FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.277.149
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
Re: FIFA 13
CroChef kaže...

Dobio zlatni paketic (za onih 12 zadataka), cak sam zadovoljan mogo bi dobit kojih 6-7k za dva igraca koji su na tradeu.

Inace ovo je moja ekipa (sad sam tek poceo zaradjivat, pa cu kupovat jos neke igrace i namjestat im ovu taktiku)

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#eTXLu7dunHwIz:pc

Daj mi recite jel postoji sansa da promjenim ime ekipe (ne squada vec prvo ime)

Pazi si na fitness... Vidio sam na linku da ti je fitness pao ispod 50 na jednom igracu... Inace si pazi da ne pada ispod 90

14 godina
Smece2 kaže...
CroChef kaže...

Dobio zlatni paketic (za onih 12 zadataka), cak sam zadovoljan mogo bi dobit kojih 6-7k za dva igraca koji su na tradeu.

Inace ovo je moja ekipa (sad sam tek poceo zaradjivat, pa cu kupovat jos neke igrace i namjestat im ovu taktiku)

Pazi si na fitness... Vidio sam na linku da ti je fitness pao ispod 50 na jednom igracu... Inace si pazi da ne pada ispod 90

U pocetku nisam gledao na fitness... 2:2 zadnja minuta idem 1v1 sa njihovim golmanom i ova budala od igraca mi pocne hvatat za nogu -.- isto tako sam igro protiv nekog lika i komentator je cijeli drugo poluvrijeme govorio istu recenicu kao da je istego misic il nes... jbt ko da mu se svaki igrac ozljedio

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
Smece2 kaže...
CroChef kaže...

Hehe, i ja sam skuzio kad su se svi poceli grcit {#}

13 godina
neaktivan
MOja danasnja ocena i sinocan je cista desetka,igra je toliko dobra znaci nemam reci,kada bi mogao ali ne mogu da je poredim sa pesom ispao bi budala jer to su dva razlcita gledanje na fudbal,fifa realnoscu a pes ni on sam neznam sta gleda po tv ekranima i na stadionima.

Fifa 13 zakon!
17 godina
FIFA 13

Je li tko probao na Ultimate Team igrati protiv kompa na ultimate težinu?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo moj ruski tim, sad mi jos treba LB al nikak ga naci

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#foqr94L6nHwM2:pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

gdje mogu igrat ko na fifi 12 head to head season? Nigdje nema ranking match

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima li Hrvatske u FIFA-i 13?

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

http://www.futhead.com/fifa/players/8461/#.UGmraU0QaqI

Nabavio sam ga za 300, sad neznam dal da ga prodam ili da ipak zadržim :D Futhed kaže cijena oko 8k a na marketu su samo dvojica i jeftiniji je 15k buy now 

Ako ga ideš prodavat stavi 1500 cijenu, prodat ćeš ga odma.

16 godina
neaktivan
PESfan kaže...

za sada NE, niti jednog HRV. kluba..

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ne mogu se spojit na EAS FC, to mi se večeras desilo jel ima još tko s tim problema?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
PESfan kaže...

za sada NE, niti jednog HRV. kluba..

Hm, onda ne znam da li da si nabavljam FIFA-u. Sviđa mi se igra po onome što sam vidio u Demo-u, ali ako nema Hrvatske, to smatram hendikepom.

Postoji li mogućnost da sam napravim reprezentaciju? Mislim, dopušta li to igrica? Ja bih znao napraviti reprezentaciju, ne smatram to nekim problemom ili bih je mogao ubaciti umjesto neke druge.

17 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Pa kolega, ne plaćaju svima starci hranu, ne peru svima starci odjeću, recimo možda dečko vozi pa nema za gorivo (mene duša zaboli kad čujem cijene). Možda ima mal džeparac pa ne može ju kupit, možda pak nema karticu, a možda mu treba za školovanje. Moraš gledati na stvari iz drugačijih perspektiva.

Ako tako stvari stoje, igra mu je najmanji problem niti bi ju trebao igrati jer ima puno važnije stvari u životu za riješiti.....

13 godina
FIFA 13

Dobio sam Hondu u paketu, za koliko da ga stavim na aukciju?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

dajte pa netko zna odgovor,moze li se kupiti cd key karticom diners?hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
deno100 kaže...

gdje mogu igrat ko na fifi 12 head to head season? Nigdje nema ranking match

Ima, sve isto kao na 13. Više nije pod online, nego je u glavnom meniju, opcija seasons.

15 godina

Meni i frendu neće na server cijelu večer. Stavlju patch il kaj?

Ja bi Hondu Buy it Now stavil za 2500, ustvari ne bi ga prodaval opće.

13 godina
neaktivan

Ja krenuo igrat taj ultimate team, al veze nemam. Osto sam i bez trenera, nemam ni para da uzmem nekog drugog, blamaža samo takva {#}

Može li se krenuti ispočetka? sa novim teamom pa onom Gibonnijevom - "drugi puta ću pametnije"??

13 godina
neaktivan
axest kaže...

Evo poceo sam i ja igrat Ultimate team i sad imam hrpu debila na okupu :D

Sta za pocetak? Rasprodat sve te broncane igrace i uzet druge broncane iz određene lige preko aukcija? Na pocetku sam mislija da moram kupit 1 paket, a zapravo su mi oni darovali, pa sam potrosija 400 coinsa bezveze.

Ma ja uopće ne kužim ništa.. Oću neki online turnir, pa mi veli da moram imat srebrnih igrača tu tu i tu..

Pa krenem igrat neki single tournament a ono postavke težine na amater. Stavim na legendary pa me ugaze ko zadnjeg miša. 

Dal da igram onako kako mi igra nalaže (jer se valjda na taj način gradi tim i zarađuju coinsi) ili si vi to prilagođavate? Pojma nemam u k.. 

16 godina
Lepi_Borko kaže...

Ja krenuo igrat taj ultimate team, al veze nemam. Osto sam i bez trenera, nemam ni para da uzmem nekog drugog, blamaža samo takva {#}

Može li se krenuti ispočetka? sa novim teamom pa onom Gibonnijevom - "drugi puta ću pametnije"??

Može, ukupno 5 puta možeš ispočetka krenuti. U igri odeš na CLUB i u donjem desnom kutu imaš opciju Delete team. ;)

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Svaka čast. Ovaj Reus izgleda savršeno bar po statsima. 

Okej, vidim 90% dortmund. Zakaj ja onda krenem sa nekim šabanima za koje nikad nisam čuo u ekipi? 

Izaberem Marchsija paće se olfo oko njega formirat team, a na kraju dobijem hrpu šabana sa kojima ne bi drva cjepao..

Kužim da je poanta u trudu i razvoju teama, al od kog god sam vidio ekipu, bazira se na većinom jednom timu i to elitnom. Koja je fora?

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ne mogu se spojit na EAS FC, to mi se večeras desilo jel ima još tko s tim problema?

Nisi jedini,i ja cjelu večer pokušavam al neće mi se spojit...A kolko vidim,svima ostalima radi.

13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...
antiljano27 kaže...

Nabavio sam ga za 300, sad neznam dal da ga prodam ili da ipak zadržim :D Futhed kaže cijena oko 8k a na marketu su samo dvojica i jeftiniji je 15k buy now 

ipak ga ne prodajem, koristit ću ga, ali ispod 12000 ga nebi prodavao, neznam zašto bi ga stavio za 1500 osim ako si jednu nulu zaboravio :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 23:19 (antiljano27).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma dobro 12000 je već previše {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antiljano27 kaže...
Jabulani kaže...
antiljano27 kaže...

ipak ga ne prodajem, koristit ću ga, ali ispod 12000 ga nebi prodavao, neznam zašto bi ga stavio za 1500 osim ako si jednu nulu zaboravio :D

Ljudi bi navalili pa bi se i ta nula dodala u manje od minute prije isteka :)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
ll2p kaže...
Praetorian1 kaže...

Nisi jedini,i ja cjelu večer pokušavam al neće mi se spojit...A kolko vidim,svima ostalima radi.

Sada sam i ja probo, nula bodova. 

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam jednog sa 91 PACE bez problema prodo za 1500, možda sam premalu cijenu stavio, ali meni to izgleda realno za bronze igrača.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...
Hexfire kaže...

Svaka čast. Ovaj Reus izgleda savršeno bar po statsima. 

Okej, vidim 90% dortmund. Zakaj ja onda krenem sa nekim šabanima za koje nikad nisam čuo u ekipi? 

Izaberem Marchsija paće se olfo oko njega formirat team, a na kraju dobijem hrpu šabana sa kojima ne bi drva cjepao..

Kužim da je poanta u trudu i razvoju teama, al od kog god sam vidio ekipu, bazira se na većinom jednom timu i to elitnom. Koja je fora?

Oni imaju to jer su igrali FIFA-u 12 Ultimate team i onda je svako dobija po 4 gold paketa (mislim?!) vec u startu i to jos igra nije ni izasla. Do tad si moga zaradit dosta coinsa trejdanjem i jos ako su kupili Ultimate Edition eto ti ekipe. Ja sam isto krenija od nule jer nemam nista od navedenog i dobija sam također hrpu debila. Da stvar bude gora jos sam i podupla njihov broj jer sam kupija bronze pack za 400 coinsa od 500 kolko ih dobijes na pocetku, misleci da to trebam napravit, a zapravo se ispostavilo da sam dobija kao jedan gratis tako da sam otvorija 2 glupa bronze packa :)

Najbolje ti je izabrat formaciju i onda slazes po tome momcad. Ja sam skoro sve igrace stavija na aukciju  i sad cu krenit slagat ekipu iz Engleske 4. lige :D samo da chemistry bude veci, samo trebat ce vremena da prodam ove debile, ako ih uopce prodam :D

EDIT: Zaboravija sam rec...Ni ja se nemogu spojit, nesto sigurno rade. Kako je neko reka, nadam se da je neki patch posto mi i dalje trza i ne ide glatko igra...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 23:35 (axest).
13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Ja sam jednog sa 91 PACE bez problema prodo za 1500, možda sam premalu cijenu stavio, ali meni to izgleda realno za bronze igrača.

Ma kažem ti, gledao sam prije dva sata, samo dva na tradeu, jedan buy now 15k drugi buy now 22k. I sigurno si ga prodao za premalo. Ja sam i nešto gore igrače prodavao za 2 ili 3k. Nemoj gledat na njega kao na overall, nego moraš gledat na njega kao jednog od najboljih bronze engleza na rm poziciji i svatko tko radi bronze ekipu htjet će ga u momčadi. 

13 godina
neaktivan

hvala na objašnjenjima, totalno me sve ovo zamara vezano uz te šabane u ekipi. Počet ću ponovo nekim normalnim pristupom.

Daj mi još reci, kad odeš na single turnir pa je tamo stavljena težina amater, jel to prepraviš na najteže ili jednostavno odradiš turnir do kraja na najlakšem? Nekako mi je čudno da ako odaberem na početku igre Expert, da mi stavlja težinu na amater (nije valjda bez vraga). 

Također, na nekom drugom turniru pored je težina veća pa pretpostavljam da ostavim kako je postavljeno?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice