backheel flipom sam ga prelazio...to ti j eono gljiv anapred i dvaput nazad brzo...
Samo jednom naprijed i jednom nazad.
Kupujte Beckhama cijena će mu doć negdje do 50k sad kad ga više nema. Ja sam ugrabio par ispod 5k, a sada većinom idu za 20k.
backheel flipom sam ga prelazio...to ti j eono gljiv anapred i dvaput nazad brzo...
Kupujte Beckhama cijena će mu doć negdje do 50k sad kad ga više nema. Ja sam ugrabio par ispod 5k, a sada većinom idu za 20k.
Beckhama se trebalo kupovati puno prije, ali sam bio glup i zaboravio na njega iako sam mislio uzeti jedno dvadeset komada. Sada više nemam para nizašto..
Da, al onaj di napravi veci loop lopta ide jednom napred dvaput nazad brzo:)
Aha, ti misliš na onaj 5* skill di je prebaci preko leđa?
Istina, to tako ide.
Samo pišem dojmove o IF Busqetsu...uglavnom definitivno jedan od najboljih igrača koje sam koristio na poziciji CM(formacija 4-3-3), nije brz, ali se odlično gradi i kao u realnom životu diktira igru perfektno. Možda nije savršen za zabit gol, ali svi udarci idu u okvir i uvijek izbori korner. Pišem ovo jer sam se pribojavao da sam dao 70K uzalud, ali nije tako, svakako se isplatilo. Sada ga se može nači i za 40K pa tko nije neka ga stavi u BBVA team, a kasnije ga lako može prodati jer je riječ o IF kartici.
Ja imam obicnog biskvita, da ga ne prodajem znaci? A i vidim da mu je cijena katastrofa...
Aha, ti misliš na onaj 5* skill di je prebaci preko leđa?
Istina, to tako ide.
Tehnicki gledano Simple Rainbow i Advanced Rainbow, na to sam mislio:9 Al sam fulao, nije to backheel:)
I da, jednom nazad p advaput napred brzo, sav sam se zbunio xd
Ovo što si ti reko je bilo ovo : http://www.101greatgoals.com/gvideos/thiago-heleno-palmeiras-central-defender-shows-off-slick-skills-at-training/
25 sec
Kakav je Sahin?
Vidim da ide ispod 1k, a 82 ocjena?
Dok Ramires 81, a ide preko 10k...
Isplatil se Ramires za 10k, posto sad u sredini imam Milnera i Cabayea, il ima neko bolje rjesenje za Englesku ekipu za tu cijenu?
Razlog je taj što Sahin ima 57 pace, a Ramires 88. Meni je Ramires uvijek bio uredu kad je igro. Za CMa jos dobar iz ENG je Wilshere i nije tako skup.
Kakav je Sahin?
Vidim da ide ispod 1k, a 82 ocjena?
Dok Ramires 81, a ide preko 10k...
Isplatil se Ramires za 10k, posto sad u sredini imam Milnera i Cabayea, il ima neko bolje rjesenje za Englesku ekipu za tu cijenu?
Ja imam ramiresa u brazilskoj ekipi za centralnog CM-a u 4321 i funkcionira jako dobro..pomaze sa tih 88, a workrate mu je dosta dobar, nije idealan al je dobar high/high, iako bi radje da je attack na medium a defence na high...al i ovako je dobar jer se prikljucuje i dolazi u šesnest kasnije pa pokupi kakav odbijanac ili tako to :)
hmm, hajde uzet cu ga, kad sam mogao bacit 15k na paketic i dobit kitu (cvijeca), mogu i na Ramiresa
Nego jestel primjetili kako se digla cijena BA-u sa grbom od Chelsea, a iste ocjene kao i onaj stari ima...
Koje bi mi igrace preporucili da kupim? A da nisu iznad 10.000 ?
Evo mi momcadi : http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#kqvRxGeWIbm:360
Evo mi momcadi : http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#kqvRxGeWIbm:360
Ti imas cijeli mix igraca iz raznih liga i drzava...na oci lijepo izgleda al chemistri je los...odluci se koju ces drzavu i to slijedi...a za igrace...u FUTU se ne grade igraci po OVR scoreu..dal on bio 75 80 ili 85 nego po tipu igraca koj ti treba za stil igre i ono sta mislis igrat...znaci odaberes formaciju koja paše nacinu kako igras, napadas, branis se, build up radis, nakon toga vidis kakvi ti igraci trebaju i odkud za ono sta ti zelis i baziras team po jednoj nacionalnosti...
Tako se radi idealna fut momcad :) I da, ne gledaju se samo one statistike koje su igracu na kartici..PACE DRIBLING, PASSING DEFENDING, SHOTING HEADING nego i sve ostale..fizicke, mentalne i skill...
Ja imam brazilsku momcad..na prvi pogled i ne izgleda bas tako jaka jer nema "poznata" imena, kao pato, hulk tiago silva, maicon i tako ti neki...al zato imam igrace koji su bas za moj stil igre i moju formaciju koju zelim i koji odradjuju posao bolje od jednog pata, hulka koje sam isprobao, i brzo mako...OVR igraca mi se vrti oko 78-80 al to nije ni bitno kad ja sa tim igracima igram bolje nego sa jednim patom hulkom i kakvom jos god zvjezdom...
Ti imas cijeli mix igraca iz raznih liga i drzava...na oci lijepo izgleda al chemistri je los...odluci se koju ces drzavu i to slijedi...a za igrace...u FUTU se ne grade igraci po OVR scoreu..dal on bio 75 80 ili 85 nego po tipu igraca koj ti treba za stil igre i ono sta mislis igrat...znaci odaberes formaciju koja paše nacinu kako igras, napadas, branis se, build up radis, nakon toga vidis kakvi ti igraci trebaju i odkud za ono sta ti zelis i baziras team po jednoj nacionalnosti...
Tako se radi idealna fut momcad :) I da, ne gledaju se samo one statistike koje su igracu na kartici..PACE DRIBLING, PASSING DEFENDING, SHOTING HEADING nego i sve ostale..fizicke, mentalne i skill...
Ja imam brazilsku momcad..na prvi pogled i ne izgleda bas tako jaka jer nema "poznata" imena, kao pato, hulk tiago silva, maicon i tako ti neki...al zato imam igrace koji su bas za moj stil igre i moju formaciju koju zelim i koji odradjuju posao bolje od jednog pata, hulka koje sam isprobao, i brzo mako...OVR igraca mi se vrti oko 78-80 al to nije ni bitno kad ja sa tim igracima igram bolje nego sa jednim patom hulkom i kakvom jos god zvjezdom...
Fino si to napisao, nego vec kad si rekao da nisu vazne samo one ocjene (sto je i logicno), zasto nisu uveli sve ocjene, kao sto je offline?
btw, kupio sam Vermelena, sad su stoperski par on i Terry , a bekovi Baines i Sagna
A jbga ne stane sve na karticu, a i FUT je dosta pojednostavljen, dosta ljudi samo pazi za PACEOM a ne gledaju na druge osobine igraca koje su puno presudnije od jednog PACE-a. Ja naprimjer, pokusavam da mi igraci imaju sto veci balance i strenght, za poziciju koju igraju. Jer sta ce ti igrac sa ogromnim paceom ako ima slab balance i osrednji branic ga samo tako makne sa lopte? Ili sta ce ti brzi branic ako ima slab strenght i skoro svaki napadac ga gurne sa lopte. Pokusavam sto bise balansirat da imam puno od svega, a ne puno od jedne stvari a da sve ostalo pati. Jedan Dede i Felipe santana su bolji branici od jednog tiaga silve, doslovno zivotinje su, a dodju sicu naspram njega, i nisu toliko poznati. Jedan Welliton koji je po novcima sjena onog sta su pato i hulk bolje mi odradjuje posao...itd itd...
Ok hvala ti na odgovoru, tim sam pokušo složit da mi igraci pašu jedni drugima... moj stil igre je cvrsta sredina i obrana i brzi bokovi tako da mogu radit kontre :D
Slozio sam ih nekako da si pašu jedni drugima, npr. ista liga i te fore :D
A ovaj chemistri sam skuzio da ne znaci bas puno jer trgam skoro sve likove koji imaju brazilce ili engleze u momcadi i imaju chemistri 100 ... mislio sam ostavit ovaj tim i sa njima trgat te jos nabavit kojeg dobrog igraca tipa xabi alonso :D a ovaj welington mi nije bas nesto, nekako mi je sakat xD vise volim igrace koji su solidno brzi te su dobri u skoku tako da mogu glavom zabijat :D
Ovaj kolarov je nevjerojatan, sad zadnju tekmu sam u 90' iz slobodnjaka zabio sa jedno 35 yarda (ili cega vec) od precke u gol :D Lik mi je spasio cijelu utakmicu i donio 3 boda za prolazak dalje :D
Ok hvala ti na odgovoru, tim sam pokušo složit da mi igraci pašu jedni drugima... moj stil igre je cvrsta sredina i obrana i brzi bokovi tako da mogu radit kontre :D
Slozio sam ih nekako da si pašu jedni drugima, npr. ista liga i te fore :D
A ovaj chemistri sam skuzio da ne znaci bas puno jer trgam skoro sve likove koji imaju brazilce ili engleze u momcadi i imaju chemistri 100 ... mislio sam ostavit ovaj tim i sa njima trgat te jos nabavit kojeg dobrog igraca tipa xabi alonso :D a ovaj welington mi nije bas nesto, nekako mi je sakat xD vise volim igrace koji su solidno brzi te su dobri u skoku tako da mogu glavom zabijat :D
Ovaj kolarov je nevjerojatan, sad zadnju tekmu sam u 90' iz slobodnjaka zabio sa jedno 35 yarda (ili cega vec) od precke u gol :D Lik mi je spasio cijelu utakmicu i donio 3 boda za prolazak dalje :D
Isti igrac je svima nama razlicit, Tebi za nesto Welliton nevalja, meni je on super za moje potrebe, i tako u krug...
Inace ta formacija ti je orjentirana na posessiju i nije bas predvidjena za napadanje po boku, jer ovi CAM sluze kao "polukrila" da se ubacuju iza napadaca...
Ja na tvom mjestu, napravio bi jedan CAM koj je iskljucivo orjentiran za napadanje znaci work rate attack na high, a drugi cam bi stavio Medium/Medium...za CDM-e jedan bi stavio u stilu xabi alonsa, znaci attack medium a defense high, i jednog CDM-a koj bi imao attack high i recimo defending na medium ili high...
To kazem moje osobno mišljenje, al ako mislis igrat preko bokova neka druga formacija bi ti bila bolja od ove...
Ne uzimaj ti nista od ovogo mojeg kao "zdravo gotovo" ja samo govorim kako bi ja napravio:) Ja trenutno spremam Lucasa za moje brazilce i mozda, al veliko mozda Kaka..jedina dilema kod Lucasa su visina i strenght, koja mi se bas i ne svidja, idealno bi bilo da je malo višlji, al budem vidio, isto tako strenght mu je 45..tako da bi ga svaki "Malo" jaci igrac bez problema gurnuo sa lopte, tako da deli di se treba natjecat tko ce prvi do lopte bi relativno cesto gubio. Sta se tice Kaka, brine me njegova stamina i brzina...iako ima work rate high low, znaci da se ne vraca u obranu tako rec nista niti neide nazad..opet mislim da se potrosi brzo...igrao sam sa njim u carier mode, i brzo se umara...jos budem vidio sve :)
BTW ako ko ima Lucasa, a da je CM, jer mi CM i treba nek se javi..idelna bi bila moja formacij 4321
Dobro razmisljas vidi se da si dosta iskusan u fifi :D A ova formacija mi pase, istu koristim kad igram sa man cityem i super mi sluzi u kontrama :D Samo trebam izdribljat 1-2 igraca i fino nabacit agueru ili tevezu u for :D
Meni kaka nije bas nesto bas zbog te lose stamine :/ al vidio sam da neki ljudi stvarno super znaju igrat sa njim, driblaju ko manijaci i zakucavaju mi golove sa 20-25 yarda :D
Xabi alonsa cu svakako nabavit kad skupim pare jer sada imam 4000 :S , a umjesto welingtona mislim kupit benzemu al je skup dosta...
Ajde uzivaj idem spavat xD
Dobro razmisljas vidi se da si dosta iskusan u fifi :D A ova formacija mi pase, istu koristim kad igram sa man cityem i super mi sluzi u kontrama :D Samo trebam izdribljat 1-2 igraca i fino nabacit agueru ili tevezu u for :D
Meni kaka nije bas nesto bas zbog te lose stamine :/ al vidio sam da neki ljudi stvarno super znaju igrat sa njim, driblaju ko manijaci i zakucavaju mi golove sa 20-25 yarda :D
Xabi alonsa cu svakako nabavit kad skupim pare jer sada imam 4000 :S , a umjesto welingtona mislim kupit benzemu al je skup dosta...
Ajde uzivaj idem spavat xD
Xabi alonso uz khediru, dobar par, iako mozda ces bit malo osakacen sta se tice brzine, dok sa xabiem ne pokusavaj igrat kroz brzinu, on je jednostavno za igrat strpljivo i za dodavanje, i pucanje, kad dodje u šanse:) Benzema nije los, posebno za finess tako da nije ni on losa roba:9 A kaka...ah vidit cu :)
au peecku materinu sad poduvo 4-1 svih 4 gola dao glavom lik...samo trči ko idiot i nabacuje. dođe mi da quick sellam cijelu obranu
au peecku materinu sad poduvo 4-1 svih 4 gola dao glavom lik...samo trči ko idiot i nabacuje. dođe mi da quick sellam cijelu obranu
Pa točno to, to sam baš pisao par postova prije. 90% golova dobijam glavom, i to tipa da mi Tevez nadskoči Vermealena i slično -.-'
BTW. Ajmo 26k Reus 4-1-2-1-2, cam pozicija! nit jedan u tržnici :D, Hart 4-1-2-1-2 48k, Persie 4-1-2-1-2 45k, Kompany 4-1-2-1-2 68K (74 contractsa!)
Pa točno to, to sam baš pisao par postova prije. 90% golova dobijam glavom, i to tipa da mi Tevez nadskoči Vermealena i slično -.-'
BTW. Ajmo 26k Reus 4-1-2-1-2, cam pozicija! nit jedan u tržnici :D
vrijeme je kanit se ove fife i igrat nešto drugo dok nisam odlepio skroz
BTW. Ajmo 26k Reus 4-1-2-1-2, cam pozicija! nit jedan u tržnici :D
vrijeme je kanit se ove fife i igrat nešto drugo dok nisam odlepio skroz
Ja sad zivce odmaram na bf3...Skroz sam prestao igrati.
Ben Arfa 4-1-2-1-2 8k coinsa i niko nece. Pa ne mogu vjerovat. Nista mi nece otic.
Ben Arfa 4-1-2-1-2 8k coinsa i niko nece. Pa ne mogu vjerovat. Nista mi nece otic.
kao RW ili RM?
Meni isto nece onaj iz palarema otici...spustio sam na 3,5 k
strpite se par dana dok je ponuda ovako velika radi TOTY, masa paketa se otvorila pa je previše igrača
strpite se par dana dok je ponuda ovako velika radi TOTY, masa paketa se otvorila pa je previše igrača
Pa kad prođe TOTY nece vise bit te ponude,a ja imam samo 150 coinsa hocu malo trejdat ali nemam para :(
Koliko trazis za 100k coinsa?
Ima ko nesto coinsa dat za jedna onak paketic. Ako nesto dobro izade i proda se vracam odmah D:
Ima ko nesto coinsa dat za jedna onak paketic. Ako nesto dobro izade i proda se vracam odmah D:
znaci ne vracas...