FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.521
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
FIFA 12

Ja imam ATI karticu i demo mi ide na 120 FPS, 1920*1080 High

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
sinister_axe kaže...

Ja imam ATI karticu i demo mi ide na 120 FPS, 1920*1080 High

Kako kome, masu ljudi se buni jer ne mogu na miru igrat igru sa konfama koje idu priko zahtjeva igre. No to me ne brine puno, da se riješit sa 3rd party programima. Frustrirajuće je to šta se igra može igrat samo sa ''odabranim'' gamepadovima.

15 godina

Gdje se može vidjet jel je ATI grafa ili koja vec?

15 godina
FIFA 12

znao sam da se nece popraviti nista...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa šta nema u settingsima ona opcija za ATI kartice koja miče stuttering. Barem kod mene ima. Šta to ne radi?

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Hazar kaže...

Gdje se može vidjet jel je ATI grafa ili koja vec?

otvoris kucise i pogledas.

14 godina
neaktivan

jel mi moš mal reć nešt više od tim 3rd party programima... kako šta

14 godina
Idealist kaže...

znao sam da se nece popraviti nista...

ak ćeš prodavat key, samo mi stisni pm {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 20:26 (David87).
15 godina
neaktivan
skala92 kaže...

jel mi moš mal reć nešt više od tim 3rd party programima... kako šta

Skini Riva Tuner. U njemu imaš program D3DO Overrider. U njemu odaberi Fifu i stavi Force Tripple Buffering ON i vsync ON.

14 godina
FIFA 12

Ako prodaje ko key za fifu nek mi kaze :)

isam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

pa bar su mogli ispraviti ovo za gamepad opet ne mozes sebi nastimati kako ti odgovara cccccc

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

demo fifa 12 mi je stekala, a sada igram khmm verziju i nista mi nesteka....igram na laptopu ati 4530 512mb, 3gb rama, core2duo 2.2 GHz....tako da nemorate brinuti svima ce vam radit

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ti neko reko u zadnje vrijeme da te voli :D

14 godina
neaktivan
ljudi pa ovo je savrseno a posebno kada stavis onog sto vice kod datog gola gggoooooooooooooolllllll,pa to sam cekao najvise tj voleo sam da tog ima i ispunila mi se zelja,hvala EA!
15 godina
DangerousB kaže...

pa bar su mogli ispraviti ovo za gamepad opet ne mozes sebi nastimati kako ti odgovara cccccc

Molim te reci mi da se zezas prije nego sto kupim igru?

You better run, you better take cover!
15 godina
neaktivan
FIFA 12
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sto se tice gamepada ja nisam imao nikakvih problema kao i u predhodnoj fifi 11 tako i sada sve radi normalno i ne moram stalno da podesavam u samoj igri komande ato da mi sut bude kocka centarsu krug i dupli da mi bude l1 i l2 za driblinge tako sam podesio i super radi i kao sto rekoh nemoram da ponovo podesavam kada sledeci put ulazim u igru.jedva cekam da je kupim al stvarno...bolesno je dobro.
16 godina
Smucek kaže...
DangerousB kaže...

Molim te reci mi da se zezas prije nego sto kupim igru?

ne zezam :( kao u demu imas da izaberes ona dva gamepada :( evo i ja sad trazim ono sto se stavljalo za demu da mogu praviti ja kako hocu :D

14 godina
neaktivan
al ce ljudi ovo da przi kada bude krenulo online ajoj majko mila.
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Skdia se još na originu.još sat i 40 min. :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
kako ne kužite da ona dva gamepad u settingsima nemaju veze sa ničim što vi mislite. Ono samo pokazuje način kako će vam tipke u igri izgledati,npr.kad izaberete onaj prvi gamepad onda će vam biti tipke kao na Xboxu (x,y,a,b,lt,rt) a onaj drugi ima tipke 1,2,3,4. nemojte misliti da to znači da su to jedina dva gamepada podržana.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
antimadridista kaže...
kako ne kužite da ona dva gamepad u settingsima nemaju veze sa ničim što vi mislite. Ono samo pokazuje način kako će vam tipke u igri izgledati,npr.kad izaberete onaj prvi gamepad onda će vam biti tipke kao na Xboxu (x,y,a,b,lt,rt) a onaj drugi ima tipke 1,2,3,4. nemojte misliti da to znači da su to jedina dva gamepada podržana.

to sam i ja skontao ali kad udjem u igricu i kad hocu da stimam kontrole ne moze :( imal ko onaj link s fifa 11 launcherom gdje se mogu stimati kontrole i onda kasnije samo onaj gamepad config prebaciti u fifu 12

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Problem je u tome šta trebaš imat xbox gamepad ili Logitech da bi moga normalno igrat. Ja iman Geniusov na kojem uopće ne mogu prominit kontrole.

14 godina
neaktivan

Sad si rekao nesto sto nije tacno ja imam sonijev joystick za sony 2 sa pecurkama i na komp je prikljucen preko njegovog adaptera i super mi radi.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja koristim ps3-jev kontroelr preko motion joy-a i savršeno radi.Vajlda bu tak i u fifi12 :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ja koristim ps3-jev kontroelr preko motion joy-a i savršeno radi.Vajlda bu tak i u fifi12 :D

Da, i ja isto koristim, i stavio sam si xbox mode :)

Ja imam problema sa uplatom jer je vrsim iz druge drzave.. par dana ce mi key kasnit :'(

15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Sad si rekao nesto sto nije tacno ja imam sonijev joystick za sony 2 sa pecurkama i na komp je prikljucen preko njegovog adaptera i super mi radi.

Radi i meni bez problema. Ali ne mogu nikako tipke namjestit.

15 godina
neaktivan
rulF kaže...
Tommy_123 kaže...

Da, i ja isto koristim, i stavio sam si xbox mode :)

Ja imam problema sa uplatom jer je vrsim iz druge drzave.. par dana ce mi key kasnit :'(

Tako je,staviš si 360 i odabereš prvi kontroler za xbox i radi ko urica :D

16 godina
FIFA 12

Ja nemam ama baš nikakvih problema.

Pokrenuo igru, stavio na alternate i uživam.

Tehničkih zamjerki nemam. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 12

Jeste li probali igrati Ultimate Team? Radi li?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice