FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.523
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
David87 kaže...

El izašla fifa za PS3?

Demo jest...

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
ajde igram ju već 2 dana non-stop kad se vratim iz škole pa da napišem dojmove...
znači fifa opet nije pogriješila sa nastavkom.. mislim teško da su i mogli nešto zabrljat nakon dobre fife11 vizualni izgled fenomenalan od faca igrača od onih shema nakon tekma prije tekme od namještanja mreža igre rukom ma sve sve
e sad igra mi laga pa se nemogu totalno upustit u igru no i ovo je super od pokreta igrača driblinga igre u obrani a pogotovo šuteva na gol..nevjerovatno kako se dobro može naciljat pokušavam zabijati iz nekih situacija koje su slične realnom svijetu i 70 % udaraca koje ja želim pucat oni zaista uspiju.
16 godina
protjeran
FIFA 12

Ima li napokon nase lige u FIFA 2012?

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

Ne.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
brhgzugfewu kaže...

Ne.

Hoće li barem Dinamo biti u igrici ?

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Tommy_123 kaže...
brhgzugfewu kaže...

Ne.

Ne.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

zasto bi bilo nase lige? pa nikada je nece biti, uvjeren sam u to

niti nije potrebna, samo kvari igru

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
7 2 hvala 0
16 godina
brhgzugfewu kaže...

LOL IKSDE

15 godina
David87 kaže...
Amazon637 kaže...

Kako da obranu prebacim u Tactical defending?

Pa imaš tamo dok slažeš setings za kontroler skroz dolje!

Da, ali kad izađem iz tog izbornika i kad se opet vratim ostane ono prvo {#}

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
patch123 kaže...
Tommy_123 kaže...
brhgzugfewu kaže...

Ne.

Ne.

Pa j**o im p** mamu, mogli su bar dinamo staviti...:S

UP THE IRONS!!! \m/
15 godina

Ljudi, može li netko staviti još jednom link za produženje vremena? Tražio sam i   ne mogu među tom hrpom naći. Ovak igram tri minute i stvarno je prebrzo. Hvala

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina

3D trava postoji i u 12, ali se ne vidi na replay-u (nadam se da će se u full igri vidjeti)

Moraš otić na replay i listat po kamerama da nađeš taj kut i onda moraš ubližit

Evo kako mi se vidi na replay-u 

Evo kako na na toj kameri

16 godina
protjeran
FIFA 12

Pa mislim,ako moze imati tamo neke Korejske lige(hyundai,chunam dragons i ostale koje nitko

u zivotu nije cuo),onda ne vidim razloga da ne bude nase lige,koja je poznatija od nekih Korejanaca

i tih seljaka

born to be gamer
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Nego neznam jeste li znali ali u settingsima možete uključiti da je dodir s rukom faul. Baš jučer mi je jedan protivnički igrač obranio nabac rukom unutar kaznenog prostora i sudac mi dao penal.{#}

Pa to ti je bilo i u fifi11 na PS3, ništa novo...  simpatično je kada tako dobiješ penal a frustrirajuće kada tako izgubiš u zadnjoj minuti kada protivniku svira penal...

u prošloj fifi sam tu opciju imao isključenu ...

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Znaci 3 dan igram.Otpocetka igram na Legendary.1 dan su letile psovke,na racun moje nesposobnosti u obrani.Primao sam glupe golove,dapace komicne.Igram samo s Arsenalom(iz principa vadim izdajnika i Barcinog sina).2 dan zaredali remiji i poceo sam uspostavljat kontrolu u igri.3 dan nirvana,radim tecne akcije,u obrani sam koncentriran,pohvatao sam konce trpam u ponekim utakmicama i 3-4 gola.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Mogu li se ikako boje malo smanjit tj. kontrast? Naspram PESa sve mi blješti...

Također, kameru nikako namjestit da bude kao u PESu Wide... :/

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Mogu li se ikako boje malo smanjit tj. kontrast? Naspram PESa sve mi blješti...

Također, kameru nikako namjestit da bude kao u PESu Wide... :/

moze, ima u opcijama "brightness control"

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Pique (Twitter): "Igram FIFA-u 12 DEMO sa prijateljem. Kakav spektakl! Za sada debitirao sam pobijedom."

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Kak mi se sad u utakmci Ibrahimović srušio, stao je na loptu i pao ko klada.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 22:36 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nego neznam jeste li znali ali u settingsima možete uključiti da je dodir s rukom faul. Baš jučer mi je jedan protivnički igrač obranio nabac rukom unutar kaznenog prostora i sudac mi dao penal.{#}

Pa to ti je bilo i u fifi11 na PS3, ništa novo...  simpatično je kada tako dobiješ penal a frustrirajuće kada tako izgubiš u zadnjoj minuti kada protivniku svira penal...

u prošloj fifi sam tu opciju imao isključenu ...

gdje to ima u settingsima?? :S

14 godina
neaktivan
uključio opciju igranja rukom i odma u idućoj tekmi dobio penal lopta pogodila kompanyija u ruku i eto ...

15 godina
Praetorian1 kaže...

A kako se to meni još nije dogodilo. Niti jedna ozlijeda

15 godina
Amazon637 kaže...
Praetorian1 kaže...

A kako se to meni još nije dogodilo. Niti jedna ozlijeda

meni se maloprije ozljedili i Villa i Puyol u istoj utakmici.Puyol se ozljedio u skoku kad je bio moj korner i ostao ležati samo na travi,a Villu je Nesta izmasakrirao :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FIFA 12

Pozdrav.

Zanima me je li FIFA 12 ima isti bug kao njena prošla verzija a to je da lagga na W7-u? Da ne skidam bezveze ako ću ju izbrisat nakon deset minuta zbog lagga.

mmm... donuts

0 0 hvala 0
15 godina
Hambrle kaže...

Pozdrav.

Zanima me je li FIFA 12 ima isti bug kao njena prošla verzija a to je da lagga na W7-u? Da ne skidam bezveze ako ću ju izbrisat nakon deset minuta zbog lagga.

ovisi koje komponente imaš,meni nije laggala ni prošle godine,ni ove mi ne lagga.Koju grafičku imaš?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
ll2p kaže...

Samo jedno pitanje : što je s tom 3D - grass (travom)? Jel vi to vidite? Jer ja ne vidim. Meni je cijela površina flat (ravna), vide se samo texture (slike) od trave, a igrači izgledaju kao da su 10 cm iznad te podloge. Negdje sam pročitao da će 3D grass biti u full verziji, dok sam isto tako negdje drugdje pročitao da neki vide taj 3D grass i u demu. Imam dost jaku konfu i igram na sve high s 4x MSAA tako da bi, ukoliko je ona omogućena, trebala biti vidljiva.Ili?

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-12/85682.aspx?page=41&jumpto=2276640&sort=asc&view=flat

14 godina
FIFA 12

Kakva hebenica{#} igrao sa frendovima i nikad bolja igra. Svi se slažu da je teška igra i da treba vremena za privikavanje. Dosta neriješenih je bilo. Izgubio jednom 0-1, a zadnju pomeo frenda 3-0. On Milan, a ja City i do 70 min je bilo 0-0. Tada ubacujem Đeku i sa njime zabijam tri gola. Erupcija oduševljenja{#} Dosta lutao sa postavom Citya i na kraju mi najbolje išlo sa 4-4-2 sa dva zadnja vezna, dva krila i dva napadača. Inaće igram sa njima na Fifi 11 pa se frendovi žale da nema njihovih klubova pa da sam u prednosti zbog toga.{#} Teško se zabijaju golovi i neopisiv je osječaj vidjeti kiselu facu od frenda dok zabijam sa Cityem{#} Sa tim postavkama na manual i igranje sa frendovima=vrhunski doživljaj. Ljudske nepredvidive pogreške=neprocijenjivo{#}{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
skala92 kaže...
uključio opciju igranja rukom i odma u idućoj tekmi dobio penal lopta pogodila kompanyija u ruku i eto ...

kako se ukljucuje ta opcija??

15 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
skala92 kaže...

kako se ukljucuje ta opcija??

imaš tamo u onim opcijama prije neko započneš utakmicu...

btw. morao sam staviti na assisted, ovaj manual je smrt... dok nekupim neki bolji kontroler ništa od toga :(

0_o
16 godina
FIFA 12

Jedina stvar koja me malo smeta je što neki igrači poput Neste izvode driblinge i to malo previše. Svako malo mi se desi da mi neki stoper prođe po nekoliko igrača kao da je Messi.

Ali baš mu baci ono vrhunsku fintu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 0:43 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice