El izašla fifa za PS3?
Demo jest...
El izašla fifa za PS3?
Demo jest...
Ima li napokon nase lige u FIFA 2012?
Ne.
Ne.
Hoće li barem Dinamo biti u igrici ?
Ne.
Ne.
zasto bi bilo nase lige? pa nikada je nece biti, uvjeren sam u to
niti nije potrebna, samo kvari igru
LOL IKSDE
Kako da obranu prebacim u Tactical defending?
Pa imaš tamo dok slažeš setings za kontroler skroz dolje!
Da, ali kad izađem iz tog izbornika i kad se opet vratim ostane ono prvo
Ne.
Ne.
Pa j**o im p** mamu, mogli su bar dinamo staviti...:S
Ljudi, može li netko staviti još jednom link za produženje vremena? Tražio sam i ne mogu među tom hrpom naći. Ovak igram tri minute i stvarno je prebrzo. Hvala
Pa mislim,ako moze imati tamo neke Korejske lige(hyundai,chunam dragons i ostale koje nitko
u zivotu nije cuo),onda ne vidim razloga da ne bude nase lige,koja je poznatija od nekih Korejanaca
i tih seljaka
Nego neznam jeste li znali ali u settingsima možete uključiti da je dodir s rukom faul. Baš jučer mi je jedan protivnički igrač obranio nabac rukom unutar kaznenog prostora i sudac mi dao penal.
Pa to ti je bilo i u fifi11 na PS3, ništa novo... simpatično je kada tako dobiješ penal a frustrirajuće kada tako izgubiš u zadnjoj minuti kada protivniku svira penal...
u prošloj fifi sam tu opciju imao isključenu ...
Znaci 3 dan igram.Otpocetka igram na Legendary.1 dan su letile psovke,na racun moje nesposobnosti u obrani.Primao sam glupe golove,dapace komicne.Igram samo s Arsenalom(iz principa vadim izdajnika i Barcinog sina).2 dan zaredali remiji i poceo sam uspostavljat kontrolu u igri.3 dan nirvana,radim tecne akcije,u obrani sam koncentriran,pohvatao sam konce trpam u ponekim utakmicama i 3-4 gola.
Mogu li se ikako boje malo smanjit tj. kontrast? Naspram PESa sve mi blješti...
Također, kameru nikako namjestit da bude kao u PESu Wide... :/
Mogu li se ikako boje malo smanjit tj. kontrast? Naspram PESa sve mi blješti...
Također, kameru nikako namjestit da bude kao u PESu Wide... :/
moze, ima u opcijama "brightness control"
Pique (Twitter): "Igram FIFA-u 12 DEMO sa prijateljem. Kakav spektakl! Za sada debitirao sam pobijedom."
Kak mi se sad u utakmci Ibrahimović srušio, stao je na loptu i pao ko klada.
Nego neznam jeste li znali ali u settingsima možete uključiti da je dodir s rukom faul. Baš jučer mi je jedan protivnički igrač obranio nabac rukom unutar kaznenog prostora i sudac mi dao penal.
Pa to ti je bilo i u fifi11 na PS3, ništa novo... simpatično je kada tako dobiješ penal a frustrirajuće kada tako izgubiš u zadnjoj minuti kada protivniku svira penal...
u prošloj fifi sam tu opciju imao isključenu ...
gdje to ima u settingsima?? :S
A kako se to meni još nije dogodilo. Niti jedna ozlijeda
A kako se to meni još nije dogodilo. Niti jedna ozlijeda
meni se maloprije ozljedili i Villa i Puyol u istoj utakmici.Puyol se ozljedio u skoku kad je bio moj korner i ostao ležati samo na travi,a Villu je Nesta izmasakrirao :D
Pozdrav.
Zanima me je li FIFA 12 ima isti bug kao njena prošla verzija a to je da lagga na W7-u? Da ne skidam bezveze ako ću ju izbrisat nakon deset minuta zbog lagga.
Pozdrav.
Zanima me je li FIFA 12 ima isti bug kao njena prošla verzija a to je da lagga na W7-u? Da ne skidam bezveze ako ću ju izbrisat nakon deset minuta zbog lagga.
ovisi koje komponente imaš,meni nije laggala ni prošle godine,ni ove mi ne lagga.Koju grafičku imaš?
Samo jedno pitanje : što je s tom 3D - grass (travom)? Jel vi to vidite? Jer ja ne vidim. Meni je cijela površina flat (ravna), vide se samo texture (slike) od trave, a igrači izgledaju kao da su 10 cm iznad te podloge. Negdje sam pročitao da će 3D grass biti u full verziji, dok sam isto tako negdje drugdje pročitao da neki vide taj 3D grass i u demu. Imam dost jaku konfu i igram na sve high s 4x MSAA tako da bi, ukoliko je ona omogućena, trebala biti vidljiva.Ili?
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-12/85682.aspx?page=41&jumpto=2276640&sort=asc&view=flat
Kakva hebenica igrao sa frendovima i nikad bolja igra. Svi se slažu da je teška igra i da treba vremena za privikavanje. Dosta neriješenih je bilo. Izgubio jednom 0-1, a zadnju pomeo frenda 3-0. On Milan, a ja City i do 70 min je bilo 0-0. Tada ubacujem Đeku i sa njime zabijam tri gola. Erupcija oduševljenja
Dosta lutao sa postavom Citya i na kraju mi najbolje išlo sa 4-4-2 sa dva zadnja vezna, dva krila i dva napadača. Inaće igram sa njima na Fifi 11 pa se frendovi žale da nema njihovih klubova pa da sam u prednosti zbog toga.
Teško se zabijaju golovi i neopisiv je osječaj vidjeti kiselu facu od frenda dok zabijam sa Cityem
Sa tim postavkama na manual i igranje sa frendovima=vrhunski doživljaj. Ljudske nepredvidive pogreške=neprocijenjivo
kako se ukljucuje ta opcija??
kako se ukljucuje ta opcija??
imaš tamo u onim opcijama prije neko započneš utakmicu...
btw. morao sam staviti na assisted, ovaj manual je smrt... dok nekupim neki bolji kontroler ništa od toga :(
Jedina stvar koja me malo smeta je što neki igrači poput Neste izvode driblinge i to malo previše. Svako malo mi se desi da mi neki stoper prođe po nekoliko igrača kao da je Messi.
Ali baš mu baci ono vrhunsku fintu.