- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prava je šteta što ovaj forum ne bana cheatere. Stavite ovog jadnika na ignore i gotovo.
Citajte veceras ja placam samo za drustvo na forumu
Ajd meni uzmi Grofa Monte Kristo i Orient Express od Agathe Christie.
Odaju te dvoja oka dva plava :)
Ti otvoreno priznaješ da koristiš čit u svim igrama koje igraš?
Il si trol, pa ajde, nek ti bude, trolaj il si jadan i trebalo bi te biti sram.
Kupi BUG broj 239 i pročitaj Vrdeljinu kolumnu, mislim (nadam se) da se večina ekipe slaže s njim.
Molim te samo ako več haksaš, otvoreno, nemoj postat videe sa skrivenim čitom u opisu videa, nemoj kvarit ljudima igru..
I onak je previše toga po svim igrama.
Da ne igraš i bf3 možda?
Ti otvoreno priznaješ da koristiš čit u svim igrama koje igraš?
Il si trol, pa ajde, nek ti bude, trolaj il si jadan i trebalo bi te biti sram.
Kupi BUG broj 239 i pročitaj Vrdeljinu kolumnu, mislim (nadam se) da se večina ekipe slaže s njim.
Molim te samo ako več haksaš, otvoreno, nemoj postat videe sa skrivenim čitom u opisu videa, nemoj kvarit ljudima igru..
I onak je previše toga po svim igrama.
Da ne igraš i bf3 možda?
Igram bas danas sam ga igro
Koje cheatove koristiš u bf3?
OT:
jel nekome trebaju di natale ili balloteli ?
Dakle i u njemu koristiš čit?
Nije on topic pa neću dublje ulazit u to, javi se i tamo u temu i otvoreno priznaj da haksaš..
Koje cheatove koristiš u bf3?
OT:
jel nekome trebaju di natale ili balloteli ?
Nekoristim citove u pucacini, jel sam fan ti igrica nema smisla tu koristiti cit, a mozes i trenera za to naci mislim mogu naci.
Pa usreci se sa 50 gold packeta dnevno, sta da ti kazem nekima je u krvi biti citer, ja iskreno nevolim ni jednu igricu bez cita igrati osim counter strike, koja god se placa da bi bio jaci tu postoji cit.
Nekoristim citove u pucacini, jel sam fan ti igrica nema smisla tu koristiti cit, a mozes i trenera za to naci mislim mogu naci.
eh...
Rekli smo što smo imali za reći, flejmanje i trolanje nam nije baš bitno..
Ne cijenim te, ne slažem se s tobom i bok. Kaj sad..
Dajte stvarno ignorirajte ovog bisera, još će nam lockat temu zbog gluposti.
Cuj biser hahah, ajde neka ovi budu posteni sto su mi poslali pvt poruku neka se jave ovde oko 20+ poruka sam dobio kako dje sta
eo ja sam se javio(samo da vidim o cemu se radi jer ne kanim koristit to, onda fifa gubi svaki smisao), samo da kazem da bjezite od toga, ukuco sam u google taj trainer i ima virus, tako da nemojte to skidat da si unistite igru i da vam se virus ne uvuce u komp
eo stranice http://www.sportlivehd.com/p/blog-page_20.html
pa vi prosudite sami jel to valja ili ne
hajde mala da pravimo lom znas tu pjesmu?
eo ja sam se javio(samo da vidim o cemu se radi jer ne kanim koristit to, onda fifa gubi svaki smisao), samo da kazem da bjezite od toga, ukuco sam u google taj trainer i ima virus, tako da nemojte to skidat da si unistite igru i da vam se virus ne uvuce u komp
eo stranice http://www.sportlivehd.com/p/blog-page_20.html
pa vi prosudite sami jel to valja ili ne
A tebi pro igracu zaboravi odgovoriti, svaki cheat ima virus, ti se sad pitas zasto, pa zato sto nije legalno nadam se da je nub sad razumio, a ostali nastavite se javljati meni na private
Daj glup si, koji ti je k*rac?
Nisam imo vremena odgovoriti na poruke tvoje, sta cu ti kad si retard jebga, sto nebudes normalan mozda bi ti odgovorio, sad se bunis jer neznas pokrenuti jebga bas si baksuz
Hahahah vidis ogovara me, a trazi upostvo kako da koristi cheat, i kad nemoze noob da skonta onda ruzno pise
@redstar
ovaj trainer radi, iskljuci virus pa pokreni.
@redstar
ovaj trainer radi, iskljuci virus pa pokreni.
ma (razumece) tj razumice nekad
Bitno je da si ti pokuso, a nisi znao upaliti ebga zajebo si se
Ja sam prosle godine na FUT-u cisto iz trejdanja ,bronze pack metodom, i igranjem utakmica ( "samo" 800 i vise odigrao) uspio jedva 3 ekipice napraviti. A o igracima 90+ mogao sam samo mastati iako ce vjerovatno tako biti i ove godine. Trazio si "cit" i sada kada ga ne znas koristiti kazes da ti ne treba i da je covjek retard, pfff. Koga ti lazes ovdje?
youtube pa nauci kako nemoj se zaliti
nista samo bump