok stavit ovog LM na RM poziciju ako da onda da odmah uzimam Balea :D
Imam 100k i raste stalno pa sta mislite koga da sljedeceg kupim: LLoris, Rooney ili Bale

i za onoga tko je slab na parama neka odma uzima Sessegnona, igrac je jednostavno pre dobar. igra mi on cesce nego Silva xD 

bjež od Rooneya nije nikakav

13 godina
TheDarkSide kaže...

Pas mater..forma mi je tako losa..od cetvrtka nikako posteno doc na zelenu granu...te izgubim dve tri zaredom, pa onda jednu dominiram, pa onda opet gubim...neznam sta mi je..al bas mi neide koncentracija ovih dana...gadan pad forme...vjerovatno cu ispsast iz division 1, al nema veze, ionako se vise isplati igrat div 2, osvoji se lijepo 10K

tako i meni jučer, i kad mi je De Geya obranio Jonesov diving header to je bio znak da je vrijeme za spavanje haha

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Ako ima para za IF nekaproba pa nekaproda za 1mil.

13 godina
drakula789 kaže...
BoobZ kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Ako ima para za IF nekaproba pa nekaproda za 1mil.

ma gle, shooting mu oupće nije kako piše na kartici, longshot threat ne postoji iako piše, syebali su ga gadno, RVP mi je naspram njega raketa a barem 3 puta jeftiniji

16 godina
neaktivan
FIFA 13

jeli puno utjece to sto mi je chem 5 Naniu ako ga stavim na desnog veznog RM a ne na LM

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
13 godina
d3stroy3r_cro kaže...

jeli puno utjece to sto mi je chem 5 Naniu ako ga stavim na desnog veznog RM a ne na LM

a zašto bi nanija stavlajo kao RM?

14 godina
BoobZ kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Jer ima Hazarda na LM.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
KiCo77 kaže...
BoobZ kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Jer ima Hazarda na LM.

svašta, ja imam kompanya na cb pa ću david luza stavit kao cam-a

14 godina
BoobZ kaže...
KiCo77 kaže...
BoobZ kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Jer ima Hazarda na LM.

CB i CAM nije bas isto haha, a ionako nisu bas neki RMovi osim ben arfe i valencije al Nani je bolji

13 godina
neaktivan
FIFA 13

ej ekipa, ima li itko ikakve informacije o eltonu? brazil silver cam igra u saudijskoj arabiji? Na forumu piše da ide u neku rumunjsku momčad pa ce bit uskoro van packova pa neznam dal je to jadan pokušaj price fixinga, ili fakat ide nekamo. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

pozz momci... igram karijeru i prosle sezone mi je Jack Wilshere otisao iz arsenala, neznam zasto, samo od jednom... i sad ga pokusavam vratit jer mi je jedan od najdrazih igraca, al nece pa nece... ponudim mu duplo vecu placu, 10% za svaki gol.... ma sve sto mogu i jednostavno nikako nece da pređe... neznam sad tocno na pamet sta pise u mailu, ali spominje neku proslost i kao da ga fanovi nece prihvatit ovo ono... jel postoji koji nacin da ga zaj*bem?

Moras sacekat jednu sezonu.Ako je igrac tek usao u novi klub,nece se htit pomaknit nikako.

13 godina
KiCo77 kaže...
BoobZ kaže...
KiCo77 kaže...
BoobZ kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Jer ima Hazarda na LM.

CB i CAM nije bas isto haha, a ionako nisu bas neki RMovi osim ben arfe i valencije al Nani je bolji

Sturridge je predobar i dosta OP

14 godina
neaktivan
FIFA 13

ako netko treba, imam jedan FIFA13 nekoristeni key viska za prodaju, molim pm zainteresirani

0 0 hvala 0
16 godina
Darkensync kaže...
karlo666 kaže...

pozz momci... igram karijeru i prosle sezone mi je Jack Wilshere otisao iz arsenala, neznam zasto, samo od jednom... i sad ga pokusavam vratit jer mi je jedan od najdrazih igraca, al nece pa nece... ponudim mu duplo vecu placu, 10% za svaki gol.... ma sve sto mogu i jednostavno nikako nece da pređe... neznam sad tocno na pamet sta pise u mailu, ali spominje neku proslost i kao da ga fanovi nece prihvatit ovo ono... jel postoji koji nacin da ga zaj*bem?

Moras sacekat jednu sezonu.Ako je igrac tek usao u novi klub,nece se htit pomaknit nikako.

znaci ja dzabe cijelu sezonu simulirao utakmice :/  a nije mi jasno ni zasto je idiot otisao  bayern, stalno igra prvi sastav, u odlicnoj formi bio... drzim ga ko kap vode na dlanu i supak ode za 20 milja :(

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Momci jedno pitanje...

imam rezervnu bpl hybrid ekipu u form 3-5-2  sa Kaboul - Kompany - Chielini  

I sad neznam kojeg bi golmana kupio ili Lorisa ili Harta...

Loris je odličan,ali čuo sam da je hart overpowered u fut-u ove godine...

Ako je tko imao ova 2 golmana neka mi kaže slobodno kakvi su...

Hvala

X...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Posle izgubljene tekme sa ovakvim timom,mene bi bilo sramota da vise igram fifu,nekako mi to ne ide,imas ultra mega tim i ne dominiras i pritom se smejao na pocetku sa kojim timom ce igrati,kada ono od smejanja doslo do lomljave joysticka.Meni jedino ne idu to takav da slozi lik i to kakav ultra mega tim i da izgubi i jos kada da gol ko da je osvojio zlato na olimpijadi.

Pogledaj te,klip je malo duzi ali vredi ga pogledati do kraja,moja preporuka:

13 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Posle izgubljene tekme sa ovakvim timom,mene bi bilo sramota da vise igram fifu,nekako mi to ne ide,imas ultra mega tim i ne dominiras i pritom se smejao na pocetku sa kojim timom ce igrati,kada ono od smejanja doslo do lomljave joysticka.Meni jedino ne idu to takav da slozi lik i to kakav ultra mega tim i da izgubi i jos kada da gol ko da je osvojio zlato na olimpijadi.

Pogledaj te,klip je malo duzi ali vredi ga pogledati do kraja,moja preporuka:

Ocigledno nisi igrao FIFU 12(ili mozda jesi ali opet izigravas tu neku IGRACINU) pa ne znas za hendikep koji je postojao u 12-ici. Ne branim ovog lika ali jednostavno je tako bilo prosle godine na FUT-u.

14 godina
neaktivan
pa fifu 12 sam preorao uzduz i popreko,toliko sati da mogu zmureci da je igram.Kakav crni hendikep i ostalo,ocito vidim da lik nema pojma al zaista.
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Hart  ili  Loris !!  BPL  3-5-2

Hvala

X...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
X Malisse kaže...

Hart  ili  Loris !!  BPL  3-5-2

Hvala

10 Lloris
3 Hart
13 godina

Sad igrao ocito sa nekim klincem...14 bodova...fali 3 za title u div2...i dobro mali igra..povedem ga 1:0, pa vrati na 1:1..pa ja na 2:1..pa opet on vrati na 2:2...pa dobijem gol u 77. za 3:2...u 90. zabijam za 3:3..pa onda opet u 90. za 4:3 za mene...klinac poceo plakat i lupat po stolu hahaha, a valjda netko stariji pored njega, tata ili brat stariji se smije hahaha:))nakraju kad je svirao zvizduk za kraj ovaj nastavio plakat hahah:D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan

{#}   hvala

X...
15 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#e8jJEYOXnIP6y:pc

Da li netko zna netkog dobrog brazilskog CDM-a ?Gustava ne bi htio stavit zbog kemije.Htio bi stavit Ronaldinha/Kaku,ali nisu bas najbolji za CDM-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 20:28 (Darkensync).

0 0 hvala 0
13 godina
Darkensync kaže...

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#e8jJEYOXnIP6y:pc

Da li netko zna netkog dobrog brazilskog CDM-a ? Gustava vec imam jer mi je u Bundesliga timu,a bio bi problem s kemijom kao sto je vec slucaj s Santanom.Htio bi stavit Ronaldinha,ali on nije bas najbolji za CDM-a.

futhead je enciklopedija

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 20:18 (TheDarkSide).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Znači... prekjučer osvojim DIV1, danas igram DIV2 za opstanak, drugi PS2 joystick počiva u miru, oba teama na rasprodaji, idem tradeat jer ovo mi više nema nikakva logična smisla.

Lik ima Borrusia Dortmund team u 3-5-2 formaciji s tim da mu par igrača nisu iz te formacije, ima chemistry nekih 75-78 , bez managera, i moji igrači se ponašaju ko pijani... Izgubim 3:2 jer se svaki odbijanac njemu odbije a dodavanje mu preko 90% -.-'

Utakmica koja je prelila čašu je prije nekih sat vremena. Cech , Richards - Vermalean - Kaboul - Clichy , Ramires - Gerrard , Nasri - Suarez - Tevez , Remy protiv nekakvi levata kalibra DIV5. Vodim 3:0 i onda počinje show. Lik dobiva penal koji se samo u FIFI svira, drugi gol dolazi nakon kornera kad Cechu ISPADA lopta i tu obično bude faul na golmanu ali ovaj put NIŠTA, treći gol odbijanac nakon kornera pada na nekih 15 metara skroz iskosa od gola, igrač mi stoji na crti, golman pokriva bliži kut i primim gol na bližu stativu po zemlji -.-' , četvrti gol za njega kontra i lagano poentiranje.

Još jučer mi se počelo događat da je jedan Mertesacker brži od Lucasa koji ima pace 92 ili da jedan Walcott zabija gol glavom pored Vermalena koji ima head 85, svako dodavanje mi ide ko da igrači nisu ništa okusili 2 dana dok protivnički igrači dodaju u milimetar precizne pasove.

Evo ko mi objasni do čega je darujem mu igrača besplatno. Rotiram igrače svake 2 utakmice tako da nije do umora, jedan je brazliski squad a drugi je gore navedeni, svakih 6 utakmica kupim team morale, možda je do joysticka, ali opet sa istim sam već 6 puta osvajao DIV1 možda da kupim XBOX ili logitech kontroler?

Rant over!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Napokon prodan agbonlahor -> budget nakon prodaje 1.2m :D time to upgrade brazillian squad.

Pool je dole, ja cu dat vote za Alvesa jer mi je dobar i u BBVA a ne samo brazil squadu, ali zelim vidit vase misljenje :)

0 Maicon
7 Dani Alves
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 21:28 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
RasQee kaže...

Znači... prekjučer osvojim DIV1, danas igram DIV2 za opstanak, drugi PS2 joystick počiva u miru, oba teama na rasprodaji, idem tradeat jer ovo mi više nema nikakva logična smisla.

Lik ima Borrusia Dortmund team u 3-5-2 formaciji s tim da mu par igrača nisu iz te formacije, ima chemistry nekih 75-78 , bez managera, i moji igrači se ponašaju ko pijani... Izgubim 3:2 jer se svaki odbijanac njemu odbije a dodavanje mu preko 90% -.-'

Utakmica koja je prelila čašu je prije nekih sat vremena. Cech , Richards - Vermalean - Kaboul - Clichy , Ramires - Gerrard , Nasri - Suarez - Tevez , Remy protiv nekakvi levata kalibra DIV5. Vodim 3:0 i onda počinje show. Lik dobiva penal koji se samo u FIFI svira, drugi gol dolazi nakon kornera kad Cechu ISPADA lopta i tu obično bude faul na golmanu ali ovaj put NIŠTA, treći gol odbijanac nakon kornera pada na nekih 15 metara skroz iskosa od gola, igrač mi stoji na crti, golman pokriva bliži kut i primim gol na bližu stativu po zemlji -.-' , četvrti gol za njega kontra i lagano poentiranje.

Još jučer mi se počelo događat da je jedan Mertesacker brži od Lucasa koji ima pace 92 ili da jedan Walcott zabija gol glavom pored Vermalena koji ima head 85, svako dodavanje mi ide ko da igrači nisu ništa okusili 2 dana dok protivnički igrači dodaju u milimetar precizne pasove.

Evo ko mi objasni do čega je darujem mu igrača besplatno. Rotiram igrače svake 2 utakmice tako da nije do umora, jedan je brazliski squad a drugi je gore navedeni, svakih 6 utakmica kupim team morale, možda je do joysticka, ali opet sa istim sam već 6 puta osvajao DIV1 možda da kupim XBOX ili logitech kontroler?

Rant over!

Zelis objasnjenje? Jel se sjetas onog mota, i one reklame na pocetku kampanje FIFE 13? "Nijedna utakmica nece imat isti osjecaj, nijedna utakmica nece bit ista, nijedna utakmica nece se dvaput ponovit, neizvjesnost"  E pa to ti je ukratko to...EA je ubaci nekakau skriptu slicnu hendikepu..ako vodis recimo 3:0 tvoj ce se igraci opustit vise nego inace..htio ti to ili ne...i postat ce nemarni...naravno to sve u korist protivniku, da ti zabije golove i ucini utakmicu neizvjesniom...negdje kad dodje na 3:2 za tebe onda ce ti se stvari vratit koliko toliko u normalu...ALI..utakmica ce opet forsirat protivnika dok ne izjednaci..znaci na 3:3 ce opet i tebi i njemu igraci biti isti. Igra jednostavno tezi da utakmice budu izjednacene, znaci da se sto vise golova zabija i da bude sto neizvjesnije...kao i oni laki i cudni golovi koji padaju u 90. minutama...

15 godina
neaktivan
upravo u seasonsu odigrao tekmu u kojoj sam u 90 minuti vodio, gubio, da bi na kraju bilo izjednačeno, tako da to gore stoji 100%
Pričam i serem bezveze
13 godina

Ja sam dobio gol u 90. za izjednacenje iz tako rec mrvog kuta sa 8 metara, znaci sa korner crte glavom nakon ubacaja..i to prosla je golmanu kroz noge..a pazi na lopti je bio felipe santana koji ima 194 cm...a napadac pato...rekao bi covijek da se to desi 1 put na milion...al to je cesto...cesto se ti preokreti desavaju 89. 90. minuti...precesto da bi to bila slucajnost...

BTW...kupio hulka u svojoj formaciji za 2k xd

Slika dole:D

Ili se zahebo oko nule, jer hulk je oko 20k ili nema pojma xd

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice