Ja imam ATI karticu i demo mi ide na 120 FPS, 1920*1080 High
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam ATI karticu i demo mi ide na 120 FPS, 1920*1080 High
Kako kome, masu ljudi se buni jer ne mogu na miru igrat igru sa konfama koje idu priko zahtjeva igre. No to me ne brine puno, da se riješit sa 3rd party programima. Frustrirajuće je to šta se igra može igrat samo sa ''odabranim'' gamepadovima.
Gdje se može vidjet jel je ATI grafa ili koja vec?
znao sam da se nece popraviti nista...
Pa šta nema u settingsima ona opcija za ATI kartice koja miče stuttering. Barem kod mene ima. Šta to ne radi?
Gdje se može vidjet jel je ATI grafa ili koja vec?
otvoris kucise i pogledas.
jel mi moš mal reć nešt više od tim 3rd party programima... kako šta
znao sam da se nece popraviti nista...
ak ćeš prodavat key, samo mi stisni pm
jel mi moš mal reć nešt više od tim 3rd party programima... kako šta
Skini Riva Tuner. U njemu imaš program D3DO Overrider. U njemu odaberi Fifu i stavi Force Tripple Buffering ON i vsync ON.
Ako prodaje ko key za fifu nek mi kaze :)
pa bar su mogli ispraviti ovo za gamepad opet ne mozes sebi nastimati kako ti odgovara cccccc
demo fifa 12 mi je stekala, a sada igram khmm verziju i nista mi nesteka....igram na laptopu ati 4530 512mb, 3gb rama, core2duo 2.2 GHz....tako da nemorate brinuti svima ce vam radit
jel ti neko reko u zadnje vrijeme da te voli :D
pa bar su mogli ispraviti ovo za gamepad opet ne mozes sebi nastimati kako ti odgovara cccccc
Molim te reci mi da se zezas prije nego sto kupim igru?
Molim te reci mi da se zezas prije nego sto kupim igru?
ne zezam :( kao u demu imas da izaberes ona dva gamepada :( evo i ja sad trazim ono sto se stavljalo za demu da mogu praviti ja kako hocu :D
Skdia se još na originu.još sat i 40 min. :D

to sam i ja skontao ali kad udjem u igricu i kad hocu da stimam kontrole ne moze :( imal ko onaj link s fifa 11 launcherom gdje se mogu stimati kontrole i onda kasnije samo onaj gamepad config prebaciti u fifu 12
Problem je u tome šta trebaš imat xbox gamepad ili Logitech da bi moga normalno igrat. Ja iman Geniusov na kojem uopće ne mogu prominit kontrole.
Sad si rekao nesto sto nije tacno ja imam sonijev joystick za sony 2 sa pecurkama i na komp je prikljucen preko njegovog adaptera i super mi radi.
Ja koristim ps3-jev kontroelr preko motion joy-a i savršeno radi.Vajlda bu tak i u fifi12 :D
Ja koristim ps3-jev kontroelr preko motion joy-a i savršeno radi.Vajlda bu tak i u fifi12 :D
Da, i ja isto koristim, i stavio sam si xbox mode :)
Ja imam problema sa uplatom jer je vrsim iz druge drzave.. par dana ce mi key kasnit :'(
Sad si rekao nesto sto nije tacno ja imam sonijev joystick za sony 2 sa pecurkama i na komp je prikljucen preko njegovog adaptera i super mi radi.
Radi i meni bez problema. Ali ne mogu nikako tipke namjestit.
Da, i ja isto koristim, i stavio sam si xbox mode :)
Ja imam problema sa uplatom jer je vrsim iz druge drzave.. par dana ce mi key kasnit :'(
Tako je,staviš si 360 i odabereš prvi kontroler za xbox i radi ko urica :D
Ja nemam ama baš nikakvih problema.
Pokrenuo igru, stavio na alternate i uživam.
Tehničkih zamjerki nemam.
Jeste li probali igrati Ultimate Team? Radi li?