FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.780
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: FIFA 12
FlyBoy kaže...

Kad god igram protiv Arsenala flying dutchman mi utrpa obavezno 2 komada.

meni on redovito kad igram protiv Arsenala,a da ne govorim Ibrahimović kad igram protiv Milana.i onaj Barrios protiv Dortmunda,to su tri igrača koja mi je najteže braniti u demu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo upravo sad sam odigrao utakmicu protiv Porta u kojoj je palo ukupno 13 golova. Izgubio sam 6-7.

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sad igrao Juventus - Parma. Cijelu utakmicu ih napadam, jedva da su tri puta zapucali na moj gol. 0:0. Produžeci. U prvom produžetku Crespo mi ubaci dva gola iz dvije neočekivane kontre, i u drugom produžetku još jedan potvrdni pogodak Crespa. Da ne spominjem da sam u produžecima imao nekoliko izvrsnih, ali nažalost nerealiziranih prilika! Predobro je!

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
FIFA 12

ma predobra je igra,da citiram jedan opis igre iz reviewa: 

"The King is dead.Long live the King: FIFA 12"

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel bi mogao da mi kazes sta znaci origin id indicator,pitch patern i pitch weak tako nesto i iz kog rewiew-a si to procitao posto bih i ja to voleo da sam procitam ako nije problem da mi kazes? hvala

jedva cekam da kupim fifu 12!

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 22:44 (Nokialino).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
FlyBoy kaže...

Kad god igram protiv Arsenala flying dutchman mi utrpa obavezno 2 komada.

meni on redovito kad igram protiv Arsenala,a da ne govorim Ibrahimović kad igram protiv Milana.i onaj Barrios protiv Dortmunda,to su tri igrača koja mi je najteže braniti u demu.

Sad će napokon majmuni poput ibre,persija,krauča svi bit nadmočniji i jači u skoku.Nema više da je Messi viči i jači u duelu od krauča ili ibre haha xD

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
Nokialino kaže...

Jel bi mogao da mi kazes sta znaci origin id indicator,pitch patern i pitch weak tako nesto i iz kog rewiew-a si to procitao posto bih i ja to voleo da sam procitam ako nije problem da mi kazes? hvala

jedva cekam da kupim fifu 12!

evo taj review:

http://www.videogamer.com/xbox360/fifa_12/review.html

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ja sad igrao Juventus - Parma. Cijelu utakmicu ih napadam, jedva da su tri puta zapucali na moj gol. 0:0. Produžeci. U prvom produžetku Crespo mi ubaci dva gola iz dvije neočekivane kontre, i u drugom produžetku još jedan potvrdni pogodak Crespa. Da ne spominjem da sam u produžecima imao nekoliko izvrsnih, ali nažalost nerealiziranih prilika! Predobro je!

Odakle ti Juventus i Parma u igri?

16 godina
bulls23fan kaže...
dreammaker kaže...

Odakle ti Juventus i Parma u igri?

ps3 ili xbox360 :)

16 godina
FIFA 12

evo jedan interesantan video...

Respect my authority!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Napravio sam preoder fife 2012 i odmah mi je došao key,sad ne znam da ga odma ukucam u origin ili da čekam da izađe igra pa tek onda da upisujem zna li tko

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Možeš i odma.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Obzirom da mi Spajdrmenovo šesto čulo govori da bi se uskoro tu moglo pojaviti dosta zahtjeva u kojima se traže linkovi do krekova i inih stvarčica, dopustite da odmah upozorim da to nije dozvoljeno.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Danny odma lock stavi i to je to:P

0 3 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Kupio sam cd-key. Da li je za online igranje potrebno skinuti origin ili samo instalirati igru sa key-em?

Da li se origin mora skinuti ili se može obaviti aktivacija preko browsera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DEEMon kaže...

Kupio sam cd-key. Da li je za online igranje potrebno skinuti origin ili samo instalirati igru sa key-em?

Ako će biti ko prošle godine aktivacija će ti biti odmah nakon instalacije ponuđena, aktiviraš tada i to je to.

14 godina
Anphonic kaže...
DEEMon kaže...

Ako će biti ko prošle godine aktivacija će ti biti odmah nakon instalacije ponuđena, aktiviraš tada i to je to.

A što onda ljudi gore pišu da li mogu ukucati odmah u origin? Da li se time dobiva nešto više, ili će sve biti dostupno iz igre?

14 godina
neaktivan

Je li se već pojavila cijela igra na internetu, pod cijela mislim da je sve otključano i carreer mod i sve, a ne samo exibithion...?

14 godina
neaktivan

Dal je moguce pitati tako nesto da li je izasla kada si se strpio do sada pa sacekaj jos 4 dana pa ce biti svega,znam da je zarazna ova fifa tj bolesno zarazna da nemam reci vec sklapa na papiru UT koji ce igrati za moj tim a on se zove Fast Five.

14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Dal je moguce pitati tako nesto da li je izasla kada si se strpio do sada pa sacekaj jos 4 dana pa ce biti svega,znam da je zarazna ova fifa tj bolesno zarazna da nemam reci vec sklapa na papiru UT koji ce igrati za moj tim a on se zove Fast Five.

jebo ti to kad cu ja u ultimate teamu bi NK DINAMO ZAGREB...pa si ti misli {#}

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
17 godina
Jonja kaže...

Malo me igra nervira, prvo uklizavanje je totalni fail, drugo protivnici NIKAD ne rade faulove, nisam jos vidio slobodnjak, trece u penalima je prelako zabit i neznam kako se baca sa golmanom, cetvrto kad igram protvi barce igraci se njihovi otvaraju i sve duge balune primaju a kad ja igram sa barcom niko nista ko da su lijeni. Eto to me stvarno nervira sve ostalo ok.

Stavi na teži nivo pa vidi kako je lako zabiti. Što se golmana i bacanja tiće imaš gamepad s nekoliko tipki i nisi isprobao sve da vidiš kako se golman baca?  S lijevim analognim se miće a s desnim  se baca.  Ako igraš tipkovnicom samo bi te upozorio kako je ovo 2011 kda ova igra ne trpi igru bez gamepada.  Nije ovo 1995 god i nogomet s  tri tipke pa može i tipkovnica proći ...

14 godina
FIFA 12

Ja igram na professional i nije mi se problem braniti, rijetko kada popijem 2 ili tri gola ali mi je zato teško zabiti. Ne dolazim često u šanse, imam maksimum 5-6 šuteva unutar gola. Igram poluvrijeme 3 minute, možda kad izađe puna igra i 5min poluvrijeme budem imao 8-9 šuteva u gol pa bude bolje. Igram s BD ili MC protiv svih, najčešće su reze 0:0, 1:0, 1:1, 0:2, 1:2 rijetko 2:0 ili 2:1

Koje su vam finte najefikasnije kad napadate a primite loptu leđima okrenuti golu i morate proći posljednjeg braniča?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Evo ukucao key u origin i skida se igra.Jeeee

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znači danas stižu keyevi sa base? Eh jbm ti sve ja konto u petak uplatit a reko idem u ponedjeljak svejedno tek u četvrtak dolaze, sad drito u pošti i uplatit :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 16:10 (Hojs).
15 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

Di si kupio igru?

15 godina
FIFA 12
jesu li to počeli stizati keyevi sa Base-Hosta ili ste naručili negdje drugdje? pitam jer meni još nije stigao key.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
jesu li to počeli stizati keyevi sa Base-Hosta ili ste naručili negdje drugdje? pitam jer meni još nije stigao key.

Niti meni,poslao sam Mariu poruku al sumnjam da je narućio na bejsu.

15 godina
Tommy_123 kaže...
dejan1471 kaže...

Di si kupio igru?

http://www.onlinekeystore.com/

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...
Tommy_123 kaže...
dejan1471 kaže...

Di si kupio igru?

Ja se več ponado da je na baseu :(

15 godina
neaktivan
Hojs kaže...
dejan1471 kaže...
Tommy_123 kaže...
dejan1471 kaže...

Di si kupio igru?

Ja se več ponado da je na baseu :(

Kolko mi je Mario rekao key će se dobit 29.9

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice