FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.276.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#gCMBGBFtnHxtu:pc

evo i moje ne toliko skupe ekipe sa kojom sam jako zadovoljan :)
sljedeci cilj je alex song ili khedira

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Zanima koga mozda Lovren (5-2-2-1) i Petrić (4-2-2-2), te Paulao (3-4-1-2) iz Real Betisa ?{#}

Anonymous is coming!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 13
ak75 kaže...

Jučer sam dobio igru za ps3 i ni sam neznam kakvi su prvi dojmovi, sve je ok novi potezi TD puno bolji grafika bolja ALI postoji nešto što nije dobro a to je brzina igre.mislim da im ova suluda brzina na slow nije trebala prebrza je i lopta i igrači i šutevi i sve ostalo red star je u pravu.Mislio sam da je taj problem riješen na pc-u putem patcha ali nije možda će se taj problem riješiti i na konzolama tim putem al zasada je ovo veliki propust i mislim da bi svi mi trebali više pisati o tome,a ne o nebitnim stvarima.

Iskreno, čudi me što se uopće ne piše o tome. Izgleda da nikome tu ne smeta. Na FIFA forumu npr. svi rageaju zbog toga.

14 godina
FIFA 13

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#jqP8DXkInHxur:pc

evo i mog trenutnog tima, divizija 1 online i offline

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 17:27 (mijanB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

hmm imam jedan problem :D

dvoici igraca mi je istekao ugovor, a nemam coina da kupim nove ugovore, a nemam ni viška igraca da ih zamjenim..

sta sada da radim :O

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Verovatno ne pricaju jer dosta njih tek sada igra fifu 13.Kazem samo da smanje brzinu u UT jer je tesko kontrolisati svog igraca kada je u odbrani i onda samo ispadas iz igre ko magarac.Inace sve ostalo jene super vecpo meni fantasticno.
Na fifi 12 sa deset metara kada sutnem jako desi se da lopta udara u golmana a smer je bio neka od strana,a ovde znam kada hocu desno znam da ce ici desno i obrnuto.Lob udarac je ovde bolji i pristupacniji,e sada sto ljudi igraju na koontre,pa sada dovoljno je reci real madrid,celzi, svi oni protiv brzih i jacih igraju na kontre jer se opekli protiv brse porazom od pet nula.Tako i ovde ako neko vidi protivnicku ekipu da ima veoma brz napad pa logicno je da nece da srlja vec da sauva gol.bas ce neko da stigne fabinja i vagner lova u kontra napadu,mozda ali da napravi faul i odmah da dobije crveni.Ovde cim ti padne koncetracija gotov sansa ili gol za protivnika.A o kompu necu ni govoriti jer mi je nenormalno glupo da igram protiv vestacke inteligencije,jer sam kupio fifu da igram protiv zivog coveka,koji ima mozak,oci,ruke itd!!!
15 godina
ToMisLaW kaže...

hmm imam jedan problem :D

dvoici igraca mi je istekao ugovor, a nemam coina da kupim nove ugovore, a nemam ni viška igraca da ih zamjenim..

sta sada da radim :O

Prodaj nešto.

13 godina

Da li postoji mogućnost ubaciti igrača iz neke druge lige iz koje nije ostatak sastava a da chemistry bude 100?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Sad sam tek primjetija da mi se igra crasha nakon sta trebam izac iz Ultimate teama :S

Nisam previse ni ulazija jer jos nisam pocea igrat posto trebam nekakvu ekipu sklepat i sad nemam pojma kako to rijesit.  Inace nesto citam na ea forumu da bi trebali izdat patch u roku od 24 h pa cemo bas vidit sta ce rijesit.

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

jel vam radi season online?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

Da li postoji mogućnost ubaciti igrača iz neke druge lige iz koje nije ostatak sastava a da chemistry bude 100?

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#itfdGnpWnHxzu:pc

evo ga, je :D a za ovog u napadu kažu da je jednostavno zvijer

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 18:44 (antiljano27).
13 godina

jeste Emenike je mrcina i po, brz a stabilan i ima udarčinu...jel fora u treneru ili da se dobije 100 chemistry? jer imam Lopeza a ostatak ekipe iz Ruske lige...

16 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
BoobZ kaže...

Zasto LM i RM na CAM poziciji? jedan ti ima chemistry 3 drugi 5....

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ni meni nije jasno da to ljudi nespominju kao da im ta brzina igre nesmeta,ali kao što piše kolega na drugim forumima se piše samo o tome pa se nadam da će patch to riješiti.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Smece2 kaže...
antiljano27 kaže...
BoobZ kaže...

Zato šta ta pozicija nije nikako cam kako piše u formaciji, ta pozicija je nešto ispred običnog LM-a i malo iza običnog LW-a. a kako ne postoje baš nešto brzi cam-ovi a da su jeftiniji odlučio sam se na ovu varijantu jer mi je ipak za njihovu poziciju bitno probijanje bokova, i ipak sam nekako uspio doći do 100 chemistry. I da mi je napadač iz lige imali bi svaki po 6 chemistry sigurno. 

13 godina
protjeran
FIFA 13

Nakon 80ak seasons utakmica, moram iskreno reci da sam jako, jako razocaran.

Usao sam bio u top 100, a onda i u top20. No sve jedno te istim stilom igre. Ne, nisam igrao na kontre, vec presing po terenu, duge lopte, lopte u for... Ma sve u 2-3 poteza, sto je stvarno smijesno i zalosno za igru koja se naziva simulacijom. I onda mi sve to dosadilo, pa sam odlucio pokusat igrati "pravi" nogomet, sto se sa ovom fifom i te kako moze.

Ali tu sam ostao paf... Zaredao 25 utakmica sa samo dvije pobjede, ostalo porazi (uglavnom) i remiji. Kontam nije moguce da se ne moze igrati kako nogomet inace izgleda, ali eto bio sam u krivu. Ne moze. Barem ne na ladderu gdje ekipa gleda samo na bodove. I onda se vratim prijasnjem stilu igranja i krenu ponovno pobjede i pobjede. Ali kako rekoh, riga mi se od takvog "nogometa".

Igra je jednostavno prebrza. I koliko god ja volio TD sustav obrane, kod ovakve brzine nemoguce je igrati TD. Barem ne kvalitetno kako bi covjek zelio.

First touch je idiotarija. I to zesca. Ne, ne grijesim toliko kod primanja, no naravno da se dogadja. Dogadja se i mojim protivnicima. No dogadja se na najnerealniji moguci nacin. Nema nista zanimljivog u first touchu, iako je sama ideja genijalna. Nazalost implementacija nije. Uzasna je.

Fizika shuta i dalje nije ni malo doradjena, vratari precesto skidaju prejake i preprecizne udarce, dok s druge strane totalno blesavo reagiraju na ubacaje. I to svi vratari, ne samo poneki. Upravljanje obrambenim igracem je nemoguce, barem ne kad ti netko idu u kontru sa messiem, ronaldom, robbenom, itd. Obrambeni su pretromi, posebice kad igras protiv dobrog driblera. I onda je meni osobno jedini nacin obrane protiv takvih totalni napad i pressing po cijelom terenu. Jedna utakmica me psihicki istrosi da mi se dalje ne igra. 

Ukratko, previse propusta. Barem po mom skromnom misljenju. FUT ne igram, pa taj dio igre ne mogu uopce komentirati.

Manual online ne zelim igrati. Nema mi gusta u tome kad je 90% ljudi na default postavkama, a volim se natjecati. No offline protiv prijatelja igra rastura. Stavimo slow, manual i igramo "pravog" nogometa, sto se sa ovom fifom i te kako moze. Tu stvarno gustam u samoj igri, a kad postignem gol da ne spominjem. Steta samo sto su developeri odlucili igru primarno napraviti za ekipu kojoj je vaznije postici 3-4 gola po utakmici, nego odigrati pravu takticku utakmicu. I zato i imamo defaultne postavke ovakvima kakve jesu.

3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13
Drago mi je sta se sve vise prica o manual igri. U fifi 12 nisan nikog moga nagovorit da igra na manual,jedino offline. Evo skida mi se igra. Nije valjda da je prebrza igra??? Kakva je brzina u usporedbi s demom?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
JA imam osecaj da brxzina je kljuc u svemu,samim tim osecaj je nerealniiji,jer samim tim kada sutnes lopta ide brze,kao da su svi na speed-u malo pre se iznervirao,covece postavim se kako treba da uzmem lopta ali zbog te brze igre ja ipsadnem ko budala,odbrana blagi uzas,tj nema tu kordinacije i nekih fudbalskih pravila a to su da zadnja cetvorka a ko jerecimo stoper pod pritskom bek treba da mu cuva ledja i obrnuto a ne da on cuva igraca koji se nalazi na aut liniji vec da skupi a ovde to nije slucaj i uvek imam problem kroz sredinu.

@Hefire je lepo sve rekao samo sto pre toga nisam obracao punu paznju ali posle njegovog izlaganja znam o cemu prica,tj znam gde je problem,online sistem milsim season je bolji jer igra nije brza ko na UT ovamo ljudi ne lete vec je bolje,jer sam malo pre odigrao sa burazerom i bolji je ...Posle krenuli UT pa ono je ko na pokretnoj traci stvarno sam se iznrevirao.Svi znate koliko je dobar defanzivac Dede i Dante koji sada igra u B.Minhenu,deluju mi u FUT-u ko da su bronzanii sve to jer nemam ja tu kontrolu da toliko brzo pomeram odbrambenog i prtiom da vagam gde ce krenuti protivnicki igrac jer sve sve prebrzo odvija.

Ovako u fifi 13 odbrana nema blage veze ali sada ostaje pitanje da li smo svi koji smo mnogo igrali fifu 12 navikli na neke kodekse sto se tice odbrane pa je to funkcionisalo kako valja to ostaje da se vidi ako kojim slucajem izadje novi patch mada cisto sumnjam

Napad mnogo bolji odradjen u odnosu na fifu 12 tj igraci se vise otvaraju i cekaju da ne budu u ofsajdu znaci vode racuna sto mi se jako svidja,

Brzina kod suta je po meni zbog brzine igre ovo pricam sve o modu UT jer to jedino igram.!!!!

Mada secam se da se u pocetku lomili prsti sa fifom 12 kao i sada dok na primer sada fifu 12 mogu da igram i zmureci u prevodu!
16 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
Smece2 kaže...
antiljano27 kaže...
BoobZ kaže...

Zato šta ta pozicija nije nikako cam kako piše u formaciji, ta pozicija je nešto ispred običnog LM-a i malo iza običnog LW-a. a kako ne postoje baš nešto brzi cam-ovi a da su jeftiniji odlučio sam se na ovu varijantu jer mi je ipak za njihovu poziciju bitno probijanje bokova, i ipak sam nekako uspio doći do 100 chemistry. I da mi je napadač iz lige imali bi svaki po 6 chemistry sigurno. 

Da... To sam i mislio, samo sto ti igra ne gleda team chemistry u match engine-u nego player chemistry, sto znaci da iako imas 100 chem ovi igraci ti igraju kao da imaju 3 chem odnosno 5chem....

Barem je to bilo potvrdjeno od strane EA  u FIFI 11 UT, a jos nisu spomenuli da su to promjenili...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Je li 45 fps dobro ili lose dok igram igru neku ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
barba1 kaže...
Drago mi je sta se sve vise prica o manual igri. U fifi 12 nisan nikog moga nagovorit da igra na manual,jedino offline. Evo skida mi se igra. Nije valjda da je prebrza igra??? Kakva je brzina u usporedbi s demom?

Teško mi je točno reči, negdje kao u demu. Ali u demu igraš protiv kompa pa se stvara dojam da je sve sporije. U online igri,a posebno u FUT-u gameplay na assisted izgleda smiješan. A pošto većina igra samo online, teško je biti zadovoljan ovim. 

P.S. Evo ja danas počeo polako s manualom i nisam imao problema naći ljude u seasons modu. Nadam se da će se trend nastaviti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 19:34 (Hexfire).
14 godina
neaktivan
FIFA 13
A ako se stavi na slow,jeli onda ok? Ako se igra na manual sve onda fifa postaje najbolja nogometna simulacija. Tribali bi probat oni koji nisu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

e ljudi molim za pomoć,kako da si namjestim tipke na gamepadu u fifi 13 imam logitech f510,znaći želim npr. da mi komande na tipki RT(sprint)  budu na RB(finesse shot modifier) i kontra

0 0 hvala 0
13 godina

Uzmes komandu, i zamjeniš je sa onom kojom zelis, znaci uzmes je, odes na komandu koju oces, i opet pritisnes, i zamjenit ce se...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
17 godina
FIFA 13

Kako isključiti voice chat u igri?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo mojih Murcielagos-a(chemistry 100)...cilj mi je složiti ekipu Valencie, ali ono 100%.

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#bKS5qyXFnHxDJ:pc

Fale mi neki kljucni igraci poput Soldada, Ramia, Cissokhoa, Diega Alves...ali otom potom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 19:47 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Najjaci dres u igri 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Uzmes komandu, i zamjeniš je sa onom kojom zelis, znaci uzmes je, odes na komandu koju oces, i opet pritisnes, i zamjenit ce se...

TheDarkSide ti si legenda,hvala ti na brzom odgovoru,sve radi

14 godina
neaktivan

meni je na normal i ne vidim razliku između demoa i full igre..

16 godina
neaktivan
FIFA 13

kako me zivciraju ovi ugovori...

taman skupim coina za jedan ugovor i drugima istekne...

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#h0AYdX3mnHxg3:ps3

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice