FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.250
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
alenka kaže...

Pa usreci se sa 50 gold packeta dnevno, sta da ti kazem nekima je u krvi biti citer, ja iskreno nevolim ni jednu igricu bez cita igrati osim counter strike, koja god se placa da bi bio jaci tu postoji cit.

14 godina
alenka kaže...
dreammaker kaže...

Prava je šteta što ovaj forum ne bana cheatere. Stavite ovog jadnika na ignore i gotovo.

Citajte veceras ja placam samo za drustvo na forumu

Ajd meni uzmi Grofa Monte Kristo i Orient Express od Agathe Christie.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Odaju te dvoja oka dva plava :)

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Ti otvoreno priznaješ da koristiš čit u svim igrama koje igraš?

Il si trol, pa ajde, nek ti bude, trolaj il si jadan i trebalo bi te biti sram.

Kupi BUG broj 239 i pročitaj Vrdeljinu kolumnu, mislim (nadam se) da se večina ekipe slaže s njim.

Molim te samo ako več haksaš, otvoreno, nemoj postat videe sa skrivenim čitom u opisu videa, nemoj kvarit ljudima igru..

I onak je previše toga po svim igrama.

Da ne igraš i bf3 možda?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Ti otvoreno priznaješ da koristiš čit u svim igrama koje igraš?

Il si trol, pa ajde, nek ti bude, trolaj il si jadan i trebalo bi te biti sram.

Kupi BUG broj 239 i pročitaj Vrdeljinu kolumnu, mislim (nadam se) da se večina ekipe slaže s njim.

Molim te samo ako več haksaš, otvoreno, nemoj postat videe sa skrivenim čitom u opisu videa, nemoj kvarit ljudima igru..

I onak je previše toga po svim igrama.

Da ne igraš i bf3 možda?

Igram bas danas sam ga igro

15 godina
neaktivan

Koje cheatove koristiš u bf3?

OT:

jel nekome trebaju di natale ili balloteli ?

My global position systems are vocally addressed
16 godina
FIFA 13

Dakle i u njemu koristiš čit?

Nije on topic pa neću dublje ulazit u to, javi se i tamo u temu i otvoreno priznaj da haksaš..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Koje cheatove koristiš u bf3?

OT:

jel nekome trebaju di natale ili balloteli ?

Nekoristim citove u pucacini, jel sam fan ti igrica nema smisla tu koristiti cit, a mozes i trenera za to naci mislim mogu naci.

15 godina
neaktivan
alenka kaže...

Pa usreci se sa 50 gold packeta dnevno, sta da ti kazem nekima je u krvi biti citer, ja iskreno nevolim ni jednu igricu bez cita igrati osim counter strike, koja god se placa da bi bio jaci tu postoji cit.

alenka kaže...

Nekoristim citove u pucacini, jel sam fan ti igrica nema smisla tu koristiti cit, a mozes i trenera za to naci mislim mogu naci.

eh...

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Rekli smo što smo imali za reći, flejmanje i trolanje nam nije baš bitno..

Ne cijenim te, ne slažem se s tobom i bok. Kaj sad.. 

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Dajte stvarno ignorirajte ovog bisera, još će nam lockat temu zbog gluposti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Cuj biser hahah, ajde neka ovi budu posteni sto su mi poslali pvt poruku neka se jave ovde oko 20+ poruka sam dobio kako dje sta

15 godina
FIFA 13

eo ja sam se javio(samo da vidim o cemu se radi jer ne kanim koristit to, onda fifa gubi svaki smisao), samo da kazem da bjezite od toga, ukuco sam u google taj trainer i ima virus, tako da nemojte to skidat da si unistite igru i da vam se virus ne uvuce u komp

eo stranice http://www.sportlivehd.com/p/blog-page_20.html

pa vi prosudite sami jel to valja ili ne {#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 22:33 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hajde mala da pravimo lom znas tu pjesmu?

13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

eo ja sam se javio(samo da vidim o cemu se radi jer ne kanim koristit to, onda fifa gubi svaki smisao), samo da kazem da bjezite od toga, ukuco sam u google taj trainer i ima virus, tako da nemojte to skidat da si unistite igru i da vam se virus ne uvuce u komp

eo stranice http://www.sportlivehd.com/p/blog-page_20.html

pa vi prosudite sami jel to valja ili ne {#}

A tebi pro igracu zaboravi odgovoriti, svaki cheat ima virus, ti se sad pitas zasto, pa zato sto nije legalno nadam se da je nub sad razumio, a ostali nastavite se javljati meni na private

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 23:34 (alenka).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Daj glup si, koji ti je k*rac?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

znas sta je ovo

13 godina
neaktivan
kao prvo to niti je radilo niti radi,kao drugo hvala bogu sto meni ne radi jer nece da ga raspakuje,samim tim slobodno mogu da kazem FAKE,trece hteo sam da vidim u cemu se tu ustavri radi ali kada bolje pomislim draze mi je da na pravi nacin napravim dobre ekipe,i samim tim sam zadovoljan sta sam uradio,a kojim slucajem da sam isao na FORU ne bi onda to imalo smisla,volim vise neymara da dobijem svojom zaslugom tj da ga kupim mojim skupljanjem para pa nek to bude i januar period ali znam da sam ga svojim trudom zaradio i to mi daje neki gusta igranja FUT-a,kontaktirao sam tog lika da mi kaze cisto da vidim sa ciime se to ljudi bave i zasto imaju nenormalne dobre ekipa al opet kada pogledam sve ih raskantam pa im je i dzabe sto imaju extra igrace,ne mislim na ovog sa foruma nego generalno pricam za njih koji to rade odnosno CITAJU ILI STA VEC!
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
kao prvo to niti je radilo niti radi,kao drugo hvala bogu sto meni ne radi jer nece da ga raspakuje,samim tim slobodno mogu da kazem FAKE,trece hteo sam da vidim u cemu se tu ustavri radi ali kada bolje pomislim draze mi je da na pravi nacin napravim dobre ekipe,i samim tim sam zadovoljan sta sam uradio,a kojim slucajem da sam isao na FORU ne bi onda to imalo smisla,volim vise neymara da dobijem svojom zaslugom tj da ga kupim mojim skupljanjem para pa nek to bude i januar period ali znam da sam ga svojim trudom zaradio i to mi daje neki gusta igranja FUT-a,kontaktirao sam tog lika da mi kaze cisto da vidim sa ciime se to ljudi bave i zasto imaju nenormalne dobre ekipa al opet kada pogledam sve ih raskantam pa im je i dzabe sto imaju extra igrace,ne mislim na ovog sa foruma nego generalno pricam za njih koji to rade odnosno CITAJU ILI STA VEC!

Nisam imo vremena odgovoriti na poruke tvoje, sta cu ti kad si retard jebga, sto nebudes normalan mozda bi ti odgovorio, sad se bunis jer neznas pokrenuti jebga bas si baksuz

15 godina
svašta majka rodi
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
svašta majka rodi

Hahahah vidis ogovara me, a trazi upostvo kako da koristi cheat, i kad nemoze noob da skonta onda ruzno pise

13 godina
neaktivan

@redstar

ovaj trainer radi, iskljuci virus pa pokreni. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 1:00 (httpsmaniac).
13 godina
neaktivan
httpsmaniac kaže...

@redstar

ovaj trainer radi, iskljuci virus pa pokreni. 

ma (razumece) tj razumice nekad

13 godina
neaktivan
Budi frajer pa bez pomagala napravi 4 ekipe kao mnogi od nas,pa se onda javi.Imam osecaj od nas pola ovde igra kako i treba i jesam trazio upustvo da vidim u cemu se tu radi,i dobro sto mi ne radi ili jos bolje sto ne znam da ga ukljucim.PLus vise za mene.Ne znam kkoje ovde retard,ja sto napravim 4 ekipe bez citvoanja ili ti sa citovanjem.
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Budi frajer pa bez pomagala napravi 4 ekipe kao mnogi od nas,pa se onda javi.Imam osecaj od nas pola ovde igra kako i treba i jesam trazio upustvo da vidim u cemu se tu radi,i dobro sto mi ne radi ili jos bolje sto ne znam da ga ukljucim.PLus vise za mene.Ne znam kkoje ovde retard,ja sto napravim 4 ekipe bez citvoanja ili ti sa citovanjem.

Bitno je da si ti pokuso, a nisi znao upaliti ebga zajebo si se

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Ja sam prosle godine na FUT-u cisto iz trejdanja ,bronze pack metodom, i igranjem utakmica ( "samo" 800 i vise odigrao) uspio jedva 3 ekipice napraviti. A o igracima 90+ mogao sam samo mastati iako ce vjerovatno tako biti i ove godine. Trazio si "cit" i sada kada ga ne znas koristiti kazes da ti ne treba i da je covjek retard, pfff. Koga ti lazes ovdje?

13 godina
neaktivan
koliko znam on je meni nazvao retardom,u fifi 12 mogu da ti na brojim jedno sedam ekipa igraci sve rar,bez tih zezalica mada toga i nije bilo,pa govroim da sam hteo da probam ali je ispalo bolje po mnei jednostavno ispalo je da je bolje ovako.To sto je u fifi 12 bilo otezano a sada olaksano to samo govori koliko si bio dobar u fut-u fifi 12!
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
koliko znam on je meni nazvao retardom,u fifi 12 mogu da ti na brojim jedno sedam ekipa igraci sve rar,bez tih zezalica mada toga i nije bilo,pa govroim da sam hteo da probam ali je ispalo bolje po mnei jednostavno ispalo je da je bolje ovako.To sto je u fifi 12 bilo otezano a sada olaksano to samo govori koliko si bio dobar u fut-u fifi 12!

youtube pa nauci kako nemoj se zaliti

13 godina
neaktivan
pa vidis da je me to jako interesaovalo ja bi to provalio kako se koristi ali posto nije onda nema svrhu pricati sa nekim o tome.Necu vise da pricam o glupostima al zasita,pre bi pricao koga da dovedem i na koju poziciju.ILi da stavim neki dobar gol ili nesto slicno tome.Aj uzdravlje.!
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
pa vidis da je me to jako interesaovalo ja bi to provalio kako se koristi ali posto nije onda nema svrhu pricati sa nekim o tome.Necu vise da pricam o glupostima al zasita,pre bi pricao koga da dovedem i na koju poziciju.ILi da stavim neki dobar gol ili nesto slicno tome.Aj uzdravlje.!

nista samo bump

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice