FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.258.052
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
Re: FIFA 13
Idealist kaže...

a kaj sad moram snimati svaku situaciju u igri i pokazivati ti je da shvatis o cemu pricam? mi pricamo o ucestalosti takvih "gresaka"! igram protiv frenda (real, barca) i toliko krivih primanja, smijesnih situacija se desi u SAMO JEDNOJ tekmi da to nije normalno, a bome ni REALNO. i sami recenzenti govore kako na first touch-u treba jos poraditi.

E o tom ja govorim! Još moram napomenut da neke stvari u FIFA 12 su bile dobre, dok su sad u 13 užasne. Jedino što mi se sviđa u 13 su dodavanja u for, jer u 12 je to bilo užas. A o obrani da ne govorim kak je loša naspram FIFA 12! {#}

DM
17 godina
David87 kaže...

El ikak moguće gledat nečiji meč?? Ako može tvoj kak igraš, jer ja očito da neznam. I nekužim kak sam dobro igrao 12, dok ovu neznam nikak!

U FIFI12 nije bilo first toucha već samo lopta koja se lijepi na kopačku..

14 godina
crosebo kaže...

Kako da dobijem rating 81, a pritom 100 chemistry http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#fIpkXQT9nH524:pc

Gleda ti se i rejting igraca na klupi, tako da ako zamjenis Eliseua(75) sa ovim od 83(iz Res-a) mislim da ce ti porast rejting

Kupi Soldada za ST, jeftin i predobar.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 20:32 (KiCo77).
14 godina
movie kaže...
David87 kaže...

El ikak moguće gledat nečiji meč?? Ako može tvoj kak igraš, jer ja očito da neznam. I nekužim kak sam dobro igrao 12, dok ovu neznam nikak!

U FIFI12 nije bilo first toucha već samo lopta koja se lijepi na kopačku..

Nemam ja ništ protiv tog First Touch-a, ali nek onda funkcionira kak se spada, a ne ovak loše. Po meni bi bilo bolje da je ostalo kak je i bilo...

DM
17 godina
Idealist kaže...

ima dosta situacija gdje nas igra ogranicava, a u stvarnosti takve stvari ne postoje. recimo: kontra je. trcim za loptom, a za mnom trci protivnicki igrac (bas mi se danas to desilo). lopta ide uz aut liniju, paralelno s njom, a moj igrac dotrcava na nju (igrac mi trci u smjeru lote), ali dotrcava na nju pod kutem, znaci, trci malo prema aut liniji. recimo da je ta aut linija na dnu ekrana i da mi igrac trci udesno i malo prema dolje. i sad, ja drzim sprint i smjer kretanja UKOSO -> DESNO i GORE, ali igrac samo malo blaze promijeni smjer i utrci mi u aut sa loptom iako sam drzao smjer skoro suprotan u kojem je krenuo. i sad ce mi ljudi kao ti reci da sam trebao pustiti sprint i kao, u stvarnosti se to moze desiti ako je uzeo set krivih kopacki ili mu fali jedan cep i tako dalje. da sam trebao pustiti sprint, primiti loptu, okrenuti igraca i opet krenuti u sprint. a igrac mi je na leđima. znaci, jedino sto mogu je primiti loptu i okrenuti se. za to vrijeme je potracena prilika za kontru. vjerojatno ce to ispraviti u fifi17 kao sto su uklizavanje igraca da sprijece da lopta ode u aut uveli u fifi13 iako taj problem postoji od fife11 (prva u kojoj sam vidio i koju sam igrao).

Naravno, pusti sprint i zagradi se. Kaj to sad znači ako pustim sprint propada mi kontra. U auto simulaciji ako pustim gas auto usporava a ako držim gas izletim u zavoju. E sad, što je bolje?  Mislim, glupo se raspravljati kad ti u startu vidiš sve crno a ja uglavnom bijelo.  Zbog first toucha nisam izgubio niti jednu utakmicu a u pet tekmi mi odnese jednu stopostotnu situaciju.  I kaj da ja sad radim?  Da kažem kako ne valja? Po meni jedini veći nedostatak igre je duga lopta u prostor.  Iz nje se prelako zabijaju golovi. I da, suci. Apsolutno se ne pridržavaju pravila igre pri dodjeli kartona ...

17 godina
David87 kaže...

Nemam ja ništ protiv tog First Touch-a, ali nek onda funkcionira kak se spada, a ne ovak loše. Po meni bi bilo bolje da je ostalo kak je i bilo...

A kaj da ti kažem?  Ja ga niti ne primjetim. Nikad loptu ne primam u sprintu i nemam problema. Ispočetka mi se znala odbiti ali sam dobio nešto u prstima i sad ga kako kažem niti ne primjetim..

14 godina
movie kaže...
David87 kaže...

A kaj da ti kažem?  Ja ga niti ne primjetim. Nikad loptu ne primam u sprintu i nemam problema. Ispočetka mi se znala odbiti ali sam dobio nešto u prstima i sad ga kako kažem niti ne primjetim..

A kak obranu igraš? Ja nemam pojma kak da se branim, igrači se ponašaju ko da su retardirani (Igram FUT)

DM
13 godina

RRiješavam se FIFE 13 za PC...Zainteresirani javite se na PM.

Razlog je prelazak na FM2013 :)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
FIFA 13

Dobar prelazak, LOL. Ja sad radim pauzu do srijede i onda stize Xbox joystick :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Zas samo 5 slotova za uploadat :(((

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja nemam nikavih problema s first touchem, naučite se štopat loptu i pogledajte koju utakmicu u RL...

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kolko se dobi za osvajanje prve divizije, 10k?

već 7., 8. put mi fali jedna pobjeda -.-
Pričam i serem bezveze
13 godina
FIFA 13

10k i jedna gold pack. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

10k i jedna gold pack. 

*8k i jedan premium gold pack :)

100JKO
14 godina
neaktivan
FIFA 13
imam problem sa prodajom igrača,ne znam kolko da cca postavim cijenu ? ne znam jel bilo govora o tom,al nisam uspio pročitat...jel postoji neka stranica ili nešto?

0 0 hvala 0
14 godina
v3cos kaže...
imam problem sa prodajom igrača,ne znam kolko da cca postavim cijenu ? ne znam jel bilo govora o tom,al nisam uspio pročitat...jel postoji neka stranica ili nešto?

sve igrace mozes nac na futheadu, a nije ni lose pogledat kako se krecu cijene na auction houseu

13 godina
v3cos kaže...

Odes na AH, trazis za tog igraca, i izvuces neki prosjek, najnizu, najvišu, srednju, pa biraš...:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan
FIFA 13
znači igram onaj Daily tournament i gubim 3:1 na poluvremenu i preokrenem sa vidno slabijom ekipom u 89 zabijem za 3:4 i lik izađe iz igre i meni piše da je meni server pao i ko da se nije odigrala utakmica ?! kak se to radi da mi je znat pa da svi zajedno budemo cigani i igramo se tak...pa jel moguće da su ljudi takva govna u ove kasne sate.?!

2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ljudi su veca govna nego bilo koje zivo bice na zemlji. Jednostavno je sreca da uopce nades nekog za te turnire, a kamoli da jos pobijedis :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
v3cos kaže...
znači igram onaj Daily tournament i gubim 3:1 na poluvremenu i preokrenem sa vidno slabijom ekipom u 89 zabijem za 3:4 i lik izađe iz igre i meni piše da je meni server pao i ko da se nije odigrala utakmica ?! kak se to radi da mi je znat pa da svi zajedno budemo cigani i igramo se tak...pa jel moguće da su ljudi takva govna u ove kasne sate.?!

meni je lik tako uporpastio promociju u novu diviziju.. i nakon toga nisam uspio pobjediti.. a jos sam dok sam ponavljao sezonu pao jos jedni ligu nize.. kreteni.. bas me iritiraju s tim...

Play Hrad Play Cool
14 godina
neaktivan
FIFA 13
jednostavno sam morao pauzirat jedno pol sata nakon toga i nastavit igrat ligu i naravno samo se nižu porazi. kolko te može igra iživcirat,a taman poslije posla sam mislio "smirit živce" sa fifom...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Koliko ja znam lik tebi nemože izać pa da ti piše da su pali serveri? TI jednostavno izgubiš konekciju sa serverima bez obzira na odlazak ili ostanak protivnika. Mislim da ti protivnik uopće nije ni izašao nego si jednostavno izgubio konekciju sa serverima. A to je sasvim druga stvar.

4 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

imam 2 pitanjna zanima me dali je do procesora ili do cega znaci igrica mi trzne bilo na maksimalnim postavkama i max rezoluciji ili na minimalnim pa sad jeli to do proca ili treba ukljuciti nesto tipa vsync ili slicno..proc je apu x2 5400k 3.6ghz

kak sam se izivcirao jednom izasao iz igrice alt f4 sad mi vise nepokazuje teren vrijeme i to nego goli ekran s igracima i travnjakom pa kak to vratim..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nemoguće da mi je pukla veza u 89 minuti 5 sekudni nakon gola za 3:4 i nakon što sam mu počeo psovat sve živo preko mikrofona...ja ipak mislim da je prekinuo...
13 godina
neaktivan

Point je da njegovo prekidanje nema nikakve veze sa time što izgubiš vezu sa serverima, sam ti ocu rec da ne postoji cheat ili bug ili kajgod da netko drugo odustane dok ti vodiš i uz to izgubiš vezu sa serverima. 

13 godina
FIFA 13

Tebi je pukla veza i to je to. I meni je znala puknut u 90+ makar vodio 5-0. Izgubio si vezu sa serverom i pise se njemu win. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

pozz svim igracima.ukoliko bi ste zeljeli igrati balkan ligu na http://www.esl.eu/hr/ samo se registrirajte i javite mi se na origin: djkowa 

treba skupiti so vise ljudi najmanje oko 40 da bi se formirala liga stoga tko igra fifu na PC i ima je origian nek se registrira na esl. esl je jedna od najacih stranica natjecanja u igrama u  europi. bilo bi i turnira.stoga moolio bi sve da se prijave na stranicu da se formira sluzbena balkan liga  na kojoj ce svi igrati.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13
ja ne vjerujem u to i mislim da postoji neko sranje,eo i opet sam se u to uvjerio..sa vezom je sve u redu ,ostala mi je jedna utakmica u kojoj trebam pobjedu da bi ostao u prvoj ligi i ulazi u tekmu i opet se kao server prekinuo i piše se meni poraz i samo mi ladno pokaže da sam u drugoj ligi?! da probam ja prekinut jednom utakmicu kad gubim pa mi se možda posreći ...bez veze...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

100% nema ničeg. ti vjeruj šta očeš :D imaš nekakvih očitih problema sa ili internetom, modemom, firewallom ili štagod. u dve godine igranja fut-a nisam doživio ovo šta ti pričaš, da ekipa izlazi i usput uzrokuju izgubljenu utakmicu. Nije se jednom desilo da sam gubio, nestane konekcije, i meni se ne piše ništa. ponavljam utakmicu praktički

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 14:03 (antiljano27).

2 0 hvala 0
14 godina
antiljano27 kaže...

100% nema ničeg. ti vjeruj šta očeš :D imaš nekakvih očitih problema sa ili internetom, modemom, firewallom ili štagod. u dve godine igranja fut-a nisam doživio ovo šta ti pričaš, da ekipa izlazi i usput uzrokovali moju izgubljenu. Nije se jednom desilo da sam gubio, nestane konekcije, i meni se ne piše ništa ako sam u tom trenutku gubio. ponavljam utakmicu praktički

Meni se dogodilo isto kao i njemu, pisalo connection lost i disconectalo me sa servera. Nisam paranoičan ili nešto, ali meni je izgledalo baš kao da je lik rage quitao jer je veza pukla taman kad sam zabio gol za pobjedu u zadnjim sekundama. Dogodilo mi se jednom samo, a inače mi jako rijetko puca veza. Češće protivnicima nego meni.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice